Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Trainersbijeenkomst 30 november

Woensdag 30 november is er een trainersbijeenkomst voor alle trainers van de kangoeroeklup tot en met senioren.
Als blijk van waardering voor de wekelijkse inzet van onze trainers/coaches, nodigen we de trainers/coaches tussen 18.00 en 18.15 uur uit in de kantine om eerst met elkaar te eten. 
Vanaf 18.30 uur verzorgt Martijn van der Wees het eerste inhoudelijke deel van de avond. Aan bod komt onder andere hoe je een training(sblok) kan opbouwen en hoe je daarbij ook rekening houdt met de niveauverschillen binnen je team.
Van 20.00-22.00 uur verzorgt Ine Klösters het tweede inhoudelijke deel van de avond. We werken bij c.k.c. Maassluis aan een Veilig Sportklimaat, omdat we het belangrijk vinden dat ieder lid zich prettig voelt binnen onze vereniging. Een van de dingen die we daarvoor doen is het volgen van het traject “Sportief Coachen”. Tijdens de eerste bijeenkomst hebben de TC en het bestuur gesproken over de visie op het geven van trainen en coachen en is naar voren gekomen wat we binnen de vereniging belangrijk vinden. Tijdens deze bijeenkomst zal informatie worden gegeven over de invloed die jullie als trainer/coach hebben op de spelers. Het gaat om bewustwording van de (pedagogische) rol die je hebt en om inzicht te krijgen in het effect van je eigen handelen. Het is dus gericht op de sociale en persoonlijke ontwikkeling van de kinderen.
Als het goed is zijn alle trainers/coaches per mail al uitgenodigd. Mocht je de uitnodiging niet ontvangen hebben of ben je geen trainer/coach en wil je toch bij deze avond aanwezig zijn, stuur mij dan even een mailtje.
 
Annelein van Waardenburg
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief