Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

c.k.c. Maassluis gaat weer trainen met de jeugdteams (Kangoeroes t/m A jeugd)! 

Naar aanleiding van de recent aangekondigde versoepeling van de maatregelen heeft de TC met het bestuur overlegd om te kijken wat dit voor ons als vereniging betekent. Er is besloten dat wij vanaf maandag 11 mei 2020 de trainingen willen hervatten voor leden van de de Kangoeroes tot en met de A (tot 18 jaar). Dit betekent dat zij de mogelijkheid krijgen om weer te gaan trainen op het veld.
 
Op dit moment zijn wij nog in afwachting van de richtlijnen van de gemeente Maassluis. Wij hebben wel al richtlijnen van het KNKV ontvangen. 
 
Wij willen benadrukken dat het deelnemen aan de training geen verplichting is, maar een vrijwillige keuze. Iedereen moet voor zichzelf de overweging maken of je je kind wilt laten trainen. 
 
De kleedkamers en bargedeelte zullen voorlopig gesloten blijven. Tijdens de trainingen zullen uitsluitend de toiletten bereikbaar zijn. 
 
Het is uitsluitend toegestaan om te komen trainen. Na afloop van de training worden de kinderen verplicht om direct naar huis te gaan.
 
De ouders van de jeugdleden zijn helaas niet welkom op het terrein. Hierbij willen wij de ouders verzoeken om de kind(eren) bij het eerste hek te brengen en bij het tweede hek op te halen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter van het RIVM. 
 
Nadere informatie over het trainingsschema’s, trainingsrichtlijnen, hygiënemaatregelen en dergelijke zullen volgen ruim voor de start van de trainingen. Het bestuur en TC werken op dit moment aan de praktische uitwerking, zodat de trainingen vanaf maandag 11 mei 2020 veilig kunnen plaatsvinden.
 
Wij gaan er vanuit je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er echter alsnog vragen zijn, dan vernemen wij die graag. Vragen kunnen gesteld worden via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens TC & bestuur c.k.c. Maassluis 
Afra Verpaalen & Marielle van Wingerden
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief