Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Giga Kangoeroedag 2018

De 2e Giga Kangoeroedag bij c.k.c. Maassluis op de dag van de Koningsspelen

Na het succes van vorig jaar, organiseert c.k.c. Maassluis tijdens de Koningsspelen op vrijdag 20 april wederom de Giga Kangoeroedag voor de kleutergroepen van de basisscholen in Maassluis. De Giga Kangoeroedag is een sportdag, die bestaat uit enkele activiteiten gerelateerd aan het korfbalspel, maar ook andere bewegingsactiviteiten die passen bij kleuters.

Op deze tweede editie zullen we wederom met ongeveer 500 kleuters in een ochtend- en een middagprogramma aan de slag gaan. Dit jaar hebben we de volgende onderdelen: een spelletjescircuit, het aanleren/ doen van een dansje en een pauzegedeelte waarin kinderen wat limonade krijgen en zich kunnen uitleven op de aanwezige springkussens.

Ook dit jaar is het enthousiasme van de scholen weer enorm en de opgerichte werkgroep voor deze dag is vol energie aan de slag om er een geweldige dag van te maken. Het doel van de Giga Kangoeroedag is om de kleuters kennis te laten maken met sport en in het bijzonder korfbal. We hebben binnen c.k.c. Maassluis ook aanbod voor deze doelgroep. Op zaterdagochtend is van 10.00-11.00 uur een sportuurtje voor 4-6 jarigen, ook wel de Kangoeroes genoemd.


Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief