BannerRTC

Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

3 november: beachkorfbal toernooi in Den Haag, geef je op!

Op zaterdag 3 november wordt er door de teamplayers van de Haagse Hogeschool in opdracht van Stichting The Hague Korfball Masters, een waanzinnig beachkorfbal toernooi georganiseerd in de sportcampus, Zuiderpark Den Haag.

Naast de jaarlijkse populaire Haagse Korfbal dagen is er speciaal voor jullie een sportief side-event (het beachkorfbaltoernooi) georganiseerd voor de E- t/m de C- jeugd. Dit korfbal evenement is ook bedoeld voor niet-korfballers, dus het leukste zou zijn dat er zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meekomen.

De indoor-beachhal is dé plek waar de jeugd hun kunsten kunnen vertonen, kennis leren maken met het (beach)korfbal en natuurlijk een enorm gave ervaring beleven.

Inschrijven

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met onderstaand informatie:

-     Een spetterende teamnaam

-     Minimaal 4 spelers (+ max. 6 wissels)

-     Minimaal 1 teambegeleider met naam + telefoonnummer

-     Leeftijdscategorie (E, D, C of B)

Inschrijfkosten

Deelname aan het beachkorfbal toernooi is geheel kosteloos!

VOL = VOL

Algemene informatie

Tijdens een beachkorfbal wedstrijd speel je 4 tegen 4. Je neemt het met je team op tegen andere teams uit jouw leeftijdscategorie. Beachkorfbal is een zware sport en daarom raden wij aan om genoeg wissels mee te nemen.

De teams bestaan uit maximaal 10 kinderen waarvan jullie zelf mogen bepalen hoeveel korfballers en vriendjes en vriendinnetjes daarin zitten.

Voor de vereniging die de meeste vriendjes en vriendinnetjes meeneemt hebben we een leuke verrassing.

Op de dag zelf kunnen er foto’s en video’s gemaakt worden van de spelende kinderen. Wilt u als team niet op beeld worden vastgelegd, laat dit dan weten bij de aanmelding, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Als u zich heeft aangemeld krijgt u een informatiebrief met verdere instructies over de locatie, regels en programma.

-     Datum: zaterdag 3 november.

-     Locatie: Sportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 24, 2533 SR Den Haag

-     Tijd: 09:30-14.00

-     Vrij en kosteloos parkeren

Wij open jullie allemaal te zien op 3 november!

Heb je vragen, neem dan contact op met het volgende email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Projectgroep Teamplayers

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief