Tennistoernooi ckc Maassluis 2018

Beste tennisliefhebbers,

Het leukste en gezelligste tennistoernooi van Maassluis staat alweer voor de deur. We gaan het dit keer iets anders doen dan de jaren hiervoor. De finales worden niet op vrijdagavond gespeeld, maar op zaterdag (na de Sport en Speldag). Dit heeft vele voordelen zoals meer supporters, maar ook de gelegenheid om na de finales allemaal een hapje te eten.

Het toernooi is van maandag 04-06-2018 tot en met zaterdag 09-06-2018 (maandag tot en met vrijdag starten we de wedstrijden om 19.00 uur en de zaterdag/finale dag starten we na de Sport en Speldag).

Zet deze week meteen vast in je agenda en schrijf je in. Uiteraard mag je voor 1 discipline inschrijven, maar ook voor 3 zoals enkel-, mixed dubbel- en dubbel spel. Als je voor 2 of 3 disciplines inschrijft houden we er zoveel mogelijk rekening mee bij de indeling van je wedstrijden.

Wij verheugen ons nu al op jullie inschrijvingen en zijn al aan de slag om er weer een ouderwets spannend en gezellig toernooi van te maken.

Tennisgroet,
Theo namens de tenniscommissie

Inschrijven: per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar 06-23427926
De Clubkampioenschappen Tennis 2018 worden mede mogelijk gemaakt door:

Tennis Adwinvanderburg

HP Sponsorbord V1.jpg hygienepapier
Tennis Warbout


Tennis Spaland


bord ARCO IRIS support CKC contouren

Nieuwsbrief