Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Kampioenswedstrijden

Zaterdag 13 oktober zijn er 2 kampioenswedstrijden.

Om te beginnen met de F1, zij spelen om 9.00 uur thuis. De F1 is eigenlijk al kampioen maar wat is leuker om de echte kampioenswedstrijd gewoon thuis te spelen.
De F1 is een fanatieke ploeg, 5 bikkels op een rij. Jurre, Tijn, Jaro, Lieke en Kim zijn fanatiek bij de training maar nog fanatieker in de wedstrijden. Ze willen alleen maar winnen.
Gelukkig hebben ze tussendoor ook tijd voor een grapje.
Vorig seizoen speelden de kinderen nog in de F3 maar zij zijn nu ingedeeld in de F1 en weten elke week te winnen met grote cijfers.
Dus toeters en sjaals uit de kast en kom allemaal de F1 aanmoedigen.

De D2 is een prachtig team, zij hebben 2 heren en voor de rest 8 meisjes. De trainers zijn Naomi v Linschoten en Jari Sonneveld.
Veel kinderen uit dit team speelden vorig jaar nog in de E. Met fanatiek spel en gezelligheid is het hun gelukt om bovenaan te staan. Elke week zien we deze kinderen vooruit gaan in hun spel.
Zaterdag 13 oktober moeten zij uit spelen bij Eureka om 11.10 uur. De D2 moet winnen om het kampioenschap binnen te halen. Zij hebben dus alle aanmoedigingen nodig.
Voor deze wedstrijd wordt nog gezocht naar een supercoach omdat de eigen supercoaches zelf een wedstrijd moeten spelen,

Tot zaterdag allemaal.

Dit keer staan de kampioenen in de schijnwerpers maar de komende weken zal van elk team een stukje op de site komen te staan.

Namens de TC
Jacqueline Wijnhorst
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief