Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Toptientoernooi 2018

Het is definitief. Na een jaar afwezigheid zal zaterdag 5 mei het Toptientoernooi weer plaatsvinden bij CKC Maassluis. Wie mag zich na 5 mei Toptienkampioen van het enkeltoernooi noemen, en welk koppel gaat er met de hoofdprijs van het dubbeltoernooi van door?

Een aantal meest gestelde vragen op een rijtje:

Wie mogen er allemaal meedoen aan het Toptientoernooi?

Het toptientoernooi is voor alle spelers van de C, B, A en senioren, maar ook voor niet-spelende leden, ouders/broers/zussen van leden en vrienden.

Hoelaat start het enkeltoernooi en hoelaat het dubbeltoernooi?

Om 12.00 zal er gestart worden met het enkeltoernooi en rond 14.30/15.00 start het dubbeltoernooi. 

Hoe kan ik me opgeven?

Vanaf deze week hangt er een inschrijflijst in de kantine, maar nog makkelijker kan je je aanmelden via onderstaande link: Geef je hier direct op voor het Toptientoernooi 2018!

Extra oproep vanuit de SNAC

Hoe gaaf zou het zijn om de nieuwe supertalenten uit de C en B-teams te zien strijden tegen oud-gedienden als Marvin Soekra en Ronald van Berkel of de huidige generatie selectiespelers Leon Kloppenburg en Eva Slotboom. Ons doel: het veld weer net zo vol krijgen als 15 jaar geleden. Terug naar de tijd waar Mart en Martha sommige jonkies een poepie lieten ruiken en Tjerk en Niek als jonge honden het de iconen Mini en Maxi moeilijk maakten.

Help mee ons doel te bewerkstelligen en haal je teamgenoten, oud-spelers en ouders over om deel te nemen aan toch wel het gezelligste toernooi van CKC Maassluis!

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief