Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Kampioenswedstrijden 23 maart

32e4212c 9436 4785 ab90 5e20bafa8e15
KAMPIOENSWEDSTRIJD E6

23 maart 10 uur:
MAASSLUIS E6 - Avanti E7

De E6 is een super gezellig en gemotiveerd meiden team dat bestaat uit: Joëlle, Tess Vermeer, Tess koree, Noa en Jocelyn. Tijdens de trainingen, gegeven door Dorine, trappen we veel lol maar op het moment waar nodig ook zeker serieus bezig met de oefeningen. Tijdens wedstrijden spelen ze als een team en hoort iedereen er bij. Dit zijn natuurlijk hele goeie en handige kwaliteiten bij het spelen van korfbal. Naast dat ze een team zijn. Zijn het ook echte vriendinnetjes van elkaar. Het zaalseizoen is goed verlopen, zelfs zo goed dat we misschien wel kampioen zouden kunnen worden. Wij als coaches hebben ze mogen zien groeien dit seizoen en we zijn natuurlijk heel trots op hen. Wij kijken nu al uit naar het veldseizoen met zo’n leuk team. Ook hopen we dan weer zo’n leuk seizoen te mogen beleven met deze meiden. Bedankt E6 voor dit top zaalseizoen.
Groetjes van,
Maaike vd Gaag en Jinte Pap

image1
KAMPIOENSWEDSTRIJD F2

23 maart 9 uur:
MAASSLUIS F2 - OZC F1

Het zaalseizoen van de F2 is erg goed van start gegaan en dat hebben ze goed vastgehouden. In het begin had de F2 nog vrij ‘eenvoudige’ tegenstanders, maar meer in het midden van het seizoen kregen ze wel al wat meer tegenstand van bijvoorbeeld Fortuna. Toch bleef en blijft de F2 doorstrijden en de kinderen hebben hard getraind en leuke en goede wedstrijden gespeeld. Dit in combinatie met heel veel plezier en gelach, zorgde voor een leuk en goed seizoen en dit is te zien in het resultaat.
Laura en Tim

IMG 0058
Maassluis 5

Maassluis 5 bekend als het oudere team van Maassluis maar dit jaar aangevuld met een drietal jonge heren.
Het team is elke week wisselend van samenstelling omdat er ook gewerkt, gecoacht, in een ander team ingevallen moet worden of door ziekte een tijdje uit de roulatie zijn.
De spelers die in het team horen zijn: Peter, Arjan, Hans, Lennard, Edwin S, Jari P, Dennis, Tim, Daniëlle, Heleen, Marleen, Melanie, Anja, ( Jacqueline)
Met veel enthousiasme wordt aan de wedstrijden begonnen en wij vergelijken ons wel eens met een diesel. We komen langzaam op gang en net als de tegenstanders denken dat wij te verslaan zijn dan slaan we toe. Niet elke wedstrijd houden wij het spannend hoor. De zaalcompetitie is het gelukt om alle wedstrijden te winnen.
We kijken uit naar 23 maart want fanatiek blijft het vijfde en winnen is leuk maar een kampioenschap is toch een mooie afsluiting van het seizoen.
Kom zaterdag 23 maart om 13.00 naar de Olympiahal om Maassluis 5 aan te moedigen.
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief