Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Afgelaste wedstrijden tellen toch mee

Er zijn 9 speelweekenden achter de rug. In de laatste 2 speelrondes zijn 7 wedstrijden aan ons totaal toegevoegd.
Na het negende weekend van de zaalcompetitie staat de teller op:   38  gefloten en beoordeelde wedstrijden.
Met dank aan: Mark van Buren, Johan Pols, Terence Buijs, Pascal Huisman, Peter Gregoor, Alex van Kempen, Guus Spierenburg en Hans de Vette.
Het weekend van 14 januari was een “mager” weekend. Slechts twee wedstrijden werden er gefloten. Rond het middaguur floot Mark in zijn achtertuin bij RWA in Rhoon. Aan het begin van de avond floot Johan bijna een thuiswedstrijd. Hij ging naar Vlaardingen om bij Twist te fluiten. De enige thuiswedstrijd van Maassluis C1 werd voorzien van een neutrale scheidsrechter. Daar hoefde dus geen scheidsrechter van Maassluis in actie te komen.
Het weekend van 21 januari was gelukkig een volle bak. Er werden maar liefst 5 wedstrijden gefloten. Mark moest vroeg zijn bed uit om in Ridderkerk bij KCR te gaan fluiten. Ook Terence was te gast bij KCR in Ridderkerk alleen wat uurtjes later. Johan had deze keer een vroegertje. Hij mocht rond het middaguur opdraven in Delft bij Fortuna. Van de 3 thuiswedstrijden bleven Maasluis B1 en B2 zonder neutrale scheidsrechter staan. Hans pakte de B2 mee en Peter nam de B1 voor zijn rekening.
Afgelopen week hebben we geïnformeerd bij Remco Winter hoe het nu eigenlijk precies zat met die afgelaste wedstrijden. Hij vertelde ons het heuglijke nieuws, dat deze wedstrijden gewoon meetellen voor de rompregeling. Dit was een echte meevaller, want hier hadden we niet meer op gerekend.
Afgelopen weken zijn er opnieuw begeleiders op pad geweest. Helaas hebben we gemerkt, dat het nog niet helemaal goed verloopt. De communicatie over de scheidsrechters die op te begeleide wedstrijden staan, is niet foutloos. Hierdoor stond Dick Hubert voor niets ’s morgens vroeg in de sporthal en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We bieden hiervoor onze oprechte verontschuldigingen aan. We zijn juist erg blij met de inzet van onze begeleiders en dan kan het zeker niet zo zijn, dat zij niet op de juiste manier geïnformeerd worden. Een leerpuntje voor de scheidsrechterscommissie, waar we mee aan de slag moeten gaan. Zo blijft er werk aan de winkel om de zaken rondom scheidsrechters en begeleiders zo goed mogelijk te regelen.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             
Harry en Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief