Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Corona update en schema trainingen inclusief senioren

Corona-update
 

Beste leden,

De ontwikkelingen volgen elkaar nu in rap tempo op. De spelers jonger dan 19 jaar mochten vanaf 28 april weer trainen. Het heeft even geduurd om de toestemming van de regering via adviezen door NOC/NSF en het KNKV te vertalen naar mogelijkheden en maatregelen bij c.k.c. Maassluis. Fijn dat er zo snel gehandeld is, de maatregelen zijn getroffen, de planning is gemaakt en onze jeugd vanaf afgelopen maandag weer aan het trainen is. .

Inmiddels heeft de regering laten weten dat ook 19 jaar en ouder weer aan de slag kan. Iets later dan gepland kunnen we nu het nieuwe trainingsschema met daarin ook de senioren met jullie delen. De senioren zullen vanaf maandag 18 mei 2020 gaan trainen onder dezelfde voorwaarden als de 13 t/m 18 jarigen. De voorwaarden zullen gedeeld gaan worden in de WhatsAppgroepen van de betreffende teams.. 

We zijn erg blij met de ruimte die is ontstaan om weer wat te kunnen gaan doen op de velden en daarnaast zijn we erg trots op de mensen van het onderhoud, de TC, de corona-coördinatoren, alle trainers, spelers en anderen die het anders moeten gaan doen dan we altijd gewend waren.

Namens het bestuur,

Marielle van Wingerden
Corona-coördinator
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Marielle van Wingerdenschema trainingen

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief