BannerRTC

Zaterdag Finale avond Tennis Clubkampioenschap CKC Maassluis 9 juni 2018Beste tennisliefhebbers en Robbert de Jong,

Waarom Robbert de Jong? Omdat hij gisteravond iedereen op het terras heeft verrast met heerlijke hapjes en bij de VoorzitterT schijnt de liefde toch door de maag te gaan. Vandaag vanaf 16.00 uur startte de finale middag/avond met een dames enkel, heren dubbel, mixed dubbel en heren enkel.
We begonnen met de dames enkel op baan 1 tussen Marleen en Pascalle. De stand zou het zo niet zeggen, maar het was een lekkere partij met een paar leuke rally's. Pacalle heeft in de vorm van haar eigen mannetje Dolf een goede leermeester. Het is te zien dat ze de laatste tijd meer aan tennissen toekomt. Toch moest ze het afleggen tegen Marleen en verloor met 4 - 6 en 2 - 6. Ook dit jaar wordt de naam van Marleen weer in de beker gezet. Wie gaat haar volgend jaar van de troon af stoten? Gefeliciteerd Marleen.
Op baan 2 gingen Bart en Theo tegen Jan en Arjan de baan op voor hun heren dubbel finale. Bart en Theo begonnen zeer geconcentreerd en liepen soepel uit naar 4 - 0. Jan en Arjan kwamen nog wel gevaarlijk terug, maar verloren de set toch met 4 - 6. Bart en Theo speelden de hele week solide en deden dit vandaag weer, maar net niet genoeg om Jan en Arjan te verslaan. De titelverdedigers wonnen de titel voor de tweede keer achter elkaar door set 2 en 3 te winnen met de cijfers 6 - 1 en 6 - 3. Gefeliciteerd Jan en Arjan.
Na deze partijen kwamen de mixed dubbel en heren enkel de baan op.
Op baan 1 gingen Peter en Pascalle strijden tegen Gerard en Marleen. Pascalle en Peter wonnen de eerste set verrassend makkelijk met 6 - 1. Het hele gezin Buitelaar kwam kijken en dachten binnen 30 minuten weer naar huis te kunnen. Gerard en Marleen dachten daar duidelijk anders over en waren dichtbij om de tweede set te winnen. Dit lukte helaas niet en Peter en Pascalle wonnen ook de tweede set met 7 - 5. Pascalle en Peter gefeliciteerd met de mixed dubbel titel.
Als toetje gingen Jan en Tjerk uitvechten wie zich het hele jaar kampioen mag noemen. Jan vloog uit de startblokken en kwam binnen no-time op een 5 - 0 voorsprong. Tjerk moest duidelijk wennen aan het spel van Jan. Tjerk kwam nog terug in het spel, maar Jan won de eerste set met 6 - 4. Vanaf dat moment werd het een titanenstrijd, maar je zag Tjerk steeds makkelijker zijn punten pakken. Tjerk stond voor het eerst in de finale en wilde na winst in de halve finale tegen zijn broer nu ook kampioen worden. Dat is hem gelukt door de tweede en derde set naar zich toe te trekken met de cijfers 6 - 1 en 6 - 4. Gefeliciteerd Tjerk.
Eerder in de week hadden Ronny en Wilma al de dames dubbel finale gewonnen. Gefeliciteerd Ronny en Wilma.

Na de prijsuitreiking gingen spelers en supporters gezellig aan tafel om chinees te eten. In het zonnetje gaf dit een soort vakantiegevoel en een mooie afsluiting van het gezelligste tennistoernooi van Maassluis.
Speciale dank gaat uit naar onze sponsors: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris". Verder willen wij de supporters bedanken. Zonder supporters geen gezelligheid. Ook de spelers hebben er weer een heerlijke week van gemaakt. Het is een toernooi van de drie-setters geworden. Uiteraard ook dank aan Marleen en Wilma voor het regelen van alle hapjes en last but not least dank aan Henny voor zijn eeuwenoude opbouwende kritiek :-) en regelen van kassa, drank en opbouwen van terras. Top.
Qua weer hebben we ook geluk gehad waardoor het een geslaagd toernooi is geworden.
Bedankt en allemaal tot volgend jaar.

Groet,
Theo Guit

Wist U dat Tjerk op het punt staat om tennislid te worden
Wist U dat Tjerk zelfs op het punt staat om in de tenniscommissie te gaan
Wist U dat Jan helemaal naar de klote is
Wist U dat hij liever Maris verkoopt dan zijn Porsche
Wist U dat Jan gaat regelen dat Porsche Rotterdam volgend jaar sponsor gaat worden
Wist U dat Hannah een prima assistente was bij de prijsuitreiking
Wist U dat Hannah zich al heeft ingeschreven voor het toernooi
Wist U dat de beker in de familie van de Bloemetjes blijft
Wist U dat Pascalle uit de fles drinkt
Wist U dat Bart het liefst om 15.00 uur was begonnen
Wist U dat hij een feest in Brabant had wat om 16.00 uur begon
Wist U dat Theo volgend jaar niet met Robbert mag dubbelen
Wist U dat Ronald zegt dat Robbert van hem is
Wist U dat de jonge garde na de finales en eten naar Sport en Spel gingen
Wist U dat Tjerk niet kan plassen als er mensen bij hem in de buurt aanwezig zijn
Wist U dat het voor Tjerk nooit een "Patricia Paaytje" zal worden
Wist U dat Henny volgend jaar de indeling op zich gaat nemen
Wist U dat Henny dan graag iedere avond moet spelen
Wist U dat we maandagavond na het tossen nog chinees kunnen eten
Wist U dat het nu toch echt is afgelopen.
Wist U dat Tjerk volgend jaar gaat zorgen voor nog meer deelnemers en supporters
Tot volgend jaar.
De Clubkampioenschappen Tennis 2018 worden mede mogelijk gemaakt door:

Tennis Adwinvanderburg

HP Sponsorbord V1.jpg hygienepapier
Tennis Warbout


Tennis Spaland


bord ARCO IRIS support CKC contouren

Nieuwsbrief