Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Scheidsrechterscommissie: We zitten op de helft

We zijn nu halverwege het zaalseizoen.

Na zeven speelweekenden staat de teller op:   24  gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Pim Bruijn,Wouter Dirks, Mark van Buren, Hans de Vette en Peter Gregoor. 

De laatste keer dat ik meldde over de scheidsrechters was begin december. Daarna waren er in december nog twee speelweekenden: 9 en 16 december. Deze twee weekenden leverde maar 3 wedstrijden op. Op zaterdag 8 december kwam Wouter 2x in actie. Rond het middaguur moest hij vlaggen in Papendrecht bij PKC en in de avond ging hij naar Leiderdorp om bij Velocitas te fluiten. Mark kwam op zondag in actie. Hij moest naar Leiden om bij Sporting Trigon te fluiten. Een week later ging Pascal naar dezelfde vereniging om te fluiten.

In het eerste speelweekend van januari werden er maar twee wedstrijden gefloten. Op zaterdag moest Wouter vlaggen in Den Haag bij Achilles. Mark vertrok op zondag naar Dordrecht om bij Movado te fluiten.

Het weekend van 19 januari was weer een topweekend met 6 gefloten wedstrijden. Rond het middaguur gingen drie scheidsrechters op pad. Mark moest fluiten bij Sporting Delta in Dordrecht. Wouter moest vlaggen in Capelle aan de IJssel bij KCC en Pim ging naar onze buren Dijkvogels in Maasdijk. Later in de middag reisde Pascal af naar Hardinxveld-Giessendam om bij Vriendenschaar te fluiten. ’s Avonds floot Wouter bij Animo is Geldermalsen. Peter Gregoor nam de thuiswedstrijd van Maassluis A2 voor zijn rekening.

Afgelopen weekend werden er drie wedstrijden aan ons totaal toegevoegd. Wouter kwam 2x in actie. Zaterdagmiddag vertrok hij met Jelle naar Hardinxveld-Giessendam om bijHKC te vlaggen. Op zondagmiddag reisde hij af naar Den Haag om bij Alo te fluiten. Pascal floot op zaterdagmiddag bij Tempo in Alphen aan de Rijn.

We zijn nu op de helft van de zaalcompetitie. We hebben 24 wedstrijden gefloten. Uitgaande van 24 wedstrijden op de helft, dan zouden we aan het einde van het seizoen op een aantal van 48 wedstrijden komen. Daar komen nog 7 wedstrijden van de jurytafel bij, dat maakt een totaal van 55 wedstrijden. Wij moeten 66 wedstrijden fluiten, dat betekent dat we aan het einde van de zaalcompetitie ongeveer 10 á 11 wedstrijden te kort komen. We hebben al contact opgenomen met RWA, maar ook zij zullen waarschijnlijk hun aantal niet halen en hebben dus hun wedstrijden allemaal zelf nodig. Hopelijk pakken we nog ergens wat extra wedstrijden mee.

Verder kunnen we melden, dat onze jurytafels goed werk leveren. Bij uitwedstrijden van Maassluis 1 hebben we kunnen zien, dat het niet overal goed georganiseerd is. Daarom zijn wij er trots op, dat er tot nu toe zeer professioneel gewerkt wordt achter de tafel. Met opperste concentratie worden de thuiswedstrijden van Maassluis 1 en B1 tot een goed einde geleid. Dit is een compliment waard.

Dat wij wellicht niet voldoende wedstrijden fluiten, heeft onder andere te maken met de blessure van Johan. Normaal gesproken is hij goed voor zo’n 12 á 14 wedstrijden in een zaalseizoen en dat missen we nu. Het herstel van Johan gaat voorspoedig, maar het duurt toch nog wel even voordat we hem weer in actie zullen zien. Wij wensen Johan beterschap en een spoedig herstel toe.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry en Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief