Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Sinterklaas gooit bijna roet in het eten!

De eerste speelronde van de zaalcompetitie zit erop. Er werden dit weekend 5 wedstrijden gefloten.

Aan het begin van de zaalcompetitie staat de teller op: 5 gefloten en beoordeelde wedstrijden.

Met dank aan: Mark van Buren, Johan Pols, Terence Buijs, Pascal Huisman en Peter Gregoor

In het weekend dat Sinterklaas in Maassluis aankwam werden er 5 wedstrijden gefloten. Juist door het feit, dat Sinterklaas in Nederland kwam, ging alles niet van een leien dakje. Mark moest op zaterdag vroeg zijn bed uit om in Gorinchem bij GKV te gaan fluiten. Rond het middaguur floot Terence bij RWA in Rhoon en aan het eind van de middag kwam Johan in actie in Schiedam om bij Nexus te fluiten. Pascal ging op zondag naar Rijswijk om bij Refleks te fluiten. En wat was er nu zo moeilijk: de thuiswedstrijden van Maassluis B1 en B2. De B1 was eigenlijk al snel ingevuld door Alex. De B2 werd een heel moeilijk verhaal. Terence en Johan konden de B2 niet fluiten, want zij moesten zelf fluiten. Mark moest de B2 coachen, tegelijk fluiten en coachen dat gaat niet. Hans moest uiteraard met zijn kids naar Sinterklaas. Pascal had een neefje voor de Sint intocht op bezoek en Alex kon niet eerder fluiten, want ook hij ging met zijn dochter en 2 nichtjes naar de intocht van Sinterklaas. Guus was opgeroepen voor …… jawel, de intocht van Sinterklaas. Het was duidelijk: de zwarte Piet lag bij mij. Gelukkig was er toch nog iemand die niet naar de Sint hoefde. Peter Gregoor bood de helpende hand en floot Maassluis B2. Peter grote klasse, want de zak van Sinterklaas was leeg. Dank je wel. Uiteindelijk kwam zaterdag het bericht, dat er voor Maassluis B1 toch een bondsscheidsrechter aanwezig was. Snel contact gezocht met Alex, zodat hij zich niet hoefde te haasten en zo kon hij op z’n gemak genieten van “Zie ginds komt de stoomboot”. Kortom zo was het eerste weekend van de zaalcompetitie er één om grijze haren van te krijgen, maar uiteindelijk kwam alles op z’n pootjes terecht.

Ondertussen heeft Jan Boog de werking van korfbalmasterz aan ons uitgelegd. Dat betekent, dat de komende week diverse leden een email krijgen met daarin een code om het programma in korfbalmasterz te activeren om op die manier aan de slag te gaan voor het behalen van het spelregelbewijs. Op dit moment hebben we de volgende stand van zaken: 38 leden hebben hun spelregelbewijs gehaald. Er zijn 3 leden die alleen nog maar hun examen hoeven af te ronden en er zijn 6 leden die in level 4 of 5 zitten. Vervolgens zijn er 3 leden die hun account hebben geactiveerd, maar zij zijn nog niet begonnen. De komende week zullen diverse senioren, A junioren en B aspiranten het verzoek krijgen om hun account te activeren en te starten om hun spelregelbewijs te gaan halen. Zoals wij nu weten is het behalen van het spelregelbewijs in ieder geval tot 1 januari 2017 gratis. Of het in 2017 nog gratis blijft, dat is nog niet duidelijk. Dus wij doen een oproep aan alle leden die hun spelregelbewijs nog niet hebben behaald, om dit alsnog zo snel mogelijk te doen.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Harry en Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief