Dinsdag "HP Hygienepapier.nl avond" 5 juni 2018Beste tennisliefhebbers en vooral ARJAN,
Het was alweer de tweede avond van het gezelligste tennistoernooi van Maassluis. Uiteraard was Henk Bloem er weer omdat 2 zoons van hem speelden. Vandaag ben ik gebombardeerd met Apss en Mails van Arjan. Hij was zo teleurgesteld dat zijn partij van maandagavond niet in het verslag stond. Nou ...... hier dan alsnog: Maandagavond heeft Arjan met 6 - 1 gewonnen van Peter. Dit was wel een verrassing omdat Peter toch niet de eerste de beste is. Arjan stond zingend samen met Peter onder de douche. Arjan gefeliciteerd ouwe.
Vanavond begon de avond met drie enkel spelen. Henny ging van start tegen Jan. Dit deed hij helemaal niet verkeerd en kwam zelfs met 2 - 1 voor. Jan liet zien waarom hij favoriet is en trok de partij naar zich toe en won met de cijfers 6 - 3. Op de baan er naast gingen Ron en Ronald de strijd met elkaar aan. Na een lange warming-up begon de strijd. Ronald speelde niet verkeerd, maar ook Ron liet zien waarom hij voor iedereen een geduchte tegenstander is. Ron won overtuigend met 6 - 3. Op baan 1 gingen Peter en Henne de strijd aan met elkaar. Peter begon goed en brak meteen de eerste game. Dit bleek niet genoeg en Henne won overtuigend met 6 - 2.
Na deze leuke potjes kwamen Arjan (daar is hij weer) en Henne de baan op. Arjan is helemaal los en won zeer overtuigend tegen de kampioen van verleden jaar, Henne, met 6 - 1. Echt heel knap (zo genoeg Ar?). Op de baan er naast liet Tjerk geen spaan heel van Bart. Bart kwam maar niet in zijn spel en verloor van Tjerk met 1 - 6. Als laatsten kwamen Pascalle en Peter tegen Wilma en Henny voor de mixed dubbel de baan op. Wilma en Theo kwamen de eerste set soepeltjes op 3 - 0 maar verloren de eerste set met 6 - 4. Helaas was de tweede set een kopie van de eerste. Nu kwamen Wilma en Theo op 2 - 0 en verloren wederom met 6 - 4.
Inmiddels zijn er een paar heren kwartfinalisten bekend. Jan, Ron, Arjan (ja, ja daar is hij weer) en Henne staan alweer in het schema (zie donderdag/ tijden kunnen nog aangepast worden). Ook morgen staan er leuke potjes op het programma. Kijk alleen maar al naar de heren dubbel met ....... jullie raden het al ..... Arjan.

Groet en tot morgen op de baan en terras,
Theo

Wist U dat Arjan en Tjerk elkaar al gek lopen te maken voor de kwartfinale
Wist U dat Ron gestaag zijn partijen wint
Wist U dat Jan weer niet van het veld en terras af te slaan was
Wist U dat Ronald na de eerste game tegen Ron moest poepen
Wist U dat Ronald zijn uitslag voor morgen tegen Robbert heeft doorgegeven
Wist U dat Ronald 6 - 0 doorgaf
Wist U dat dit een matties-moord gaat worden
Wist U dat de winnaar door gaat naar de kwartfinale
Wist U dat Gerard en Henny morgen ook om de kwartfinale gaan spelen
Wist U dat Arjan 2 x met 6 - 1 heeft gewonnen
Wist U dat Henk Bloem naast supporteren ook met worst rond ging op het terras
Wist U dat Marleen nog geen bal geslagen heeft, maar wel gebakken
Wist U dat ze morgen in actie gaat komen, vrijdag en vooral zaterdag 
Wist U dat Arnold vd Hout ook kwam kijken en zich voor volgend jaar met zijn zoon heeft ingeschreven
Wist U dat we morgen de "Warbout Rondvaarten avond" hebben
Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris"    
De Clubkampioenschappen Tennis 2018 worden mede mogelijk gemaakt door:

Tennis Adwinvanderburg

HP Sponsorbord V1.jpg hygienepapier
Tennis Warbout


Tennis Spaland


bord ARCO IRIS support CKC contouren

Nieuwsbrief