Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Korfbalfit

KORFBALFIT

De korfbalsport leent zich uitstekend om de algemene conditie en lichaamscoördinatie te bevorderen. Met name de gevarieerde bewegingen, die nodig zijn voor deze sport, dragen hier toe bij. Het uithoudings- vermogen neemt toe en de motoriek en lichaamsbeheersing nemen eveneens toe. Kortom, de deelnemers worden merkbaar fitter, actiever en beweeglijker.

Het programma bestaat uit diverse korfbalvormen afgewisseld met allerhande sportieve activiteiten. Op het sportcomplex vinden wekelijks de trainingen plaats. Deze zijn deels gebaseerd op korfbalvormen, maar ook algemene bewegingsvormen komen aan bod en andere sporten worden van tijd tot tijd beoefend. De korfbalfit avonden worden in principe verzorgd door deskundige trainers van c.k.c. Maassluis. De andere sportvormen worden aangeboden door externe deskundigen. Naast de sportieve inspanning is er aandacht voor het sociale aspect. Na afloop van elke training of activiteit is er gelegenheid voor sociale contacten en gezellig onderling ‘bij praten’ onder het genot van een kopje thee of drankje.

 

Wanneer

Donderdag 20.30 - 21.30 uur

Doel

Recreatie en sportief bezig zijn in sociale context

Doelgroep

Mannen en vrouwen vanaf 40 jaar

Kosten

€ 29,50 per kwartaal op basis van een jaarlidmaatschap; proefles mogelijk

Locatie

Sportpark Wipperspark

Adres

Wipperspark 1

3141 RD Maassluis

Aanbieder

c.k.c. Maassluis

Contactpersoon

Henny Nieman
010-5917156
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

http://www.ckcmaassluis.nl/index.php/vereniging/club-info/algemene-informatie/korfbalfit-mainmenu-73

Deskundigheid personeel

Eigen ervaring van de trainers

Bijzonderheden

Locatie: Van maart – oktober, uitgezonderd zomerstop: Sportveld van c.k.c. Maassluis. Van oktober – maart: Gymnastiekzaal in Maassluis.

Kledingadvies: Makkelijke en sportieve kleding. Schoeisel buiten voorzien van noppen speciaal voor kunstgras. Binnen zijn indoor schoenen nodig.

 

 
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief