Tennissen bij c.k.c. "Maassluis"

Wat een top idee. Wat leuk om een balletje te slaan met je vrienden en vriendinnen. Een enkel, dubbel of mix spelletje, daar ga je toch voor!

GRATIS TENNISSEN in juli en augustus

>> Ben jij korfballid én heb jij behoefte aan sportieve activiteit in de zomer?
Kom gratis tennissen bij je vereniging en start fris aan het nieuwe korfbalseizoen. Korfballeden van 16 jaar en ouder krijgen de mogelijkheid om " gratis" te tennissen in de maanden juli en augustus 2020 op ons complex. Zowel overdag als 's avonds. Een mooie gelegenheid om je conditie op peil te houden. Jeugdleden onder de 16 jaar zijn onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder eveneens welkom.

Het hek is natuurlijk afgesloten, maar de sleutel kan je na telefonisch overleg afhalen bij:
Jaap van Berkel, Wipperspark 112, tel.nr.: 06-34563910
Henny Nieman, Groen van Prinstererkade 8, tel.nr.: 06-54224777

Daar er getennist wordt op kunstgras raden wij wel aan om harde tennis ballen te gebruiken en geen zachte! (Tip: HEAD PRO of SLAZENGER WIMBLEDON tennisballen). Een tinnetje met 4 HEAD PRO tennisballen verkrijgbaar bij Henny Nieman, zo lang de voorraad strekt, voor 6 euro. De opbrengst komt ten goede aan de verbouwing van de kleedkamers.

Wij hopen dat van deze mogelijkheid veel gebruik gemaakt zal worden om sportief bezig te blijven en mede hierdoor ook weer fit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Veel tennis plezier gewenst.

>> Ben jij geen korfballid (meer), maar wil je wel graag (met jouw korfbalvrienden) tennissen op c.k.c. "Maassluis"?
Neem contact op met Henny Nieman van de Tenniscommissie via 06-54224777.


WALKING TENNIS

Misschien is dat wat voor onze oudere korfballeden en zou je dat wel eens wel eens met je vrienden of vriendinnen uit willen proberen dan is dat de gelegenheid om dit gratis te doen in de maanden juli en augustus 2020.

>> Waarom Walking Tennis?
De doelstelling is om ouderen in beweging te krijgen en houden. Tennis is een sport dit tot op hoge leeftijd prima kan worden beoefend. Maar door diverse oorzaken kan de lol van het tennissen af gaan. Denk aan slijtage van gewrichten of vermindering van reactievermogen.
Het spelen van rally's is door de snelheid van het spel dan niet meer mogelijk en dat is nu net het doel van een partijtje tennis. Een mooi potje spelen, het de tegenstander lastig maken of de bal mooi wegleggen.

>> Daarom is er nu Walking Tennis
Met wat aangepaste regels zoals:
- De bal mag 2 keer stuiteren
- Mogelijkheid om op het kleinere enkelveld een dubbelpartij te spelen

Zo blijft tennis een leuke sport en blijft men lekker in beweging.


DINSDAGMORGEN VRENIEUREN TENNIS
Het is geen "walking tennis", maar er wordt normaal tennis gespeeld, maar wel het dubbelspel. Wie spelen het? Diverse mannen, welke ouder als 60 jaar zijn en genieten van de pensioen leeftijd. Al vele jaren zijn zij actief op de dinsdag morgen op het schitterende sport complex van onze vereniging. Daar deze groep enthousiastelingen nogal eens een paar dagen weggaan of op vakantie gaan zijn nieuwe tennissers van harte welkom. De start is om 09.30 uur. Komt gezellig langs, brengt gelijk uw racket mee en proeft de sfeer!

De tennis commissie,

Marleen Dekker, Wilma en Henny Nieman.
corona protocol

Sponsorkliks

De Clubkampioenschappen Tennis 2019 worden mede mogelijk gemaakt door:

Tennis Adwinvanderburg

HP Sponsorbord V1.jpg hygienepapier
Tennis Warbout


Tennis Spaland


bord ARCO IRIS support CKC contouren


Screenshot 2019 06 28 at 14.29.17

Nieuwsbrief