Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Kampioenswedstrijd Maassluis 2

Kampioenswedstrijd Maassluis 2

Nog voor de laatste speelronde kan Maassluis 2 aanstaande zaterdag in een rechtstreeks duel kampioen worden in de reserve 2e klasse N. Runner-up IJsselvogels 2 komt op bezoek in het Wipperspark. Met nog drie wedstrijden te gaan, staan onze reserves zes punten voor op de gasten uit Moordrecht. Dat maakt dat er minimaal een gelijkspel nodig is voor een kampioenschap en promotie naar de eerste klasse.

Het jonge team van coach Teun Voskamp heeft dit seizoen volwassen spel laten zien. Enkele wedstrijden werden tot aan het laatste fluitsignaal uitgespeeld bij een klein verschil in score. In andere wedstrijden werd het initiatief geheel in eigen hand gehouden. Al met al dus een sterk veldseizoen waar nu de kers op de spreekwoordelijke taart mag worden gezet.

Slechts één misstapje werd er gemaakt. Laat dat nu uitgerekend op bezoek bij IJsselvogels zijn geweest. De ploeg moest daar een 14-9 nederlaag incasseren. Voor Maassluis 2 is het daarmee ook een wedstrijd om het onderling resultaat. Gaat het zelf met de overwinning aan de haal, is van alle ploegen in de competitie minimaal een keer gewonnen. Een gelijkspel maakt het gat voor de nummer twee ook onoverbrugbaar.

Wij wensen Luuk, Mark, Sven, Danny, Pim, Sanne Larooij, Maxime, Sanne Pap, Karlijn en Nosa heel veel succes!

Aanvang: Maassluis 2 – IJsselvogels 2 14:30 Wipperspark

maassluis 2

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief