Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Kampioenswedstrijden Zaterdag 26 Mei


Afgelopen zaterdag een volle zaterdag op de laatste zaterdag van de meivakantie. Een zaterdag waarin een hoop teams de winst hebben gepakt, en ons eerste de dubbel heeft gepakt. Wat een knappe prestatie, op naar de 1ste klasse.

Maar ook bij de jeugd genoeg kampioenskansen en voor zaterdag 26 Mei staan er zelfs al  4 kampioenswedstrijden op de planning.

MAASSLUIS A3 – KCC A5    10:30 UUR

Afgelopen zaterdag won de A3 met maar liefst 23-20 hun eigen wedstrijd en blijft daardoor de trotse koploper. Dit betekent dat zij zaterdag 26 Mei de kampioenswedstrijd spelen tegen KCC op ons eigen complex. Wat een knappe prestatie van dit leuke team. De heenwedstrijd werd met 8-13 gewonnen dus hopelijk kunnen deze kanjers het net zo goed doen als de uitwedstrijd. Alleen bij winst is de A3 zaterdag de 26ste kampioen. Kom ze dus allen aanmoedigen.
En voor de A3 – heel veel succes gewenst

Gemini A2 – MAASSLUIS A4:  10:45 UUR
Een echte kampioenswedstrijd voor Maassluis A4. Samen met Gemini A2 zijn ze de trotse koploper in de poule. De thuiswedstrijd werd ook al een gelijkspel, dus spannend zal deze wedstrijd zeker worden. Bij winst mag Maassluis A4 zich ieder geval al kampioen noemen, bij een gelijkspel stellen we dit feestje nog een weekje uit.  De a4 is ieder geval in goeden doen. Getuige de 10-22 winst afgelopen zaterdag. Ook voor jullie heel veel succes en neem de 2 punten mee naar huis.

Vitesse B1 – Maassluis B1:  11:00 uur
Maassluis B1 heeft het afgelopen weekend onnodig spannend gemaakt in hun eigen poule. Door te verliezen bij onze buren Dijkvogels is de koppositie nu gedeeld met Vitesse B1. En laat dat nu net de wedstrijd zijn die voor zaterdag op het programma staat. Bij winst mag de B1 zich ieder geval kampioen noemen en pakken ze net als ons eerste de dubbel, maar nog veel leuker is dat ze bij winst ook weer naar het NK mogen. Een spannende pot dus in Barendrecht, want de heenwedstrijd werd met 12-11 gewonnen. Hopelijk nemen de spelers alle ervaring van het afgelopen seizoen mee om de winstpartij binnen te halen. Ook voor jullie geldt onwijs veel succes. Met een toetje (het NK) het seizoen afsluiten zou een mooie bekroning zijn.

Maassluis E1- KCR E3      9:00 uur
Zoals eerder vernoemd kan onze E1 na een zwaar zaalseizoen aankomende zaterdag het kampioenschap binnen halen. Dan moet er wel eerst gewonnen of gelijk gespeeld worden tegen KCR E3. De heenwedstrijd werd met 5-21 gewonnen, dus hopelijk spelen jullie zaterdag dan net zo’n goede pot, zodat jullie het seizoen leuk kunnen gaan afsluiten.

NIO F1   - Maassluis F1   -    9:00 uur
Ook onze kampioensploeg Maassluis F1 kan de triple binnen halen, door 26 Mei hun wedstrijd tegen NIO in winst om te zetten.  Een winstpartij is wel van belang, aangezien concurrent RWA anders nog dichterbij kan gaan komen. Nu werd de heenwedstrijd met 34-4 gewonnen, dus dit wordt een mooie afsluiting voor onze F1 na een prima seizoen.

OZC F1  - Maassluis F2    11:00 uur
Zaterdag 26 Mei kan ook de laatste ploeg in de rij het kampioenschap binnen halen en wel onze F2. Na 3 wedstrijden staan zij bovenaan met 6 punten. De nummers 2 en 3 hebben beide 4 punten en een wedstrijd meer gespeeld. Bij winst kan Maassluis F2 ieder geval niet meer ingehaald worden en is het kampioenschap een feit. De heenwedstrijd tegen OZC werd met 14-3 gewonnen. Houd onze F2 het hoofd koel en kunnen zij het kampioenschap binnen halen. Wij hopen natuurlijk van wel en wensen ook jullie heel veel succes.

Kampioenskansen:
Maassluis 5 heeft na 3 wedstrijden een mooie tweede plek in handen. Met 1 punt achterstand op de koploper worden binnenkort de return wedstrijden hervat. Alle wedstrijden winnen dan weten we zeker dat ze met het kampioenschap het seizoen kunnen afsluiten. Veel succes.

Maassluis E4 blijft op kampioenskoers. Na 3 wedstrijden staat zij boven aan, concurrent KCR staat op een 2de plaats met evenveel punten, maar met een wedstrijd meer gespeeld. Zaterdag 26 Mei kan er dus nog geen kampioenschap binnen gehaald worden, maar blijf  zo doorgaan, hopelijk kan dit dan wel lukken een weekje later.

Zoals jullie zien genoeg kampioenswedstrijden op zaterdag 26 MEI. Eerst gaat onze jeugd genieten van het geweldige korfbalkamp. Om de week erna het vizier op scherp te zetten voor alle kampioenswedstrijden.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief