Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Scheidsrechterscommissie: Een bijzonder weekend

We zitten op de helft van de zaalcompetitie. In het eerste speelweekend van 2017 zijn 3 wedstrijden aan ons totaal toegevoegd.
Na het zevende weekend van de zaalcompetitie staat de teller op:   29  gefloten en beoordeelde wedstrijden.

Met dank aan: Mark van Buren, Johan Pols, Terence Buijs, Pascal Huisman, Peter Gregoor, Alex van Kempen, Guus Spierenburg en Hans de Vette.

Het eerste speelweekend in 2017 was een bijzonder weekend. De aanloop naar het weekend toe was al spannend. Het kostte veel moeite om de thuiswedstrijden van Maassluis B1 en B2 van een scheidsrechter te voorzien. Mark moest vroeg in Goes spelen, Guus was geblesseerd, Alex had familieverplichtingen en Terence, Pascal en Johan hadden zelf een wedstrijd om te fluiten. Gelukkig boden Peter en Hans de hulp en daar waren we erg blij mee. Hans paste zijn schema om bij zijn kinderen te gaan kijken zo aan, dat hij precies om 12.00 uur de B2 kon fluiten. Peter was beschikbaar om de B1 om 13.00 uur te fluiten. Met de nodige inspanning was het dan allemaal geregeld. En toen ………….ging het sneeuwen en ijzelen. Hans hoefde niet vroeg in de sporthal te zijn, want de tegenstanders van de pupillen vonden het te glad en namen terecht de beslissing om niet op pad te gaan. Mark hoefde niet met Maassluis 2 naar Zeeland en ook de wedstrijden van Terence en Pascal werden afgezegd. Uiteindelijk ging alleen Johan ’s avonds nog op pad om in Barendrecht bij Vitesse te gaan fluiten.

Wat een weekend. Heb je met veel moeite alles rond, zorgt het weer ervoor, dat er uiteindelijk twee wedstrijden niet worden gefloten en waren er veel meer scheidsrechters beschikbaar om bij Maassluis B1 en B2 te kunnen fluiten. Tja, als je alles van te voren weet, is het makkelijk om iets te plannen. Nu is het wel zo, dat de scheidsrechters aan de wedstrijden verbonden blijven, maar je weet maar nooit of je als scheidsrechter beschikbaar bent, wanneer de wedstrijd wordt ingehaald. We wachten maar af wanneer deze wedstrijden opnieuw in het programma komen. Voorlopig zijn deze wedstrijden niet meegeteld in de bovenstaande 29.

Vrijdagavond voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie zijn we even bij Guus langs geweest om een bloemetje af te geven. Behalve dat Guus aangereden is, is hij daarna ook nog een keer met zijn scooter gevallen. Guus is echt als pechvogel aan het nieuwe jaar begonnen. We hopen dat het nu met de pech gedaan is en dat hij snel zal herstellen van zijn verwondingen.

Afgelopen zaterdag stonden Guus en Peter in het programma om scheidsrechters te begeleiden. Het ongeluk van Guus zorgde er voor, dat we in de begeleiders groep ook op zoek moesten naar iemand anders. Pascal bood aan om de plaats van Guus over te nemen. Dat vonden we heel fijn, maar ook was het weer voor de begeleiders spelbreker. De vroege pupillenwedstrijden gingen niet door en zonder wedstrijden geen scheidsrechters en zonder scheidsrechters geen begeleiders.

Vorige week gaven we aan, dat er ondanks de vakantie veel geregeld moest worden. Dat was een hele uitdaging. Het geeft best wel een kick, als het uiteindelijk allemaal geregeld is. Tenslotte zorgde Koning Winter ervoor, dat alles toch nog anders uitpakte, dan we hadden gepland. Laten we maar zeggen: That’s live!

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             
Harry en Gerda van Buren
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief