Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Barrooster

Je bar- of keukendienst plan je vanaf nu zelf in!
Van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvang je een mail om jezelf in te delen. Houd je ongewenste mailbox (spam) in de gaten, want misschien dat de eerste mail in die map terechtkomt. Als je op de link klikt ben je gelijk ingelogd.
 
Inschrijven
Als je op de pagina van http://ckcmaassluis.inzetrooster.nl terecht bent gekomen, zie je een lijst met data waarop je je kunt inschrijven voor een bar- of keukendienst.
Let op, de planning kent meerdere pagina’s. Onderaan kun je doorklikken naar de volgende pagina.

Omdat we veelal twee of drie personen nodig hebben per dienst, staat een tijdsblok er vaker in. Zo kunnen meerdere mensen zich inschrijven voor dezelfde dienst. Je kunt je inschrijven voor een dienst door te klikken op de button ‘Inschrijven’.
Let op, schrijf jezelf per seizoen in voor twee diensten.

Ben je benieuwd wie zich al hebben ingeschreven?
Via de menubalk bovenin, kun je door op ‘alle diensten’ te klikken zien wie zich voor welke dienst heeft ingeschreven.
In dezelfde menubalk kun je via ‘mijn diensten’ zien voor welke diensten je je hebt ingeschreven.

Je ontvangt twee herinneringen in je mail, zodat je je dienst niet kunt vergeten.

Wie hebben de mail ontvangen?
Vele handen maken licht werk, daarom hebben niet alleen de spelende leden de mail ontvangen om zich in te schrijven, maar ook de niet-spelende leden en andere vrijwilligers op de ledenlijst.
De keuze die er is gemaakt voor het versturen van de uitnodiging heeft er voor gezorgd dat sommige twee mails hebben ontvangen. We zullen kijken of dat in de toekomst voorkomen kan worden.

Veelgestelde vragen
- Ik heb een foutje gemaakt, kan ik mijn dienst nog wisselen?
Achter 'opendiensten' kan je een dienst uitzoeken om in te schrijven. Op de dag van inschrijven kan je je ook weer uitschrijven. Later dan een dag moet je de diensten overdragen aan een ander. Ruilen is je eigen verantwoordelijkheid

- Hoe kan ik mijn dienst ruilen?
Als er een verzoek tot overdragen wordt gedaan dan worden er maximaal 20 aantal verzoeken via email verzonden naar personen die weinig of geen diensten hebben gelopen. Deze krijgen een verzoek om de dienst van je over te nemen. Je heb de optie om in één keer alle 20 personen te selecteren, maar je kan er ook specifiek een aantal selecteren. Je blijft verantwoordelijk voor de dienst tot dat deze is overgenomen.
 
- Kan ik samen met iemand staan?
Dat kan. Kies samen eerst een moment en afzonderlijk van elkaar meld je je aan voor dezelfde dienst. Je inlog is persoonsgebonden, je kunt je dus niet inschrijven voor een ander.

- Wat als ik me niet indeel?
Dan word je ingedeeld, zoals het vroeger ook ging. Het systeem registreert het aantal inschrijvingen, zodat het vrijwilligerswerk goed verdeeld kan worden over de leden.

- Wat als het mij niet lukt om te ruilen?
In het uiterste geval neem je via de mail contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- Heb je je aangemeld en je komt niet opdagen?
Dit wordt geregistreerd, je moet de bardienst alsnog een keer doen. Dit is een situatie die niet wenselijk is, want geen barbezetting betekent dat we onze leden en gasten niet van dienst kunnen zijn. Probeer altijd te ruilen met iemand of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- Ik heb geen wachtwoord ontvangen?
Via de mail ontvang je een link om je in te schrijven voor een dienst, je bent dan ook gelijk ingelogd. Wil je er een persoonlijk wachtwoord van maken, klik dan eerst op Log out. Vervolgens klik je op Log in vergeten en voer je je mailadres in. Je ontvangt een mail in je mailbox, door op de link te klikken in de mail kun je het wachtwoord aanpassen.
 
Heel veel succes!

De werkgroep online roosters,
Sander van Aalst, Miranda van Kempen, Marty Mars, Erik-Jan Renzen, Peter Vellekoop, Annemieke Verburg en Irene Soekra-Warbout
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief