Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Oliebollentoernooi 2018

Op maandag 24 december 2018 is er weer het oliebollentoernooi voor de F1, F2, D en E en voor de B/C in de sporthal aan de Rozenlaan.

Tussen 14:00 uur en 16:00 uur spelen alle kinderen van de F1,F2 en D/E met elkaar een toernooi. De teams zullen door ons worden samengesteld met spelers uit alle teams. Tijdens de wedstrijd mag onbeperkt gewisseld worden, zodat iedereen kan spelen. De jongste teams zullen worden gecoacht door spelers van de B/C. Tussendoor zullen we een lekkere oliebol eten.

Aansluitend spelen de B/C hun toernooi. Tussen 16:00 en 18:00 uur spelen zij hun wedstrijden. Na afloop van de wedstrijden is er voor de winnende ploeg een leuke prijs!

We gaan er vanuit dat je komt, tenzij je je afmeld bij Leon Kloppenburg of Monique Joppe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), voor 17 december 2018. Daarna worden de teams samengesteld. Degene die zich al hebben afgemeld, hoeven niet meer te reageren.

Wij hebben er zin in.

Wil je ons helpen tijdens het toernooi met het coachen en begeleiden van een de jongste teams, laat het ons weten. Wie wordt de winnende coach dit jaar?

Martha, Wilma, Sanne, Mirjan, Leon en Monique
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief