Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

De kop is er af

De veldcompetitie 2020 – 2021 is begonnen.
Na één speelweekend staat de teller op: 4 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Pim Bruijn, Mark van Buren en Wouter Dirks.

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en in het eerste speelweekend werden vier wedstrijden gefloten. Wouter en Pascal floten rond het middaguur. Wouter bleef dicht bij huis. Hij floot bij Ondo in ’s Gravenzande. Pascal moest iets verder weg naar Hardinxveld-Giessendam om bij Vriendenschaar te fluiten. Pim reed in de middag op zijn fiets naar OZC in Rotterdam en had daarna nog tijd om door te fietsen naar Rhoon om bij Maassluis 1 te gaan kijken. ’s Morgen had Maassluis B1 geen neutrale scheidsrechter. Deze wedstrijd nam Mark voor zijn rekening. Al met al een goed begin voor de scheidsrechters.

Voor de rompregeling arbitrage moeten we 31 wedstrijden fluiten om geen winstpunten in mindering te krijgen. We moeten 51 wedstrijden fluiten om de veldcompetitie boetevrij af te sluiten. Als we deze wedstrijden verdelen over 14 speelweekenden, dan moeten we ieder weekend gemiddeld 4 wedstrijden fluiten. Dan blijven we aan de goede kant van de streep. Dus met 4 wedstrijden in het eerste weekend lopen we op koers.

Ook de begeleiders zijn weer aan de slag gegaan. Harry en ondergetekende stonden al om kwart voor 9 op het veld om jonge scheidsrechters te begeleiden. De begeleiding heeft meerdere doelen. Allereerst zijn we aanspreekpunt voor de scheidsrechters indien er vragen zijn. Zeker met de nieuwe regels blijkt dit handig te zijn. Daarnaast geven we de scheidsrechters tips en feedback, zodat het niveau van het fluiten omhoog gaat. Daarnaast volgen en monitoren de begeleiders de scheidsrechters uit de talentenpoule.

Vanuit de talentenpoule begeleiden we de scheidsrechters totdat ze klaar zijn om door te stromen naar het KNKV traject om op te gaan voor het scheidsrechtersdiploma. Vorig jaar heeft Sven op deze manier zijn diploma behaald en op dit moment zijn Riccardo Keeman en Jari Pols zo ver dat ze aangemeld worden bij het KNKV. Bij dit traject moeten de kandidaat scheidsrechters vergezeld worden door een begeleider / beoordelaar. Peter Gregoor gaat Riccardo begeleiden en Cock Matthijsse gaat Jari begeleiden. Fijn, dat beide heren beschikbaar zijn om de begeleiding op zich te nemen.

Peter is geen onbekende bij CKC Maassluis, maar Cock is voor veel mensen onbekend. Cock is scheidsrechter en beoordelaar / begeleider. Daarnaast heeft hij ook veel werk verricht voor het KNKV. Wij zijn verheugd om te kunnen melden, dat Cock lid is geworden van CKC Maassluis. Voorlopig gaat hij zich bezig houden met de begeleiding van Jari. Dat betekent dat de wedstrijden die Cock bij Jari begeleidt ook meetellen voor de rompregeling arbitrage. Cock, welkom bij CKC Maassluis. We hopen, dat je het naar je zin gaat hebben bij ons.

In de vorige editie hebben we laten weten, dat Wouter en Mark gepromoveerd zijn als scheidsrechter. Zij zijn niet de enigen, want ook Johan is gepromoveerd. Johan gaat net als Mark fluiten op niveau 4. Dat zijn wedstrijden op het niveau van standaard 2de klasse, reserve 1ste klasse, A overgangsklasse en B hoofdklasse. Johan van harte gefeliciteerd. Op dit moment is Johan nog geblesseerd, maar hij werkt hard aan zijn herstel. We hopen hem snel weer binnen de lijnen te zien.

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerda van Buren
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief