Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Verantwoord trainen voor de jeugd

Beste leden van c.k.c. Maassluis,
 
We zijn druk bezig om alles te organiseren, zodat we de trainingen voor onze jeugd weer kunnen starten.
 
Er zijn alleen een hoop regels waar we als vereniging aan moeten voldoen.  De KNKV heeft voor de verenigingen een aantal richtlijnen opgesteld als leidraad https://www.knkv.nl/nieuws/protocols-%E2%80%98verantwoord-sporten-kinderen-en-jeugd
 
In deze richtlijnen wordt ook aangegeven dat het voor een vereniging noodzakelijk is om in elk geval een of meer Corona-coördinator(en) aan te stellen.  Deze coördinatoren zijn noodzakelijk, anders mogen we niet met de trainingen starten. Deze personen zorgen voor een juiste toepassing van de Corona protocollen voor, tijdens en na de trainingen. Daarbij houden zij het overzicht over de gehele trainingsavond en waarborgen zij de veiligheid van alle betrokkenen.
 
Hierbij willen we dan ook graag een oproep doen en vragen aan alle volwassen c.k.c. Maassluis leden (en ouders van onze jeugd) of er mensen zijn die de rol van Corona-coördinator op zich willen nemen. Wij hopen dat er meerdere mensen zijn die zich hiervoor willen aanmelden, zodat we via een rooster het werk kunnen verdelen. Het spreekt voor zich dat we de vrijwilligers hier vooraf goed over zullen informeren.
 
Je kunt je opgeven via het onderstaande mailadres. Mocht je vragen hebben dan kun je deze ook altijd even stellen.  Laat zo spoedig mogelijk (uiterlijk maandag 4 mei 2020 van je horen) zodat we de trainingen voor onze jeugd weer kunnen opstarten.
 
Alvast bedankt voor jullie reactie.
 
Marielle van Wingerden
Coördinator Coronavirus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief