Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Een top weekend!

Er is nog 1 weekend te gaan.
Na dertien speelweekenden staat de teller op:   65  gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Peter Gregoor, Pim Bruijn,Wouter Dirks, Mark van Buren, Hans de Vette, Guus Spierenburg, Peter Diepstraten, Robert van Heiningen, Jelle Berk en Leon Stolk.

Het eerste weekend van juni was een top weekend. Er werden maar liefst acht wedstrijden toegevoegd aan ons totaal. En dat terwijl Pascal geblesseerd is en dit weekend aan zich voorbij zag gaan. Wie waren er dit weekend verantwoordelijk voor deze acht wedstrijden.

Allereerst telde de wedstrijd Top A1 – Dalto A1 2x mee. Jelle was bij deze wedstrijd de scheidsrechter  en Wouter de grensrechter. Aangezien deze wedstrijd in de middag was, kon Wouter in de ochtend nog bij Sporting Delta in Dordrecht fluiten. Leon (RWA) floot in de poule van Maassluis 1 de wedstrijd Korbis 1 – Excelcior 1. Bij Maassluis thuis telden de wedstrijden van Maassluis 1, 2 en 3 mee voor de rompregeling. Voor Maasluis 2 en 3 was er geen neutrale scheidsrechter. Peter nam het 3de voor zijn rekening en Guus pakte het 2de op.

De wedstrijd van het 1ste werd gefloten door Robert (RWA). Mark mocht zondagmorgen aan de bak. Hij reisde af naar Den Haag om bij HKV/Ons Eibernest te fluiten.

Deze week waren er aardig wat wedstrijden door de weeks. Vaak wedstrijden verzet vanuit het Pinksterweekend. En daar pakte Wouter ook nog een wedstrijd van mee. Op woensdagavond bleef hij in de buurt en ging bij ODO in Maasland fluiten.

De stand van 65 gefloten, gevlagde en beoordeelde wedstrijden zorgt er voor dat in het laatste weekend nog drie wedstrijden gefloten moeten worden om aan ons totaal van 68 wedstrijden te komen. Het gaat er om spannen, want het is niet zeker of Pascal kan fluiten, Mark zit dit weekend in het buitenland en het is nog niet duidelijk wat RWA voor ons kan betekenen. We gaan het zien.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry en Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief