Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Scheidsrechterscommissie: De kop is eraf!

Afgelopen zaterdag is het korfbalseizoen weer begonnen. Het eerste speelweekend zit erop. De scheidsrechters zijn goed uit de starblokken gekomen. 

Na het eerste speelweekend staat de teller op:   5 gefloten en beoordeelde wedstrijden.

Met dank aan: Mark van Buren, Johan Pols, Terence Buijs en Alex van Kempen.

Afgelopen zaterdag waren Mark en Terence niet aangewezen door de bond, maar zij schreven zich in op een bondswedstrijd uit de lijst. Mark moest naar Valto en Terence ging naar Dijkvogels. Thuis hadden Maassluis B2, C1 en D1 geen bondsscheidsrechter. Dat was gelijk al een uitdaging: Mark en Terence floten buiten de deur, Guus was met vakantie, Hans was op pad met de F1 en Pascal moest de A1 coachen. Gelukkig hebben Johan en Alex samen het probleem opgelost en deze wedstrijden voor hun rekening genomen. Dank jullie wel voor deze inzet.

Zo zie je maar weer. We lijken ruim in de scheidsrechters te zitten, maar niets is minder waar. Hoe ziet ons scheidsrechterscorps er dit jaar uit. Pascal Huisman, Johan Pols, Mark van Buren en Terence Buijs zijn onze vaste bondsscheidsrechters. Zij worden vanuit Zeist aangewezen. Dat is niet altijd even eenvoudig, want Pascal coacht Maassluis A1, Terence speelt in Maassluis 4 en Mark speelt in Maassluis 2 en coacht Maassluis B2. Tussendoor moet er dan nog tijd zijn om ergens een wedstrijd te fluiten.

Guus Spierenburg, Alex van Kempen en Hans de Vette zijn bondsscheidsrechter, maar zij laten zich niet aanwijzen door de bond. Zij zijn inzetbaar bij thuiswedstrijden van teams in het wedstrijdkorfbal, indien daar geen scheidsrechter voor is aangewezen. En zoals je hierboven hebt kunnen lezen, waren dat afgelopen zaterdag 3 wedstrijden. Alex pakt nog weleens een wedstrijd uit de lijst om zo aan voldoende wedstrijden te kunnen komen. Guus is niet ieder weekend beschikbaar i.v.m. zijn werk. Hans kan fluiten als het te combineren valt met de wedstrijden van zijn kinderen.

In het bovenstaande stukje missen jullie Pim Bruijn. Vorig jaar is Pim geslaagd en is hij toegetreden tot het scheidsrechterscorps van Maassluis. Echter Pim heeft besloten om een aantal maanden in het buitenland te gaan studeren. Zodoende is hij voorlopig niet beschikbaar.

Last but not least hebben we nog Peter Gregoor. Peter treedt op als beoordelaar namens CKC Maassluis. Hij wordt door de bond op pad gestuurd om beginnende scheidsrechters te beoordelen en te begeleiden. Wij hebben Peter i.v.m. zijn vakantie nog niet gesproken, maar we gaan er van uit dat hij ook weer met veel enthousiasme mee helpt om voldoende wedstrijden voor CKC Maassluis op de teller te krijgen.

De scheidsrechterscommissie heeft ondertussen niet stil gezeten. Op vrijdag 26 augustus zijn we het seizoen officieel gestart. De commissie en de scheidsrechters waren bij elkaar in het clubhuis en onder het genot van een hapje en drankje werd het afgelopen seizoen afgesloten en het nieuwe seizoen ingeluid.

De scheidsrechterscommissie is gewijzigd en heeft de plannen voor dit seizoen geformuleerd. In ons volgende schrijven zullen we inhoudelijk op het nieuwe jaar ingaan.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry en Gerda van Buren
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief