Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Zorg voor een recente pasfoto op de KNKV app!

Van maandag 7 tm vrijdag 11 september a.s. is het mogelijk om je pasfoto te wijzigen in de KNKV App.

Ik wil alle leden en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat. Het is belangrijk dat er een recente foto in de app staat. De arbitrage controleert nl. via de app of de spelers die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams. Ook als je profiel is afgeschermd in de app is dit belangrijk. De scheidsrechter kan namelijk wel de foto zien en controleren.

Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:
Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje “ALGEMEEN” op “instellingen”.
• Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op “mijn persoonsgegevens”. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
• Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op “mijn kinderen”. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het emailadres wordt gebruikt wat ook in onze ledenadministratie bekend is.

Lukt het niet? Neem dan even contact op met Marlies Bergwerff (06-29418674 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Afbeelding1

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief