Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

F t/m de D in de spotlights

Maassluis D1:
Na een zwaar seizoen vorig jaar, keerde dit jaar binnen de lijnen bijna hetzelfde team terug. Er zijn 2 wijzigingen. Benthe is naar de C1 gegaan en Luuk is ons team komen versterken
Samen met nieuwe coach Marjelle vormt het onderstaande team een sterke D1 in de hoofdklasse.
Dames: Floor,Puck, Karlijn en Isa
Heren: fedor, Rens,Mees, Jip en Luuk
Coaches: Marjelle en Pascalle
Maassluis D1 staat aan het einde van de veldcompetie op een 4e plek.
Met iets meer geluk had het zelfs twee plaatsen hoger kunnen staan. De wedstrijden die eruit sprongen was tegen Nieuwerkerk en ONDO.
De D1 wordt steeds beter en iedereen kan scoren in dit team. De ploeg vecht voor elk punt en dit resulteert in aantrekkelijke wedstrijden.
Heeft u in de zaal een uurtje over kom dan eens kijken naar dit mooie team.

Maassluis D2:
Deze kampioenen zijn al genoemd in de aankondiging naar het kampioenschap en verderop leest u dat ze kampioen zijn geworden.

Maassluis E1:
Een team waarvan de kinderen vorig jaar allemaal in de E zaten. Heel leuk spelen zij elke zaterdag hun wedstrijd. Ze leren veel en sommige wedstrijden zijn best moeilijk.
Waar de E goed in is, het maken van veel doelpunten.
Diana en Luc zijn de trainers en coaches van dit team en zij laten zich goed horen tijdens de wedstrijden.

Maassluis E2:
Ramon en Lars geven dit team trainen.
Bijna allemaal voor het tweede jaar in de E. Met vier kinderen staan zij elke week klaar voor de wedstrijd. Een beetje te hoog ingedeeld dit seizoen wat maakte dat winnen niet gelukt is.
Met veel plezier komen deze kinderen naar de training en leren heel veel.
Hopelijk in de zaal nieuwe kansen.

Maassluis E3:
Ruben en Jan zijn de trainers/coaches van dit team. Het team bestaat uit kinderen die vorig jaar nog in de F zaten en kinderen die voor het tweede jaar in de E zitten.
In het begin was het even wennen, een nieuw team, enthousiaste nieuwe trainers.
Het begin was best pittig maar het team gaat met grote sprongen vooruit. Elke week worden zij beter. Het lukt ook om wedstrijden te winnen. Wel 21 doelpunten heeft dit team gemaakt in alle wedstrijden. Op naar de zaal om nog meer te leren.

Maassluis E4:
Maassluis E4 traint samen met E5 op woensdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur. In E4 spelen 4 eerstejaars E en 2 tweedejaars E. Ondanks de goede inzet tijdens de training en de wedstrijden heeft E4 tot toe alle wedstrijden verloren. De tegenstanders van E4 zijn veel sterker! Toch blijven ze positief en leren hiervan vooral het verdedigen! Toch hopen we in de zaal wat minder sterker tegenstanders te krijgen want een keertje winnen is toch wel leuk!
Met Riet als trainer/coach moeten in de zaal zeker de punten gepakt gaan worden.

Maassluis E5:
Een nieuwe team, op woensdag trainen samen met de E4 en op zaterdag met Maaike als coach, spelen zij de wedstrijden.
Ze leren heel veel bij, het winnen van de wedstrijden is nog moeilijk maar dat gaat vast vanzelf komen.

Maassluis F1:
Dit een het kampioensteam, vorige week stond er over dit team geschreven en verderop op de site leest u dat ze kampioen zijn geworden.

Maassluis F2:
Laura Pols en Tim Kerkhoff zijn de coaches van dit team. Een team bestaande uit kinderen die al een jaar gespeeld hebben aangevuld met kangoeroe kinderen. Elke zaterdag met veel plezier spelen zij hun wedstrijd. Ze leren veel op de trainingen en dat zorgt ervoor dat zij op een mooie tweede plaats zijn geƫindigd. Van de 6 wedstrijden hebben zij de helft gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Op naar de zaal om nog meer te gaan leren.

Maassluis F3:
6 enthousiaste kinderen die vorig jaar nog kangoeroe waren spelen nu elke zaterdag een echte wedstrijd. Birte en Milou zijn de vrolijke en trotse coaches van deze ploeg. Met hun aanwijzingen en trainingen gaan de kinderen iedere week vooruit.
Altijd enthousiast op de trainingen op woensdagmiddag, maar vooral zaterdag als ze weer een wedstrijd mogen spelen. Ze zijn alle 6 al heel goed in schieten en verdedigen, en ook doelpunten maken gaat ze al goed af. Ze willen graag dingen leren en pikken alles snel op, en hierdoor word er ook al veel meer gescoord als een maand geleden.
Deze ploeg mag nog 1 wedstrijd spelen en als zij die winnen staan zij op een mooie tweede plaats.
De kinderen van de F3 horen bij de jongsten van Maassluis. Een goed team bestaande uit Isabelle, Isabeau, Floor, Mika, Sil en Tim.
Doordat ze het vaak over snoepjes hebben op de training, hebben ze de afspraak gemaakt dat de coaches na elke winstpartij trakteren op een snoepje. Nou zijn snoepjes natuurlijk niet het belangrijkste van dit seizoen, maar extra gedreven zijn ze nu zeker!

Maassluis F4
De F4 is een beregezellig F team! Het team bestaat bij de mannen uit Stan, Simeon en Bjarne, die alle drie vorig jaar nog bij de kangoeroes zaten. Bij de dames hebben we Sofie en Jessie, 2 gezellige en fanatieke meiden! Ze zijn het korfbal spelletje nog een beetje aan het leren, en daarom starten ze in de zaal pas met het spelen van wedstrijden. Maar ze hebben er zin in dus tegenstanders opgepast!
Volgende week, de B en C in the spotlights.
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief