Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Tot 5 september a.s. is het mogelijk om je pasfoto te wijzigen in de KNKV App.

Tot 5 september a.s. is het mogelijk om je pasfoto te wijzigen in de KNKV App. Daarna niet meer tot volgend jaar juli!!!!!

Ik wil alle leden en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat. Vooral voor de wedstrijdteams is het belangrijk dat er een recente foto in de app staat. De arbitrage controleert nl. via de app of de spelers die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter als enige de foto controleren.

Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:
Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje “ALGEMEEN” op “instellingen”

- Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op “mijn persoonsgegevens”. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
- Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op “mijn kinderen”. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het emailadres wordt gebruikt wat ook in onze ledenadministratie bekend is.

Lukt het niet? Neem dan even contact op met Marlies Bergwerff (06-29418674 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief