Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Scheidsrechterscommissie: Geen sportieve sanctie!

We hebben nog vier speelweekenden te gaan.

In zaalcompetitie hebben we tien speelweekenden achter de rug.

Na tien speelweekenden staat de teller op:   41  gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Peter Gregoor, Pim Bruijn, Johan Pols, Wouter Dirks, Sven de Jongste, Mark van Buren en Terence Buijs.

In de maand februari waren er drie speelweekenden. Het eerste weekend van februari leverde 5 wedstrijden op. Mark moest al vroeg op pad om bij Vitesse in Barendrecht te fluiten. ’s Middags gingen Wouter en Pascal op pad. Wouter bleef in de buurt. Hij floot bij Valto in De Lier. Pascal reisde af naar Koag in Krimpen aan de IJssel. Pim kwam 2x in actie. Eerst floot hij een wedstrijd bij Dijkvogels en vervolgens nam hij na de wedstrijd van het eerste de wedstrijd van Maassluis 3 voor zijn rekening.

Het tweede weekend in februari zorgde voor 3 wedstrijden. ’s Morgens kwam Terence in actie. Hij reed naar Rotterdam om bij Wion te fluiten. Pascal en Wouter moesten ’s avonds op pad. Wouter had bijna een thuiswedstrijd. Hij floot bij Ondo in ’s Gravenzande. Pascal moest verder weg. Hij reisde af naar Zeeland om bij Swift in Middelburg te fluiten.

Ook het derde weekend in februari leverde 3 wedstrijden op.  Rond het middaguur reed Mark naar Dordrecht om bij Deetos te fluiten. Pascal moest ’s middags naar Alblasserdam om bij Kinderdijk te fluiten. Ook onze kersverse scheidsrechter Sven pakte een wedstrijd mee. Hij floot bij Odo in Maasland.

Met een totaal van 41 wedstrijden weten we dat we ook dit jaar niet tegen een sportieve sanctie aanlopen. Daarvoor moeten we 36 wedstrijden fluiten en die hadden we al op 8 februari te pakken. Om boetevrij te kunnen eindigen moeten we in totaal 60 wedstrijden fluiten. Op dit moment hebben we 41 wedstrijden gefloten. Daar komen nog de 4 wedstrijden van de jurytafel van de B1 bij. Dat betekent dat we nog 15 wedstrijden in vier weekenden moeten fluiten. Dat is een gemiddelde van 4 wedstrijden per weekend. Het hangt erom of we dat gaan halen. Johan is nog geblesseerd. Mark is in maart een weekend weg en Pim is nog twee weekenden afwezig. Tevens zijn er bijna geen thuiswedstrijden meer die zonder neutrale leiding staan. Kortom het gaat er nog om spannen of we het gaan halen. Hopelijk worden er nog een paar wedstrijden uit de lijst gehaald, zodat we toch boetevrij kunnen eindigen.

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gerda van Buren

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief