Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Scheidsrechtercommissie: Goed uit de startblokken!

De veldcompetitie 2019 – 2020 is begonnen.

Na één speelweekend staat de teller op: 7 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Peter Gregoor, Pim Bruijn, Mark van Buren, Johan Pols en Wouter Dirks.

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en de scheidsrechters zijn direct goed uit de startblokken gekomen. In het eerste speelweekend werden er maar liefst 7 wedstrijden gefloten. Mark moest vroeg op pad, maar hij hoefde niet ver. Hij mocht naar de buren in ’s Gravenzande om bij Ondo te fluiten. Ook Wouter moest vroeg op pad. Hij reisde af naar Papendrecht om bij PKC te fluiten. Daar kon hij gelijk blijven, want ’s middags was hij grensrechter bij Jelle wederom bij PKC. De wedstrijd van Pascal werd veranderd. In plaats van te fluiten bij Valto in De Lier moest hij nu naar Fiks in Oegstgeest. Een prettige bijkomstigheid voor Pascal was, dat dit een wedstrijd was op reserve overgangsklasse niveau. Voor Pascal een prima uitdaging. Johan was een tijdje onderweg. Hij had een wedstrijd in Middelharnis bij Good Luck. Vervolgens waren er twee thuiswedstrijden zonder neutrale leiding. Pim nam ’s morgens de wedstrijd van Maassluis A2 voor zijn rekening en Peter zorgde ervoor, dat Maassluis 3 gefloten werd. Dit alles zorgde ervoor, dat we prima begonnen zijn met 7 wedstrijden.

Wellicht even goed om te kijken hoe ons scheidsrechterscorps er dit jaar voor staat. Na een jaar afwezigheid en blessureleed hebben we Johan weer binnen de lijnen. Uiteraard zijn we hier heel blij mee, zeker voor Johan zelf. Johan komt uit op niveau 5. Ook Mark fluit op niveau 5. Wel zal Mark vanaf half september tot aan de zaalcompetitie niet fluiten, omdat de verbouwing van het huis, dat Mark en Marjelle samen gaan betrekken, de nodige tijd in beslag zal gaan nemen. Tenslotte kan je de beschikbare tijd maar één keer benutten en moet je prioriteiten stellen. Wouter fluit op niveau 4 en tevens vlagt hij bij Jelle Berk. Dat zorgt ervoor, dat Wouter in sommige weekenden 2x in actie komt. Pascal fluit op niveau 3. Wel is Pascal begonnen met een teenblessure. Gelukkig zorgen zooltjes in zijn schoenen voor de nodige verlichting en lukt het hem om toch te kunnen fluiten.

Daarnaast beschikken we over een aantal scheidsrechters die we kunnen inzetten, wanneer wedstrijden uit de wedstrijdkorfbal niet voor zien zijn van neutrale leiding. Dit zijn: Pim Bruijn, Terence Buijs, Peter Gregoor, Dick Hubert, Guus Spierenburg en Hans de Vette. U mist hierin Alex van Kempen. Hij heeft aangegeven voorlopig niet beschikbaar te zijn, omdat hij zijn tijd wil besteden aan zijn gezin. Hierbij bedanken we Alex voor zijn inzet en we hopen hem toch over een paar jaar weer terug te zien op het korfbalveld.

Pim en Peter zorgden er afgelopen zaterdag voor dat de wedstrijden van Maassluis 3 en A2 gespeeld konden worden. Wel liep Peter daarbij een kuitblessure op. Hij kon gelukkig de wedstrijd wel afmaken. Hopelijk valt het mee voor Peter en zien we hem snel weer in het veld. Beterschap!

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief