Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Eindstand zaalcompetitie

De zaalcompetitie is voorbij en wat is de eind stand. 

Na afloop van de zaalcompetitie staat de teller op: 49 gefloten wedstrijden. 
Met dank aan: Johan Pols, Wouter Dirks, Pascal Huisman, Mark van Buren, Pim Bruijn, Terence Buijs, Koen de Bruijn, Alex van Kempen en John Kosse. 

Na het laatste schrijven zijn er nog 5 wedstrijden aan ons totaal toegevoegd. In het weekend van 17/18 februari floot Wouter op zaterdag bij Vriendenschaar in Hardinxveld-Giesendam. Peter nam de thuiswedstrijd van Maassluis A2 voor zijn rekening. Op zondag ging Pascal op pad naar Dordrecht om bij Deetos te fluiten. 

In de week erna was Wouter door de weeks erg actief. Op dinsdagavond reisde hij af naar Rijswijk om bij Refleks te fluiten en donderdagavond ging hij op weg naar Delft om zich te melden bij Excelsior. 

Het laatste speelweekend bleef leeg voor de rompregeling arbitrage. Onze scheidsrechters kwamen niet in actie. Vorig jaar hadden we nog wat “toetjes” bij diverse NK’s. Dat zat er dit jaar niet in. Dus met 49 wedstrijden kunnen we de stand opmaken. Hieronder is zichtbaar hoe het afgelopen zaalseizoen zich verhoudt tot de voorgaande jaren. 

   Te fluiten wedstrijden  Wedstrijden voor sportieve sanctie  Aantal gefloten wedstrijden  Tekort  Boete te betalen
 Zaal 17/18  71  42  49 -22   € 643,50*
 Zaal 16/17  71  42  56  -15  € 446,25
 Zaal 15/16 65  39   61  -4  € 117,00
 Zaal 14/15 62  36  40  -22  € 643,50
Zaal 13/14 62 36 17 -45

€ 2369.25


Hoe zijn de cijfers tot stand gekomen. Het afgelopen zaalseizoen hebben we te maken gehad met blessureleed van Johan en Terence. Tevens heeft Mark veel minder gefloten dan voorgaande jaren, omdat hij regelmatig werd aangewezen op tijdstippen dat hij zelf moest spelen. 

Ook het aantal thuis gefloten wedstrijden was dit jaar minder dan afgelopen jaren. Dit jaar hebben we 7 thuis-wedstrijden gefloten tegenover 11 van vorig jaar. Voor de 7 thuiswedstrijden krijgen we € 35,70 , dus onze uiteindelijke boete is: € 643,50 - € 249,90 = € 393,60*. 

Bovenstaande cijfers geven aan, dat we er nog lang niet zijn en dat de ingeslagen weg nog lang niet het gewenste resultaat geeft. Toch zitten we niet bij de pakken neer en blijven we ons inzetten om uiteindelijk in de positieve cijfers te komen. 

Dat betekent, dat we afgelopen woensdag een avond hebben gehad met onze scheidsrechters om terug te kijken naar de 1ste helft veld en het afgelopen zaalseizoen. Een prima avond die door onze scheidsrechters erg gewaardeerd werd. Je ziet elkaar weinig en dan is zo’n avond van belang om onder het genot van een hapje en drankje weer even bij te praten. 

Helaas moeten we melden, dat we afscheid nemen van één van onze scheidsrechters. Koen heeft een baan gekregen in Praag en zal daarom niet meer beschikbaar kunnen zijn om als scheidsrechter op te treden. 

We wensen Koen veel succes in zijn nieuwe baan en we bedanken hem voor zijn inzet als scheidsrechter voor CKC Maassluis. 

Hoe ziet de rest van het seizoen er uit? Wat gebeurt er nog meer? Allereerst kunnen we melden, dat Lilly als kersverse moeder onze commissie heeft verlaten. Uiteraard feliciteren we haar en haar man met de geboorte van hun dochter. We wensen hen veel geluk met de kleine wereldburger. Daarnaast willen we Lilly bedanken voor haar werk in onze commissie. 

Tevens kunnen we ook melden, dat onze commissie weer compleet is. Pim Bruijn heeft de plaats van Lilly ingenomen. Daar zijn we erg blij mee. Wij heten Pim van harte welkom in onze commissie. Ondertussen heeft Pim zijn eerste werkzaamheden al afgeleverd. Samen met Annelein heeft hij het scheidsrechtersrooster in elkaar gezet, zodat alle ploegen weer weten voor welke wedstrijden zij verantwoordelijk zijn om te fluiten. 

In het schema staat per wedstrijd welk team deze wedstrijd moet fluiten. Voor de diverse wedstrijdsecretariaten, coaches van ploegen en voor onze commissie is het handig om te weten wie uit een bepaald team deze wedstrijd gaat fluiten. Daarom is het handig dat de scheidsrechter zijn of haar naam invoert in het digitale schema. 

Mochten er scheidsrechters zijn die begeleiding willen hebben bij hun wedstrijd, dan kan je dit melden bij Afra, tel: 0625458628. De weekenden zijn weer ingedeeld met de begeleiders. 

We zijn ook weer aan de slag met het spelregelcertificaat. Afra heeft aan alle seniorleden die nog geen certificaat hebben behaald een uitnodiging via de email gestuurd, zodat men aan de slag kan. Er zijn nog 18 seniorleden die, voordat het nieuwe seizoen begint, hun spelregelbewijs nog moeten halen. Het KNKV heeft de verplichting gesteld dat alle seniorleden voor 1 september het spelregelbewijs gehaald moeten hebben. Tevens krijgen de junioren die volgend jaar senior worden ook een uitnodiging om er mee aan de slag te kunnen. 

Voor iedereen die zijn of haar spelregelkennis wil opfrissen, dan kan dat op maandag 9 april om 20.30 uur. Onder leiding van Pascal worden allerlei spelsituaties doorgenomen en hij besteedt ook aandacht aan de opgaven van het spelregelbewijs. Mocht je daar dus vragen over hebben, grijp dan je kans op 9 april. 

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Harry en Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief