Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Bericht van het wedstrijdsecretariaat! Goed lezen!

Hallo allemaal!

De eerste oefenwedstrijden zijn gespeeld in de zaal. 16 November speelt de B1 alweer de eerste competitiewedstrijd. De andere teams beginnen vanaf 23 november.

Aan het begin van het seizoen zijn we begonnen met de nieuwe lay-out van het overzicht van de wedstrijden. Dit was wennen, voor de spelers en ouders en ook voor ons als wedstrijdsecretariaat. Hier gaan we in de zaal mee verder, het grootste voordeel is wel dat we tijdig de knelpunten in beeld hebben en reserves tijdig kunnen inzetten en vragen. Hieronder nog wat informatie voor het zaalseizoen:

  • Het wedstrijdprogramma: wekelijks publiceren we het wedstrijdprogramma op de website bij “korfbalnieuws”. Hierin vind je de wedstrijdgegevens, vertrek/verzameltijden, chauffeurs of bediening scorebord, afmeldingen en reserves. We publiceren dit 4 weken vooruit. Zo kun je bijvoorbeeld alvast rekening houden met een wedstrijd waar je als reserve staat ingepland.
  • Het rijschema: Voor de F t/m B wordt een rijschema gepubliceerd van het hele zaalprogramma. Deze wordt gepubliceerd op de website bij “korfbalnieuws” (volgt nog). Onderling kan een rijbeurt geruild worden.
  • Bediening scorebord: Bij thuiswedstrijden worden ouders van spelers ingedeeld om het scorebord te bedienen. Dit vindt u terug in het wedstrijdprogramma.
  • Verzamelen: We verzamelen altijd bij de Olympiahal.
  • KNKV app: In de KNKV-app is het hele wedstrijdprogramma beschikbaar (tevens te koppelen aan je eigen agenda!). Gebruik deze app ook voor informatie over de locatie van het sportcomplex van de wedstrijd. Thuiswedstrijden spelen we altijd in de Olympiahal. Ook staan hier uitslagen vermeld van de wedstrijden die gespeeld zijn.
  • Afmelden: We gaan er natuurlijk vanuit dat je er alle wedstrijden bent. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. Geef dit door aan je eigen wedstrijdsecretariaat (zie onderaan voor onze contactgegevens). Zo hebben we tijdig knelpunten in beeld en kunnen we indien nodig een wedstrijd verzetten.
  • Nieuwsbrief: 2x per week wordt de website geupdate. U kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief waarmee u geïnformeerd wordt over nieuw gepubliceerde berichten op de website. Zo blijft u goed op de hoogte. Dit kan op de homepage van onze website.

We wensen jullie heel veel sportplezier!

Het wedstrijdsecretariaat

Maxime, Mark, Heleen, Annemieke, Marlies, Yvonne en Mirjan

Contactpersonen wedstrijdsecretariaat:

 1, 2, 3, A1,A2  

 Maxime de Rijke 

06-54361018

 4, 5 en 6

 Heleen v.d. Vaart

06-34885936   

 B en C    

 Annemieke Verburg  

06-48531318

 D, E en F     

 Mirjan Visser 

06-23408016

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief