Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Selectie neemt afscheid van Pim, Nosa en Milou

Pim


PIM

Pim is al jarenlang selectiespeler van c.k.c. Maassluis. Helaas moeten we afscheid nemen van Pim als selectiespeler. Na bijna 20 jaar korfbal moest hij dit seizoen besluiten om te stoppen vanwege aanhoudend fysiek ongemak. Zowel de selectiespelers als toeschouwers gaan hem ontzettend missen op het veld. Makkelijk scorend, energiek en stabiel was hij altijd. Hij nam dan ook als routinier Maassluis 2 vaak op sleeptouw. Ook droeg hij zijn steentje bij aan de prestaties van Maassluis 1. Zij maakten zo nu en dan gebruik van zijn korfbaltalent.

Gelukkig gaat deze duizendpoot onze club niet verlaten, want achter de schermen speelt hij een belangrijke rol in de communicatie en is hij niet te beroerd om overal waar nodig te helpen!

We willen je hierbij bedanken voor al die trouwe korfbaljaren, grote inzet en de vele mooie prestaties. We hadden je graag op de schouders het veld af willen dragen maar nu maar op deze manier: heel erg bedankt Pim! En super tof dat CKC nog van al je andere kwaliteiten gebruik mag maken!

Nosa


NOSA

Een hardwerkende en betrouwbare selectiespeelster gaat c.k.c. Maassluis helaas verlaten. Nosa heeft besloten om dichter bij huis te gaan korfballen en de overstap te maken naar korfbalclub Achilles in Den Haag. Na 6 jaar moeten we haar fanatisme en werklust in het veld gaan missen. Zij schuwde geen duel. En of het een dame of een heer was maakte haar niet uit. Hardwerkend sleurde zij Maassluis 2 er vaak doorheen. Ook hielp zij waar ze kon de vereniging met het fluiten en trainen van jeugdteams. Onwijs bedankt voor je inzet de afgelopen jaren. Jammer dat we je afscheid niet met veel sfeer en gezelligheid konden afsluiten op het veld! Hopelijk kom je nog eens langs. En weet dat het hek van CKC Maasluis altijd voor je openstaat!Milou


MILOU

Een talentvolle jeugdspeelster gaat c.k.c. Maassluis verlaten. Na 10 jaar Maassluis heeft Milou eind van dit seizoen besloten om haar korfbalgeluk bij Fortuna te gaan beproeven. We gaan haar winnnaarsmentaliteit en scorend vermogen missen. Dit zorgde er ook altijd voor dat tegenstanders rekening met je hielden. Ook heb je CKC een aantal jaren geholpen met trainen, coachen en fluiten van jeugdteams . Hierbij willen wij onze waardering uitspreken voor je inzet op en naast het korfbalveld de afgelopen 10 jaar. Wij wensen je veel korfbalplezier bij Fortuna. Weet dat je bij c.k.c. Maassluis altijd van harte welkom bent!
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief