Woensdag "Warbout Rondvaarten avond" 6 juni 2018Beste tennisliefhebbers en HANNAH,

Gisteravond was het licht defect en moest er vandaag (lees: woensdag) de gemeente aan te pas komen om dit op te lossen. Op de dinsdagavond konden gelukkig alle partijen uitgespeeld worden, maar het was afwachten of dit ook op de "Warbout Rondvaarten avond" (woensdagavond) kon?
Wie zich afvraagt wie Hannah is leest dit later in het verslag.
De avond begon met een heren enkel tussen Tjerk en Theo. Beide spelers wisten zich al verzekerd van de 1/4 finale, maar wie zou er eerste of tweede in hun poule worden. Als Tjerk eerste zou worden dan moest hij in de 1/4 finale tegen zijn broer en Hannah. Theo wil zelf graag tegen Henne spelen en won daardoor overtuigend met 6 - 1. Op baan drie was het de beurt aan de mattie-moord tussen Robbert en Ronald. Dinsdagavond voorspelde Ronald dat deze partij 6 - 0 voor hem zou worden. Geloof het of niet, maar Ronald knalde Robbert met 6 - 0 van de baan. Het schijnt dat ze nu geen matties meer zijn (op de baan dan). 
Na deze twee potjes kwam Gerard en Henny op de baan om te spelen om de 1/4 finale. Gerard gunde Henny geen game en won zeer overtuigend met 6 - 0. Henny gaf aan dat Gerard zeer geconcentreerd heeft gespeeld en geen onnodige dubbel fouten heeft gemaakt.
Op de baan naast Henny en Gerard werd de heren dubbel afgewerkt tussen Jan en Arjan tegen Ron en Tim. De eerste set verliep zeer spannend zonder game verlies van beide dubbels. Het werd dan ook een tie-break. Ron en Tim kwamen daarin op een 4 - 2 voorsprong, maar Arjan en Jan trokken deze tie-break toch naar zich toe. Waarschijnlijk brak er wat bij Ron en Tim waardoor de tweede set makkelijk met 6 - 1 door Jan en Arjan werd gewonnen.
Wilma en Theo gingen voor hun tweede mixed dubbel op tegen Ronald en Joelle. Dit werd een leuke wedstrijd tussen familie en Theo als vreemde eend in de bijt. Wilma was goed op dreef en trok Theo mee naar de overwinning. Joelle en Ronald moesten er aan geloven en verlorren met 4 - 6 en 4 - 6. 
Ronald had een drukke avond met drie partijen en moest voor zijn derde partij de baan op met Joelle voor de mixed dubbel tegen Marleen (eindelijk mocht ze de baan op) en Gerard. Marleen sloeg volgens Gerard harde goede ballen en Gerard sloeg zelf ook geen verkeerde bal. Ronald en Joelle moesten er aan geloven en verloren met 2 - 6 en 5 - 7.
En toen werd het donkerder en donkerder.
Toch gingen Tjerk en Arjan voor hun heren enkel 1/4 finale de baan op. Bij aanvang van hun partij was er nog goed zicht, maar na de eerste set was het Feyenoord shirt van Arjan vanaf het terras niet meer te zien. Tjerk trok deze set met 5 - 7 naar zich toe en de partij werd verder afgebroken.
Zeer jammer dat het licht nog niet gemaakt is. WE hebben onze hoop op morgen gevestigd en vertrouwen erop dat de gemeente het probleem gaat oplossen.

Ondanks dat we geen licht hadden is de "Warbout Rondvaarten avond" een succes geworden en gaan we morgen weer spannende potjes zien. Ook voor het publiek wordt het zeer leuk. We hebben een paar heerlijke 1/4 finales in het heren enkel spel en ook weer een prachtige heren dubbel halve finale. Schroom niet en kom net zoals Hannah gewoon kijken. Verder wordt morgen ook de 1/4 finale heren enkel tussen Arjan en Tjerk uitgespeeld (gestaakt met de cijfers 7 - 5 in voordeel van Tjerk omdat het te donker werd).       

Tot morgen op de baan of op het terras en hopelijk kom Hannah ook weer.
Theo

Wist U dat de velden van CKC zonder verlichting zit
Wist U dat hierdoor de tenniscommissie in de problemen komt
Wist U dat Arjan daarom de eerste set van Tjerk heeft verloren
Wist U dat de dochter van Robbert een prachtige tekening heeft gemaakt ter ondersteuning van zijn te spelen partij
Wist U dat dit niet geholpen heeft
Wist U dat de mattie-moord overtuigend is gewonnen door Ronald
Wist U dat hun vriendschap hierdoor bekoeld is
Wist U dat de voorspelling van Ronald (6 - 0) wel is uitgekomen
Wist U dat Ronald eigenlijk ook een favoriet voor de titel is
Wist U dat Marleen eindelijk ook een balletje heef geslagen
Wist U dat Gerard onder de indruk was van haar spel
Wist U dat Marleen toch ook nog balletjes gebakken heeft
Wist U dat Hannah de vriendin van Henne is
Wist U dat Ronald het met drie wedstrijden zeer druk heeft gehad
Wist U dat Henk Bloem er weer was (Oh ja, Tjerk moest ook spelen)
Wist U dat Henk naast supporter ook scheidsrechter is
Wist U dat toen de VoorzitterT een bal net uitsloeg tegen Tjerk, Henk heel hard riep "UIT"
Wist U dat niet allen Henk komt kijken, maar ook Hannah
Wist U dat Henne de vriend is van Hannah
Wist U dat Hannah niet Annefleur heet
Wist U dat Jan zich om wil laten bouwen tot vrouw
Wist U dat Ron geen verhinderdag heeft opgegeven
Wist U dat Ron vrijdag verhinderd is
Wist U dat Hannah ook hooikoorts heeft
Wist U dat Jan daar pilletjes voor heeft
Wist U dat Jan zijn "avond" nog komt
Wist U dat Jan voor hooikoorts XTC pillen verkoopt
Wist U dat Ronald naast zijn drie partijen ook kratjes bier uit de kantine liep te slepen
Wist U dat de VoorzitterT nu ook naar bed gaat
Wist U dat we morgen de "Spaland Makelaars avond" gaan spelen
 Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris"
De Clubkampioenschappen Tennis 2018 worden mede mogelijk gemaakt door:

Tennis Adwinvanderburg

HP Sponsorbord V1.jpg hygienepapier
Tennis Warbout


Tennis Spaland


bord ARCO IRIS support CKC contouren

Nieuwsbrief