Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Uitslag 2de klaverjasavond

Hieronder staan de data vermeld van het klaverjassen voor de aankomende periodes. 

Wil je meer informatie dan kun je een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Om 19.30 uur is de kantine open. Elke avond is iedereen (dus ook ouders van leden en andere enthousiastelingen) welkom vanaf 19:30. Er staat dan een kopje koffie of thee klaar waarna we om 20:00 gaan beginnen met de eerste ronde. We hopen wel dat iedereen ook echt probeert om er 20:00 te zijn, zodat we dan echt kunnen beginnen en we ook weer op tijd klaar zijn. Na de gebruikelijke 3 rondes is het weer tijd voor de loterij. Diverse leuke prijsjes zijn dan weer te winnen. Daarna kan iedereen nog een laatste drankje nemen of naar huis gaan. Er zijn 4 avonden die meetellen voor het klassement, maar natuurlijk kun je ook komen als je gewoon een avond plezier wilt hebben. Daarnaast is er nog een paaseditie en een speciale kerstkoppelklaverjasavond. Kom daarom op de onderstaande data om 19:30 naar de kantine en we maken er een gezellige avond van. 

Om 20.00 uur gaan we beginnen!

Entree is 2,50 p.p.

De volgende klaverjasdatums zijn:
3e avond, Vrijdag 23 november 2018

Kerstkoppelklaverjassen, vrijdag 14 December 2018
4e avond Vrijdag 25 januari 2019 (met een hapje eten)
Paaskoppelklaverjas, vrijdag 5 April 2019

Schrijf dit alvast in de agenda.

Het kerstkoppelklaverjassen is dit jaar op vrijdag 14 december 2018. Wilt u zich alvast opgeven dan kan dit. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot 23 november,
Groetjes Terence & Mascha

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief