Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ziekenboeg

Aan het einde van het seizoen nog een keer de ziekenboeg.

Allereerst een goed bericht van Henriette van Weem, de chemokuren hebben z’n werk goed gedaan en de tumoren zijn dusdanig geslonken dat ze geopereerd mag worden en daarna bestraald gaat worden. Ze hoort binnenkort het hoe en wanneer, ik houd jullie op de hoogte! Henriette heel veel sterkte en kracht toegewenst!

Diana vd Vijver is aan haar pols/hand geopereerd, met 20 hechtingen rijker, maar ook een vinger die weer wil bewegen is het nu een kwestie van revalideren, Diana heel veel sterkte!

Leo vd Vaart is tijdens zijn werkvakantie een aantal meters naar beneden gevallen en heeft o.a zijn dijbeen gebroken, hij is inmiddels geopereerd in een ziekenhuis in Tenerife en hij is op de been maar hij loopt met krukken, die inmiddels de hele familie al heeft gebruikt! Leo sterkte en niet te veel doen!

Uit het gips is Tristan Steenks, nu revalideren en in het nieuwe seizoen weer vlammen!

Jurre Zohlandt zat pas nog in het gips, maar ook hij heeft de zomervakantie nog om verder te herstellen, Jurre sterkte!

Rest mij nog de overige leden te noemen die al langere tijd geblesseerd zijn; Nosa Lyawe, Johan Pols, Sandra van Mierlo, Ricardo Keeman, Maxime de Rijke, Kim Crooswijk en Amy van Veen. Heel veel sterkte toegewenst en ik hoop jullie weer te zien in het nieuwe seizoen!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige mensen die geblesseerd zijn allemaal heel veel sterkte en ik hoop dat ik je weer zie spelen in het nieuwe seizoen.

Weet jij iemand die geblesseerd is, geef het dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Scheidsrechters oefenwedstrijden

Zaterdag 25 augustus

Maassluis 1 – Refleks 1                 15.30 uur                           Wouter Dirks

Maassluis 2 – Refleks 2                 14.00 uur                           Pascal Huisman

Zaterdag 1 september

Maassluis 3 – Refleks 3                 11.30 uur                           Peter Gregoor

Maassluis 4 – Refleks 4                 13.00 uur                           Guus Spierenburg

Scheidsrechterscie: Tijd om de stand op te maken

Afgelopen zaterdag was officieel het einde van de competitie.

Aan het einde van de veldcompetitie staat de teller op: 62 gefloten / beoordeelde wedstrijden.

Met dank aan: Johan Pols, Hans de Vette, Wouter Dirks, Peter Gregoor, Koen de Bruijn, Pascal Huisman, Mark van Buren, Guus Spierenburg ,Pim Bruijn, Robèrt van Heiningen, Frank van Alphen, Jelle Berk, Remco Gorter, Peter Diepstraten en Dick Hubert.

Bij het laatste schrijven waren er nog twee weekenden te gaan. Hierin hebben we een behoorlijke slag kunnen slaan. In het weekend van 26 mei zijn er 6 wedstrijden gefloten. Het lukte Wouter om met openbaar vervoer bij Vitesse in Barendrecht te komen. Robèrt vertrok ’s morgens om bij Tilburg in het gelijknamige Tilburg te fluiten. In de middag gingen de mannen van RWA op pad. Jelle ging naar Maartensdijk om bij Tweemaal Zes te fluiten. Frank moest naar het hoge noorden om in Oldeholtpade bij SCO te fluiten. Remco bleef iets dichter bij huis. Hij floot bij DSO in Klundert. Op zondag moest Pascal nog aan de slag. Hij had een verre wedstrijd, hij moest naar DSC in Eindhoven.

Het weekend kreeg nog een positief staartje. Op maandag stond een inhaalwedstrijd van Maassluis D1 op het programma. Hans nam deze wedstrijd voor zijn rekening en op dinsdag mocht Frank nog een keer opdraven. Hij reisde af naar Capelle a/d IJssel om bij KCC te fluiten.

Ook het eerste weekend van juni, tevens het laatste officiële speelweekend leverde veel wedstrijden op. Liefst 8 wedstrijden werden aan ons totaal toegevoegd. Op zaterdagmiddag kon Wouter op de fiets naar Maasland om bij ODO te fluiten. Pascal bleef deze keer wat dichter bij huis. Hij ging naar Capelle a/d IJssel om bij KCC te fluiten. Jelle moest bijtijds op om bij Oranje Wit in Dordrecht te fluiten. De andere heren van RWA gingen

’s middags op pad en zwermden uit in diverse richtingen. Frank reisde af naar Wageningen om bij het gelijknamige Wageningen te fluiten. Robèrt vertrok naar Zoetermeer om bij Phoenix te fluiten. Nieuw in ons rijtje namen is Peter Diepstraten. Hij beoordeelt normaal voor RWA, maar hij pakte dit weekend een wedstrijd mee voor Maassluis. Peter bleef in de buurt. Hij beoordeelde bij Erasmus in Rotterdam. Thuis hadden we nog de wedstrijd van Maassluis A2 waar geen neutrale scheidsrechter op aangewezen was. Dit was nog wel even een dingetje. Na iedereen afgebeld te hebben, was onze scheidsrechterspot leeg. Uiteindelijk wisten we “good-old” Dick Hubert bereid te vinden om deze wedstrijd voor zijn rekening te nemen. Klasse Dick, dank je wel. Op zondag mocht Remco nog op pad. Hij fluit ook in de damescompetitie en dat zijn wedstrijden bijna in het buitenland . Hij floot bij Spes in Milsbeek en dat is in de provincie Limburg. Dan weten we dat ook weer.

Daarbij leek de competitie ten einde, maar Frank zorgde nog voor een toetje. Hij floot de juniorenfinale op 16 juni tussen Fortuna A1 en Oranje Wit A1.

Hiermee kwamen we op een eindtotaal van 62 gefloten en beoordeelde wedstrijden. We moesten 66 wedstrijden fluiten, dus uiteindelijk kwamen we er maar 4 te kort met dank aan onze eigen scheidsrechters, maar zeker een woord van dank aan de heren van RWA. Fijn, dat een vereniging als RWA op een positieve manier ons uit de figuurlijke brand geholpen heeft.

Afgelopen vrijdag hebben we met een gezellige avond het seizoen 2017 – 2018 afgesloten. Het was een fijne avond, waarbij op een leuke manier nog even terug gekeken werd op het seizoen. In een positieve sfeer genoten met elkaar van een hapje en een drankje. Prettig om nog even met elkaar te zijn, want onze scheidsrechters zijn tenslotte bijna het hele seizoen alleen op pad. Uiteraard hebben we alle scheidsrechters weer hartelijk bedankt voor hun inzet en we hopen volgend jaar weer op iedereen te mogen rekenen. Daarbij hebben we begrepen, dat het vooruit gaat met de blessure van Johan en we hopen, dat hij aan het begin van het seizoen weer beschikbaar zal zijn.

Nog even terug naar het resultaat van de gefloten wedstrijden. Doordat we 10 wedstrijden thuis gefloten hebben, komen we uiteindelijk positief uit. Hoe dat precies werkt, wordt inzichtelijk met de volgende rekensom. We hebben 4 wedstrijden te weinig gefloten, dat is een boete van 4 x € 29,25 = € 117,-. Dit jaar hebben we 10 thuiswedstrijden gefloten, daarvoor krijgen 10 x € 35,70 = € 357,-. Per saldo is dit € 357 - € 117 = € 240,- positief. Kortom uiteindelijk heeft dit veldseizoen ons geld opgeleverd.

Nog even de cijfertjes voor de statistiek:

Te fluiten wedstrijden Wedstrijden voor sportieve sanctie Aantal gefloten wedstrijden Tekort of teveel Boete of bonus Uiteindelijk resultaat *

 

Te fluiten wedstrijden

Wedstrijden voor sportieve sanctie

Aantal gefloten wedstrijden

Tekort of teveel

Boete of bonus

Uiteindelijk resultaat *

Veld 17/18

66

39

62

-4

- € 117,00

+ € 240,00

Veld 16/17

67

39

70

+ 3

+ € 71,40

+ € 678,40

Veld 15/16

68

39

60

-8

- € 234,00

 

Veld 14/15

57

34

47

-10

- € 292,50

 

Veld 13/14

58

34

21

-37

- € 1948,05

 

* Sinds het seizoen 2016 / 2017 krijgen we de scheidsrechtersbijdrage voor gefloten thuiswedstrijden retour.

Wat zijn nu de verschillen met vorig seizoen. Johan (blessure) en Mark (eigen wedstrijden) hebben 14 wedstrijden minder gefloten dan vorig jaar. Onze vaste scheidsrechters Johan, Mark, Pascal en Wouter hebben totaal 35 wedstrijden gefloten, terwijl vorig jaar Johan, Mark en Pascal met z’n drieën 37 wedstrijden floten. De mannen van RWA hebben bij elkaar 16 wedstrijden voor Maassluis gefloten. Zonder deze inzet waren we totaal 20 wedstrijden tekort gekomen en dat zou ons een boete van € 585,- hebben opgeleverd. Dat hebben we de laatste drie jaar niet meer mee gemaakt. Vorig jaar hadden we nog 17 thuiswedstrijden zonder neutrale scheidsrechter en dit jaar waren dat er maar 10. Kortom aardig wat verschillen. Hoe dan ook, we mogen blij zijn met dit resultaat.

Terugkijkend op afgelopen jaar mogen we best wel tevreden zijn. In de begeleiding hebben we mooie stappen gemaakt. Allereerst zijn Jari, Tim en Sven goed gevolgd en daar is aan het einde van het seizoen Ricardo aan toe gevoegd. We hadden zelfs in het laatste speelweekend een primeur. De wedstrijd van Jari hebben we gefilmd, zodat we beter situaties kunnen terug kijken en daarmee onze begeleiding professioneler kunnen maken. Volgend seizoen gaan we hier meer gebruik van maken.

Nogmaals we zijn heel tevreden. Het is nog niet allemaal perfect. Uiteindelijk moet er toch steeds weer iets te verbeteren zijn, maar daar gaan we volgend seizoen mee aan de slag. Zo geeft ieder seizoen weer een nieuwe uitdaging. Voor nu houden we er mee op en gaan we lekker van onze vakantie genieten. Zo half augustus zien we elkaar weer op het veld. We wensen iedereen een fijne vakantie en een mooie zomer. Tot volgend seizoen.

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry en Gerda van Buren

Inzet en strijdlust tot de allerlaatste minuut van het seizoen, de D1!

Maassluis D1 met een hele nieuwe samenstelling voor seizoen 2017-2018 speelde wederom op het hoogste niveau in de Hoofdklasse.

Van te voren was bekend dat deze jonge ploeg het moeilijk zou krijgen in deze klasse. De eerste helft van het veld lukte het in sommige wedstrijden maar niet om meer dan 1 of 2x te scoren. Maar dat er toch meer in de ploeg zat dan die 1 of 2 doelpunten bleek wel in de thuiswedstrijd tegen Albatros. Maassluis scoorde maar liefst 11x en verloor net met 11-14.

In de zaal speelde de ploeg ook op het hoogste niveau. Het scoren van de ploeg wisselde van 3 of 4 doelpunten in de wedstrijd tot soms 10 doelpunten. Tegen Fortuna werd er dik verloren. Maar… we zien een team, die steeds een beetje beter gaat spelen en vooral een team, die elke wedstrijd opnieuw alles geeft, hun uiterste best doet en de koppen rechtop houdt. Op 20 januari lukte het zelfs in de thuiswedstrijd tegen Sporting Delta om gelijk te spelen. Een eerste punt was behaald!

Teamuitje D1 2018

Op het veld speelde de D1 ook in de Hoofdklasse. Deze poule was samengesteld met teams die allemaal wat minder hoog scoorde in de Hoofdklasse in de 1e helft van de veldcompetitie. De D1 heeft een punt behaald door gelijk te spelen, deze keer tegen RWA. De andere wedstrijden werden verloren, maar elke wedstrijd werden er vaak toch 7 of 8 doelpunten gemaakt. Aan de lijn genoten wij van deze doelpunten en het spel. De D1 laat een veel sneller spel zien dan aan de start van het seizoen, we hebben ze echt zien groeien. Als je het hele seizoen geen wedstrijd kan winnen (door de indeling op hoog niveau), maar elke wedstrijd tot de allerlaatste minuut tot in de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, inzet en strijdlust laat zien dan vinden wij dat ontzettend knap.

Karlijn, Isa, Benthe, Puck, Floor, Fedor, Mees, Jip en Rens twee grote duimen omhoog voor jullie inzet en heel veel succes in het nieuwe seizoen! Jullie inzet brengt jullie vast verder.

Zaterdag 9 juni heeft de D1 het seizoen afgesloten met een gezellig uitje. De D1 heeft geklommen bij Fun Forest in Rotterdam (zie foto) en daarna zijn zij gaan eten bij de Mac. Het was een zeer geslaagde afsluiting.

Coaches Richard, Pascalle en Frank bedankt voor jullie inzet!

En voor iedereen alvast een fijne vakantie….

Namens de ouders van de D1

Update teamindeling: senioren

Selectie 1 en 2

Malou Abbas

Henne Bloem

Afra Verpaalen

Leon  Kloppenburg

Marjelle Mars

Dennis vd Lee

Maxime d Rijke

Pim Bruijn

Romy Groen

Danny Wisniewski

Sanne Larooij

Mark v Buuren

Sanne Pap

Sietse Spaan

Karlijn Pap

Daan v Mierlo

Nosa Iyawe

Sven de Jongste

Demi Zeegers

Luuk Bergwerff

Lisanne Mars

Joost de Jong

Thekla Guit

   
   
     

 

Maassluis 3

Rosanne Kloppenburg

Ricardo Keeman

Chinook Bruinings

Heer selectie

Anouk v Barneveldt

Heer selectie

Dame selectie

Henk Jan Sonneveld

Dame selectie

 
   

 

Maassluis 4

Tessa Bergwerff

Tim Kerkhoff            

Lonneke Kleiwegt

Bart Jan Hutten

Maaike vd Gaag

Thijs Kempke

Jennifer Dam

Hizkia Vink

Naomi vd Linde

Terence Buijs

 

Jari Pols

 

Dennis vd Spek

 

Maassluis 5

Heleen vd Vaart

Arjan Vermaas

Anja v Baalen

Hans d Vette

Marleen Fortuin

Edwin Sonneveld

Melanie Wijnhorst

Peter Vellekoop

Jacqueline Wijnhorst

Lennard vd Vaart

Daniëlle Keeman

 

Trainersindeling 2018-2019 (Let op vacatures!)

Maassluis 3:                    Vacature


Maassluis A1:                 Peter

Maassluis A2:                 Lisanne en Henne

Maassluis A3:                 Vacature

Maassluis A4:                 Vacature


Maassluis B1:                  Vacature

Maassluis B2:                  Nosa, Naomi Linschoten


Maassluis C1:                  Lennard, Leon

Maassluis C2:                  Demi, Chinook

Maassluis C3:                  Naomi vd Linde, Esmee


Maassluis D1:                  Pascalle, Marjelle

Maassluis D2:                  Tristan, Daan


Maassluis E1:                  Diana, Luc

Maassluis E2 en E3:       Ramon, Lars, Dorine, Ruben

Maassluis E4 en E5:       Riet, Krista, Tijn, Niels, Maaike (coachen)


Maassluis F1:                  Stephanie, Sanne P

Maassluis F2:                  Laura, Tim Kerkhoff

Maassluis F3:                  Birte, Milou


Kangoeroes:                    Lonneke, Mirjam, Twan

Privacyverklaring en fotoprotocol c.k.c. Maassluis

De nieuwe AVG-wet is in werking getreden, ook c.k.c. Maassluis moet uiteraard voldoen aan de nieuwe wetgeving.


Er is een privacyverklaring opgesteld, waarin vermeld wordt hoe de vereniging omgaat met de gegevens van leden. Daarmee laat c.k.c. Maassluis zien dat ze op een verantwoordelijke manier omgaat met de verwerking van persoonsgegevens en de wettelijke plicht serieus neemt. Naast deze privacyverklaring zijn er verwerkersovereenkomsten gesloten met organisaties die enkele gegevens nodig hebben in verband met de uitvoering van het lidmaatschap. Ook is er een verwerkingsregister opgesteld waarin precies vermeld staat welke gegevens we bewaren, met welk doel en wanneer deze vernietigd worden.


Tegelijkertijd probeert de vereniging op een zo praktisch en werkbare manier om te gaan met de privacy van elk lid als het gaat om communicatie-uitingen. Het gebruik van foto’s/video’s op de website en social media kanalen is zeer belangrijk voor de vereniging. Op deze manier informeert en enthousiasmeert de vereniging de leden. En wordt er promotie gemaakt voor de vereniging. Om de privacy van de leden te waarborgen en het communicatiebeleid werkbaar te kunnen houden, hanteert c.k.c. Maassluis het volgende beleid:

  • Leden kunnen op voorhand schriftelijk aangeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat zij niet willen voorkomen op foto’s en video’s van c.k.c. Maassluis als hierboven bedoeld. Als we hiervan geen bericht hebben, gaat c.k.c. Maassluis ervan uitgaat dat het goed is dat er foto's/ video’s mogen worden geplaatst waar het desbetreffende lid op staat.

  • Leden kunnen, op of na het moment dat er een foto/ video geplaatst is, schriftelijk aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dat zij de foto/video waarin zij voorkomen verwijderd willen zien. Daaraan zal dan door c.k.c. Maassluis gevolg worden gegeven voor zover dat mogelijk is.


Meer informatie over de omgang met foto’s en video’s is terug te vinden in het fotoprotocol.


Tenslotte ontvangt vrijwel elk lid tweewekelijks een geautomatiseerde mail met daarin een update van de website. Je kan je hiervoor aanmelden via onze website op de homepage (links onderin). Dit wordt ingezet om de leden goed op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen de vereniging. Indien je je voorkeuren wilt wijzigen of deze mail niet meer wenst te ontvangen, kun je dit aangeven door onderaan de betreffende mail op “update uw gegevens en voorkeuren” of “meld u af van deze lijst” te klikken.

Driekamp Maassluis B1 en C1 op 16 juni

Hoi allemaal!

Het NK voor Maassluis B1 stond vandaag op het programma. En wederom niet in de buurt van Maassluis, Nijverdal was dit maal de plaats van handeling. Allemaal sterke tegenstanders vandaag, dat bleek wel gaandeweg de dag.

Volgende week het laatste stukje van het seizoen 2017-2018. Of het eerste stukje van het seizoen 2018-2019, dat zou ook kunnen. Een driekamp voor Maassluis C1 en Maassluis B1 in Leiderdorp.

Tot slot allemaal alvast een fijne vakantieperiode gewenst namens het wedstrijdsecretariaat. Nog even een paar weekjes er tegenaan op school, voor je het weet is het al zover, lekker vakantie.

Groetjes Sandra en Cees

OEFENWEDSTRIJDEN ZATERDAG 16 JUNI:

Maassluis B1 – BEP B1

Maassluis B1 – Tempo B1

Maassluis B1 – Velocitas B1

10:00 uur

10:45 uur

11:30 uur

Sportvereniging Velocitas

Bloemerd 7

Leiderdorp

Maassluis C1 – BEP C1

Maassluis C1 – Tempo C1

Maassluis C1 – Velocitas C1

12:05 uur

12:50 uur

13:30 uur

Sportvereniging Velocitas

Bloemerd 7

Leiderdorp

 

B1

uit

 

10:00 uur

Spelers

Krijn, Colin, Mark, Joost

Esther, Mirjam

Vertrek

8:45 uur, Wipperspark

Chauffeurs

 

Chauffeurs afbellen

Lennard v.d. Vaart (tel: 06-12920749)

Sportveld

Sportvereniging Velocitas

Bloemerd 7

Leiderdorp

Reserves

 


C1

uit

 

12:05 uur

Spelers

Kevin, Niels, Tijn, Xander

Charlotte, Noa, Benthe, Romy

Vertrek

10:45 uur, Wipperspark

Chauffeurs

 

Chauffeurs afbellen

Laura Lentink (tel: 06-11903937)

Sportveld

Sportvereniging Velocitas

Bloemerd 7

Leiderdorp

Reserves

 

 
- KAN JE NIET SPELEN??
Afbellen vóór donderdag 18.00 uur Sandra van Mierlo ( 06-23570611 of Cees Glas ( 010-4601454 / bgg 06-44366688.

- KUNT U NIET RIJDEN??
Afbellen bij de coach van het eigen team.

- KAN JE NIET FLUITEN??
Zelf een vervanger regelen of ruilen van tevoren.

- COACHES: MOET JE TEAM THUIS SPELEN??
Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.


- Kijk voor het volledige overzicht van de uitslagen en standen op www.ckcmaassluis.nl. Ook vind je er het wedstrijdprogramma voor de komende weken en allerlei andere handige informatie, nieuws en foto’s.

Zaterdag Finale avond Tennis Clubkampioenschap CKC Maassluis 9 juni 2018Beste tennisliefhebbers en Robbert de Jong,

Waarom Robbert de Jong? Omdat hij gisteravond iedereen op het terras heeft verrast met heerlijke hapjes en bij de VoorzitterT schijnt de liefde toch door de maag te gaan. Vandaag vanaf 16.00 uur startte de finale middag/avond met een dames enkel, heren dubbel, mixed dubbel en heren enkel.
We begonnen met de dames enkel op baan 1 tussen Marleen en Pascalle. De stand zou het zo niet zeggen, maar het was een lekkere partij met een paar leuke rally's. Pacalle heeft in de vorm van haar eigen mannetje Dolf een goede leermeester. Het is te zien dat ze de laatste tijd meer aan tennissen toekomt. Toch moest ze het afleggen tegen Marleen en verloor met 4 - 6 en 2 - 6. Ook dit jaar wordt de naam van Marleen weer in de beker gezet. Wie gaat haar volgend jaar van de troon af stoten? Gefeliciteerd Marleen.
Op baan 2 gingen Bart en Theo tegen Jan en Arjan de baan op voor hun heren dubbel finale. Bart en Theo begonnen zeer geconcentreerd en liepen soepel uit naar 4 - 0. Jan en Arjan kwamen nog wel gevaarlijk terug, maar verloren de set toch met 4 - 6. Bart en Theo speelden de hele week solide en deden dit vandaag weer, maar net niet genoeg om Jan en Arjan te verslaan. De titelverdedigers wonnen de titel voor de tweede keer achter elkaar door set 2 en 3 te winnen met de cijfers 6 - 1 en 6 - 3. Gefeliciteerd Jan en Arjan.
Na deze partijen kwamen de mixed dubbel en heren enkel de baan op.
Op baan 1 gingen Peter en Pascalle strijden tegen Gerard en Marleen. Pascalle en Peter wonnen de eerste set verrassend makkelijk met 6 - 1. Het hele gezin Buitelaar kwam kijken en dachten binnen 30 minuten weer naar huis te kunnen. Gerard en Marleen dachten daar duidelijk anders over en waren dichtbij om de tweede set te winnen. Dit lukte helaas niet en Peter en Pascalle wonnen ook de tweede set met 7 - 5. Pascalle en Peter gefeliciteerd met de mixed dubbel titel.
Als toetje gingen Jan en Tjerk uitvechten wie zich het hele jaar kampioen mag noemen. Jan vloog uit de startblokken en kwam binnen no-time op een 5 - 0 voorsprong. Tjerk moest duidelijk wennen aan het spel van Jan. Tjerk kwam nog terug in het spel, maar Jan won de eerste set met 6 - 4. Vanaf dat moment werd het een titanenstrijd, maar je zag Tjerk steeds makkelijker zijn punten pakken. Tjerk stond voor het eerst in de finale en wilde na winst in de halve finale tegen zijn broer nu ook kampioen worden. Dat is hem gelukt door de tweede en derde set naar zich toe te trekken met de cijfers 6 - 1 en 6 - 4. Gefeliciteerd Tjerk.
Eerder in de week hadden Ronny en Wilma al de dames dubbel finale gewonnen. Gefeliciteerd Ronny en Wilma.

Na de prijsuitreiking gingen spelers en supporters gezellig aan tafel om chinees te eten. In het zonnetje gaf dit een soort vakantiegevoel en een mooie afsluiting van het gezelligste tennistoernooi van Maassluis.
Speciale dank gaat uit naar onze sponsors: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris". Verder willen wij de supporters bedanken. Zonder supporters geen gezelligheid. Ook de spelers hebben er weer een heerlijke week van gemaakt. Het is een toernooi van de drie-setters geworden. Uiteraard ook dank aan Marleen en Wilma voor het regelen van alle hapjes en last but not least dank aan Henny voor zijn eeuwenoude opbouwende kritiek :-) en regelen van kassa, drank en opbouwen van terras. Top.
Qua weer hebben we ook geluk gehad waardoor het een geslaagd toernooi is geworden.
Bedankt en allemaal tot volgend jaar.

Groet,
Theo Guit

Wist U dat Tjerk op het punt staat om tennislid te worden
Wist U dat Tjerk zelfs op het punt staat om in de tenniscommissie te gaan
Wist U dat Jan helemaal naar de klote is
Wist U dat hij liever Maris verkoopt dan zijn Porsche
Wist U dat Jan gaat regelen dat Porsche Rotterdam volgend jaar sponsor gaat worden
Wist U dat Hannah een prima assistente was bij de prijsuitreiking
Wist U dat Hannah zich al heeft ingeschreven voor het toernooi
Wist U dat de beker in de familie van de Bloemetjes blijft
Wist U dat Pascalle uit de fles drinkt
Wist U dat Bart het liefst om 15.00 uur was begonnen
Wist U dat hij een feest in Brabant had wat om 16.00 uur begon
Wist U dat Theo volgend jaar niet met Robbert mag dubbelen
Wist U dat Ronald zegt dat Robbert van hem is
Wist U dat de jonge garde na de finales en eten naar Sport en Spel gingen
Wist U dat Tjerk niet kan plassen als er mensen bij hem in de buurt aanwezig zijn
Wist U dat het voor Tjerk nooit een "Patricia Paaytje" zal worden
Wist U dat Henny volgend jaar de indeling op zich gaat nemen
Wist U dat Henny dan graag iedere avond moet spelen
Wist U dat we maandagavond na het tossen nog chinees kunnen eten
Wist U dat het nu toch echt is afgelopen.
Wist U dat Tjerk volgend jaar gaat zorgen voor nog meer deelnemers en supporters
Tot volgend jaar.

Update teamindeling: A1-A2

A1

Luc Kerkhoff

Noami Linschoten

Lars Veldman

Birte Veldman

Bastiaan Kroes

Fleur van der Lee

Tristan Steenks

Milou Zwaan

Jari Sonneveld

 

A2

Ramon Buijsman

Elaine Beekenkamp

Twan Crooswijk

Merel Wierda

Ricardo Keeman

Vera Le Kluse

Chris Fortuin

Isolde Spaan

Sjoerd van Dalum

Laura Pols

Heer A1

 

Vrijdag "Gezondheidscentrum Arco Iris avond" 8 juni 2018Beste tennisliefhebbers en familie Lochorst,

De "Spaland Makelaars avond" was weer een om van te smullen. Eigenlijk is de hele week tot nu toe genieten. Qua weer en qua spel. De familie Lockhorst is in geen enkel Wist U datje gekomen terwijl ze tot nu toe elke avond zijn geweest.

Vanavond kwam de mixed dubbel met Marleen en Gerard tegen Wilma en Theo als eerste op de baan. Wilma en Theo kwamen goed uit de startblokken en kwamen met 1 - 0 voor. Marleen en Gerard lieten zich niet in de war brengen en wonnen de eerste set met 6 - 3. In de tweede set kwamen Wilma en Theo er eigenlijk niet aan te pas en gingen ten onder met 6 - 1.
Na deze pot kwamen Arjan en Tjerk de baan op om hun 1/4 finale heren enkel af te spelen. Woensdagavond werd hun partij afgebroken met de stand van 5 - 7 voor Arjan. Arjan greep Tjerk nu vanaf aanvang bij de keel en liet deze de eerste 5 games niet los. Tjerk stribbelde even tegen, maar verloor de tweede set met 4 - 6.  Ze hadden van tevoren afgesproken om een eventuele 3e set met een super tie-break af te ronden. Tjerk trok die met veel geweld naar zich toe met 10 -7. Later meer over Tjerk tegen zijn broer Henne in de halve finale heren enkel.
Nu was het de beurt aan de heren dubbel halve finale tussen Gerard en Peter tegen Bart en Theo. Bart en Theo spelen sinds verleden jaar samen en hebben zich nu voor het eerst in de finale gespeeld. Ze speelden zeer geconcentreerd en gaven Gerard en Peter niet veel ruimte. Met de cijfers 6 - 2 en 6 - 4 trokken Bart en Theo de partij naar zich toe en mogen morgen tegen de titelverdedigers Jan en Arjan aantreden in de finale.
Na dit gevecht ging op baan 2 de heren halve finale van start tussen Tjerk en Henne. Henne is de titelverdediger en had graag voor de tweede keer achter elkaar de titel willen pakken. Jullie lezen het goed. Henne had .......... Enfin; Het werd een titanenstrijd tussen de twee broertjes Bloem. De familie Lockhorst (met Hannah) en Henk Bloem zijn nog nooit zo stil geweest op het terras. Het was dan ook echt genieten voor de toeschouwers. Met hele lange rally's was Tjerk te sterk en won van zijn jongere broertje met de cijfers 6 - 3 en 6 - 4. Tjerk gaat voor het eerst naar de finale op het gezelligste tennistoernooi van Maassluis.
De andere halve finale heren enkel ging tussen twee vrienden Jan en Ron. Beiden favorieten voor de titel. Jan is heel de week niet van de baan en terras te slaan. Vanavond was dit weer het geval. Ron moest op tijd naar huis, maar moest er toch aan geloven om een drie setter te spelen. Jan is deze week ongelooflijk sterk (pillen?). Jan trok de partij naar zich toe met de cijfers 4 - 6, 6 - 4 en 7 - 5. Ook deze partij was om van te smullen voor het publiek.
Morgen gaan we het toernooi afronden met de finales: Pascalle tegen Marleen voor de dames enkel, Gerard en Marleen tegen Peter en Pascalle voor de mixed dubbel, Bart en Theo tegen Jan en Arjan voor de heren dubbel en Tjerk en Jan voor de heren enkel. Niet verkeerd dus, ook voor publiek.
Na deze finales gaan we met de spelers en supporters gezamelijk eten (Toko of chinees, meeste stemmen gelden).
Groet en tot ziens op de baan en terras.
Theo   
Wist U dat Henny Arjan en Peter niet uit elkaar kan houden
Wist U dat dit misschien door al het bier komt
Wist U dat de familie Lockhorst (papa en mama van Hannah - wie kent haar niet) de hele week aanwezig waren
Wist U dat Peter zegt dat de VoorzitterT langzaam de verslagen typt
Wist U dat Maris komt kijken bij de stand van 6 - 5 in de derde beslissende set in het voordeel van Jan
Wist U dat Tjerk en Henne een "broedermoord" hebben uitgevochten
Wist U dat Maris Jan heeft zien winnen
Wist U dat Jan morgen in twee finales staat
Wist U dat Jan zijn eigen pillen slikt en werken als een tierelier
Wist U dat Jan juist zijn pillen volgens Maris niet neemt   
Wist U dat Maris en Sandra als "slettuh bakkuh" tekeer zijn gegaan op Sport en Spel
Wist U dat Robbert weer ouderwets voor heerlijke hapjes heeft gezorgd
Wist U dat de VoorzitterT Robbert niet uit het oog verloor
Wist U dat Robbert de Jong is in te huren voor uw BBQ feest
Wist U dat Robbert dan heel uw avond prima verzorgd met zijn eigen BBQ
Wist U dat hij zelfs zijn eigen BBQ keuken naar uw huis komt rollen
Wist U dat Robbert eigenlijk beter kan koken dan tennissen
Wist U dat Tjerk ook niet meer van het terras af te slaan is
Wist U dat de vriendin van Tjerk hem om 02.00 kwam ophalen van het terras
Wist U dat zijn vriendin vroeg wat hij nog tussen al die ouwe lullen aan het doen was
Wist U dat Henk Groen van de spanning een fles port heeft leeg gedronken 
Wist U dat Maris morgenavond alleen naar Sport en Spel moet
Wist U dat Sandra op Bart moet wachten om naar Brabant te gaan      
Wist U dat op de "Gezondheidscentrum Arco Iris avond" uitgerekend Jan zich naar de finale heeft geslagen
Wist U dat Henne en Niek volgend jaar tennislid worden
Wist U dat Tjerk in de voorronde met 0 - 6 van de VoorzitterT heeft verloren en toch in de finale staat
Wist U dat we morgen "de finale sponsor avond" hebben
Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris" 

Donderdag "Spaland Makelaars avond" 7 juni 2018Beste tennisliefhebbers en Afra Verpaalen,

Afra wie? Afra Verpaalen zet onze stukjes steevast op de site van CKC Maassluis. Bedankt Afra, nog drie stukjes te gaan. Hanah was vanavond als eerste aanwezig om naar haar vriend Henne te kijken. Henne ging helemaal netjes in het wit de baan op om een herhaling van de finale van verleden jaar te spelen tegen Theo alias de VoorzitterT. Ze begonnen om 19.00 uur in de wetenschap dat Henne om 20.30 uur moest vergaderen. Om 20.10 uur was de eerste set gespeeld met de stand van 6 - 7 in het voordeel van Theo. Later na de vergadering van Henne meer.

Op baan 1 ging Gerard aan de bak tegen Ron. Gerard zit er deze week tot nu toe lekker in en speelde niet onverdienstelijk, maar moest er toch aan geloven met 2 - 6 en 2 - 6. Ron is on the road to the final. Ron speelt heel geconcentreerd zijn partijen. Morgen komt Ron laat in de avond in actie voor zijn halve heren finale.

Baan 2 was ook een pot om van te smullen. Veel mooie rally's en het spel ging mooi op en neer. Jan en Ronald waren zeer aan elkaar gewaagd. De eerste set ging met 7 - 5 naar Ronald, maar Jan kwam zeer sterk terug in de tweede set. Met de zelfde set stand trok Jan met 7 - 5 de set naar zich toe. Het werd een derde slopende set. Deze won Jan ook met 7 - 5.Vanaf het eerste verslag schreef ik al dat Jan een grote favoriet voor de titel is. Beiden moeten ze ook nog een keer de baan op voor de halve finale heren dubbel. Na twee uur heren enkel spelen is het knap dat ze daarna weer snel de baan op gingen.  

Jan en Arjan gingen de baan weer op voor de halve finale heren dubbel tegen Robbert en Ronald. Zou het weer ruzie worden tussen deze twee matties voor het leven? Nee, ze waren poeslief voor elkaar. Dat hielp wel. Ze speelden als leeuwen. Aan Ronald kon je niet zien dat hij al een slooppartij tegen Jan had gespeeld en Robbert was duidelijk in het toernooi gegroeid. Robbert pakte de eerste set alle ballen. De eerste set ging naar Robbert en Ronald. Toen kwam Jan weer uit zijn dip (door de enkel partij tegen Ronald). Samen met Arjan trokken ze de wedstrijd naar zich toe en wonnen set 2 en 3 met 6 - 4 en 6 - 0. Complimenten voor Ronald en Jan die na hun enkelspel weer een mooi heren dubbel op de mat hebeen gelegd..

Na de vergadering van Henne kwam hij weer fris en fruitig de baan op om de heren enkel tegen Theo af te maken. Dat ging niet zomaar. De wedstrijd duurde tot 23.55 uur. Henne bleef lopen en pakte bijna alle ballen. Theo heeft uiteindelijk zijn huid duur verkocht, maar moest er toch aan geloven en verloor de 2e en 3e set met 5 - 7 en 4 - 6. 

Voor morgen staan er ook weer hele leuke partijen op het programma. Zie bijgevoegd bestand en tot morgen op het terras en de baan.

groet,

Theo


Wist U dat Hannah het stukje van gisteren nog niet heeft gelezen

Wist U dat Henk Bloem er ook weer was

Wist U dat Gerard zijn tenue weer moet terug brengen

Wist U dat Arjan de gestoken is door een mug

Wist U dat Jan daar geen pilletjes voor heeft

Wist U dat Jan wederom nog van het veld en terras af te slaan is

Wist U dat Jan vandaag weer 2 auto's heeft verkocht

Wist U dat de oe's en da aa's van Hannah en Henk te horen waren

Wist U dat Arjan zijn werk versloft voor dit toernooi

Wist U dat Gerard zo fanatiek is dat hij vanavond de mixed dubbel wilde spelen

Wist U dat die voor morgenavond op het programma staat

Wist U dat Wilma en Henny weer veel werk op het terras verzetten

Wist U dat er ook Vrenieuren van de dinsdag op het terras aanwezig waren

Wist U dat Jan en Ronald helemaal verrot waren na hun partij

Wist U dat ze daarna nog tegen elkaar moesten dubbelen

Wist U dat Jan iedere avond een plasje moet doen

Wist U dat hij dat tegen het achterhek doet

Wist U dat Gerard ook vaak moet plassen maar dat netjes op het toilet doet 

Wist U dat Hannah heel blij was voor haar Henne

Wist U dat Robbert morgen lekkere hapjes gaat verzogen op het terras

Wist U dat de VoorzitterT dan heel dicht bij hem in de buurt blijft

Wist U dat na de vergadering van Henne er veel publiek mee kwam kijken

Wist U dat Ar zijn duim pijn doet

Wist U dat volgens Marvin Soekra de spareribs erg duur zijn

Wist U dat Jan morgen veel pillen uit zijn eigen toko nodig heeft

Wist U dat het morgen "Gezondheidscentrum Arco Iris avond" gaat worden

Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris" 

Woensdag "Warbout Rondvaarten avond" 6 juni 2018Beste tennisliefhebbers en HANNAH,

Gisteravond was het licht defect en moest er vandaag (lees: woensdag) de gemeente aan te pas komen om dit op te lossen. Op de dinsdagavond konden gelukkig alle partijen uitgespeeld worden, maar het was afwachten of dit ook op de "Warbout Rondvaarten avond" (woensdagavond) kon?
Wie zich afvraagt wie Hannah is leest dit later in het verslag.
De avond begon met een heren enkel tussen Tjerk en Theo. Beide spelers wisten zich al verzekerd van de 1/4 finale, maar wie zou er eerste of tweede in hun poule worden. Als Tjerk eerste zou worden dan moest hij in de 1/4 finale tegen zijn broer en Hannah. Theo wil zelf graag tegen Henne spelen en won daardoor overtuigend met 6 - 1. Op baan drie was het de beurt aan de mattie-moord tussen Robbert en Ronald. Dinsdagavond voorspelde Ronald dat deze partij 6 - 0 voor hem zou worden. Geloof het of niet, maar Ronald knalde Robbert met 6 - 0 van de baan. Het schijnt dat ze nu geen matties meer zijn (op de baan dan). 
Na deze twee potjes kwam Gerard en Henny op de baan om te spelen om de 1/4 finale. Gerard gunde Henny geen game en won zeer overtuigend met 6 - 0. Henny gaf aan dat Gerard zeer geconcentreerd heeft gespeeld en geen onnodige dubbel fouten heeft gemaakt.
Op de baan naast Henny en Gerard werd de heren dubbel afgewerkt tussen Jan en Arjan tegen Ron en Tim. De eerste set verliep zeer spannend zonder game verlies van beide dubbels. Het werd dan ook een tie-break. Ron en Tim kwamen daarin op een 4 - 2 voorsprong, maar Arjan en Jan trokken deze tie-break toch naar zich toe. Waarschijnlijk brak er wat bij Ron en Tim waardoor de tweede set makkelijk met 6 - 1 door Jan en Arjan werd gewonnen.
Wilma en Theo gingen voor hun tweede mixed dubbel op tegen Ronald en Joelle. Dit werd een leuke wedstrijd tussen familie en Theo als vreemde eend in de bijt. Wilma was goed op dreef en trok Theo mee naar de overwinning. Joelle en Ronald moesten er aan geloven en verlorren met 4 - 6 en 4 - 6. 
Ronald had een drukke avond met drie partijen en moest voor zijn derde partij de baan op met Joelle voor de mixed dubbel tegen Marleen (eindelijk mocht ze de baan op) en Gerard. Marleen sloeg volgens Gerard harde goede ballen en Gerard sloeg zelf ook geen verkeerde bal. Ronald en Joelle moesten er aan geloven en verloren met 2 - 6 en 5 - 7.
En toen werd het donkerder en donkerder.
Toch gingen Tjerk en Arjan voor hun heren enkel 1/4 finale de baan op. Bij aanvang van hun partij was er nog goed zicht, maar na de eerste set was het Feyenoord shirt van Arjan vanaf het terras niet meer te zien. Tjerk trok deze set met 5 - 7 naar zich toe en de partij werd verder afgebroken.
Zeer jammer dat het licht nog niet gemaakt is. WE hebben onze hoop op morgen gevestigd en vertrouwen erop dat de gemeente het probleem gaat oplossen.

Ondanks dat we geen licht hadden is de "Warbout Rondvaarten avond" een succes geworden en gaan we morgen weer spannende potjes zien. Ook voor het publiek wordt het zeer leuk. We hebben een paar heerlijke 1/4 finales in het heren enkel spel en ook weer een prachtige heren dubbel halve finale. Schroom niet en kom net zoals Hannah gewoon kijken. Verder wordt morgen ook de 1/4 finale heren enkel tussen Arjan en Tjerk uitgespeeld (gestaakt met de cijfers 7 - 5 in voordeel van Tjerk omdat het te donker werd).       

Tot morgen op de baan of op het terras en hopelijk kom Hannah ook weer.
Theo

Wist U dat de velden van CKC zonder verlichting zit
Wist U dat hierdoor de tenniscommissie in de problemen komt
Wist U dat Arjan daarom de eerste set van Tjerk heeft verloren
Wist U dat de dochter van Robbert een prachtige tekening heeft gemaakt ter ondersteuning van zijn te spelen partij
Wist U dat dit niet geholpen heeft
Wist U dat de mattie-moord overtuigend is gewonnen door Ronald
Wist U dat hun vriendschap hierdoor bekoeld is
Wist U dat de voorspelling van Ronald (6 - 0) wel is uitgekomen
Wist U dat Ronald eigenlijk ook een favoriet voor de titel is
Wist U dat Marleen eindelijk ook een balletje heef geslagen
Wist U dat Gerard onder de indruk was van haar spel
Wist U dat Marleen toch ook nog balletjes gebakken heeft
Wist U dat Hannah de vriendin van Henne is
Wist U dat Ronald het met drie wedstrijden zeer druk heeft gehad
Wist U dat Henk Bloem er weer was (Oh ja, Tjerk moest ook spelen)
Wist U dat Henk naast supporter ook scheidsrechter is
Wist U dat toen de VoorzitterT een bal net uitsloeg tegen Tjerk, Henk heel hard riep "UIT"
Wist U dat niet allen Henk komt kijken, maar ook Hannah
Wist U dat Henne de vriend is van Hannah
Wist U dat Hannah niet Annefleur heet
Wist U dat Jan zich om wil laten bouwen tot vrouw
Wist U dat Ron geen verhinderdag heeft opgegeven
Wist U dat Ron vrijdag verhinderd is
Wist U dat Hannah ook hooikoorts heeft
Wist U dat Jan daar pilletjes voor heeft
Wist U dat Jan zijn "avond" nog komt
Wist U dat Jan voor hooikoorts XTC pillen verkoopt
Wist U dat Ronald naast zijn drie partijen ook kratjes bier uit de kantine liep te slepen
Wist U dat de VoorzitterT nu ook naar bed gaat
Wist U dat we morgen de "Spaland Makelaars avond" gaan spelen
 Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris"

Maassluis B1 met de bus naar NK-B jeugd 1e klasse

B1NKMaassluis B1 gaat komende zaterdag 9 juni strijden voor de titel Nederlands Kampioen B-jeugd 1e klasse. Een hele prestatie voor dit getalenteerde team. 2 jaar geleden werden ze kampioen, zou dat dit jaar weer lukken? Er is een bus geregeld voor supporters en spelers. Er zijn nog 13 plekken over. Kosten 10 euro p.p. Vertrek om 7:30. De B1 heeft jullie support hard nodig, dus…meldt je alsnog aan, en maak er met elkaar een gezellige dag van! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Maassluis B1:
Spelers:
Kim, Esther, Birte, Milou, Vera
Mark, Jari, Joost, Luc

Reserves:
Maassluis B2

Coaches:
Leon en Lennard

Verzorging:
Lisanne

Teambegeleider:
Demi

Volg ons zaterdag ook via twitter en facebook.

Dinsdag "HP Hygienepapier.nl avond" 5 juni 2018Beste tennisliefhebbers en vooral ARJAN,
Het was alweer de tweede avond van het gezelligste tennistoernooi van Maassluis. Uiteraard was Henk Bloem er weer omdat 2 zoons van hem speelden. Vandaag ben ik gebombardeerd met Apss en Mails van Arjan. Hij was zo teleurgesteld dat zijn partij van maandagavond niet in het verslag stond. Nou ...... hier dan alsnog: Maandagavond heeft Arjan met 6 - 1 gewonnen van Peter. Dit was wel een verrassing omdat Peter toch niet de eerste de beste is. Arjan stond zingend samen met Peter onder de douche. Arjan gefeliciteerd ouwe.
Vanavond begon de avond met drie enkel spelen. Henny ging van start tegen Jan. Dit deed hij helemaal niet verkeerd en kwam zelfs met 2 - 1 voor. Jan liet zien waarom hij favoriet is en trok de partij naar zich toe en won met de cijfers 6 - 3. Op de baan er naast gingen Ron en Ronald de strijd met elkaar aan. Na een lange warming-up begon de strijd. Ronald speelde niet verkeerd, maar ook Ron liet zien waarom hij voor iedereen een geduchte tegenstander is. Ron won overtuigend met 6 - 3. Op baan 1 gingen Peter en Henne de strijd aan met elkaar. Peter begon goed en brak meteen de eerste game. Dit bleek niet genoeg en Henne won overtuigend met 6 - 2.
Na deze leuke potjes kwamen Arjan (daar is hij weer) en Henne de baan op. Arjan is helemaal los en won zeer overtuigend tegen de kampioen van verleden jaar, Henne, met 6 - 1. Echt heel knap (zo genoeg Ar?). Op de baan er naast liet Tjerk geen spaan heel van Bart. Bart kwam maar niet in zijn spel en verloor van Tjerk met 1 - 6. Als laatsten kwamen Pascalle en Peter tegen Wilma en Henny voor de mixed dubbel de baan op. Wilma en Theo kwamen de eerste set soepeltjes op 3 - 0 maar verloren de eerste set met 6 - 4. Helaas was de tweede set een kopie van de eerste. Nu kwamen Wilma en Theo op 2 - 0 en verloren wederom met 6 - 4.
Inmiddels zijn er een paar heren kwartfinalisten bekend. Jan, Ron, Arjan (ja, ja daar is hij weer) en Henne staan alweer in het schema (zie donderdag/ tijden kunnen nog aangepast worden). Ook morgen staan er leuke potjes op het programma. Kijk alleen maar al naar de heren dubbel met ....... jullie raden het al ..... Arjan.

Groet en tot morgen op de baan en terras,
Theo

Wist U dat Arjan en Tjerk elkaar al gek lopen te maken voor de kwartfinale
Wist U dat Ron gestaag zijn partijen wint
Wist U dat Jan weer niet van het veld en terras af te slaan was
Wist U dat Ronald na de eerste game tegen Ron moest poepen
Wist U dat Ronald zijn uitslag voor morgen tegen Robbert heeft doorgegeven
Wist U dat Ronald 6 - 0 doorgaf
Wist U dat dit een matties-moord gaat worden
Wist U dat de winnaar door gaat naar de kwartfinale
Wist U dat Gerard en Henny morgen ook om de kwartfinale gaan spelen
Wist U dat Arjan 2 x met 6 - 1 heeft gewonnen
Wist U dat Henk Bloem naast supporteren ook met worst rond ging op het terras
Wist U dat Marleen nog geen bal geslagen heeft, maar wel gebakken
Wist U dat ze morgen in actie gaat komen, vrijdag en vooral zaterdag 
Wist U dat Arnold vd Hout ook kwam kijken en zich voor volgend jaar met zijn zoon heeft ingeschreven
Wist U dat we morgen de "Warbout Rondvaarten avond" hebben
Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris"    

Maandag ""Schilderwerk Adwin van der Burgh avond" 4 juni 2018Beste tennisliefhebbers,
Het tennistoernooi is gestart met een paar leuke partijen.  Op baan 1 speelde Gerard tegen Jan. Jan is na een paar jaar afwezigheid op heren enkel nu een van de favorieten. Gerard was absoluut niet kansloos, maar Jan was met 6 - 2 te sterk. Op baan 2 moest Bart erg wennen aan de nieuwe ballen. Hij kwam tegen Theo niet in zijn spel en verloor kansloos met 0 - 6. Op baan 3 speelde nog een grote favoriet. Ron moest voor zijn eerst partij aan de bak tegen Robbert. Ook Robbert moest wennen aan de nieuwe ballen, maar ook aan het spel . Robbert heeft in verband met zijn school en dochtertje geen tijd meer gehad om te tennissen. Robbert moest er aan geloven en verloor met 3 - 6.  Het is dit jaar voor het eerst dat we bij de heren enkel een poule spelen en maar 1 set per wedstrijd. Voordeel is dat de underdog voor een surprise kan zorgen en je bent na een verloren wedstrijd niet meteen uitgeschakeld, maar kan altijd nog een ronde verder als er de volgende wedstrijd wordt gewonnen.
Na deze wedstrijden kwamen er een paar dubbel partijen. Op baan 1 was het een dames dubbel tussen Ronny en Wilma tegen Marlies en Marleen. Het werden maar 2 sets, maar duurde toch behoorlijk lang. Ze waren aan elkaar gewaagd. Ronny en Wilma wonnen met 6 - 3 en 6 - 4.
Op baan 2 was het de mixed dubbel met Peter en Pascalle tegen Ronald en Joelle. Het was te zien dat Peter en Pascalle de favorieten zijn voor de mixed dubbel. Ze wonnen overtuigend met 6 - 1 en 6 - 2.
Bart en Theo gingen op baan 3 een heren dubbel spelen tegen Tjerk en Henne. De broertjes spelen niet veel tennis en dat was het geluk voor Bart en Theo. Bart en Theo maakten de minste fouten en wonnen daardoor hun partij met 6 - 3 en  6 - 4.
Als laatste partij gingen voor de heren dubbel Robbert en Ronald aan de bak tegen Henny en Charles. De eerste set ging met 6 - 1 naar Robbert en Ronald. De tweede set kwamen Charles en Henny in hun spel en konden bijna de tweede set winnen. Dit lukte helaas niet en ging verloren met 5 - 7. Dit was een mooie afsluiting van de avond. 


Wist U dat Gerard speciaal een nieuw tenue heeft aangeschaft
Wist U dat hij daardoor te veel was afgeleid en zijn partij verloor
Wist U dat Tjerk de vliegende Hollander is
Wist U dat hij naar alle ballen duikt
Wist U dat Ar en Peter lekker samen zijn gaan douchen
Wist U dat Henny als laatste de baan op moest
Wist U dat Robbert en Ronald geen ruzie hebben gemaakt tijdens hun dubbeltje
Wist U dat Jan niet meer van de baan en terras is af te slaan
Wist U dat Marleen niet hoefde te spelen maar wel alle hapjes heeft geregeld
Wist U dat Tjerk wilde wachten met spelen totdat zijn vriendin er was
Wist U dat Henny in de tweede set pas op stoom kwam tijdens zijn heren dubbel
Wist U dat Robbert zonder ruzie te maken de dubbel met Ronald heeft gewonnen
Wist U dat Gerard nooit aan de ondergrond van CKC zal wennen
Wist U dat Henk Bloem als eerste supporter aanwezig was
Wist U dat hij altijd naar zijn zoons komt kijken
Wist U dat de ouders van Pascalle er ook weer waren
Wist U dat alle jonkies vroeg naar huis gingen 
Wist U dat de oudjes het licht hebben uitgedaan 
Wist U dat we morgen de "HP Hygienepapier.nl avond" gaan spelen
Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris"    
       


Einde van een tijdperk

JP3 0517De laatste wedstrijd van het seizoen staat altijd in het teken van afscheid. Zo werd er dit jaar maar liefst afscheid genomen van vier selectiespelers en twee coaches. Daarnaast werd er door het eerste ook afscheid genomen van de tweede klasse. Maassluis 1 komt volgend seizoen, zowel op het veld als in de zaal, uit in de eerste klasse waar het als club zolang naar toe heeft geleefd. De wedstrijd tegen Weidevogels moest nog wel gespeeld worden en dit werd een ruime overwinning voor het vlaggenschip van c.k.c. Maassluis. Eindstand: 29 – 17.

Luc Kerkhoff talent van het jaar!

Luc heeft zich dit jaar in de B1 in een rap tempo ontwikkeld. Hij is een echte teamplayer, maar kan op iedere positie in het veld spelen (rebounden en aanvallen kan hij ook) en ook zijn inzet is positief opgevallen! Aanstaande zaterdag gaat Luc met de B1 naar het NK. Succes en zet 'm op in Nijverdal!

Teamindeling seizoen 2018/2019

Beste leden en ouders van leden,

Gisteren waren de laatst competitiewedstrijden, we hopen dat iedereen een leuk seizoen heeft gehad. Wij zijn al een aantal maanden bezig met de teamindeling voor volgend seizoen. We maken aan het begin van een seizoen altijd een overzicht van welke spelers in welke categorie horen te spelen in het seizoen daarna. Vervolgens maken we een globale teamindeling om te bekijken hoe de verdeling jongens/meisjes is en hoeveel teams we kunnen gaan maken. Tijdens het seizoen zijn verschillende TC-leden aanwezig bij wedstrijden en is er contact met trainers/coaches over de ontwikkeling van spelers. Vanaf het veld trainen sommige kinderen al met de nieuwe categorie mee om ook spelers te kunnen vergelijken die (nog) niet bij elkaar in het team zitten. De laatste weken van een seizoen blijven we de teamindeling bijstellen op basis van de info die we hebben.

De teamindeling voor het seizoen 2018-2019 staat hieronder, met uitzondering van de seniorenteams. De indeling van de seniorenteams volgt zo spoedig mogelijk, deze is nog niet helemaal definitief.
Maassluis A1/2 zullen op 10 juni horen in welk team ze terecht komen.


Als u vragen heeft over de teamindeling dan kunt u vanaf dinsdag 5 juni mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De trainersindeling is nog niet helemaal rond en volgt later. Mocht je komend seizoen een team trainen willen geven of willen coachen dan horen we het graag. Met name voor de oudere teams (senioren en A) kunnen we nog trainers gebruiken. Mail dan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de TC

Jacqueline WijnhorstA – selectie A1 en A2 worden op 10 juni bekend gemaakt

Luc Kerkhoff

Elaine Beekenkamp

Lars Veldman

Birte Veldman

Twan Crooswijk

Merel Wierda

Ramon Buijsman

Naomi Linschoten

Bastiaan Kroes

Vera Le Kluse

Ricardo Keeman

Isolde Spaan

Tristan  Steenks

Milou  Zwaan

Jari Sonneveld

Laura Pols

Chris Fortuin

Fleur v/d Lee

Sjoerd van Dalum

 
   

A3

Mike Sonneveld

Robyn Koree

Ruben van Dijk

Isabelle Fortuin

Daniel van Barneveldt

Julia van Buuren

Tom van Mierlo

Bente v/d Linde

Remco Le Kluse

Cathelijne Vreugendil

   

A4

Richard van Dijk

Anne de Ronde

Mauris Groen

Esmee v/d Schee

Tijs Pellikaan

Kwintie Glas

Simon Polman

Denise v/d Bos

   

 

B1

Krijn Poldervaart

Esther Fortuin

Mark v/d Vaart

Kim Crooswijk

Joost Vermaas

Mirjam van Toor

Colin Steenks

Marit Zeegers

 

Dian Sonneveld

   
   

B2

Jinte Pap

 

Marcella vd Weem

Manouk Beekenkamp

Jolijn de Ronde

Nina Renzen

Denise Joppe

Gwenn

Simone van Toor

Krista Linschoten

Marit Groenheide

Priscilla de Jong

 

 

 

 


 

C 1

Niels v/d Vaart

Charlotte Keeman

Kevin v/d Bos

Noa Booster

Xander Fortuin

Romy Oprel

Tijn Verburg

Benthe Riedijk

   

C2

Rens Vermeer

Eva Libregts

Jort Pellikaan

Manon v Dijk

Martijn van Toor

Kimberly de Jong

Tom Visser

Fenne Egberts

   
   
   

C3

Sem de Winter

Bianca van Elswijk

Jimi Althuizen

Melissa Keppel

Hidde van Vliet

Benthe Pleijsier

 

Parisa Mohammadzada

 

 

 

D1

Fedor Steenks

Floor Verburg

Jip Vermeer

Isa Godthelp

Mees Vermaas

Karlijn Bos

Luuk Visser

Puck v Buuren

   
   

D2

Max Crooswijk

Hanna Oosterman

Mathijs vd Kraan

Isa v/d Meulen

 

Evi Hijlkema

 

Femke Slot

 

Mila Booster

 

Veronique de Jong

 

Jet Pleijsier

 

Elisa Libregts

E1

Tom Bos

Kristel v/d Burgt

Wout Vermaas

Nina Vermeer

 

Fiene Godthekp

   
   
   

E2

Tamer Bex

Inge Grootveld

Milo Baars

Floor Duncker

 

Ivy Alleblas

   

E3

Joey Noordermeer

Lotte Weltevrede

Samuel Poldervaart

Nikky v/d Kraan

 

Jasmijn Tromp

   
   
   

E4

Tijs Bekker

Joëlle de Brabander

Sepp van Vliet

Isa Holtmann

 

Fenna vd Meulen

   
   
   

E5

Tess Koree

Rosalie Hendriks

Anouk Houweling

Eva Bergwerff

Jessica Brandon

 
   
   
   

F1

Jurre Zolandt

Lieke Quack

Jaro Baars

Kim v/d Gaag

Tijn de Snaijer

 
   
   

F2

Gijs Slotboom

Dylana d Brabander

Cederic vd Burgt

Estelle Bex

Gijs Bergwerff

 

Guus Vermeer

 
   

F3

Mika

Isabella Duncker

Sil Godthelp

Liz Oliva Everaarts

Tim v/d Kraan

Floor Bergwerff

   

F4 - Spelen competitie in het zaalseizoen

Bjarne v/d Wees

Merle

Stan Nijland

 

Simeon v Halem

 

Update Schema Clubkampioenschappen Tennis CKC Maassluis 4 t/m 9 juni 2018

Beste tennisliefhebbers,

Bijgaand een update van het schema voor volgende week. Er zijn een paar kleine aanpassingen en wijzigingen verricht. Niet heel veel, maar wel goed om naar te kijken. .

Geniet van het weekend waarna we maandag van start gaan.

Maandagavond, oftewel "Schilderwerk Adwin van der Burgh avond", start direct met een paar leuke wedstrijden.

Groet,
Theo

Wist U dat Arjan voor alle sponsors heeft gezorgd
Wist U dat Marleen voor de dames heeft gezorgd
Wist U dat Henny en Theo zondagavond 19.00 u het terras gaan opbouwen
Wist U dat iedereen dan van harte welkom is
Wist U dat Henne en Tjerk elkaar zomaar in de volgende ronde kunnen treffen
Wist U dat dan waarschijnlijk de hele selectie korfbal komt kijken
Wist U dat iedereen er helemaal klaar voor is
Wist U dat "ons toernooi" door onze sponsors nog leuker en gezelliger gemaakt wordt
Wist U dat er door onze sponsors elke avond lekkere hapjes zijn voor spelers en supporters
Wist U dat onze sponsors ieder hun eigen speelavond hebben
Bedankt: "Schilderwerk Adwin van der Burgh", "HP Hygienepapier.nl", "Warbout Rondvaarten", "Spaland Makelaars" en "Gezondheidscentrum Arco Iris"  

Einddag 2018: voor jong en oud!

De einddag dit jaar is net even anders dan we gewend zijn van de afgelopen jaren. Daarom hierbij iets meer achtergrondinformatie.

Geen korfbaltoernooi, maar een heuse zeskamp met spellen variërend van Levend tafelvoetbal tot een 1 op 1 gladiatorenkussen.

Alle spellen zijn geschikt voor zowel jonge spelers (vanaf de E!) als voor de oudere gardes. Ben je een klein beetje sportief, maar enorm gemotiveerd, dan ben je al geschikt!

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is het naast opgeven als compleet team bestaande uit familie en/of vrienden (10-12 personen), ook mogelijk om je als individu of als kleiner groepje op te geven.

Zo kan iedereen meedoen, ook als je geen team rond kan krijgen. Wij zorgen ervoor dat iedereen tijdens de einddag in een leuk team terecht komt!

Gedurende de hele middag zal er ook een springkussen (bedankt Eetcafé The Ollies!) aanwezig zijn voor de allerkleinsten, dus wees als ouder niet bang dat de kinderen zich zullen vervelen!

Het programma zal starten om 13.00 en aansluitend zal er een BBQ (12.50eu) plaatsvinden. Voor de kinderen is er een kindermenu(4eu)!

Het belooft een schitterende, hilarische en sportieve dag te worden, waar gezelligheid en plezier op nummer 1 staan!

Geef jezelf, je groepje of je team snel op door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het aanmeldformulier die hangt in de kantine!

Details Einddag
Voor wie:                         Iedereen vanaf de E tot oud
Wanneer en hoelaat:      16 juni om 13.00
Kosten:                            BBQ 12,50eu en kindermenu 4eu
Deadline opgeven:          8 juni
Hoe aan te melden:        Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in via het aanmeldformulier in de kantine

Tot zaterdag 16 juni!

Organisatie Einddag 2018

Inleverprocedure teamkleding aan het einde van het seizoen!!

- Wedstrijdshirts  van alle teams!!
- Trainingspakken van 1,2,A1,A2,C1,D1,E1
- Inschietshirts van de selectie (1,2 en A1)

Het seizoen loopt weer ten einde en daarom willen wij alle teamkleding weer innemen zodat we de kleding kunnen controleren en goed door kunnen wisselen in het volgende seizoen!

Voor de wedstrijdshirts geldt dat deze aan het eind van het seizoen ingeleverd moeten worden bij je coach en/of aanvoerder van het team. De coach/ aanvoerder zorgt er dan voor dat alle wedstrijdshirts in de shirtjestas komen en deze tas ingeleverd wordt bij onderstaand genoemde personen voor zondag 17 juni!!!

- Indien er wedstrijdshirts missen wordt heel het team hier verantwoordelijk voor gesteld en wordt de boete met heel het team betaald. Dit omdat met name de sponsorteams ook reserve sponsorshirts hebben en hier ook heel het team verantwoordelijk voor is!
- Indien er wedstrijdshirts kapot zijn wordt heel het team hier verantwoordelijk voor gesteld en wordt de boete met heel het team betaald.

Voor de trainingspakken + inschietshirts geldt dat deze ook aan het eind van het seizoen ingeleverd moeten worden bij onderstaand genoemde personen voor zondag 17 juni. Ook hierbij is het handig dat de coach/ aanvoerder alle trainingspakken inneemt en in 1x inlevert.

-Indien je een jas, een broek of een inschietshirt kwijt bent word je hier zelf verantwoordelijk voor gesteld en wordt er een boete gegeven.
- Indien een jas, een broek of een inschietshirt kapot is word je hier zelf verantwoordelijk voor gesteld en wordt een boete gegeven.

Wij doen dit omdat wij zo goed het overzicht kunnen behouden over alle teamkleding en zo beter kunnen door wisselen in het nieuwe seizoen. Hopelijk helpen jullie ons allemaal zo goed mogelijk door de kleding op tijd (voor zondag 17 juni 2018) bij de desbetreffende persoon in te leveren zodat we hier niet nog achteraan moeten zitten. In het schema hieronder kan je per team zien bij wie er ingeleverd moet worden!

Bedankt en een fijne zomervakantie alvast!

Namens de PR-Commissie,

Irene Warbout (0615892019)
Demi Zeegers (0639838668)
Pim Bruijn (0683250087)
Marleen Fortuin (0648552249)
Chinook Bruinings (0649860705)
Anja van Baalen (0646377530)
Stephanie Bruins-Moerman (0651406901)

Trainingspakken:

Team

Hoeveel

Sponsor

Inleveren bij:

1e

11x

Eurohypotheken/RDGG

Pim

2e

13x

Eurohypotheken/RDGG

Pim

A1

10x

Eurohypotheken/RDGG

Demi

A2

12x

Koeze

Chinook

C1

9x

TSA Group

Irene

D1

10x

TSA Group

Stephanie

E1

6x

TSA Group

Stephanie


Shirts:

Team

Hoeveel

Sponsor

Inleveren bij:

1e

10x

Eurohypotheken/RDGG

Pim

2e

14x

Eurohypotheken/RDGG

Pim

3e

12x

Peter smit

Marleen

4e

12x

Jete

Marleen

5e

13x

 

Marleen

A1

12x

Eurohypotheken/RDGG

Demi

A2

12x

Koeze

Chinook

A3

8x

Transparant

Chinook

A4

12x

 

Chinook

B1

12x

Blue

Demi

B2

9x

Blue

Demi

B3

7x

 

Demi

C1

11x

Peter smit

Irene

C2

11x

Peter smit

Irene

C3

11x

Peter smit

Irene

D1

12x

Van Zanden

Stephanie

D2

12x

Van Zanden

Stephanie

E1

7x

TSA Group

Stephanie

E2

5x

TSA Group

Stephanie

E3

6x

TSA Group

Stephanie

E4

6x

TSA Group

Stephanie

F1

5x

Van de kraan

Anja

F2

5x

Van de kraan

Anja

F3

8x

Van de kraan

Anja

Oefenwedstrijden senioren en junioren 2018/2019

Let op: de tijden van de oefenwedstrijden voor de A1, A2 en A3 volgen nog.

Zaterdag 18 augustus
Westlandse Derby
Locatie: ODO Maasland

Wedstrijd

Tijd

Veld

Maassluis 1 – Dijkvogels 1

13.10

Veld 2

Maassluis 1 – ONDO 1

14.00

Veld 2

Maassluis 1 – ODO 1

14.50

Veld 1

Maassluis 1 – Valto 1

16.30

Veld 2

     

Maassluis 2 – ODO 2

13.35

Veld 1

Maassluis 2 – Dijkvogels 2

14.25

Veld 1

Maassluis 2 – ONDO 2

15.15

Veld 2

Maassluis 2 – Valto 2

16.05

Veld 2

Dinsdag 21 augustus
Westlandse Derby
Locatie: Dijkvogels Maasdijk

Wedstrijd

Tijd

Veld

Maassluis A1 – ODO A1

19.15

Veld 2

Maassluis A1 – Valto A1

19.55

Veld 2

Maassluis A1 – ONDO A1

20.20

Veld 1

Maassluis A1 – Dijkvogels A1

21.00

Veld 1

Donderdag 23 augustus

Wedstrijd

Tijd

Avanti A1 – Maassluis A1

19.45

Avanti A2 – Maassluis A2

18.30

Zaterdag 25 augustus

Wedstrijd

Tijd

Maassluis 1 – Refleks 1

15.30

Maassluis 2 – Refleks 2

14.00

Zaterdag 1 september

Wedstrijd

Tijd

Korbis 1 - Maassluis 1

15.30

Korbis 2 - Maassluis 2

14.00

   

Maassluis 3 – Refleks 3

11.30

Maassluis 4 – Refleks 4

13.00

   

Excelsior A1 – Maassluis A1

n.t.b.

Excelsior A2 – Maassluis A2

n.t.b.

Excelsior A3 – Maassluis A3

n.t.b.

BEDANKT VOOR HET SCHITTERENDE SEIZOEN

Het dubbele kampioenschap van één zorgde ervoor, dat het seizoen 2017-2018, schitterend was. Het was iedere wedstrijd weer genieten door de overmacht, die in het veld de tegenstanders wegvaagden. Het is dan ook heel byzonder, dat men er slechts één verloor. Geweldig, dat Richard zo afscheid kon nemen van Maassluis met dit schitterende resultaat. Bedankt hiervoor. Jammer, dat ook Niek, Tjerk, Eva en Maartje stoppen, maar wij hebben jaren genoten van hun inzet met als uit eindelijk resultaat promotie naar de eerste klasse. Het was afgelopen zaterdag middag dan ook een mooi afscheid. Jullie hadden dit verdiend. Natuurlijk Martijn ook bedankt voor zijn bijdrage. Juni 2018 wordt niet snel vergeten.

Henny Nieman                                                                                             

Shirtsponsors:
bluelogo  TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee

Nieuwsbrief