Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Teamindeling Senioren seizoen 2020-2021

Bizarre tijd. Coronatijd. Hierdoor loopt dit seizoen natuurlijk op een hele rare manier af. Voor alle teams waren er vanaf 7 maart geen wedstrijden en geen trainingen meer. Gelukkig mocht er vanaf mei, op basis van het Corona protocol, wel weer getraind worden.

Aankomende week loopt het seizoen formeel af. Na volgende week stoppen dus alle trainingen voor de senioren. Gelukkig voor jullie, senioren/junioren, organiseert Machteld weer de zomeravondtrainingen. Hier zijn we als vereniging erg blij mee.

Uiteraard kijken we met zijn allen uit naar komend seizoen! We hopen snel duidelijkheid te krijgen wanneer er weer wedstrijden gespeeld mogen worden. Daarom willen we jullie graag laten weten hoe de team-indeling voor komend seizoen er uitziet.

Hieronder tref je de concept-opstelling voor volgend seizoen. Onder elk team staat beschreven welke wijzigingen er (eventueel) hebben plaats gevonden. We publiceren aan het begin van het komende seizoen dan de definitieve teamindeling nadat er keuzes door de trainers gemaakt zijn.   

Heb je nog vragen en/of op- en aanmerkingen laat het dan aan ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Selectie Maassluis 1 & 2   

Trainer/ coach Maassluis 1: Andre Verbaas
Trainer/coach Maassluis 2: Rob van der Stelt

Birte Veldman

Brett Nijssen

Eva Slotboom

Daan van Mierlo

Fleur van der Lee

Danny Wisniewski

Karlijn Pap

Dennis van der Lee

Lisanne Mars

Henne Bloem

Marjelle Mars

Jari Sonneveld

Maxime de Rijke

Lars Veldman

Naomi Linschoten

Leon Kloppenburg

Sanne Larooij

Luuk Bergwerff

Sanne Pap

Mark van Buren

Sven de Jongste

Sven Veldman

Tristan Steenks

 
Trainers/Coaches
We zijn als club super blij dat we voor dit seizoen 2 nieuwe trainers/coaches mogen verwelkomen. Andre Verbaas komt over van RWA en is voor ons een goede bekende. Erg fijn dat hij weer met de selectie van Maassluis aan de slag wilt.
Daarnaast zijn we ook ontzettend blij dat we nu met Rob van der Stelt een vaste trainer hebben voor Maassluis 2. Hij brengt net als Andre veel ervaring mee.
We heten hen van harte welkom bij de vereniging en wensen ze alvast veel succes voor het komende seizoen!

Nieuwe spelers
De volgende spelers uit de junioren komen de selectie versterken: Jari, Birte en Bret.
Veel succes gewenst in de seniorenselectie!

Geblesseerden
Een puntje van zorg is Karlijn. Zij raakte afgelopen seizoen helaas geblesseerd aan haar hand en is in mei voor de 2e keer daaraan geopereerd. Hopelijk verloopt haar herstel spoedig. Wij duimen als vereniging dat zij op tijd fit is voor aankomend seizoen.

Vertrekkende spelers
Helaas gaan er ook een aantal selectieleden stoppen of om de overstap te maken naar een andere vereniging.  Nosa heeft na wikken en wegen iom selectie en TC het besluit genomen om bij Achilles haar korfbaltalent verder te ontwikkelen. Dat vinden wij uiteraard super jammer, maar wij wensen haar heel veel plezier bij haar nieuwe club.

Milou heeft zeer recent ook het besluit genomen om haar korfbalgeluk bij Fortuna te zoeken. Wij wensen ook Milou veel korfbalplezier bij Fortuna.

Helaas heeft Pim om fysieke redenen aan het begin van het afgelopen seizoen al moeten besluiten om te stoppen. Deze ervaren heer gaan we heel erg missen op het veld. Gelukkig is en blijft hij zeer betrokken bij onze vereniging en daar zijn we erg blij mee.

Maassluis 3

Chinook Bruinings

Ricardo Keeman

Lilly de Jong

Sjoerd van Dalum

Merel Wierda

Chris Fortuin

Elaine Beekenkamp

Bastiaan Kroes

Anouk v Barneveldt

Heer selectie

Bij Maassluis 3 komt Bastiaan vanuit de junioren dit mooie jonge team versterken.
Voor de rest is dit team ongewijzigd. Vanuit de selectie zal dit team nog verder aangevuld worden.

Maassluis 4

Isabelle Fortuin

Jeppe Damen

Julia van Buuren

Mike Sonneveld

Bente van der Linde

Dennis van der Spek

Janet vd Weem

Tim Kerkhoff

Denise van den Bos

Jordy Nijssen

Bij Maassluis 4 heeft helaas Cathelijne besloten om te stoppen. Super jammer. We hopen haar nog vaak bij de club te zien. Voor de rest zijn we super blij dat er geen wijzigingen zijn, en dat we zelfs een nieuwe speler mogen verwelkomen, Jordy Nijssen.

Maassluis 5

Tessa Bergwerff

Bart-Jan Hutten

Maaike van der Gaag

Thijs Kempke                                            

Mirjam Sonneveld

Hizkia Vink

Lonneke Kleijwegt

Terence Buijs

Nienke Gregoor

Jari Pols

Laura Pols

Bij Maassluis 5 kunnen we ook melden dat er geen wijzigingen zijn. Dit team is al jaren een vast en hecht team. En daar zijn we heel blij mee.

 
Maassluis 6

Joan Bekker

Arjan Vermaas

Marleen Fortuin

Hans de Vette

Melanie Wijnhorst

Peter Vellekoop

Jacqueline Wijnhorst

Daniƫlle Keeman

Bij Maassluis 6 zijn Heleen en Lennard gestopt en kunnen we dus nog wel wat spelers gebruiken! Heleen en Lennard bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren, we zullen de trainingen van Lennard missen. Op het moment van schrijven, wordt nog volop gezocht naar spelers. We hopen dat we de komende maanden hier nog wat nieuwe spelers bij kunnen voegen en laten jullie dit uiteraard nog weten. Weet je iemand of ben je zelf iemand die hier graag aansluit? Geef het door!

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief