Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Rondje langs de velden: Jeugdteams

De oplettende lezer heeft de afgelopen weken de stukjes gemist omtrent de jeugdteams. Aangezien het voor ondergetekende in de zaal wat lastiger is jeugdwedstrijden te bezoeken is er afgesproken met de TC, dat we 1x per maand een korte update geven. Zo vlak voor de kerst lijkt mij dit een uitstekend moment. Want de competities zijn bij de meeste teams inmiddels bijna op de helft.

A-Teams:

Maassluis A1 speelt vaak voor mijn eigen wedstrijd en zie ik dus veel spelen. Helaas was een week geleden directe concurrent in de poule, DES A1 net iets te sterk en werd helaas de koppositie verspeeld. Maar de A1 doet verder keurige zaken in de 1ste klasse. Ze staan op een tweede plaats en in een spetterende thuiswedstrijd werd Avanti A1 een tijdje terug verslagen! Terwijl hier op het veld nog van werd verloren, dus vooruitgang in dit jonge team is hier zeker.

Maassluis A2, A3 en A4 hebben het wat lastiger in respectievelijk de 3de en 5de klasse. De A3 en A4 hebben afgelopen weken beide hun eerste wedstrijd gewonnen. Hopelijk zitten er in 2017 in deze poules nog wat meer puntjes in

B-teams:

De B1 heeft het in de 1ste klasse lastig, maar staan toch keurig in de middenmoot van deze competitie. Maassluis B2 staan ook prima in de middenmoot. Maassluis B3 traint elke week onder leiding van de zaaltrainers Demi en Dennis keihard om straks in 2017 de eerste punten binnen te gaan halen. Dit zal vast niet lang duren.

C-teams:

De C1 kan eerst genieten van de koppositie in de kerstvakantie, waarna het op 7 Januari naar de directe concurrent moet, Avanti C1. Een belangrijke pot voor de spelers van Lilly en Marjelle. Trouwens ook zeer knap om er zo goed voor te staan in de 1ste klasse.

Maassluis C2 en C3 hebben het weer wat lastiger in hun poules en staan wat lager geklasseerd, maar hard blijven trainen dan komen de punten in 2017 vanzelf.

D-teams:

Maassluis D1 heeft het lastig in de zaalpoule. Het begon zo goed, maar langzaam aan zakken zij iets weg in de stand. Maar daarentegen bekert de D1 wel verder na een mooie overwinning op mede hoofdklasser GKV D1. Op korte termijn staat de volgende wedstrijd op het programma, dus houd het allemaal in de gaten. Ze spelen dan tegen Nieuwerkerk D1, de ploeg waar ze vorige week nog gelijk tegen speelde.

Maassluis D2 doet het erg goed in hun klasse. Een keurige derde plek en dat met veel nieuwkomers in het team. Complimenten voor de spelers en coaches.

E-Teams
:

Onze E-teams presteren boven verwachting. De E1 en E2 gaan aan kop en de E3 en E4 zijn in achtervolging op de concurrent van de 1ste plek. Fijn om te zien dat de talenten van de toekomst er weer aan zitten te komen.

F-Teams:

Maassluis F1 heeft duidelijk iets meer tegenstand dan op het veld. Wat heel leerzaam natuurlijk is. Maassluis F2 doet het netjes op de 3de plek. En onze jongste korfballers F3 zijn in de achtervolging op de nummer 1. Leuk om te zien dat jullie het al zo goed doen, terwijl jullie pas kort op korfbal zitten.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief