Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Leen een Korfbalpaal

Materiaal lenen
Inmiddels is de vierde week ingegaan dat we zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Alle creativiteit heb je nodig om in beweging te blijven, want het veld mogen we niet op.
Dan heeft ook niet iedereen even een korfbalpaal in de tuin staan, maar daar gaan we je bij helpen. Je kunt vanaf deze week een paal gaan lenen. Zo blijf je sportief bezig met de sport die je graag beoefent. En niet heel onbelangrijk: je schot kan je blijven trainen.

Hoe kun je een paal lenen?

Door een mail te sturen naar Arjan Vermaas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en daarin te vermelden dat je een paal wilt lenen. Daarin noemen welk formaat je wilt lenen is ook handig. Hij zal vervolgens op de volgende momenten bij de kantine zijn:
- Woensdag 8 april om 19:30 uur
- Zaterdag 11 april om 11:00 uur

Voordat je een paal komt ophalen, zijn de volgende punten belangrijk:
· De paal (met korf) moet zelf vervoerd worden.
· De uitleenperiode is van april t/m juli 2020. Je ontvangt bericht van ons via de website wanneer we de materialen terug verwachten op de club.
· Het uitlenen is alleen mogelijk voor leden van korfbalvereniging c.k.c. Maassluis
· Een volwassene dient het uit te lenen materiaal op te halen.
· Er mag alleen op eigen terrein worden gekorfbald. Met die laatste voorwaarde willen we voorkomen dat er op openbaar terrein groepsvorming kan plaatsvinden en er voldaan wordt aan de meest actuele regels van de rijksoverheid.
· Houd het materiaal netjes. We ontvangen de materialen graag in dezelfde staat terug zodat we er nog jaren lang plezier van hebben. Er kan natuurlijk iets kapot gaan of beschadigd raken. Meldt dat dan bij Arjan via bovenstaand mailadres.
      Foto: Edwin Sonneveld Fotografie
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief