Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

In the Spotlight: Maassluis 1

“IN DE SPOTLIGHTS”

Kampioen Maassluis 1

Wie anders dan kampioen Maassluis 1 kan deze week “in de spotlights” staan.

Maassluis 1 gesponsord door Eurohypotheken Rijnmond BV - Owner Martijn van Ettinger

foto van Korfbalvereniging ckc Maassluis.

                                                                                                                          Foto: Edwin Sonneveld

      Coach:                    Richard van Weert

      Teambegeleider:  Mariëlle Montizaan

      Spelers:                   Leon, Tjerk, Henne en Niek

                                       Malou, Maartje, Eva en Afra

“IN DE SPOTLIGHTS” Maassluis 1

Deze week natuurlijk Maassluis 1 in de spotlights. Na 9 jaar is er weer groot feest, ons eerste team is kampioen en dat moet gevierd worden. Superieur zijn jullie dit hele seizoen. Nog geen wedstrijd verloren in de competitie! Met een doelsaldo van +87 en al 281 doelpunten in 11 wedstijden zijn jullie in de zaal niet te verslaan. Het gebeurde ook een aantal keer dat de 30 doelpunten werd overschreden, wat moet dat een heerlijk gevoel zijn. Ook voor het publiek is het dit seizoen een feest om naar te kijken, het gaat zo lekker snel, zo dynamisch en wat hebben jullie een geweldige strijdlust.

Ook op het veld staan jullie bovenaan ongeslagen, met nu al doelsaldo van +51 en al 162 doelpunten. Zit er nog een kampioenschap aan te komen….

foto van Korfbalvereniging ckc Maassluis.

foto van Korfbalvereniging ckc Maassluis.  foto van Korfbalvereniging ckc Maassluis.foto van Korfbalvereniging ckc Maassluis.

Aan de trainer van Maassluis 1 Richard van Weert is gevraagd of hij een iets zou willen schrijven over de spelers van Maassluis 1, en dat heeft hij gedaan:

Leon Kloppenburg: Onze spits pure sang. Wat een kerel? Altijd zijn tegenstander willen dollen. “Ik krijg die lach niet van mijn gezicht”mentaliteit.. Altijd goed voor gemiddeld 6 a 7 dlpnt per wedstrijd. Maar 10-11 dlpnt is ook geen uitzondering. Klasse spits.

Tjerk Bloem: De oudste  van het stel. Wat een mentaliteit heeft die gozer!!! Door hem kunnen de vakgenoten scoren. Vliegende rebounds maakt hem niet uit. “De vliegende Hollander” wordt hij wel eens genoemd. En af en toe een doelpuntje meepikken.

Niek Seesink: De andere oude rot. Wilde al een tijdje stoppen. Maar ook dit jaar onmisbaar. Wat een topspeler. Aanvallend verdedigend maakt hem niet uit. Ook spits pure sang. Zelfs na vrijgezellenavond voor de wedstrijd maakt hem niet uit. Wat een mentaliteit. Goed voor gemiddeld 5-6 dlpnt per wedstrijd.

Henne Bloem: De andere telg uit de Bloem familie. De bloem die na wat aarzeling tot bloei komt. De speler die zijn draai gevonden heeft. Reboundend, scorend en verdedigend zijn weg heeft gevonden. Top om te zien en die nog vele jaren in het 1e mee gaat draaien. Maakt er ook gewoon 3-4 dlpnt per wedstrijd. Lekker allround.

Maartje Doesburg: Onze “Ik ben er wel maar je ziet me niet “ Ook een van de oude rotten in het vak. Jaren 1e team, wat lager, en dan weer terug in het 1e. Hoop dat je nog een paar jaar doorgaat. Wat kun je belangrijk zijn. Je bent er even niet en dan bam bam bam!!!! Wat een looplijnen, altijd vrij.

Eva Slotboom: Wat ben je goed. Wat een drive. En soms wat onzeker. Wat niet nodig is. Elke tegenstander loopt ze aan diggelen. Ze is snel, wendbaar, dodelijk schot en verdedigend goed. Pasend haar medespelers weg sturen. Topper. Die we niet kunnen missen. Nog een paar jaar doorgaan. Een passie en inzet om te prijzen.

Afra Verpalen: De kleinste van het stel. Onze pitbull. Die bijt zich vast in elke tegenstander en laat niet meer los. Wat kan die verdedigen. Maakt niet uit tegen wie: groot, klein gezet!!!! Super. Aanvallend pikt ze haar doelpuntjes mee. Door haar snelheid draait ze haar tegenstanders helemaal dol.

Malou Abbas: Terug van weg geweest. Uitstapjes bij KVS en Achilles. Wat een drive heb jij. Mooi om te zien. Ongelooflijk. Gaat niets uit de weg. Onze rebound queen pure sang. Verdedigende rebound of aanvallende rebound, alles heeft ze. De korf en kort daarom heen is haar terrein. Nu ook lekker mee scorend. Door haar rebound kan het vak lekker blijven scoren.

Aan de spelers is juist gevraagd om iets over Richard te schrijven:

Richard, de man van 3 woorden:

SPELEN, SPELEN, SPELEN

SCOREN, SCOREN, SCOREN

SLOPEN, SLOPEN, SLOPEN.

Verder heeft Richard ook een keer gezegd: ´Ze zijn bang van ons, zij poepen in onze broek`

Maassluis 1 heeft natuurlijk nog wat vragen moeten beantwoorden:

-Wat is jullie mooiste doelpunt?

We hebben heel veel mooie goals gemaakt dit seizoen. De mooiste  zijn de goals die je met het hele vak maakt. Afgelopen zaterdag tegen ONDO hadden we er hier veel van.

-Welk moment dit seizoen is het absolute hoogtepunt van jullie?

We zijn als team en selectie echt heel sterk dit seizoen, hoogtepunten zijn dan wedstrijden die je met meer dan 30 goals wint. Afgelopen zaterdag tegen ONDO maar ook tegen Korbatjo en ODO lukte dat.

-Wat wordt de uitslag komende zaterdag tegen ODO?

Het zal in Maasland geen makkelijke start worden. We hopen rond de rust los te komen en dan weer lekker uit te lopen naar de 25 á 30 GOALS!!!!

Alle foto´s gemaakt door Edwin Sonneveld.

      

    

                                                        

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief