RTC toernooi U17 en U19 2018 bij c.k.c. Maassluis

Op Hemelvaartsdag (10 mei 2018) wordt er een RTC toernooi voor teams onder 17 en onder 19 bij korfbalvereniging c.k.c. Maassluis gehouden. De grootste talenten van de verschillende Nederlandse regionale talenten centra nemen het tegen elkaar op, om zich te kronen tot beste RTC. De dag begint met wedstrijden in de categorie onder 19, deze starten om 09:30 uur. Het volledige wedstrijdschema voor zowel U17 als U19 vindt u hier:


Tournify


Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vind plaats om omstreeks 17.00 uur.


Korfbalfoto.nl
Gedurende de dag worden er foto's gemaakt door Edwin Sonneveld van Korfbalfoto.nl. Edwin is al jarenlang lid van c.k.c. Maassluis en maakt sinds een aantal jaar prachtige foto's, waaronder korfbalfoto's voor Korfbalfoto.nl.


Parkeren
Parkeren kunt u het best doen op het Reviusplein. Dit is ook het adres dat u in kunt vullen in uw navigatiesysteem. Bij de scholengemeenschap die hier staat zijn parkeerplekken beschikbaar. Mochten deze parkeerplaatsen bezet zijn, dan vindt u hieronder een aantal locaties waar u de auto ook kunt neerzetten.

parkeren

  1. Reviusplein, Maassluis – Loopafstand naar sportcomplex ca. 150 meter
  2. Bilderdijklaan / Nicolaas Beetstraat / De Genestestraat – Loopafstand naar sportcomplex ca. 300 meter
  3. Petrus Kockstraat - Loopafstand naar sportcomplex ca. 650 meter
  4. Veilingpad (Maasland) - Loopafstand naar sportcomplex 600 meter
  5. Sportlaan - Loopafstand naar sportcomplex 700 meter
  6. Sportlaan - Loopafstand naar sportcomplex 850 meter


Vragen over het toernooi kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief