Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Leen een Korfbalpaal

Materiaal lenen
Inmiddels is de vierde week ingegaan dat we zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Alle creativiteit heb je nodig om in beweging te blijven, want het veld mogen we niet op.
Dan heeft ook niet iedereen even een korfbalpaal in de tuin staan, maar daar gaan we je bij helpen. Je kunt vanaf deze week een paal gaan lenen. Zo blijf je sportief bezig met de sport die je graag beoefent. En niet heel onbelangrijk: je schot kan je blijven trainen.

Hoe kun je een paal lenen?

Door een mail te sturen naar Arjan Vermaas (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en daarin te vermelden dat je een paal wilt lenen. Daarin noemen welk formaat je wilt lenen is ook handig. Hij zal vervolgens op de volgende momenten bij de kantine zijn:
- Woensdag 8 april om 19:30 uur
- Zaterdag 11 april om 11:00 uur

Voordat je een paal komt ophalen, zijn de volgende punten belangrijk:
· De paal (met korf) moet zelf vervoerd worden.
· De uitleenperiode is van april t/m juli 2020. Je ontvangt bericht van ons via de website wanneer we de materialen terug verwachten op de club.
· Het uitlenen is alleen mogelijk voor leden van korfbalvereniging c.k.c. Maassluis
· Een volwassene dient het uit te lenen materiaal op te halen.
· Er mag alleen op eigen terrein worden gekorfbald. Met die laatste voorwaarde willen we voorkomen dat er op openbaar terrein groepsvorming kan plaatsvinden en er voldaan wordt aan de meest actuele regels van de rijksoverheid.
· Houd het materiaal netjes. We ontvangen de materialen graag in dezelfde staat terug zodat we er nog jaren lang plezier van hebben. Er kan natuurlijk iets kapot gaan of beschadigd raken. Meldt dat dan bij Arjan via bovenstaand mailadres.
      Foto: Edwin Sonneveld Fotografie

Oud papier container dagelijks open

Helaas is het door strengere maatregelen rondom het Coronavirus niet meer toegestaan om oud papier maandelijks in de wijk op te halen met de vuilniswagens.

Voor iedereen die toch graag van zijn oud papier af wil: De container op het Reviusplein is vanaf heden dagelijks (overdag) geopend.

Betreden accommodatie

Beste leden,
 
Graag willen we jullie erop attenderen dat het in ieder geval tot 1 juni 2020 niet toegestaan is om ons sportterrein te betreden. De overtreder riskeert een boete van 180 euro.

Uitzondering hierop is de onderhoudsploeg. Zij mogen hun werkzaamheden voortzetten, mits zij zich aan de volgende afspraken houden:
 • Maximaal 3 personen 
 • Minimaal 1,5 meter afstand houden 
We vertrouwen op jullie medewerking! 
 
Namens het bestuur,
 
Marielle van Wingerden - Montizaan 
Aanspreekpunt coronavirus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update Coronavirus: 23 maart: geen evenementen dit korfbalseizoen

Update: 23 maart 2020

Coronavirus4Beste leden,

Wat een bizarre tijd, waarin we op dit moment leven. We worden gegrepen door de beelden om ons heen, de non-stop berichtgeving op televisie en sociale media over het Coronavirus. Aan de ene kant missen we elkaar enorm, de gemoedelijke knuffel en het persoonlijke contact. Aan de andere kant zijn we ons steeds bewuster van de impact op onze gezondheid en nemen we de maatregelen serieus. Niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar vooral ook voor de dierbaren om ons heen. Dit betekent ook voor onbepaalde tijd niet meer kunnen genieten van het mooiste spelletjes dat er is: korfbal. En vooral ook geen praatje langs de lijn, waaraan we juist in deze situatie zo'n behoefte hebben. Korfbal is bijzaak geworden. We hopen dat iedereen elkaar in de gaten houdt, als betrokken c.k.c.'er, Maassluizer, Nederlander en sociaal mens. En we kijken uit naar betere tijden, waarin het verenigingsleven weer hoogtij zal vieren! 
 
Na de persconferentie van maandag 23 maart 2020, kunnen we als bestuur van korfbalvereniging c.k.c. Maassluis niet anders, dan een groot aantal evenementen binnen onze vereniging af te gelasten. Evenementen die niet alleen voor ons als vereniging waardevol zijn, maar vooral ook voor onze stad Maassluis. Wij kijken er naar uit om volgend jaar weer onze maatschappelijke bijdrage te mogen leveren.

Update Coronavirus: komende evenementen en competitie

Beste leden,

Hopelijk voelt iedereen zich fysiek en mentaal fit, en vindt iedereen zijn of haar draai thuis. Het zijn bizarre tijden waarin onduidelijkheid overheerst. 

Als bestuur blijven we jullie zo transparant mogelijk informeren over de stand van zaken omtrent het verloop van het korfbalseizoen, komende evenementen en andere zaken die ons ter oren komen. Neem gerust contact op met ondergetekende, wanneer je ergens mee zit, ergens behoefte aan hebt vanuit de vereniging en/of een mooi initiatief wilt opzetten om met elkaar actief te blijven en/of eenzaamheid tegen te gaan.

BEWEEG GYM BINGO VOOR C-D-E-F💪🏼

Speciaal voor onze jongste jeugd heeft ‘de gymdocent van CKC’ een beweeg gym bingo gemaakt.
Geen reden meer om achter de playstation te duiken of aan Netflix geplakt te zitten😉💪🏻
Schroom als ouders niet om zelf ook mee te doen aan de bingo👍🏻😏
We horen en zien graag hoe jullie de bingo spelen.

Beweeg Bingo speciaal voor de C-jeugd
Beweegbingo C

Gym Bingo speciaal voor D-E-F
Beweegbingo D E F

Jaarlijkse van Zanden schoolkorfbaltoernooi

Op dinsdag 26 mei en woensdag 27 mei 2020 is het weer zo ver. Dan wordt het jaarlijkse van Zanden schoolkorfbaltoernooi weer georganiseerd.
Op beide dagen kan er niet gespeeld worden zonder scheidsrechters. Misschien kunt u op één van die dagen helpen met het leiden van de wedstrijden.

U kunt zich nog aanmelden bij:
Guus Spierenburg 010-5922155 Theo Koster 010-5921110

Dinsdag 21 mei 2019         Woensdag 22 mei 2019
1) Guus Spierenburg         1) Guus Spierenburg
2) Mart v.d. Gaag               2) Mart v.d. Gaag
3) Martha v.d. Gaag           3) Martha v.d. Gaag

Op dinsdag 26 mei 2020 begint het toernooi om 16:00 uur en woensdag 27 mei 2020 begint het toernooi om 13:00 uur.
Scheidsrechters gaarne een half uur voor aanvang van het toernooi aanwezig zijn zodat we de te fluiten wedstrijden aan u kunnen doorgeven.

Met vriendelijke groet
de schoolkorfbalcommissie

Aanpassing Koningsdagloterij m.b.t. extra loten en inleveren verkochte loten

Beste leden CKC,

Hierbij wil wij van de koningsdagloterij mededelen dat; door het aanhoudende Covid-19 virus en de maatregelen van de overheid, wij tot het volgende besluit zijn gekomen.

Om de uitgifte en inzameling van de loten veiliger te laten verlopen is het van belang dat de vraag voor meer loten via whatsapp of telefonisch contact gebeurd waarna wij zorgen dat 1 van ons regelt dat deze bij u terechtkomen via de brievenbus. Ook het inleveren moet vanaf nu via de brievenbus. Ook willen wij nog eens benadrukken dat het heel belangrijk is dat deze loten ook nu goed verkocht worden, omdat wij door deze inkomsten veel activiteiten voor onze leden kunnen realiseren zonder dat er een bijdrage of contributieverhoging nodig is.

Wij hopen u hierbij voldoende geinformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben kunt u die richten aan:

Henriëtte van de weem
Hendrik Schoonbroodstraat 16
010-5900622 of 06-12797206

Bedankt voor u begrip en veel succes met het verkopen van de loten.
Groetjes
Alexandra, Mirjam en Henriëtte

Korfbalcafé naar vrijdagavond 26 juni 2020

Vorige week las je de aankondiging van het Korfbal Café op vrijdagavond 20 maart 2020 om 19.30 uur in de eigen Korfbalkantine. Helaas hebben de ontwikkelingen rondom het Corona-virus ons inmiddels ingehaald. Reden om het aangekondigde Korfbal Café te verplaatsen naar vrijdagavond 26 juni 2020, eveneens om 19.30 uur te houden in de eigen Korfbalkantine op het Wipperspark.

Dus meer tijd om al dan niet samen met anderen op zoek te gaan naar spullen uit het verleden, die een completer beeld van de historie van de Korfbal Club kunnen opleveren. Ondertussen zijn de initiatiefnemers, Annelies Renzen, Dick Hubert, Henny Nieman, Jaap Poldervaart en Jan Ramondt, beschikbaar voor contact en voor het in ontvangst nemen van spullen, die de historie kunnen doen herleven, denk aan foto’s, krantenknipsels en verdere zaken. De bijbehorende verhalen horen ze ook graag! Reageren kan naar Jan Ramondt via 0174-384342 of 06.46.60.20.40 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog even ter herinnering de onderwerpen, waarover het zou kunnen gaan:

 • Historie van de clubhuizen, brand (met spoed uit het roet), verbouwingen, terreinen in de loop van de jaren, kunstgras, favoriete sporthallen
 • Evenementen, zoals Schoolkorfbal, Koningsdag, Sport- en Speldag voor mensen met een beperking, Kangoeroedag
 • Kampioenschappen, sportieve prestaties, (beker)toernooien, wedstrijden, die je nooit vergeet, 24 uur korfbal
 • Tennis en jeu des boules, hoe het er kwam en aanwinsten zijn
 • Clubbladen door de jaren heen, Publicaties (denk aan jubilea)
 • Voorlichting, Korfbal in de wijk, Clublogo’s en tenues, Flyers en folders
 • Bestuurders, voorzitters door de jaren heen, hoe kijken ze terug op hun periode
 • Kampen, Weekenden, bijzondere uitstapjes
 • Wat hebben we al niet gevierd, Supporters niet te missen
 • Belang van en band met relaties, adverteerders, sponsors
 • Ontwikkelingen binnen het korfbal, van micro naar zaal, van 3 naar 2 vakken, veranderende spelregels, koppeling verenigingsnaam
 • CKC “Maassluis” een factor van maatschappelijk belang in Maassluis

Uit reacties hebben we al begrepen en gezien dat oude fotoalbums tevoorschijn zijn gehaald. Attributen opgezocht zijn. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Grijp je kans om nog tenminste eenmaal het verleden te doen herleven. Als huidig jong en oud lid, als zoon of dochter mogelijk samen met je moeder of vader zijn, die wellicht in het verleden ook korfbalde. Als betrokkene, die nu of ooit met de korfbal te maken had.

Tot ziens of horens, de initiatienemers: Annelies de Groot, Henny Nieman, Dick Hubert, Jaap Poldervaart en Jan Ramondt.

Geen training i.v.m. schoolkorfbaltoernooi

Jaarlijkse van Zanden schoolkorfbaltoernooi

Op dinsdag 26 mei 2020 en woensdag 27 mei 2020 wordt het jaarlijkse van Zanden schoolkorfbaltoernooi bij CKC Maassluis gehouden. Daar de velden voor beide dagen zijn uitgelegd kan er op eerder genoemde dagen niet worden getraind dan wel getennist.

Op dinsdag 26 mei 2020 duurt het van Zanden schoolkorfbaltoernooi tot ongeveer 20:00 uur en op woensdag 27 mei 2020 zal het toernooi rond 19:00 uur zijn afgelopen.

Levert dit problemen op neem dan contact op met:

Theo Koster 010-5921110 en/of Guus Spierenburg 010-5922155

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

De schoolkorfbal commissie

Update Coronavirus

Beste leden,

Naar aanleiding van de zojuist aangekondigde strengere/langer durende maatregelen in verband met het Coronavirus heeft het bestuur van c.k.c. Maassluis besloten om alle door ons georganiseerde evenementen te annuleren of uit te stellen t/m 6 april 2020.
Dit betekent dat er geen trainingen, oefenwedstrijden of competitiewedstrijden gespeeld zullen worden en dat de kantine van c.k.c. Maassluis dicht zal blijven.

Wanneer er vanuit het KNKV meer bekend wordt over de competitie, dan zullen we dit melden.
 
Namens het bestuur,
Marielle van Wingerden

Vanuit het bestuur

Beste leden,

Er waren vele ontwikkelingen afgelopen maand. Heel Nederland is in de ban van het Coronavirus. Ook wij als vereniging hebben te maken met de maatregelen die de regering en het KNKV troffen: Geen bijeenkomsten (met meer dan 100 personen), geen trainingen en geen (competitie)wedstrijden tot en met 6 april. Uiteraard teleurstelling onder (jonge) spelende leden die met veel plezier korfballen. Maar vooral ook veel begrip voor de precaire situatie.

Het roept veel vragen op bij ons allemaal. Voor de meeste antwoorden zijn we afhankelijk van de ontwikkelingen van het Coronavirus.

Weet dat Mariëlle van Wingerden onze contactpersoon is voor vragen over Corona gerelateerd aan korfbal en/of onze vereniging : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat betekent dat voor het afmaken van de competitie?
Onduidelijk is nog hoe we het korfbalseizoen gaan afmaken. Ook hierin zijn meerder scenario’s denkbaar. Ondertussen is het belangrijk dat de teams die in de race zijn voor het kampioenschap fit blijven. Dit betreft de selectie en de A1. Als TC informeren we de groep over mogelijkheden, maar blijft het uiteraard ieders eigen verantwoordelijkheid en afweging. Andere teams die kampioen konden worden, zijn al kampioen.

Geen bijeenkomsten t/m 6 april. Hoe gaat dat verder in april, met grote evenementen zoals de Giga Kangoeroedag en Koningsdag? Vooral Koningsdag is erg belangrijk voor ons om financieel gezond te blijven. Uiteraard werken we alle scenario’s uit en beperken we de investeringen totdat er meer duidelijkheid is. En wat te denken van ons korfbalkamp 29 mei? Gelukkig duurt dit nog even, en gaat dit vooralsnog door. Evengoed moet ook hier al financieel gezien rekening worden gehouden met andere scenario’s.

Het Coronavirus schaadt naast de gezondheid ook de economie. Dit slaat ook door op onze vereniging en het financiële plaatje. Hoe zeker zijn onze sponsorinkomsten? Hoe zit het met binnengehaalde subsidies voor evenementen die gecanceld worden? Hoe staat onze verzekeraar hierin? Heeft dit ook effect op onze eigen acties, zoals de Koningsdagloterij?

Voor onze vereniging is het belangrijk om de financiële gevolgen in kaart te brengen. Aan de ene kant moeten we met elkaar kritisch zijn en blijven op de kosten. Het advies aan commissies is om geen investeringen meer te doen, totdat er meer duidelijkheid is over de doorgang van evenementen. Aan de andere kant wordt het realiseren van de inkomsten een zeer belangrijke uitdaging. Het gaat bijvoorbeeld om sponsorinkomsten, subsidies en zeker ook onze eigen acties zoals de Koningsdagloterij. Weet dat deze inkomsten nodig zijn om allerlei leuke activiteiten te organiseren en de contributie voor iedereen betaalbaar te houden. Kortom: Extra belangrijk om dit jaar samen te blijven investeren in onze warme sponsorcontacten, en met elkaar een succes te maken van de Koningsdagloterij!

De procedure voor de verkoop van (extra) Koningsdagloten is i.v.m. het Coronavirus iets aangepast om onnodige risico’s te vermijden. Boekjes graag door de brievenbus inleveren. Als je extra boekjes wilt verkopen dan kan je Henriëtte hierover contacten. Zij zorgt dat de extra lotenboekjes via de brievenbus bij jou terecht komt. Succes met de verkoop!


Tussendoor hebben we kennisgemaakt met Mark Tissink. Hij is onze verenigingsadviseur vanuit het KNKV. We spraken met hem over diverse vraagstukken, waaronder de verbouwing, ledenwerving en ledenbinding, sponsoring en accommodatiezaken. Het was een prettige kennismaking. We hebben er vertrouwen in dat de verenigingsadviseur ons contact met de bond zal verbeteren.

Daarnaast is er mooi nieuws omtrent onze bestuursbezetting. We zijn blij te melden dat Maartje Doesburg tot het einde van het bestuursseizoen (oktober 2020) secretaris blijft binnen het bestuur. Mariëlle van Wingerden - Montizaan zal na haar zwangerschapsverlof de rol van vice-voorzitter op zich nemen.


Tot slot: Laten we ons allemaal houden aan de richtlijnen van het RIVM. Hopelijk kunnen we dan zo spoedig mogelijk onze ‘normale’ verenigingsactiviteiten hervatten.


Dorine van der Hout
Penningmeester

Contactpersoon Coronavirus

Beste leden,
 
Heeft u vragen over het coronavirus?
Neem dan contact op met Marielle van Wingerden - Montizaan.
Zij is bereikbaar via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur c.k.c. Maassluis

Begin maart 1965 Buiten competitie

Normaal gesproken was er nu nog volop gekorfbald in de sporthallen tot eind maart (het corona gebeuren buiten beschouwing gelaten).
55 Jaar geleden was dat wel anders, toen waren er nog geen sporthallen, maar werd er alleen in veilinghallen of de “Energiehal” gebald.
Daar de vereniging nu 90 jaar bestaat en A (Annelies Renzen), D (Dick Hubert). H (Henny Nieman) en J (Jaap Poldervaart) met Jan Ramondt, als 60 jarige leden de geschiedenis in kaart willen brengen kwam ik bij mij zoek tocht dit byzondere verhaal tegen en dat in die tijd toch helemaal normaal was.

Verslag Henny

Toch ondenkbaar tegenwoordig, maar toch een leuk historie verhaal.

HENNY NIEMAN

Niels van der Vaart speelt vanaf volgend seizoen bij PKC

Trots zijn we als vereniging dat Niels gevraagd is om bij PKC te gaan korfballen. Het was geen makkelijke beslissing voor hem, de sportieve uitdaging en groeimogelijkheden zijn doorslaggevend geweest
Voor Maassluis zelf is het natuurlijk erg jammer dat Niels weggaat. Een getalenteerde speler zoals  Niels hadden wij graag behouden.
Wij wensen Niels heel veel sportplezier, en gaan hem zeker volgen bij PKC. We hopen hem natuurlijk ooit weer bij Maassluis binnen de lijnen terug te zien!

Namens de TC

Niels van der Vaart

Maassluis D2 gehuldigd

Hoewel de wedstrijd die op de planning stond niet gespeeld kon worden zijn de kids van de D2 zaterdag toch gehuldigd.
Zij waren namelijk officieel al kampioen.
Met een klein feestje bij één van de kids thuis werd het toch nog gevierd.
De kids ontvingen een medaille,  een oorkonde, wat lekkers en taart van de sponsor


Voorbeeld van afbeelding

Wedstrijdprogramma 2e helft veld vervalt

Naar aanleiding van de op 23 maart aangekondigde maatregelen in verband met het Coronavirus liggen alle (oefen)wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten en evenementen eruit t/m einde seizoen.

Op naar volgend seizoen 2020-2021, waarin we met elkaar weer van het mooie spelletje mogen genieten: korfbal!

Dit is dan al 90 jaar mogelijk bij C.K.C. Iets waar we trots op zijn, en komend seizoen extra zullen uitdragen.Kan je niet spelen?

Jouw coach inlichten én afbellen bij: 

 1, 2, 3,A1 en A2    Maxime de Rijke  06-54361018
 4, 5 en 6  Heleen v.d. Vaart 06-34885936   
 B en C      Annemieke Verburg   06-48531318
 D, E en F       Mirjan Visser  06-23408016

Kunt u niet rijden? 
Zelf een vervanger regelen of ruilen.

TIP: Voor het actuele wedstrijdprogramma, locatie sporthal/sportveld, scheidsrechter, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app. Of check korfbal.nl/competitie. Ook zijn de uitslagen te zien op de uitslagendienst van www.antilopen.nl

Update Corona-virus 15 maart: geen wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m 6 april 2020

Coronavirus4Update 12 maart 19.20 uur: 

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.

In navolging van de op 15 maart afgegeven strengere maatregelen, is de datum een week opgerekt.

Kortom: alle wedstrijden, trainingen en bijeenkomsten t/m 6 april zijn afgelast.

De “gekste” teamfoto: E4

Gekste teamfoto E4
De E4 is een gezellig team met een hoop energie. Er is  altijd gezelligheid op zowel de trainingen als wedstrijden. De start van het seizoen was wat moeizaam, maar nu de laatste paar wedstrijden zit het team er lekker in en hebben ze laatst zelfs hun eerste punten gepakt. Iedereen kan scoren en dat laten ze de laatste tijd goed zien. Nog even en dan gaan we het veld weer op. Hopelijk kunnen ze de stijgende lijn voortzetten, en gaan we ook daar punten pakken!

Sportakkoord Maassluis een feit

Sportakkoord Maassluis

Maandagavond werd tijdens de slotbijeenkomst het Sportakkoord van Maassluis ondertekend. Het doel van het Sportakkoord is het toekomstbestendig maken van de organisatie en financiën van de sport. Hiertoe heeft het kabinet besloten in het regeerakkoord “Vertrouwen in de toekomst”.

Vanuit het bestuur zijn Jacqueline en ondergetekende naar alle vier de bijeenkomsten geweest om mee te praten over de toekomst van sportverenigingen binnen Maassluis en om in contact te komen met andere sportverenigingen en waar mogelijk samenwerkingen aan te gaan. Voor onze vereniging zijn daar al een aantal leuke en interessante contacten uit ontstaan. Denk hierbij aan een mogelijkheid om onze accommodatie ook tijdens daguren en zaalseizoen optimaal te gebruiken. Dit biedt ons weer extra inkomsten en andere verenigingen oplossing voor hun accommodatie probleem.

Ook zijn er ideeën besproken over het aanbod en samenwerken op het gebied van sport voor bijv. ouderen en mensen met een beperking. Er wordt een website ontwikkeld waar inwoners op eenvoudige wijze al het sport- en beweegaanbod kunnen vinden. Ook kunnen verenigingen oproepen plaatsen als er medewerking of informatie nodig is van andere verenigingen op bepaald gebied.

Het sportakkoord kan alleen een succes worden als de sport- en beweegaanbieders een actieve rol vervullen in het vervolg van dit sportakkoord. Derhalve verzoekt de gemeente Maassluis om zitting te nemen in de diverse werkgroepen.

Voor de geïnteresseerden is het complete sportakkoord, inclusief de beschrijving van de werkgroepen, hieronder in te zien:

De bijeenkomsten waren zeer nuttig. Als bestuur CKC verwachten wij hiermee weer aan de slag te kunnen en door deze nieuwe kansen ook met vertrouwen onze eigen toekomst in te gaan. Het zou mooi zijn als CKC vertegenwoordigd blijft in een of meerdere werkgroepen dat kan uiteraard niet alleen door de bestuursleden gedaan worden, dus mocht de interesse voor een werkgroep gewekt zijn laat het ons zeker weten!

Daniëlle Keeman
Bestuurslid Sponsorzaken & Vrijwilligers

Fotoreportages 1, 2 en B1

Onze fotograaf Marty Mars heeft weer mooie foto’s gemaakt. Bekijk via onderstaande link:
Maassluis 1: https://bit.ly/32YaVQY
Maassluis 2: https://bit.ly/3cI2Q7u
Shirtsponsor: Eurohypotheken Rijnmond BV - Owner Martijn van Ettinger
Reinier de Graaf


Fotograaf Ton Linschoten heeft de knap gewonnen wedstrijd van onze B1 tegen Oranje Wit op de foto gezegd. Een knappe prestatie!!!!
Helaas  heeft Fortis gewonnen van ONDO waardoor de B1 waarschijnlijk op de 7e plaats gaat eindigen en dus ip degradeert. Heel jammer na deze knap gewonnen wedstrijd.
Fotoreportage: https://bit.ly/2xiGs4d
Shirtsponsor: Blue Sport & Workwear

Voorbeeld van afbeelding

Voorbeeld van afbeelding

Voorbeeld van afbeelding

Balsponsor en pupillen van de week

Helaas werd de wedstrijd verloren, maar pupillen van de week: Damien en Finn hebben het reuze naar hun zin gehad!

Onze balsponsor deze week was: WenS Uitzendbureau
WenS uitzendbureau is een jong en professioneel uitzendbureau dat is ontstaan uit de toenemende behoefte aan service en maatwerk binnen de uitzendbranche. Na ruim tien jaar ervaring binnen de uitzendbranche zijn wij ervan overtuigd dat de commerciële druk de overhand heeft gekregen en dat het daadwerkelijk vinden van de juiste match tussen vacature en werknemer een niet altijd de hoogste prioriteit heeft.
Voorbeeld van afbeelding

Voorbeeld van afbeelding

Voorbeeld van afbeelding

'Kampioenswedstrijd' D2 mét coach Diana

Afgelopen zaterdag speelde Maassluis D2 hun officiële kampioenswedstrijd uit tegen Olympia D2. Zij wisten deze wedstrijd overtuigend te winnen met maar liefst 0-9. Aangezien het een uitwedstrijd betrof en Diana hier als coach niet bij kon zijn, zullen zij komende zaterdag om 12.00 uur in de Olympiahal nog een keer laten zien wat zij waard zijn. Na afloop van deze wedstrijd zal het team gehuldigd worden. Komt u deze kanjers ook aanmoedigen?

Heel veel plezier en succes gewenst jongens en meiden!

Voorbeeld van afbeelding

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief