Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Oog voor jouw talenten!

Spelersbegeleiding

Wat is dat eigenlijk? Spelersbegeleiding is een taak van de TC en richt zich op jouw  talent- of korfbalontwikkeling als speler. Het idee voor spelersbegeleiding is ontstaan vanuit de technisch beleidsgroep. De invulling ervan is met dank aan Lennard vd Vaart tot stand gekomen. Als spelersbegeleiding zijn we sinds kort onze ideeën in de praktijk aan het brengen. Vorige week heeft de jeugd hier al iets van gemerkt door de gegeven clinics.

We willen alle trainers bedanken voor de clinics!

Wat vinden wij belangrijk?

Wij richten onze blik op jou als korfballer, waar ben jij goed in en waarin kun jij jezelf verder ontwikkelen als korfballer. Zo scoort de één makkelijk, kan een ander heel goed verdedigen en/of afvangen, etc. Allemaal belangrijke dingen in het korfbal, maar NIET het belangrijkste. Dat is namelijk dat je er in plezier in hebt, jezelf blijft verbeteren en uitdagen op korfbalgebied. Spelersbegeleiding helpt je hier graag bij. En dit draagt bij aan de missie van CKC: dat jij samen met je medespelers met plezier presteert.

Hoe doen wij dit?

 • Ruimte en aandacht geven voor jouw ontwikkeling; 
  Door clinics of een thematraining te organiseren, waarin er gerichte en persoonlijke aandacht is voor bijvoorbeeld het verbeteren van je schot of je manier van verdedigen of afvangen, etc. Het mooie is dat je de inhoud van een clinic of zo’n training zelf kunt mede kunt bepalen:  laat het (je trainer(s), via je ouders of Spelersbegeleiding) weten.
  Verbeter jezelf!

 • Extra ondersteuning bieden als dit nodig is;
  Door bijv. naar wedstrijden te kijken, gesprekken met trainers, overleg  met trainersbegeleiding en door een persoonlijk gesprek als jij dit wilt; Misschien wil jij namelijk extra hulp, vind jij de training niet pittig genoeg, wil jij juist meer training of wil jij meer aandacht voor je techniek?
  Laat van je horen!

 • Begeleiding door jouw eigen persoonlijke coach;
  Ben jij iemand die erg ambiteus is of ben jij iemand die in de wedstrijden op zijn tenen loopt? Misschien kan een persoonlijke coach jouw extra uitdagen of helpen. En zorgt dit voor dat duwtje wat nodig is om met plezier te blijven korfballen.
  Ga ervoor!

 • Creatieve ontwikkeling;
  Denk met ons mee, want misschien heb jezelf wel een briljant idee of heb je ergens iets gehoord of gelezen om jezelf of ander te helpen verbeteren of uitdagen op korfbalgebied.
  Laat het weten!

Wil je meer weten over Spelersbegeleiding?

Schroom niet en stuur je vragen, ideeën of hulp ten aanzien van spelersbegeleiding naar de TC (korfbalzaken)  
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld bij aanhef of in het onderwerp het woord SPELERSBEGELEIDING en in welk team je zit.

Groet,

TC_Spelersbegeleiding
Robert en Marjelle

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief