Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

Hoe staan we ervoor?

We zijn alweer ruim onderweg in de 2de helft veld. We hebben 10 speelweekenden achter de rug.

Na tien speelweekenden staat de teller op: 37 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Johan Pols, Hans de Vette, Wouter Dirks, Peter Gregoor, Koen de Bruijn, Pascal Huisman, Mark van Buren, Guus Spierenburg en Pim Bruijn.

Wie zijn er allemaal in actie gekomen na de zaalcompetitie. Het paasweekend was het eerste speelweekend van de veldcompetitie. Alleen Wouter en Pascal kwamen in actie. Pascal reisde af naar Den Haag om bij Achilles te fluiten. Wouter bleef dicht bij huis en ging in ’s Gravenzande op bezoek bij ONDO. Het weekend daarop was het weekend van de korfballeague en werd er niet gespeeld, maar Wouter en Pascal kwamen toch in actie. Op woensdag 4 april floot Wouter een doordeweekse wedstrijd in Rotterdam bij Wion. En op zondag ging Pascal op pad om bij Synergo in Utrecht te fluiten.

In het weekend van 14 en 15 april werden 3 wedstrijden aan ons totaal bijgevoegd. Wouter en Pascal gingen op zaterdag op weg. Ze bleven redelijk dicht bij huis. Wouter moest naar Delft om bij Excelsior te fluiten. Pascal ging iets verder weg. Hij moest aantreden in Sassenheim om bij TOP te fluiten. Mark ging ’s zondags op pad. Hij fluit bij Keep Fit in Roosendaal.

In het afgelopen weekend kwamen er maar liefst vijf wedstrijden bij. Pascal moest al vroeg op weg. Hij floot in Tilburg bij de gelijknamige vereniging. Pim ging naar de buren om bij Dijkvogels te fluiten. In de middag ging Wouter naar Den haag om zich te melden bij Die Haghe. Thuis wisten we al bijtijds dat er geen scheidsrechter voor Maassluis A2 zou zijn. In principe zou Peter deze wedstrijd fluiten. Echter om 13.00 uur bleek dat er geen scheidsrechter was gekomen voor Maassluis 3. Dat was even schakelen. Peter nam Maassluis 3 voor zijn rekening en Pim, net terug uit de Maasdijk , pakte zijn tweede wedstrijd van deze dag en zorgde dat Maassluis A2 voorzien was van een scheidsrechter.

Iedereen heeft waarschijnlijk wel opgemerkt, dat we als vaste scheidsrechter Johan missen. Hij is nog steeds geblesseerd. Het gaat wel de goede kant op. Hopelijk komt hij dit veldseizoen nog in actie. We gaan het zien. Sterkte Johan.

Hoe staan we er nu voor. We moeten totaal 66 wedstrijden fluiten. Daarvan hebben we er 37 gefloten. Met nog 4 weekenden te gaan, moeten er nog 29 wedstrijden gefloten worden. Dat wordt waarschijnlijk geen haalbare kaart. We doen er alles aan om zoveel mogelijk wedstrijden gefloten te krijgen, maar het wordt lastig. Om geen sportieve sanctie te krijgen moeten er nog 2 wedstrijden gefloten worden. Dat gaan we wel halen. Echter boetevrij eindigen, wordt moeilijk.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Harry en Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief