Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Belangrijke informatie van het wedstrijdsecretariaat

Hallo allemaal!

Na een lange pauze begint komende zaterdag de competitie weer! Bij deze willen we jullie vanuit het wedstrijdsecretariaat informeren over het volgende:

 • Het wedstrijdprogramma
  Wekelijks publiceren we het wedstrijdprogramma op de website bij “korfbalnieuws”. Hierin vind je de wedstrijdgegevens, vertrek/verzameltijden, de chauffeurs, afmeldingen en reserves. We publiceren dit in principe 4 weken vooruit. Zo kun je bijvoorbeeld alvast rekening houden met een wedstrijd waar je als reserve staat ingepland.
 • Het rijschema
  Voor de F t/m B teams publiceren wij een rijschema van het hele veldprogramma. Deze wordt gepubliceerd op de website bij “korfbalnieuws”. Als u niet kan rijden, dan kunt u onderling een rijbeurt ruilen.
 • Verzamelen
  We verzamelen tijdens het veldseizoen op het korfbalveld te Wipperspark. Tijdens het zaalseizoen verzamelen we bij de Olympiahal.
 • KNKV app
  In de KNKV-app is het hele wedstrijdprogramma beschikbaar (tevens te koppelen aan je eigen agenda!). Gebruik deze app ook voor informatie over de locatie van het sportcomplex van de wedstrijd. Ook staan hier uitslagen vermeld van de wedstrijden die gespeeld zijn.
 • Afmelden
  We gaan er natuurlijk vanuit dat je er alle wedstrijden bent. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. Geef dit dan door aan jouw trainer/coach én aan jouw eigen wedstrijdsecretariaat (zie onderaan voor onze contactgegevens). Zo hebben we tijdig knelpunten in beeld en kunnen we indien nodig een wedstrijd verzetten.
 • Nieuwsbrief
  2x per week wordt de website geupdate. U kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief waarmee u geïnformeerd wordt over nieuw gepubliceerde berichten op de website. Zo blijft u goed op de hoogte. Dit kan op de homepage van onze website. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de mail te klikken.


We wensen jullie heel veel sportplezier!

Het wedstrijdsecretariaat
Maxime, Mark, Thijs, Joan, Annemieke, Marlies, Yvonne en Mirjan


Contactpersonen wedstrijdsecretariaat:

 1, 2, 3, A1, A2  

 Maxime de Rijke 

06-54361018

 4, 5 en 6

 Thijs Kempke

06-42931560   

 B en C    

 Annemieke Verburg  

06-48531318

 D, E en F     

 Mirjan Visser 

06-23408016

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief