Tennis clubkampioenschappen: dinsdag 2/7/2019

Beste tennisliefhebbers,

De "Adwin vd Burgh Schilderwerken avond" was de avond van de tie-breaks.

Om te beginnen kan ik melden dat we voor het eerst in al die jaren dat we ons toernooi spelen een vet probleem hebben. Door verhinderdagen van verschillende spelers kan de halve finale heren dubbel tussen Bart en Theo en Henne en Sander niet gespeeld worden. Je kan puzzelen wat je wil, maar de enige oplossing zou zijn om het toernooi dan naar volgende week door te zetten. Dat gaan we niet doen. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om deze clash door middel van "loting" te laten beslissen. Vanavond zal Henny de loting doen en de finalist trekken. Dit doen we om 19.30 uur.
Verder kan het gebeuren dat Ronald B de finale gaat halen en kan de heren finale op vrijdag niet doorgaan. Daar heb ik gelukkig wel een oplossing voor. Mocht "Bruins" (alias Ronald B) in de heren finale komen wordt deze gespeeld op maandagavond 8 juli om 20.00 uur. Mocht Henne vanavond de 1/4 finale winnen van Arjan (even Ar op scherp zetten) dan speelt Henne zaterdag zijn 1/2 finale en gaat de heren finale ook hierdoor naar maandag 8 juli. Zover is het nu nog niet.

Maar dan nu een positief bericht: Vrijdag gaat onze chefkok, Robbert de Jong (ook voor uw partijen met BBQ), een mexicaanse BBQ verzorgen. Neem je sombrero en tequila met zout en limoen mee, want het beloofd een super friday night te worden.

Tot nu toe hebben 20 personen zich ingeschreven (zie bijlage). Het verzoek om je 2,50 euro inschrijfgeld vanavond of donderdag aan Theo te betalen.

En dan nu toch de verslagen: Zoals gezegd was het de avond van de tie-breaks en zware lange potjes. Voor het publiek heerlijk om naar te kijken. Op baan 1 gingen Arjan en Ronald G hun lange pot spelen. Het werd een wedstrijd van lange rally's die uiteindelijk door Arjan werd gewonnen met de cijfers 6 - 4, 6 - 7 en 6 - 2. Op baan 2 werd meteen de 1/2 finalist heren enkel bekend. Michel heeft zich daarvoor geplaatst door de titanenstrijd tegen Robbert te winnen. Robbert gaf zich niet zomaar gewonnen en ook deze pot werd een slijtageslag met in de tweede set een tie-break. Michel trok aan het langste eind door te winnen met de cijfers 6 - 2, 6 - 7 en 6 - 4.
Na deze twee clashes (van 19.30 u tot 21.30 u) kwamen de heren dubbels aan de beurt. Op baan 3 werd de titanenstrijd gespeeld tussen de titelfavoriet Adwin en Jan tegen Peter en Gerard. Na de eerste set leek het een makkelijke pot te worden voor Adwin en Jan, maar in de tweede set kwamen Peter en Gerard goed op stoom. Niet verrassend deze avond, de tweede set werd beslist door een tie-break. Adwin en Jan trokken deze pot naar zich toe met de cijfers 6 - 2 en 7 - 6. De weg naar de finale ligt geheel open, maar dan moeten ze vanavond nog een keer knallen tegen Henny en Ronald G. Op baan 2 gingen Bart en Theo spelen tegen Ronald B en Robbert. De eerste set werd een tie-break gewonnen door Ronald B en Robbert, maar daarna kwamen Bart en Theo goed op gang en wonnen deze leuke pot met de cijfers 6 - 7, 6 - 4.
Vanvond zijn er weer zeer leuke wedstrijden voor het publiek om te kijken. Ook is er dus de loting wie van de halve finalisten Bart en Theo of Henne en Sander door gaat naar de finale.

Zie het speelschema hieronder:Met dank aan: Adwin vd Burgh Schilderwerken / De Hypotheker Maassluis / Warbout Rondvaarten / Spaland Makelaars / Bove verpakkingen / Porsche Rotterdam / Arco Iris


Wist U dat de snacks zijn verzorgd door Snackbar 't Haasje
Wist U dat je volgend jaar geen verhinderdagen meer mag opgeven
Wist U dat de voorzitterT een hekel heeft aan puzzelen
Wist U dat we misschien een heren enkel finale krijgen op de maandagavond
Wist U dat we nog aan het onderhandelen zijn om weer een BBQ te regelen
Wist U dat volgens Arjan Robbert al de kolen voor de BBQ had meegenomen
Wist U dat hij deze onder zijn shirt had gedaan
Wist U dat Gerard voor de verlichting heeft gezorgd
Wist U dat hij deze heeft gekocht bij Christine le Duc
Wist U dat Henne heel de avond klaar stond om te spelen
Wist U dat hij kost wat het kost aanwezig wil zijn
Wist U dat daarom Hannah ook weer van de partij was
Wist U dat Arjan al "uit" roept terwijl zijn tegenstander nog moet serveren
Wist U dat Henny de enige van de deelnemers is die niet meer werkt
Wist U dat vanavond de BBQ al op het terras wordt neergezet
Wist U dat Daan en Bastiaan vanavond hun enkel spel spelen om 18.00 uur
Wist U dat de winnaar later op de avond tegen Ronald B aan de bak moet
Wist U dat Robbert in totaal 4,5 uur op de baan heeft gestaan
Wist U dat hij op een brancard naar zijn werk is gebracht
Wist U dat Michel zijn contributiegeld er dubbel en dwars uit heeft
Wist U dat hij als nieuwste lid meteen de halve finale heeft gehaald
Wist U dat gisteravond/nacht weer ouderwets gezellig was op het terras
Wist U dat het alweer bijna woensdagavond is

Wist U dat de sponsoren zijn: Adwin vd Burgh Schilderwerken/ De Hypotheker Rijswijk/ Warbout Rondvaarten / Spaland Makelaars/ Bove verpakkingen / Porsche Rotterdam/ Arco Iris
Wist U dat Snackbar t Haasje een avond snacks gaat verzorgen


Deelnemers BBQ vrijdagavond 5 juli 2019

 • Tim
 • Gerard
 • Henny
 • Theo
 • Adwin
 • Jan
 • Peter
 • Michel
 • Henne en Hannah
 • Tjerk
 • Arjan
 • Sandra v M.
 • Joost
 • Bart
 • Henk
 • Wilma
 • Leon
 • Niek
 • Robbert
 • ...

Sponsorkliks

De Clubkampioenschappen Tennis 2019 worden mede mogelijk gemaakt door:

Tennis Adwinvanderburg

HP Sponsorbord V1.jpg hygienepapier
Tennis Warbout


Tennis Spaland


bord ARCO IRIS support CKC contouren


Screenshot 2019 06 28 at 14.29.17

Nieuwsbrief