Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Afgelopen maandag kregen we het bericht dat Jacqueline Pellikaan, moeder van Jort en Thijs en zelf speelster geweest bij onze buren Dijkvogels, een herseninfarct had gehad. Na een aantal kritische dagen ziet het er nu  wel positiever uit, ze gaat zodra er een plek vrij is naar het revalidatiecentrum Rijndam om daar verder te revalideren aan haar herstel. Jacquelien heel veel sterkte en succes in Rotterdam!

Mevrouw van der Vijver, moeder van Diana en oma van Lisanne en Marjelle Mars en onze vaste supporter van Maassluis 1, heeft een zware hartoperatie achter de rug en ligt in het Haga ziekenhuis om verder te herstellen, mevrouw vd Vijver heel veel beterschap en we hopen u weer langs de lijn te zien bij Maassluis 1.

Ook Demi Zeegers uit het derde is geopereerd aan haar amandelen, dit was al de 2e keer binnen 3 maanden, ik hoop dat het wat opgeleverd heeft zodat je weer vrij uit kan ademen en verlost bent van al die keelontstekingen. Demi veel sterkte met het herstel en ik hoop je weer te zien korfballen op het veld!

Daarbij hebben we nog een aantal langdurige blessures/ziektegevallen  zoals Krijn Poldervaart, Eline Groenewoud, Jacqueline Wijnhorst, Henriette vd Weem, Amy van Veen en natuurlijk iedereen die ik vergeten ben hier te noemen. Voor jullie geldt natuurlijk heel veel sterkte en een lange adem is noodzakelijk om jullie weer binnen de lijnen te Zien zijn!

Dit waren de voor mij bekende blessure/ziektegevallen weet jij iemand die nog niet genoemd meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Diane van Loo vd Gaag

D1 wint gemakkelijk van Achilles in laatste thuiswedstrijd

Afgelopen zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd tegen Achilles op het programma. Achilles verkeert in dezelfde positie als Maassluis D1 vorig jaar, nog geen één wedstrijd gewonnen en daardoor stijf onderaan in de poule. Jip moest mee als reserve bij de C1 en de trouwe reservespelers  Max en Evi waren gelukkig ook weer van de partij. Pascalle en Marjelle waren er ook en zo doende konden we om 12 uur starten.

Na enkele minuten kwam Achilles op voorsprong, dit was tevens de enige keer van de wedstrijd dat ze dat deden want toen kwam de doelpuntenmachine van Maassluis goed op gang. Luuk trok met een afstandsschot de stand weer gelijk. Daarna was het de beurt aan Rens en Mees die met een afstandsschot en een doorloopbal de stand op 3-1 bracht. Toen kwam het eerste aanvalsvak weer in actie en zorgde Karlijn met een kort afstandsschot en Luuk met een doorloopbal de stand op 5-1. Echt we hadden het geluk dat alle ballen erin gingen, en ook was het Mees die met 2 doorloopballen de stand op 7-1 bracht. Floor zorgde met een korte kans en

Luuk met een doorloopbal zorgden dat de stand in 9-1 veranderde. Ook Isa en Rens zorgde samen dat de stand op 11-1  kwam middels een doorloopbal en een korte kans. Daarna was het de beurt voor Fedor die met een doorloopbal en voor Floor die met een kort kans de stand op 13-1 bracht. Gelukkig was het Mees die met een doorloopbal en een afstandsschot de ruststand op 15-1 bracht. Marjelle en Pascalle hadden niet veel te zeggen behalve zo door te gaan. Floor en Luuk gingen gewoon door waar ze de eerste helft mee eindigde en zij zorgde ervoor dat de 17-1 te zien was op het scorebord! Mees maakte een mooi afstandsschot en Achilles maakte middels een doorloopbal 18-2.  Fedor zorgde met een doorloopbal voor de 19-2. Luuk dacht met een diagonaal bal over te spelen naar Karlijn, alleen belandde de bal in de korf, dus de 20-2. Puck en Mees zorgden beiden met een afstandsschot voor de 22-2. Luuk maakte zijn zevende doelpunt en Floor maakte een strafworp 24-2. Mees scoorde zijn achtste doelpunt en vlak daarop waren Max en Evi het veld ingekomen.  Het leuke van deze wedstrijd was dat iedereen heeft gescoord, want ook Max scoorde uit een doorloopbal 26-2 en Evi zorgde dat de eindstand op 27-2 werd gezet d.m.v een korte kans. Dit was de laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen, een seizoen waarin hele goede wedstrijden werden afgewisseld met minder goede wedstrijden, wat wel opviel was dat behalve tegen Fortuna waar we 2x kansloos van verloren, ook tegen de nummer 2 en 3 punten werden gepakt. Volgende week tegen de nummer 2 Reflex, waar we in een spannende thuiswedstrijd de punten moesten delen, kijken wat het nu gaat opleveren.

Een trotse supporter

Wedstrijdprogramma t/m zaterdag 30 maart

Senioren en A topsport

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 30 Maart:

Tjoba 1 – Maassluis 1                              17:40

Tjoba 2 – Maassluis 2                              16:20

Maassluis 3 – Nieuwerkerk 4                  16:30

Maassluis A2 – KVS A2                           15:20

M1

Uit

Tjoba 1

17:40

Spelers

Sanne P, Sanne L, Maxime, Lisanne, Nosa, Karlijn, Malou, Afra, Marjelle, Eline

Mark, Luuk, Danny, Sven, Pim, Leon, Henne, Dennis, Sietse

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Tristan, Jari, Lars, Joost, Naomi, Fleur

Scheidsrechter

P. van Tiggelen

M2

Uit

Tjoba 2

16:20

Spelers

Sanne P, Sanne L, Maxime, Lisanne, Nosa, Karlijn, Malou, Afra, Marjelle, Eline

Mark, Luuk, Danny, Sven, Pim, Leon, Henne, Dennis, Sietse

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Tristan, Jari, Lars, Joost, Naomi, Fleur

Scheidsrechter

C.W. de Feijter

M3

Thuis

Nieuwerkerk 4

16:30

Spelers

Quinty, Rosanne, Chinook, Demi, Eva, Anouk

Henk-Jan, Daan, Joost, Sven, Ricardo

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Birte, Bastiaan, Lilly

Scheidsrechter

M. Knoester

A2

Thuis

KVS A2

15:20

Spelers

Vera, Elaine, Laura, Merel

Sjoerd, Chris, Ramon, Twan

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Scheidsrechter

Bond

- Kijk voor het volledige overzicht van de uitslagen en standen op www.ckcmaassluis.nl. Ook vind je er het wedstrijdprogramma voor de komende weken en allerlei andere handige informatie, nieuws en foto’s.

- KAN JE NIET SPELEN??

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur Maxime de Rijke ( 06-54361018)Senioren en A breedtesport


Hoi allemaal!

In een gezellig gevulde hal speelde het 5de gisteren de kampioenswedstrijd. Het was geen spetterende wedstrijd maar de punten werden weer binnen gehaald. Dit keer het debuut van Dian in het 5de, waar ze samen met haar vader in het vak stond en ook nog wist te scoren. Het 4de wist ook weer te winnen en speelt zaterdag a.s. thuis de kampioenswedstrijd.  Kom ze aanmoedigen! De A3 won uit ruimschoots van Dubbel Zes. Volgens de trotse coaches hebben zij als team een topprestatie geleverd met goed spel en mooie schoten.

Zaterdag de laatste zaalwedstrijden. Succes allemaal!

Groetjes Heleen

WEDSTRIJDSCHEMA ZATERDAG 30 MAART

Maassluis 4 – ’t Caproen 3

17.40 uur

Olympiahal

KCR 9 - Maassluis 5  

14.30 uur

De Wissel, Ridderkerk

Maassluis A3 – Twist A2

14.00 uur

Olympiahal

4

thuis

’t Caproen 3

17.40 uur

Spelers

Bart Jan, Thijs, Terence, Hizkia,

Tessa, Maaike, Naomi, Lilly

Verzamelen

16.40 uur

Reserves

Dennis, Elaine

5

uit

KCR 9

14.30 uur

Spelers

Arjan, Peter, Hans, Edwin, Tim, Lennard

Daniëlle, Heleen, Marleen, Melanie

Verzamelen

13.15 uur

Reserves

Dian

A3

thuis

Twist A2

14.00 uur

Spelers

Mike, Tom, Ruben, Daniël

Isabelle, Bente, Julia, Cathelijne

Verzamelen

13.00 uur

Reserves

Marit Z, Joost

UITSLAGEN ZATERDAG 23 MAART:

RWA 7 -  Maassluis 4

14-16

Maassluis 5 – Olympia 5

14-5

Dubbel Zes A1 - Maassluis A3

11-16

Kan je niet spelen?

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur Heleen van der Vaart ( 06-34885936

Kan je niet fluiten?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Coaches: moet je team thuis spelen?

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.

Kijk voor meer info op www.ckcmaassluis.nl.

Tip: voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app.


B & C teams

Hoi allemaal!

Helaas kon de wedstrijd van de C3 afgelopen zaterdag niet doorgaan, jammer. Met alle inspanningen is het niet gelukt om de wedstrijd door te laten gaan. De teams zijn allemaal niet heel ruim bezet waardoor het heel belangrijk is dat we reserves in kunnen zetten zodat ieder team kan spelen.

Verder bijna naar het veld, we hebben al aardig wat afmeldingen voor de verschillende zaterdagen op het veld. We hopen het natuurlijk allemaal rond te krijgen maar er zullen wedstrijden verzet gaan worden. Zodra dit bekend is horen jullie dit natuurlijk. Mocht je je afwezigheid nog niet hebben doorgegeven, wil je dat alsnog doen?

Aankomende zaterdag de laatste wedstrijden, voor de C1 een hele belangrijke! De wedstrijd tegen Fortuna, wordt de beslissende wedstrijd wel of geen NK op 6 april. Daarna de C3 tegen OZC, leuk als u ook hen komt aanmoedigen, in deze poule kan ook nog van alles gebeuren! Omdat de C3 volgende week ook nog tegen Nexus speelt. Komen jullie beide teams (uit volle borst) aanmoedigen?

Groet Marlies en Annemieke

 
WEDSTRIJDEN ZATERDAG 30 MAART:

ACKC B1

Maassluis B2

14:00

Maassluis C1

Fortuna/Delta Logistiek C1

12:00

Maassluis C3

OZC C2

13:00

B2

uit

ACKC B1

14:00 uur

Spelers

Jinte, Marcella, Denise, Marit

Manouk, Gwen, Krista, Priscilla

Vertrek

12.30 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Fam. Groenheide, Beekenkamp en Wuijster

Sporthal

De Jager, Giessen

Reserves

Dian (B1)

C1

thuis

Fortuna/Delta Logistiek C1

12:00 uur

Spelers

Kevin, Niels, Tijn, Xander

Charlotte, Noa, Benthe, Romy

Verzamelen

11:00 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Fam. Rietdijk

Reserves

Tom, Sem, Kimberley (C2)

Scheidsrechter

KNKV

C3

thuis

OZC C2

13:00 uur

Spelers

Jimi, Hidde

Bianca, Melissa, Bente, Parisa, Elfat

Verzamelen

12.30 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Fam. Mustafa

Reserves

Fenne en Manon (C2)

Scheidsrechter

Bastiaan Kroes

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 6 APRIL:

Maassluis C3

Nexus C1

12:00

scorebord: van Elswijk

OEFENWEDSTRIJDEN ZATERDAG 6 APRIL (VELD):

Vriendenschaar B1

Maassluis B1

11:30

rijden: Vd Vaart, Steenks en Crooswijk

Maassluis B2

Dijkvogels B2

10:30

 

Maassluis C2/3

Dijkvogels C1

09:30

 

OEFENWEDSTRIJDEN DINSDAG 9 APRIL (VELD):

Maassluis B1

Valto B1

19:30

Maassluis C1

Valto C1

18:30

Kan je niet spelen?

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur bij

Annemieke Verburg ( 06-48531318

Kunt u niet rijden?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Kan je niet fluiten?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Coaches: moet je team thuis spelen?

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.

Kijk voor meer info op www.ckcmaassluis.nl.

Tip: voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app.


D, E & F teams

 

Hallo korfballertjes,

Maassluis E6 en F2 zijn Kampioen! E6 won van Avanti E7 met 14-3 en F2 won van OZC F1! Spelers en coaches van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!!
D1 won overtuigend van Achilles D1.
D2 won zaterdag van RWA D3 en speelt zaterdag om 09.00 uur hun kampioenswedstrijd uit tegen Deetos D4, succes D2!
Kampioenen E1 en E5 hebben ook weer gewonnen!
E4 speelde een hele goede wedstrijd maar verloor in de laatste minuut met 1 doelpunt verschil van KOAG E2!
F4 heeft zaterdag makkelijk gewonnen en kan daardoor a.s. zaterdag nog kampioen worden! Maassluis F4 speelt a.s. zaterdag uit tegen ONDO F4, Ze moeten wel deze wedstrijd winnen of gelijkspelen om kampioen te worden, succes F4!

Allemaal weer heel veel korfbalplezier!

Groetjes Riet

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 30 MAART

Refleks D1

Maassluis D1

11:15

DeetosSnel D4

Maassluis D2

9:00

Maassluis E1

Gemini E1

11:00

Maassluis E2

Twist E1

10:00

Maassluis E3

Korbis E2

11:00

Maassluis E4

Gemini E2

9:00

Maassluis E5

Korbis E5

10:00

Maassluis F1

ONDO (G) F1

9:00

IJsselvogels F2

Maassluis F2

9:00

Fortuna F3

Maassluis F3

11:00

ONDO (G) F4

Maassluis F4

9:00

D1

uit

Refleks D1

 11.15 uur

Spelers

Floor, Isa, Karlijn, Puck,

Fedor, Jip, Mees, Luuk, Rens

Vertrek

 10.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Steenks, Visser, Verburg

Sporthal

De Schilp, Schaapweg 24 , Rijswijk

D2

uit

Deetos D4

09.00 uur

Spelers

Mila, Jet, Evi, Femke, Elisa, Veronique, Hanna, Isa,

Matthijs Max

Vertrek

08.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Crooswijk, Oosterman vd Meulen

Sporthal

Deetos-Snelhal, Vorrinklaan 202, Dordrecht

E1

thuis

Gemini E1

 11.00 uur

Spelers

Fiene, Kristel, Nina, Wout, Tom

Verzamelen

10.30 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Familie vd Burgt

Scheidsrechter

Joost de Jong

E2

thuis

Twist E1

10.00 uur

Spelers

Floor, Inge, Ivy, Jasmijn, Tamer

Verzamelen

 09.30 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Familie Duncker

Scheidsrechter

Sjoerd van Dalum

E3

thuis

Korbis E2

11.00 uur

Spelers

Lotte, Nikki, Eva, Samuel, Joey

Verzamelen

 10.30 uur, Olympiahal

Scheidsrechter

Eva Slotboom

E4

thuis

Gemini E2

09.00 uur

Spelers

Isa H, Fenna, Anouk, Tijs, Sepp

Verzamelen

 08.30uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Familie Houweling

Scheidsrechter

Sietse Spaan

E5

thuis

Korbis E5

10.00 uur

Spelers

Jessica, Rosalie, Nic, Milo, Viggo

Verzamelen

09.30 uur, Olympiahal

Scheidsrechter

Maxime de Rijke

F1

thuis

ONDO F1

09.00 uur

Spelers

Lieke, Kim, Jurre, Jaro, Tijn

Verzamelen

08.30 uur, Olympiahal

Scheidsrechter

Sven de Jongste

F2

uit

IJsselvogels F2

09.00 uur

Spelers

Isabelle, Dylana, Gijs B., Cedric, Gijs S., Guus

Vertrek

08.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Vermeer en Duncker

Sporthal

Zuidplas, Sportlaan 3, Moordrecht

F3

uit

Fortuna F3

11.00 uur

Spelers

Estelle, Isabeau, Floor, Sil, Tim

Vertrek

10.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Zwaan en Bergwerff

Sporthal

Forltuna-hal, Schoemakerstraat 342, Delft

F4

uit

ONDO F4

09.00 uur

Spelers

Fien, Sofie, Elise, Jessie, Simeon, Stan, Bjarne

Vertrek

08.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Eppenga en Baatenburg de Jong

Sporthal

De Hoekstee, Mercatorweg 50 , Hoek van Holland

OEFENWEDSTRIJDEN VELD ZATERDAG 6 APRIL

Dijkvogels E1 – Maassluis E1                  11:00

Dijkvogels E2 – Maassluis E2                  11:00

Dijkvogels E3 – Maassluis E3                  10:00 

Dijkvogels F1 – Maassluis F1                  10:00

Dijkvogels F2 – Maassluis F2                  09:00

Dijkvogels F3 – Maassluis F3                  09:00

OEFENWEDSTRIJDEN VELD MAANDAG 8 APRIL

Maassluis D1-Valto D1                             19:00

Maassluis D2 – Valto D3                          18:30

Kan je niet spelen?

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur bij

Riet Le Kluse ( 010-5919500 of 06-34269250

Kunt u niet rijden?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Kan je niet fluiten?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Coaches: moet je team thuis spelen?

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.

Kijk voor meer info op www.ckcmaassluis.nl.

Tip: voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app.

Pupillen van de week

PUPILLEN VAN DE WEEK 

Deze week Nina en Guus bij de laatste thuis wedstrijd van ons vlaggenschip tegen Merwede 1.

Hoi, ik ben Nina Vermeer. Ik ben 9 jaar oud en ik zit in de E1. Mijn trainers zijn Diana en Luuk. Diana is al 4 jaar mijn trainer en coach. Ze is heel goed daarin want we zijn kampioen geworden en hebben alles gewonnen. Ik ben goed in aangooien en diepe ballen gooien en diepe ballen vangen. Ik heb veel zin in kamp en al helemaal in de gezelligheid.

Hallo, ik ben Guus Vermeer. Ik ben zeven jaar oud en zit in de F2. Wij zijn een heel goed team en zijn kampioen gewonnen. Vorig jaar zat ik in de F3 en toen wonnen wij ook vaak. Laura en Tim zijn onze trainers. Ik kan goed samenspelen en ook doelpunten maken. Ik vind het kamp het allerleukste. 

nina en guus edited

29 maart 2019 filmavond voor D, E, en F

Vrijdagavond 29 maart as is er weer een gezellige avond voor de jeugd van de D,E en F.

We verbouwen de kantine tot een heuse bioscoop.

 
Tussen 18:30 en 20:30 uur vertonen wij een film. Welke is nog even geheim.

Entree: 1 euro

Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Wij zorgen voor wat lekkers in de pauze.

Martha, Wilma, Sanne, Mirjan, Leon en Monique 

Inning van contributie

De inning van de contributie van het 1ste kwartaal van 2019 wordt deze week uitgevoerd. Wilt u er voor zorgen dat er voldoende saldo op de bankrekening staat. Als er een betaling wordt geweigerd levert dit relatief veel werk op voor onze vereniging.

Er is geconstateerd dat het contributiebedrag voor niet spelende te hoog is. Het verschil wordt in de laatste contributie inning ( half mei 2019) weer rechtgetrokken. Het gaat om een verschil van € 0,70 per kwartaal.

Met vriendelijke groet,
Lennard van der Vaart
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kampioenswedstrijden 23 maart

32e4212c 9436 4785 ab90 5e20bafa8e15
KAMPIOENSWEDSTRIJD E6

23 maart 10 uur:
MAASSLUIS E6 - Avanti E7

De E6 is een super gezellig en gemotiveerd meiden team dat bestaat uit: Joëlle, Tess Vermeer, Tess koree, Noa en Jocelyn. Tijdens de trainingen, gegeven door Dorine, trappen we veel lol maar op het moment waar nodig ook zeker serieus bezig met de oefeningen. Tijdens wedstrijden spelen ze als een team en hoort iedereen er bij. Dit zijn natuurlijk hele goeie en handige kwaliteiten bij het spelen van korfbal. Naast dat ze een team zijn. Zijn het ook echte vriendinnetjes van elkaar. Het zaalseizoen is goed verlopen, zelfs zo goed dat we misschien wel kampioen zouden kunnen worden. Wij als coaches hebben ze mogen zien groeien dit seizoen en we zijn natuurlijk heel trots op hen. Wij kijken nu al uit naar het veldseizoen met zo’n leuk team. Ook hopen we dan weer zo’n leuk seizoen te mogen beleven met deze meiden. Bedankt E6 voor dit top zaalseizoen.
Groetjes van,
Maaike vd Gaag en Jinte Pap

image1
KAMPIOENSWEDSTRIJD F2

23 maart 9 uur:
MAASSLUIS F2 - OZC F1

Het zaalseizoen van de F2 is erg goed van start gegaan en dat hebben ze goed vastgehouden. In het begin had de F2 nog vrij ‘eenvoudige’ tegenstanders, maar meer in het midden van het seizoen kregen ze wel al wat meer tegenstand van bijvoorbeeld Fortuna. Toch bleef en blijft de F2 doorstrijden en de kinderen hebben hard getraind en leuke en goede wedstrijden gespeeld. Dit in combinatie met heel veel plezier en gelach, zorgde voor een leuk en goed seizoen en dit is te zien in het resultaat.
Laura en Tim

IMG 0058
Maassluis 5

Maassluis 5 bekend als het oudere team van Maassluis maar dit jaar aangevuld met een drietal jonge heren.
Het team is elke week wisselend van samenstelling omdat er ook gewerkt, gecoacht, in een ander team ingevallen moet worden of door ziekte een tijdje uit de roulatie zijn.
De spelers die in het team horen zijn: Peter, Arjan, Hans, Lennard, Edwin S, Jari P, Dennis, Tim, Daniëlle, Heleen, Marleen, Melanie, Anja, ( Jacqueline)
Met veel enthousiasme wordt aan de wedstrijden begonnen en wij vergelijken ons wel eens met een diesel. We komen langzaam op gang en net als de tegenstanders denken dat wij te verslaan zijn dan slaan we toe. Niet elke wedstrijd houden wij het spannend hoor. De zaalcompetitie is het gelukt om alle wedstrijden te winnen.
We kijken uit naar 23 maart want fanatiek blijft het vijfde en winnen is leuk maar een kampioenschap is toch een mooie afsluiting van het seizoen.
Kom zaterdag 23 maart om 13.00 naar de Olympiahal om Maassluis 5 aan te moedigen.
Koningsdagloterij 2019

De tijd gaat snel. Het zaalseizoen loopt alweer tegen het einde en ook Koningsdag komt met rasse schreden! Dus ook de koningsdagloterij loopt op volle toeren.
Alle lotenboekjes zijn bij de leden bezorgd en de niet-spelende leden buiten Maassluis hebben inmiddels een mail gekregen hoe ze hun loten kunnen krijgen.
Er zijn al heel veel boekjes verkocht, waarvoor onze hartelijke dank! En net als ieder jaar hebben we een aantal jeugdleden die heel erg hun best doen met verkopen!!! Helemaal super!
Alle teams zijn nog in de race voor het snelst inleveren van de boekjes, dus als jullie opschieten, maken jullie kans om een lekker patatje te eten in de kantine!
Wat wel opvalt is dat met name bij de spelende leden (B t/m senioren) het inleveren nog wat achterblijft. Dus graag zo snel mogelijk inleveren bij Alexandra of Judith.
Er zijn nog een paar lotenboekjes over, dus als je nog mee wilt doen voor de prijs van meest verkochte loten of als je nog een paar leuke collega’s/familie/vrienden hebt die graag wat loten willen kopen, dan kun je natuurlijk altijd nieuwe loten bij ons komen halen.

Groetjes namens de loterijcommissie
Alexandra en Judith

Grote voorjaarsschoonmaak

Het einde van het zaalseizoen nadert alweer met rasse schreden. Diverse teams zijn al uitgespeeld of spelen a.s. zaterdag
hun laatste wedstrijden. Het uiteindelijke slotakkoord is dan volgende week zaterdag.
Maar….volgende week gaan de eerste teams weer op het veld trainen en zoals altijd zou het natuurlijk wel fijn zijn als
die eerste trainingen in een lekker schoon clubhuis kunnen plaatsvinden. De accommodatie is de laatste maanden redelijk schoon gehouden,
maar een algemene schoonmaakbeurt (o.a. kleedkamers, toiletten en ramen zemen) is toch wel noodzakelijk.
Dat betekent dus weer de handen uit de mouwen en wel a.s. zaterdag, aanvang half 10.
Teneinde e.e.a. enigszins onder controle te kunnen houden, graag even bij ondergetekende aanmelden en let op: VOL is VOL!!!
Bij voorbaat hartelijk bedankt voor jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,

Mart van der Gaag
tel. 010-5922394
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paasweekend is speelweekend!!!

Op zaterdag 20 april begint de veldcompetitie weer.
Dit is het paasweekend en tevens het begin van de meivakantie.
Ben je er dat weekend NIET, dan graag nu al afschrijven op de bekende adressen.
Als er veel mensen van een team niet zijn dan kan er nu al begonnen worden met het verplaatsen van de wedstrijden.
 
Namens de TC en wedstrijdsecretariaat alvast bedankt
Jacqueline Wijnhorst

Supportersbus Tjoba 1 - Maassluis 1

Supporters bus Tjoba 1 – Maassluis 1

Zaterdag 30 maart speelt ons vlaggenschip in Zeeland een zeer belangrijke wedstrijd tegen degradatie. Ongeacht de uitslag van aanstaande zaterdag, wordt tijdens de verre uitwedstrijd in ’s-Heer Hendrikskinderen beslist of Maassluis 1 lijfsbehoud kan realiseren in de eerste klasse F.

Albatros, RWA en Maassluis zijn met nog twee wedstrijden verwikkeld in de strijd om zich ook volgend seizoen terug te kunnen zien op dit niveau. Op 23 maart spelen Albatros en RWA tegen elkaar, waardoor Maassluis niet alles in eigen hand heeft. Des te meer hebben zij jullie steun de laatste twee wedstrijden van de competitie hard nodig. 

Wij verwachten tegen Merwede een Olympiahal vol supporters, maar in Zeeland willen we dit nog dunnetjes over doen. Bij voldoende animo vertrekt er een bus naar Tjoba-Maassluis.

Ben jij van de partij?

Geef je dan uiterlijk zondag 24 maart op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

maassluis 1
foto: Edwin Sonneveld

c.k.c. Maassluis dieper in de problemen na nederlaag

Screenshot 2019 03 18 at 13.36.04Het eerste team van c.k.c. Maassluis heeft in een direct duel met concurrent RWA het onderspit moeten delven. De ploeg van Marco Swikker zag RWA voor rust een gaatje van drie doelpunten slaan, wat de ploeg in het tweede bedrijf niet meer wist te herstellen: 28-23.

Fotoreportage Maassluis C1 - Valto C1

Edwin Sonneveld heeft afgelopen zaterdag foto's gemaakt van de C1. Een keurig gewonnen wedstrijd 12-4. 
Helaas heeft directe concurrent KCC C1 gelijk gespeeld tegen Fortuna C1. Dit betekent dat Maassluis is gezakt naar de 3e plaats en zich op dit moment dus niet heeft geplaatst voor het NK C-jeugd hoofdklasse. De enige optie nu is om de laatste wedstrijd op 30 maart tegen Fortuna te winnen of gelijk te spelen, het is moeilijk maar nog mogelijk.

Onderstaande link zijn de foto's van de wedstrijd:
https://www.flickr.com/gp/ckcmaassluiskorfbal/0e2Zoh


c1 site edited

Maassluis E1 en E5 kampioen

Afgelopen zaterdag werden 2 kampioenswedstrijden gespeeld, de E1 en de E5. 
Beide teams moesten de wedstrijd winnen om ook echt kampioen te worden, en dat is gelukt! 

13f57101 2e9a 49aa a844 0d4ba396f7e6
De E1 met Nina, Kristel,  Fiene, Wout en Tom wonnen hun wedstrijd keurig van KCR met 14-7. Dit zaalseizoen hebben ze nog geen wedstrijd verloren, al 171 doelpunten gemaakt en er maar 60 tegen gekregen. Jullie coaches Diana en Luc zullen trots op jullie zijn. Van harte gefeliciteerd E1!

PHOTO 2019 03 17 12 09 45
De E5 met Nic, Milo, Viggo, Jessica en Rosalinde wonnen hun wedstrijd tegen KCR ook overtuigend. Met de grootste overwinning van dit zaalseizoen werden ze kampioen, 17-2. Ook jullie coaches en trainers, Rosanne, Krista, Martha en Tijn zullen trots op jullie zijn!

Wederom winst voor de C2

Na een inspirerende voorwedstrijd moest de C2 aantreden tegen die Haghe, Martijn heeft nog steeds last van zijn gebroken pols, beterschap Martijn, daardoor speelde Kim voor jongen en deed Bianca mee met de C2, en als reserve hadden we Benthe en Parissa. Demi is herstellende van een operatie, heel veel sterkte Demi, dus Isolde stond alleen voor de groep!

Sem opende de score, maar gelijk scoorde die Haghe 1-1. De wedstrijd kwam moeilijk op gang, maar gelukkig scoorde Kim en Jort allebei van afstand 3-1. Daarna was het Tom die een doorloopbal scoorde en Sem deed er nog doelpuntje bij 5-1. Die Haghe wist nog net voor de rust er één te gooien en zo gingen wij de rust in met een 5-2 voorsprong. Na de rust ging die Haghe door waar ze mee geëindigd waren 5-3. Gelukkig bracht Sem de stand  op 6-3 maar helaas was dit van korte duur 6-4. Het spel van Maassluis was te traag en je kon zien dat er een aantal ziekjes waren. Gelukkig had Manon haar schot nog en zij scoorde tweemaal 8-4 d.m.v afstandsschoten. Die Haghe kwam toch nog terug tot 8-6 en zo leek het nog spannend te worden, maar gelukkig scoorde Jort het laatste doelpunt van afstand en dat bracht de eindstand op 9-6.

Volgende week staat Avanti op het programma en het zou leuk zijn om van de koploper een puntje af te snoepen en anders eindigen we gewoon als derde in de poule, succes!!

Een supporter

Oefenwedstrijden 2e helft veld 2019

Oefenwedstrijden senioren en junioren

Zaterdag 6 april

Wedstrijd

Tijd

Locatie

Maassluis 3 – Tempo 5

14.40

Maassluis

Maassluis A1 – Vriendenschaar A1

13.20

Maassluis

Maassluis A2 – Veo A1

12.00

Maassluis

Donderdag 11 april

Wedstrijd

Tijd

Locatie

Maassluis 1 – Merwede 1

20.45

Maassluis

Maassluis 2 – Merwede 2

19.30

Maassluis

Ondo 3 – Maassluis 3

20.15

‘S-Gravenzande

Zaterdag 13 april

Wedstrijd

Tijd

Locatie

Ondo 4 – Maassluis 4

14.00

Ondo

Merwede A2 - Maassluis A2

12.00

Merwede

Ondo A3 – Maassluis A3

11.00

Ondo

Dinsdag 16 april

Wedstrijd

Tijd

Locatie

Maassluis 1 – KZ Danaïden 1

20.45

Maassluis

Maassluis 2 – KZ Danaïden 2

19.30

Maassluis

KZ Danaïden 3 – Maassluis 3

20.45

LeidenOefenwedstrijden F t/m B

Hoi allemaal!

Bij deze de oefenwedstrijden voor het veld voor de F tm de B teams.

Alvast een aandachtspunt voor de competitie: zaterdag 20 april (Paasweekend) is gewoon een wedstrijddag. Mocht je niet aanwezig zijn, geef dit dan zsm door aan het wedstrijdsecretariaat.

Gr. Marlies Bergwerff

OEFENWEDSTRIJDEN ZATERDAG 6 APRIL

Vriendenschaar B1 – Maassluis B1      11:30

Maassluis B2 – Dijkvogels B2                10:30

Maassluis C2 – Dijkvogels C1                09:30

Dijkvogels E1 – Maassluis E1                11:00

Dijkvogels E2 – Maassluis E2                11:00

Dijkvogels E3 – Maassluis E3                10:00

Dijkvogels F1 – Maassluis F1                 10:00

Dijkvogels F2 – Maassluis F2                 09:00

Dijkvogels F3 – Maassluis F3                 09:00

OEFENWEDSTRIJDEN MAANDAG 8 APRIL

Maassluis D1-Valto D1                            19:00

Maassluis D2 – Valto D3                         18:30

OEFENWEDSTRIJDEN DINSDAG 9 APRIL

Maassluis B1 – Valto B1                          19:30

Maassluis C1 – Valto C1                         18:30

OEFENWEDSTRIJDEN ZATERDAG 13 APRIL

Maassluis C1 – die Haghe C1                11:00

Maassluis B2 – Odo B2                            10:00

Odo C1 - Maassluis C2                            10:00

Maassluis C3 – Odo C2                           10:00

Odo D1 - Maassluis D1                            09:00

Maassluis D2 - Odo D2                            10:15

Odo E2 - Maassluis E2                             10:00

Odo E3 - Maassluis E3                             10:00

Maassluis E4 - Odo E4                             09:00

Maassluis E5 - Odo E5                             09:00

Maassluis E6-weidevogels E3                  09:00

Odo F1 - Maassluis F1                             09:15

Odo F2 - Maassluis F2                             09:15

Odo F3 - Maassluis F3                             09:15

Maassluis F4 – Odo F4                            09:00

OEFENWEDSTRIJDEN MAANDAG 15 APRIL

Maassluis D1 – Tempo D1                        19:15

Maassluis E1 – Odo E1                            18:30

OEFENWEDSTRIJDEN DONDERDAG 25 APRIL

Maassluis B1  - Odo B1                            19:30


Belangrijke wedstrijd C1 komende zaterdag

Onze C1 speelt dit jaar weer hoofdklasse. En dat doen ze heel goed. Eerste kunnen ze niet meer worden, maar een tweede plaats geeft dit team wel toegang tot het NK C-jeugd Hoofdklasse. Dat zou een hele prestatie zijn!
Om dit doel te behalen moeten ze de komende 2 wedstrijden winnen en er vanuit gaan dat Fortuna C1 zaterdag van concurrent KCC C1 wint. 
Kom onze C1 aanmoedigen komende zaterdag, om 11 uur start de wedstrijd tegen VALTO C1. 

C1 2e plaats
shirtsponsor C1: Peter Smit Tweewielers

Kampioenswedstrijden E1 en E5

Onze toppers uit de E1 en de E5 kunnen zaterdag kampioen worden. Komen jullie ze ook aanmoedigen zaterdag?

16 maart
9   uur: Maassluis E5 - KCR E6
10 uur: Maassluis E1 - KCR E3

Jullie coaches hebben kort wat over jullie verteld:

Maassluis E1 bij winst kampioen!

De E1 bestaat dit jaar uit Nina,  Kristel, Fiene, Wout en Tom. We hebben met elkaar een heel leuk zaal seizoen en willen dan ook graag kampioen worden a.s. zaterdag. Het korfballen gaat steeds beter en er wordt ook veel gescoord door iedereen. Ook verdedigend doen we het goed. Kom ons a.s. zaterdag om 10.00 uur aanmoedigen in de Olympia hal.
Luc en Diana

E1 kampioen
Shirtsponsor E1: TSA Group Delft

Maassluis E5 bij winst kampioen!

Aanstaande zaterdag kan de E5 bij winst van KCR E6 kampioen worden! In de E5 spelen Milo, Nic, Viggo, Rosalie en Jessica. Dit team is dit zaalseizoen elke wedstrijd beter gaan korfballen; er wordt goed overgespeeld, verdedigd en iedereen scoort mee. Ook zaterdag gaan ze weer voor de winst! We hopen natuurlijk op veel supporters bij deze spannende wedstrijd!
Rosanne

e5 kampioen

Shirtsponsor E5: TSA Group Delft

c.k.c. Maassluis dicht bij een stunt

malouDe 30 – 18 nederlaag in Eindhoven tegen Rust Roest was er één om snel te vergeten. Afgelopen zaterdag kwamen de Eindhovenaren op bezoek in Maassluis. Rust Roest is in een felle titelstrijd verwikkeld met Vriendenschaar, terwijl Maassluis elk punt bij elkaar moet sprokkelen om degradatie af te wenden. En wat was Maassluis dichtbij zo’n punt.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief