Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

“In de spotlights” E1 en E2

IN DE SPOTLIGHTS E1 en E2

Pupillen van de week:
Matthijs en Nina

Pupillen van de week Matthijs en Nina

Nina is pupil van de week vanuit de E1. Dit omdat Nina het enige meisje is binnen het team maar dat gaat haar goed af.
Mathijs is pupil van de week vanuit de E2. Dit omdat hij de enige jongen is binnen het team. Soms wordt hij wel een beetje gek van alle meiden om hem heen maar samen met trainers Lars en Ramon gaat het hem goed af.

“IN DE SPOTLIGHTS” zijn 2 teams, en wel de E1 en de E2. Beide teams worden gesponsord door TSA groep….
Zij zijn komende zaterdag de teams van de week, en mogen samen met Maassluis 1 oplopen in de wedstrijd tegen ONDO 1. Balsponsor is Beachclub de Bing.

E1
Coaches: Diana en Tristan
Spelers: Nina, Luuk, Noah, Wout en Tom

Maassluis E1 in de spotlight

E2
Coaches: Maaike, Dorine, Lars en Ramon
Spelers: Matthijs, Fiene, Jet, Kristel en Veronique

Maassluis E2 in de spotlight

E1
De E1 heeft het dit jaar best moeilijk in de zaal, ze staan op een 6e plaats en hebben pas 1 wedstrijd gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Alleen Luuk is 2e jaars E en voor de rest moet iedereen goed wennen dat alles een beetje sneller gaat dan in de F. Maar het is zeker voor iedereen heel leerzaam en we zien dan ook zeker vooruitgang. We trainen 2 x in de week en iedereen is er ook altijd met volle inzet en dat is heel fijn. Op maandag trainen we samen met de E2 wat heel gezellig is en waar we veel oefenen op het schot en de doorloop. Op woensdag trainen we met zijn 5en en hebben we weer extra aandacht voor wat tactische zaken. We gaan er met elkaar in ieder geval iedere wedstrijd voor.
Gelukkig zijn jullie op het veld kampioen geworden wat toch echt wel heel knap is!!!

E2
De toppers van de E2 zijn:
Matthijs is de langste uit het team waardoor hij bijna alle ballen zonder problemen weet af te vangen. Vaak is Matthijs het centrum van alle ballen die worden gespeeld omdat hij altijd vrij staat en veel diepe ballen weet te gooien.

Veronique is samen met Jet topscoorder van de E2. Ze heeft een goed maar vooral snel schot wat haar super gevaarlijk rondom de korf maakt.

Jet, de andere topscoorder, heeft net als Veronique een goed schot, maar waar Jet vooral in uitblinkt is het verdedigen. Vaak verdedigt Jet de 2e heer van de tegenpartij die wij missen.

Fiene is verre weg de snelste uit de E2 en raakt nooit uitgeput. De ene seconde vangt ze de bal af onder de paal en de andere seconde scoort ze al weer met één van haar fantastische doorlopballen.

Kristel is een echte teamspeler. Het maakt niet uit wie er soms even doorheen zit Kristel weet altijd de sfeer weer positief om te slaan. Ook is Kristel niet te missen in ons team met de strafworpen, die ze er altijd ingooit.

De E2 wordt getraind door Maaike, Dorine, Lars en Ramon. Op de maandag traint de E2 vaak samen met de E1. Dit is niet alleen heel leerzaam maar ook nog eens super gezellig met zo'n grote groep. Op woensdag traint de E2 apart en wordt er gekeken naar de tactiek voor de wedstrijd en is er voor iedereen meer individuele steun en tijd.

Ondanks het vele trainen is het de E2 helaas nog niet gelukt om een wedstrijd dit zaalseizoen te winnen. Wel zien we al grote vooruitgang in alle spelers en is het maar een kwestie van tijd voordat de eerste punten binnenkomen!
Gelukkig hebben jullie het veldseizoen wel wedstrijden gewonnen, stonden jullie 3e met 2 gewonnen wedstrijden-Wat kunnen jullie goed?
E1: Schieten
E2: Verdedigen

-Wat vinden jullie moeilijk?
E1: Verdedigen en concentratie vasthouden
E2: Kansen afmaken

-Wat was jullie mooiste doelpunt?
E1: Nina wilde de bal gooien naar een medespeler, maar toen ging de bal zo de korf in! Helaas werd het doelpunt afgekeurd…
E2: Dat Jet scoorde vanaf de middellijn!!

-Wie zijn jullie favoriete spelers uit Maassluis 1?
E1: Tjerk goed onder de paal in de afvang
      Malou goed onder de paal in de afvang
E2: Leon Maakt veel doelpunten
      Afra Kan goed volgen en verdedigen

-Wordt Maassluis 1 kampioen?
JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Van de E1 en E2 is een leuk filmpje te zien via de volgende link:
https://www.facebook.com/ckcmaassluis/videos/1794103137327834/ 
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief