Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis B2 - Conventus B3

De tribune zat al lekker vol met toegestroomd publiek allemaal voor de B2. Dat moest al gewoon een goed voorteken zijn. We waren er allemaal klaar voor. Eh allemaal ? Nu moet ik toch iets bekennen.
Ik was zo druk bezig met andere dingen, dat ik niet helemaal doorhad wat er gebeurde in het veld. Er waren al best wat doelpunten gevallen.
Maar toen ik naar het scorebord keek bleek dat die doelpunten wel aan de verkeerde kant stonden.
We stonden met 2-4 achter. Oei, dat ging niet goed. Er moest even iets gebeuren. Het publiek ging vierkant achter de speelsters staan en ik dacht : “Weet je wat …. ik maak een verslag!”
Ik viel dus in, op het moment dat (invalster) Dian de bal kreeg toegespeeld en meteen wist te scoren.
Het werd 3-4. En dat was eigenlijk het startsein.
Ik kan u en jullie vertellen dat het bijna niet bij te houden was. (neem het mij dus niet kwalijk als ik halve waarheden vertel). De bal werd super goed rondgespeeld. Alle meiden kwamen nog meer op stoom en deden heel erg goed hun best.
Marcella kreeg een strafworp mee . Ze raakte helaas het mandje, maar daardoor kreeg ze de bal gewoon weer terug in haar handen. Ze probeerde het nog een keer en …. ja hoor, Raak.
Dat was wel lekker, het werd daardoor 4-4. Deze actie zou ze later in de wedstrijd gewoon nog een keer herhalen.
De bal ging naar het andere vak. Denise nam een prachtig afstandsschot, helaas ging de bal niet in de korf, maar er tegen aan. Jinte ving de bal af en wist de bal zelf door de korf te gooien. Toen was het 5-4. Yes … we stonden voor. De bal kwam weer snel terug in het aanvalsvak en Marit kreeg een kans. Helaas, de bal raakte de mand en ging er net niet in. Maar daar stond Jinte weer. Ze ving de bal en wist meteen te scoren. Toen was het 6-4.
Het andere vak ging in de aanval en Marcella en Dian hadden een leuk één- tweetje. Helaas resulteerde het net niet in een doelpunt. Maar …. er waren dus zeker mogelijkheden.
Nosa moest van het ene vak naar het andere vak rennen en had het druk met aanwijzingen en tips geven . Dit kon ze ook in de rust nog even door zetten.
In de rust had ik ondertussen even de tijd om het publiek te polsen. Iedereen was het er over eens. Er werd super goed samen gespeeld. Goed geroepen en de ballen werd goed geplaatst.
Oh ….. nu we het over de bal hebben, bedenk ik mij opeens, dat het goede spel ook super lekker gaat met onze gesponsorde bal!!
Dankzij de tante van Denise is het tot stand gekomen dat wij een eigen wedstrijdbal hebben.
Nog super bedankt, tante Frida. Namens de kinderen en de ouders.!!!
De tweede helft begon. Maassluis kreeg de bal in handen. Gwen ondernam een poging, maar helaas. Het lukte net niet. De bal ging naar de aanval van de tegenstanders, maar niet lang want Nina wist (steeds) super goed de bal te onderscheppen. De bal kwam bij Marcella en zij maakte de 7-4. Niet lang daarna wist Nina weer de bal te onderscheppen en speelde de bal naar de aanval waar Marcella de bal goed voor Dian aangaf. Toen stond het inmiddels 8-4. Er werd weer heel goed samen gespeeld en niet lang daarna kreeg Jinte de bal in handen en door een afstandsschot veranderde zij de stand weer. Het was 9-4 . De bal ging goed rond en bleef lekker lang in het aanvalsvak. Denise , Marit en Nina schoten veel, maar helaas steeds ging de bal er net niet in.
Ondanks dat Gwen zich niet lekker voelde, wilde ze toch spelen. En ze heeft super goed gespeeld . Maar ze kreeg in de tweede helft zo’n last dat ze aangaf dat ze niet verder kon. Ze werd gewisseld voor Mirjam. Mirjam kreeg een vrije bal tegen, maar ze was niet echt onder de indruk. En met echt een super blok wist zij ervoor te zorgen dat Maassluis de bal weer in handen kreeg. De bal werd naar Denise gespeeld die in het andere vak al heel goed vrij liep. Helaas werd die mooie actie niet beloond. Maar Denise zag dat Jinte ook een schotkans had en speelde meteen de bal naar haar.
En inderdaad, ze had het goed gezien. Jinte maakte de 10-4. Marit probeerde het ook nog een paar keer. In de nieuwe aanval vonden Dian en Mirjam elkaar en Dian scoorde de 11-4. Marcella en Manouk probeerde het ook nog een paar keer en het was Manouk die het laatste doelpunt voor haar rekening nam. Zo was de eindstand 12-4 geworden. Het was een super wedstrijd.
Dian en Mirjam bedankt voor het invallen. En de andere meiden : Marit, Gwen, Nina, Manouk, Marcella, Denise, Jinte bedankt voor de mooie wedstrijd.
Priscilla, Krista en Simone super leuk dat jullie er ook waren.

c.k.c. Maassluis begint 2019 met overwinning

46716883501 5ba336be15 k


De eerste wedstrijd in 2019 was afgelopen zaterdag in een uitstekend bezette Olympiahal tegen RWA uit Rhoon, dat onder leiding staat van Andre Verbaas, een oude bekende van Maassluis. Beide ploegen hadden uit de eerste vier wedstrijden slechts 2 punten gehaald en deelden daarmee, met Tjoba, de laatste plaats in de eerste klasse. Dus belangrijk om de punten in Maassluis te houden.

Spannende pot voor Maassluis D1

Nadat we een heel spannende wedstrijd hadden gezien van de D2, met een mooie overwinning voor de D2, stond na 4 weken de belangrijke wedstrijd tegen het voor ons  onbekende Die Haghe op het programma. Die Haghe had al 3 wedstrijden gewonnen en stond in de bovenste helft van onze poule. We startten met Rens, Luuk, Floor en Isa in de aanval en Mees, Fedor, Karlijn en Puck in de verdediging en Marjelle en Pascalle langs de lijn. Rens opende de score met een afstandsschot 1-0, daarna was het wederom Rens die na een één tweetje met Luuk een korte kans benutte 2-0. Daarna was het die Haghe die gelijk scoorde uit een korte kans 2-1. Mees kwam er mooi langs maar werd onregelmentair gestopt en we kregen een strafworp die Fedor mooi benutte 3-1. Die Haghe scoorde gelijk en het werd 3-2, maar de daarop volgende aanval was het Floor die ook haar doelpuntje meepikte d.m.v een schot 4-2. Die Haghe miste op dat moment wat kansen, maar Maassluis was ook erg fel en gefocust! Net voor de rust maakte Fedor een mooie doorloopbal 5-2. In de rust waarschuwde Marjelle en Pascalle voor het moment dat de concentratie was afzwakt en die Haghe weer terug kan komen in de wedstrijd, maar ze benadrukte vooral het goede spel van de D1.

En of die Haghe terug kwam, ze gingen als gekken van start en scoorde tweemaal en de stand was 5-4. Gelukkig was het Rens die met een mooi afstandsschot het verschil weer op 2 doelpunten 6-4. Die Haghe kwam terug en scoorde uit een doorloopbal 6-5. In het volgende aanvalsvak draaide een mooie aanval uit op een strafworp die Fedor weer mooi benutte 7-5. Die Haghe kreeg een vrije bal en scoorde daaruit 7-6 en gelijk scoorde Luuk die helaas werd afgekeurd wegens snijden en de daarop volgende aanval scoorde die Haghe de gelijkmaker 7-7.

Ondertussen was het Mees die gewisseld werd voor Jip en ook zij kregen een vrije bal, Jip stond klaar om de vrije bal te nemen, er werd gefloten, Jip zag dat Fedor helemaal vrij staan onder de korf en scoorde 8-7, daarna was er nog 1 minuut te spelen, maar daarin wisten beide ploegen niet meer te scoren! Een fantastische prestatie van het hele team, er werd goed gespeeld vol passie en ze waren erg fel en geconcentreerd! Jongens als jullie zo spelen als vandaag zullen er nog vele overwinningen volgen!

S middags moest de C2 ook tegen die Haghe C2 alleen zij speelden een uitwedstrijd en ook zij wisten in een spannende wedstrijd te winnen van die Haghe! Dus het was een goed dagje voor beide teams!

Een trotse supporter

Winst één maakt alles goed voor geleden nederlagen A1, 2 en 3

Op de eerste competitie dag in 2019 moesten er punten gepakt worden. De A1 beet om 13.00 uur de spits af in Capelle a/d IJssel tegen KCC A2. Één van de betere tegenstanders in de poule, dus de Maassluissers wisten wat ervan hen verwacht werd. Door dat KCC niet scoorden was het de A1, die in 11e minuut een voorsprong hadden genomen naar 1-4, maar in de 17e minuut was de stand gelijk getrokken. 5-5. De A1 raakte hierdoor niet van slag, maar pakte naar de rust toe regelmatig scorend een voorsprong en gingen de rust in met 7-9. Je zou het niet verwachten, maar de A1 maakten zoveel slordige plaatsings fouten in de tweede helft, waardoor KCC in het zadel werd geholpen en dat was zo jammer tot 3 minuten voor het eindsignaal stond het 14-14. Vanaf dit moment raakte men aanvallend totaal het overzicht kwijt en vergat men te schieten en raakte men totaal overbodig door plaatsingsfouten de bal kwijt waardoor KCC met de winst ging strijken, 16-15. Zij scoorden Lars en Jari 4x, Fleur 3x, Tristan 2x, Merel en Birte 1x.

Ja wat te zeggen over 2 en 3, respectievelijk uitkomend in de 1ste en 2e klasse, beide staan onderaan met 0 punten en met nog twee wedstrijden te gaan voor dat de return wedstrijden beginnen. Dus na deze zaterdag nog negen wedstrijden te gaan, dat moet toch wel punten opgaan leveren in de resterende wedstrijden. Spelen zij dan in een te hoge klasse, ja is dat dan schuld van de huidige spelers/sters, neen beslist niet, dat komt zeker, dat er zoveel spelers en speelsters zijn gestopt in één het afgelopen seizoen, dat werkt door naar twee en drie zit met de gebakken peren, dat veel ouderen selectie spelers/sters uit dit team de pijp aan maarten gaven,  zodat er nu een heel nieuw team staat. Jongens en meiden al zijn de uitslagen nu niet zo leuk, maar blijft genieten van het spelletje, het is op dit moment nu eenmaal niet anders.

Als afsluiting van de dag stond het toetje Maassluis 1 tegen RWA geprogrammeerd met ex-coach/trainer André Verbaas. Het gevoel vooraf was nu niet geheel geruststellend over het eind resultaat, maar na een sterke start door RWA wist Maassluis prima in het spoor te blijven, zodat men met een gelijkspel de rust inging. Er ontspon zich een fel korfbal gevecht tegen het fysiek harder spelende RWA, maar het beter scorende Maassluis ging afstand nemen van de tegenstander, mede door een fanatiek meelevend publiek, vocht men zich prachtig naar een schitterende overwinning. De o zo belangrijke punten zijn binnen. Geweldig toch.

De bal sponsor van één Rene Verhagen schilderwerken/vastgoed onderhoud zag voor het eerst een korfbal wedstrijd en was dol enthousiast en wist niet wat hij zag en genoot van de sfeer. Hij probeerde zelf ook nog een balletje te scoren met een zesje, zoals hij van vroeger wist en het lukte zelfs ook nog. Een prima visite kaartje is op deze manier aan een sponsor afgegeven door ons vereniging.

HENNY NIEMAN.

Ziekenboeg

Helaas wederom geen goede uitslag voor Henriette van de Weem, een flinke domper, de tumor is weer gegroeid en zal ook dit keer moeten bestreden worden met chemokuren, het hoe en wanneer wordt de komende week bepaald. Henriette en gezin heel veel sterkte en ook deze keer ga je er weer voor!!

Krijn Poldervaart uit de B1 heeft een bovenarm breuk, maar het verloop gaat helaas niet zo voorspoedig en zijn terugkeer laat nog eventjes op zich wachten!! Krijn je geduld wordt erg op de proef gesteld, maar het eind is in zicht, sterkte ermee!

Vorige week schreef ik over Mark vd Vaart, ook helaas uit de B1, hij heeft zijn pols gebroken tijdens de wintersport vakantie. Helaas bleek bij aankomst in Franciscus dat zijn pols wat minder goed gebroken was en hij is dus dinsdag alsnog geopereerd, en hij moet voorlopig 4 weken in het gips. Mark heel veel sterkte!

Eline Groeneveld uit het eerste komt dit zaalseizoen niet meer in actie, ze laat haar achillespees volledig herstellen, dit is een bittere pil voor haar! Eline heel veel sterkte en ik hoop dat we je op het veld weer binnen de lijnen zien korfballen!

Edwin Sonneveld uit het vijfde is afgelopen zaterdag door zijn enkel gegaan, wat resulteerde in een hele dikke enkel! Over het hoe en wat is mij nog niets bekend, maar in ieder geval heel veel sterkte!

De overige personen hebben in meer of mindere mate onze aandacht nodig; Demi Zeegers, Melanie en Jacqueline Wijnhorst, Terence Buijs, Jeppe Damen, Priscilla de Jong, Isabella Duncker  , Johan Pols en alle andere die ik niet genoemd heb. Heel veel sterkte en succes de komende tijd!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan!

Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Wedstrijdprogramma t/m zaterdag 19 januari

Topsport Senioren & A

Hoi allemaal!

Wat een geweldige overwinning van Maassluis 1. De selectie zal er op gebrand zijn om dat dit weekend weer te realiseren! Alle hulp en aanmoediging wordt gewaardeerd aanstaande zaterdag.

Groeten Maxime en Mark

M1

uit

Merwede 1

19:45

Spelers

Sanne P, Sanne L, Maxime, Lisanne, Nosa, Romy, Malou, Afra, Marjelle, Eline, Karlijn

Mark, Luuk, Danny, Sven, Pim, Leon, Henne, Dennis, Sietse

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

*

Scheidsrechter

H. Ruitenbeek

M2

uit

Merwede 2

18:25

Spelers

Sanne P, Sanne L, Maxime, Lisanne, Nosa, Romy, Malou, Afra, Marjelle, Eline, Karlijn

Mark, Luuk, Danny, Sven, Pim, Leon, Henne, Dennis, Sietse

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Tristan

Scheidsrechter

F.A. Houtman

M3

thuis

Wion 3

16:50

Spelers

Rosanne, Chinouk, Demi, Thekla, Anouk, Quinty

Henk-Jan, Daan, Joost, Sven, Ricardo

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Lars

Scheidsrechter

H. Poortvliet

A1

Thuis

Ondo (G) A1

15:40

Spelers

Fleur, Milou, Birte

Tristan, Lars, Jari, Bastiaan

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Vera, Merel, Esther, Luc en Ramon

Scheidsrechter

Q. Wolff

A2

Thuis

Valto A2

14:25

Spelers

Vera, Elaine, Laura, Isolde, Merel

Sjoerd, Chris, Ramon, Twan

Verzamelen

i.o.m. trainers

Reserves

Luc, Esther

Scheidsrechter

Bond

Uitslagen zaterdag 8 december

Maassluis1 – Rwa 1                                  22-17

Maassluis 2 – Rwa 2                                 13-20

KVS 4 – Maassluis 3                                17-12

KCC/So natural A2- Maassluis A1         16-15

- Kijk voor het volledige overzicht van de uitslagen en standen op www.ckcmaassluis.nl. Ook vind je er het wedstrijdprogramma voor de komende weken en allerlei andere handige informatie, nieuws en foto’s.

- KAN JE NIET SPELEN??

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur Maxime de Rijke ( 06-54361018)


Breedtesport Senioren & A

Hoi allemaal!
De A3 en het 5de zijn het nieuwe jaar met winst van start gegaan.
Het 4
de wist helaas uit niet te winnen van de directe concurrent.
Voor Edwin Sonneveld een wat mindere start, omdat hij flink door zijn enkel ging. Beterschap!

Groetjes Heleen

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 19  JANUARI:

Maassluis 4 – RWA 7

18.00 uur

Olympiahal

Olympia 5 – Maassluis 5

16.10 uur

Sportpark De Brug, Spijkenisse


4

thuis

RWA 7

18.00 uur

Spelers

Bart Jan, Thijs, Hizkia,  

Tessa, Maaike, Naomi, Lilly

Verzamelen

17.00 uur

Reserves

Tim, Jari (5), Vera (A2)


5

uit

Olympia 5

16.10 uur

Spelers

Arjan, Peter, Hans, Lennard, Dennis

Daniëlle, Heleen, Anja, Melanie, Marleen

Verzamelen

15.00 uur

Reserves


UITSLAGEN ZATERDAG 12 januari:

KCR 7 – Maassluis 4

18-15

Maassluis 5 – Vriendenschaar (B) 4

11-6

Avanti A5 - Maassluis A3

12-15


WEDSTRIJDEN ZATERDAG 26 JANUARI:

‘t-Caproen 3 - Maassluis 4

14.20 uur

De Eendraght, Hellevoetsluis

 Maassluis 5 – KCR 9

13.00 uur

Olympiahal

Twist A2 – Maassluis A3

13.15 uur

Westwijk, Vlaardingen


Kan je niet spelen?

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur Heleen van der Vaart ( 06-34885936

Kan je niet fluiten?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Coaches: moet je team thuis spelen?

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.

Kijk voor meer info op www.ckcmaassluis.nl.

Tip: voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app.


B en C teams

Hoi allemaal!
De meeste teams zijn goed van start gegaan in 2019, winst voor de B2, C1, C2 en C3 afgelopen zaterdag, super!
Helaas kon de B2 de punten niet naar Maassluis meenemen, jammer.
Aankomende zaterdag weer een mooi thuisprogramma (alleen de B2 is vrij) n de Olympiahal iedereen van harte welkom om onze teams aan te moedigen.

Succes! Marlies en Annemieke

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 19 JANUARI:

Maassluis B1

Tempo B1

13:10

Maassluis C1

Oranje Wit (D) C1

12:00

Maassluis C2

Avanti/Flexcom C2

11:00

Maassluis C3

Excelsior (D) C2

10:00


B1

thuis

Tempo B1

13.10 uur

Spelers

Colin, Joost, Luc en Mark

Dian, Esther, Kim, Marit, Mirjam, Simone

Verzamelen

12.10 uur, Olympiahal

Reserves

Kevin en Niels (C1)

Scheidsrechter

KNKV


C1

thuis

Oranje Wit (D) C1

12.00 uur

Spelers

Kevin, Niels, Tijn, Xander

Charlotte, Noa, Benthe, Romy

Verzamelen

11.00 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Fam. Booster

Reserves

Tom en Kimberley (C2)

Scheidsrechter

KNKV


C2

thuis

Avanti/Flexcom C2

11.00 uur

Spelers

Jort, Martijn, Tom, Sem

Eva, Manon, Kimberly, Fenne

Verzamelen

10.30 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Fam. de Jong

Reserves

Mees en Puck (D1)

Scheidsrechter

Luuk Bergwerff


C3

thuis

Excelsior (D) C2

10.00 uur

Spelers

Jimi, Hidde

Bianca, Melissa, Bente, Parisa, Elfat

Verzamelen

9.30 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Fam. van Vliet

Reserves

Isa, Fedor en Karlijn (D1)

Scheidsrechter

Sven de Jongste


WEDSTRIJDEN ZATERDAG 26 JANUARI:

KCC/SO natural B1

Maassluis B1

10:10

Maassluis B2

ACKC B1

12:00

Fortuna/Delta Logistiek C1

Maassluis C1

12:15

OZC C2

Maassluis C3

14:05


Kan je niet spelen?

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur bij

Annemieke Verburg ( 06-48531318

Kunt u niet rijden?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Kan je niet fluiten?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Coaches: moet je team thuis spelen?

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.

Kijk voor meer info op www.ckcmaassluis.nl.

Tip: voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app.


D, E en F teams

Hallo korfballertjes,

Zaterdag hebben D1, D2, E1, E5, E6, F2, F4 hun wedstrijd gewonnen!
D2 won met 1 doelpunt verschil van OZC D2, Jet scoorde in de laatste minuut het winnende doelpunt! Super!
F1 speelde gelijk, E2, E3 en E4 lieten de punten bij de tegenstander!
Voor zaterdag allemaal weer heel veel korfbalplezier!

Groetjes Riet

WEDSTRIJDEN  ZATERDAG 19 JANUARI

Achilles (Hg) D1

Maassluis D1

14:00

RWA D3

Maassluis D2

11:00

Maassluis E1

Korbis E3

  9:00

Maassluis E2

Olympia (S) E1

  9:00

Maassluis E5

RWA E4

  9:00

Avanti/Flexcom E7

Maassluis E6

13:15

Dijkvogels F1

Maassluis F1

10:00

OZC F1

Maassluis F2

  9:00

Fortuna F4

Maassluis F4

10:00


D1

uit

Achilles D1

 14.00 uur

Spelers

Floor, Isa, Karlijn, Puck,

Fedor, Jip, Mees, Luuk, Rens

Vertrek

 13.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Vermaas, Visser en Vermeer

Sportcampus

Zuiderpark,  Mr P D Fortuynwg 22, 's-Gravenhage

Reserves

Evi en Max


D2

uit

RWA D3

11.00 uur

Spelers

Mila, Jet, Evi, Femke, Elisa, Veronique, Hanna, Isa,

Matthijs Max

Vertrek

10.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Crooswijk, vd Kraan, Oosterman

Sporthal

Rhoon, Stationsstraat 1a, Rhoon


E1

thuis

Korbis E3

 09.00 uur

Spelers

Fiene, Kristel, Nina, Wout, Tom

Verzamelen

08.30 uur, Olympiahal

Scheidsrechter

Bastiaan Kroes


E2

thuis

Olympia E1

09.00 uur

Spelers

Floor, Inge, Ivy, Jasmijn, Tamer

Verzamelen

 08.30 uur, Olympiahal

Bediening scorebord

Familie Bex

Scheidsrechter

Elaine Beekenkamp


E5

thuis

RWA E4

09.00 uur

Spelers

Jessica, Rosalie, Nic, Milo, Viggo

Verzamelen

08.30 uur, Olympiahal

Scheidsrechter

Vera Le Kluse


E6

uit

Avanti E7

13.15 uur

Spelers

Joëlle, Noa, Jocelyn, Tess K., Tess V.

Vertrek

 12.15 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Koree, de Brabander

Sporthal

Emerald, Florijnstraat 1, Delfgauw


F1

uit

Dijkvogels F1

10.00 uur

Spelers

Lieke, Kim, Jurre, Jaro, Tijn

Vertrek

09.15 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Zolandt en de Snaaier

Sporthal

Maasdijk, Lange Kruisweg 44E, Maasdijk


F2

uit

OZC F1

09.00 uur

Spelers

Dylana, Gijs B., Cedric, Gijs S., Guus

Vertrek

08.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Bergwerff en Duncker

Sporthal

De Enk, Enk 134, Rotterdam


F4

uit

Fortuna F4

10.00 uur

Spelers

Fien, Sofie, Elise, Jessie, Simeon, Stan, Bjarne

Vertrek

09.00 uur, Olympiahal

Chauffeurs

Familie Eppenga, Baatenburg de Jong, v.d. Wees

Sporthal

Fortuna-hal, Schoemakerstraat 342, Delft


WEDSTRIJDEN ZATERDAG 26 JANUARI

Maassluis D1

Refleks D1

10:00

scorebord: Visser

Maassluis D2

DeetosSnel D4

11:00

scorebord: Slot

Gemini E1

Maassluis E1

13:05

rijden: Vd Burgt en Vermeer

Twist E1

Maassluis E2

11:15

rijden: Grootveld, Alleblas

Korbis E2

Maassluis E3

14:00

rijden: Weltevrede en Bergwerff

Gemini E2

Maassluis E4

13:05

rijden: Van Vliet en Holtmann

Korbis E5

Maassluis E5

14:55

rijden: Brandon en Hendriks

Valto E7

Maassluis E6

11:15

rijden: Romeo en Vermeer

ONDO (G) F1

Maassluis F1

10:00

rijden: Quack en vd Gaag

Maassluis F2

IJsselvogels F2

9:00

Maassluis F3

Fortuna F3

9:00

 

Maassluis F4

ONDO (G) F4

9:00

scorebord: Nijland


Kan je niet spelen?

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur bij

Riet Le Kluse ( 010-5919500 of 06-34269250

Kunt u niet rijden?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Kan je niet fluiten?

Zelf een vervanger regelen of ruilen.

Coaches: moet je team thuis spelen?

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.

Kijk voor meer info op www.ckcmaassluis.nl.

Tip: voor het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen download de “KNKV wedstrijdzaken” app.

 

GOED BEZOCHTE NIEUWJAARS RECEPTIE.

GOED BEZOCHTE NIEUWJAARS RECEPTIE.

Het nieuwe jaar is bij de vereniging mooi van start gegaan. De voorzitter Niels Verburg was dan ook byzonder verheugd te kunnen verwelkomen de burgemeester Edo Haan (voor de eerste maal in de geschiedenis van de vereniging, dat er een burgemeester aanwezig was) en de wethouders Sjoerd Kuyper, Gerard van der Wees (ook lid hoor) en de raadsleden Henrike Heijboer, Jorrit Keyzer en ook de aanwezige sponsoren en korfballeden. In zijn speech kon hij terugblikken op een succes vol sportief 2018 en hij verwachtte dan ook, dat zij dit jaar de sportploeg van de Gemeente Maassluis zullen worden. In 2019 staan er enkele mooie uitdagingen te wachten en de grootste zal zijn nieuwbouw cq verbouwing kleedkamers, als onze buren verhuist zijn naar “MSV”. Bovendien zullen de a.s. vacatures in het bestuur van voorzitter, penningmeester en materiaal commissaris in september opnieuw door verse krachten ingenomen moeten worden. Natuurlijk waren er ook weer jubilarissen te beginnen bij Henk-Jan Sonneveld 25 jaar lid (ook Joëlle Moerman, Esther Oosterlee en Pascalle Harteveld-Koster, maar die waren afwezig). Peter Vellekoop 40 jaar, Rinze Veldman 50 jaar en last but not least, Jan Ramondt 60 jaar, nee zelfs 62 jaar, zoals hij zelf mededeelde. Hij nam ook de microfoon ter hand, waarin hij kort memoreerde, dat de vereniging bij aantreden als lid 45 leden had en toen hij vervolgens aantrad, als voorzitter ten doel had gesteld uit te groeien naar 100, dat is natuurlijk ruimschoots gelukt. Aan het eind memoreerde hij, heel fijntjes, dat hij nu al uitziet naar het moment dat de vereniging 90 jaar bestaat in 2020.  Natuurlijk ontvingen zij de versierselen, die bij de jubilea behoren, ook een oorkonde en een bos bloemen. De secretaresse Mariëlle Montizaan gaf een kort en bondige presentatie van het traject ”MVV” Maatschappelijk Verantwoord Verenigen, waarvan wij de komende tijd nog veel over zullen vernemen. Als afsluiting van de avond nam quiz master Henne Bloem achter het katheder plaats voor zijn pub quiz. Vol enthousiasme werd er door diverse groepjes, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig gestreden voor de juiste antwoorden. De winnaars kunnen bij een kompetitie veld wedstrijd aanschuiven bij de korfbalfitters voor een gratis dag menu. De kop is eraf en vol verwachting van mooie gebeurtenissen gaan wij met z’n allen het nieuwe jaar 2019 in.

HENNY NIEMAN

Een gelukkig nieuwjaar! Terugblik op 2018

Een gelukkig nieuwjaar! Terugblik op 2018
Een gelukkig nieuwjaar allemaal! Het nieuwe jaar is een moment om terug te blikken. Dit hebben we vrijdag 4 januari gedaan tijdens de nieuwjaarsreceptie en dat wil ik via deze weg ook doen. 
Terugkijkend op 2018 hebben we veel mooie maar ook mindere momenten met elkaar beleefd. Maar terugkijkend realiseer je je ook weer wat er voor werk binnen onze vereniging belangeloos wordt opgepakt door heel veel vrijwilligers. 
Want aan hard werken en ambitie is er geen gebrek. En natuurlijk kunnen zaken nog beter, groter, mooier… maar als je kijkt naar de gemiddelde vereniging in Nederland dan mogen we ook zeker trots zijn hoe we ervoor staan met onze vereniging. Op sportief vlak was afgelopen jaar  voor ons vlaggenschip een zeer mooi jaar en werd het kampioenschap zowel op het veld als in de zaal behaald. Ook diverse andere teams, zoals A3, E1, maar ook F1 en F2 haalden het kampioenschap binnen. 
Ik denk dat ik de uitslag van sportploeg van het jaar in Maassluis al weet….... 
Sportief is het goed om te constateren dat wij op dit moment met 3 jeugdteams uitkomen op het hoogste niveau van Nederland, helaas met wisselend succes maar spelen tegen teams van een hoog niveau is ook leerzaam  
Een aantal evenementen komt al een aantal jaren terug zoals koningsdag en de sport en spel dag voor de mensen met een beperking(25e editie) en afgelopen jaar hebben wij de tweede editie van de Giga kangoeroedag  georganiseerd, een kleine 600 basisschoolkinderen zijn een dagdeel onze gast geweest en hebben zich prima kunnen vermaken. Ondertussen zijn de eerste aanmeldingen al binnen voor de derde editie. Ook hebben wij het RTC toernooi georganiseerd, talenten van een bepaalde leeftijd hebben zich laten zien op ons complex, ook deze organisatie was weer prima en het KNKV heeft ons gevraagd om dit toernooi voor de komende jaren te mogen laten plaatsvinden in Maassluis Voor ons als vereniging zijn al deze evenementen de gewoonste zaak van de wereld, maar ook hier mogen en moeten we trots op zijn. Het is wel iets wat we naast onze core business er naast doen.  
Zijn er dan ook mindere zaken te noemen? Jazeker! Aandachtspunt blijft wel hoe we met elkaar omgaan in het veld met tegenstander en scheidsrechter, maar ook naast het veld.  
Opvallend was het aantal mailtjes, telefoontjes die er nadat de teams bekend zijn gemaakt binnen komt bij de tc en bestuur. Iedereen binnen de club is vrijwillig bezig om onze club nog mooier en beter te organiseren, jammer is het dan ook dat de afgelopen zomerperiode voor diverse mensen niet in het teken stond van vakantie vieren  met hun gezin maar dat korfbal gerelateerde zaken de overhand hadden. Hier moeten wij iets op verzinnen. 
Maar in zo’n jaar hebben we ook te maken met blessures en ziektes. Soms van kleine aard, met wat minder impact heeft, maar helaas is dat niet altijd het geval… en dat heeft het effect op teams, vrienden, familie die actief zijn binnen de vereniging
Het resultaat van de sponsorcommissie is zeker aan te merken als een succes afgelopen jaar. Een aantal reclameborden erbij  de trainers zijn door de club voorzien van een jas waar zij ook bij mindere weersomstandigheden warm langs de lijn staan. Ook zit er nog steeds groei in het aantal sponsoren dat een team wil sponsoren. 
Hoewel het allemaal minder snel gaat dan gehoopt is er rondom de verbouwing van de kleedkamers ook een mooie ontwikkeling te melden! Een wens die inmiddels al enige tijd op ons lijstje staan. Afgelopen maand hebben wij na een aantal gesprekken met Unitas overeenstemming bereikt over het gebouw dat zij zullen achterlaten als zij naar MSV gaan verhuizen in de loop van dit jaar. 
Wij zullen onze plannen aanpassen en willen graag de nieuwe kleedkamers bouwen op de plaats waar nu de kantine/kleedkamers van unitas staan. 
Dit heeft een aantal voordelen zoals bouwen tijden competitie en een fundering die er al ligt. 
De bouwcommissie is afgelopen maand bij elkaar gekomen en de lijnen zijn uitgezet, schetsen zijn gemaakt en de planning is dat er halverwege dit jaar meer duidelijkheid komt en er een extra ALV zal worden gehouden om deze plannen en de daarbij behorende investeringen te bespreken en goedkeuring van de leden te krijgen. 
Verder is er afgelopen jaar gebruik gemaakt van het aanbod van de gemeente Maassluis om traject  Maatschappelijk verantwoord verenigen in te gaan. Diverse avonden hebben een grote groep mensen bij elkaar gezeten om te bekijken hoe zij onze club zien over een aantal jaar. Hierover later deze avond meer!   
Ik begon mijn verhaal ermee en ik wil ermee eindigen: vrijwilligers! We zijn een rijke vereniging met het aantal vrijwilligers dat we hebben. En dat maakt mij trots. Het aantal vacatures is goed te overzien, maar het is wel iets waar we heel scherp op moeten zijn. Het kan ook zomaar de andere kant oprollen… want hoewel het aantal vacatures meevalt, vacatures die openstaan zijn voor belangrijke functies binnen de vereniging. Zo staat al enige tijd de vacature voor accommodatie zaken vacant, na dit clubjaar komen daar nog 2 bestuursfuncties bij,(voorzitter en penningmeester) er zal dus actief gezocht worden naar mensen die deze functies willen vervullen, als je gevraagd wordt denk dan even na voordat het op tijd tekort o.i.d. gegooid gaat worden maar besef dat wij met elkaar deze club kunnen laten functioneren. 
Ik wil jullie een zeer mooi jaar toewensen in goede gezondheid. 

Namens het bestuur, 

Niels Verburg 

ziekenboeg

Deze week heb ik er maar één en dat is wel een enorme pechvogel, nl Mark van der Vaart uit de B1. Ongeveer 1 ½ jaar geleden heeft hij zijn linkerarm gebroken en vorige week tijdens de wintersport wederom zijn linkerpols, Mark wat een pech en dat na één dag snowboarden. Mark heel veel sterkte en ik hoop dat het meevalt!

Dit was de enige voor mij  nieuwe blessure, weet je nog iemand die ziek of geblesseerd is meldt dit dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Ziekenboeg

Demi Zeegers uit het derde en trainer van de C2 is dit jaar nog aan haar neus geopereerd aangezien zij continu verkouden was, het één en ander wordt weggebrand en haar neustussenschot wordt rechtgezet. Al met al geen feest, maar continu verkouden is dat ook niet!! Demi heel veel sterkte en laat je maar flink verwennen door je ouders!

Tijdens een training met de” korfbal fit” is Marry van Onselen hard gevallen en heeft daarbij een aantal ribben zwaar gekneusd, zoals iedereen wel weet is dat zeer pijnlijk! Marry veel sterkte en ik hoop dat de pijn snel minder wordt en dat je weer kan meetrainen met de groep.

Monique Joppe lid van de KNAC en moeder van Denise, ging afgelopen zaterdag naar de B2 in Ridderkerk, helaas zat haar vinger tussen de sporthaldeur, gevolg een gehechte vingertop! Monique heel veel sterkte en laat je maar flink verwennen thuis!

De overige personen hebben in meer of mindere mate onze aandacht nodig; Henriette van der Weem, Melanie en Jacqueline Wijnhorst, Terence Buijs, Jeppe Damen, Priscilla de Jong, Krijn Poldervaart, Isabella Duncker , Johan Pols en alle andere die ik niet genoemd heb. Heel veel sterkte en succes de komende tijd!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan!
Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

C.k.c. Maassluis wenst jou hele fijne feestdagen. We zien je graag op vrijdag 4 januari 2019 vanaf 19.30 uur voor onze Nieuwjaarsreceptie.in ons clubgebouw in het Wipperspark om met elkaar het nieuwe jaar feestelijk te starten.

Om 20.00 uur start het officiële gedeelte van de receptie waarin we onze jubilarissen huldigen. Daarna gaat de avond verder met een gezellige pubquiz. Vorm thuis al een groepje van zo 3 tot 7 personen en meld je op de avond zelf aan! Geen groepje, maar wil je wel meedoen? Er is altijd wel ruimte om aan te sluiten!

thumbnail ckc kerstkaart 2018 voorkant

Ballenkast Olympiahal

N.a.v. een aantal vermiste ballen (inmiddels weer boven water) en de mededeling van beheerder Jan-Henk de Vast dat de C.K.C.-kast in de Olympiahal na vertrek regelmatig open blijft staan is er afgelopen zaterdagochtend rigoureus ingegrepen.

Met dank aan Henne en Martha is de kast volledig leeggehaald, overbodige spullen zijn definitief verwijderd en m.b.t. een fors aantal achtergelaten spullen (schoenen, shirts, tassen e.d.) zijn foto’s gemaakt. Aan de P.C. zal worden verzocht deze foto’s op de site te plaatsen, waarbij tot eind van dit jaar iedereen de kans krijgt zijn/haar vergeten spullen alsnog op te halen. 
Begin 2019 worden de niet opgehaalde spullen ook definitief verwijderd.

Aangezien het momenteel niet echt duidelijk is wie er een sleutel heeft van de ballenkast (alleen van Leon is het bekend) hierbij het vriendelijke verzoek even aan mij door te geven wie er ook een sleutel heeft.

Met vriendelijke groet,

Mart

Maassluis C2 sluit het jaar goed af…

Afgelopen zaterdag stond de thuis wedstrijd tegen Olympia C1 op het programma, aangezien de Olympiahal verhuurd was aan de Gophers werd deze wedstrijd in Vlaardingen gespeeld. Met Chinook en Demi langs de lijn, Ricardo als scheidsrechter en Max en Manouk op de reserveband konden we beginnen met de wedstrijd! De eerste aanval, Jort, Tom, Fenne en Manon, draaide als een speer en zij kregen ook nogal wat kansen, Tom maakte de 1-0 uit een doorloopbal, helaas was het Olympia die al vrij snel de 1-1 aantekende! De tweede aanval bestaande uit Martijn, Sem, Kim en Eva was ook goed op dreef en dat resulteerde in 2 doelpunten van Kim, een doorloopbal en een ½ afstandschot. Maar Olympia had gelijk weer een antwoord en scoorde 3-2. De eerste aanval was weer aan zet, er werd goed gespeeld en er werden regelmatig wegtrek ballen uitgevoerd en Manon stond goed af te vangen en Jort maakte 4-2 uit een mooi afstandschot. Martijn vloog langs zijn tegenstander en zo zorgde hij voor de 5-2 en dit was tevens de ruststand. In de rust gaven Demi en Chinook de nodige aanwijzingen, maar vooral zo doorgaan waar ze nu mee bezig zijn! Kim scoorde een afstandsschot 6-2 en Olympia maakte een mooi afstandschot 6-3. Fenne trok goed weg bij haar tegenstander en scoorde 7-3. Kim maakte haar vierde doelpunt vanuit een doorloopbal 8-3. Olympia probeerde nog aan te haken en scoorde 8-4. In De laatste 10 minuten werden Tom en Eva gewisseld voor Max en Manouk. Max was nog maar net ingevallen of hij maakte de 9-4 met een afstandsschot en Jort tekende de 10-4 aan met een doorloopbal. Olympia maakte hun laatste doelpunt met een ver afstandschot 10-5. Manouk versierde een strafworp welke Sem er mooi ingooide en bracht de stand op 11-5 en dit was tevens de eindstand! Gewonnen, de laatste 3 wedstrijden, gelukkig was het niet zo spannend als vorige week. Jongens en meiden goed gespeeld en nu hebben jullie 4 weken vrij dus we zien jullie weer 12 januari 2019.
Max en Manouk bedankt voor het invallen en Ricardo bedankt voor het fluiten. Demi veel succes de komende week met de operatie! Ook wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een goed en sportief 2019.

Een supporter

Oliebollentoernooi 2018

Op maandag 24 december 2018 is er weer het oliebollentoernooi voor de F1, F2, D en E en voor de B/C in de sporthal aan de Rozenlaan.

Tussen 14:00 uur en 16:00 uur spelen alle kinderen van de F1,F2 en D/E met elkaar een toernooi. De teams zullen door ons worden samengesteld met spelers uit alle teams. Tijdens de wedstrijd mag onbeperkt gewisseld worden, zodat iedereen kan spelen. De jongste teams zullen worden gecoacht door spelers van de B/C. Tussendoor zullen we een lekkere oliebol eten.

Aansluitend spelen de B/C hun toernooi. Tussen 16:00 en 18:00 uur spelen zij hun wedstrijden. Na afloop van de wedstrijden is er voor de winnende ploeg een leuke prijs!

We gaan er vanuit dat je komt, tenzij je je afmeld bij Leon Kloppenburg of Monique Joppe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), voor 17 december 2018. Daarna worden de teams samengesteld. Degene die zich al hebben afgemeld, hoeven niet meer te reageren.

Wij hebben er zin in.

Wil je ons helpen tijdens het toernooi met het coachen en begeleiden van een de jongste teams, laat het ons weten. Wie wordt de winnende coach dit jaar?

Martha, Wilma, Sanne, Mirjan, Leon en Monique

Fotoalbums Maassluis 1, 2 en de A2

FOTOALBUMS ZATERDAG 8 DECEMBER

Er zijn weer mooie foto's gemaakt door onze fotografen.
Marty Mars heeft Maassluis 1 en 2 mooi op de foto gezet.
Johan Pols Maassluis A2.

Zie onderstaande links om de foto's te bekijken via Flickr.

fotoalbum Maassluis 1- Vriendenschaar 1: https://flic.kr/s/aHskNCJJTQ
fotoalbum Maassluis 2- Vriendenschaar 2: https://flic.kr/s/aHskKm4HkB
fotoalbum Maassluis A2-ALO A1: https://flic.kr/s/aHskNA7jk5pupil van de week bewerkt

Weer een spannende match van de C2

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen Vitesse C2 op het programma! Aangezien beide coaches zelf moesten spelen, hadden we Mirjan en Jacqueline als invalcoaches. Jip en Isa zaten op de bank dus we konden beginnen.

De eerste aanval startte wat slapjes, terwijl Vitesse fel was, maar door uitstekend werk van de verdediging bleef het lang 0-0. Jort zorgde voor de 0-1 d.m.v een afstandsschot, helaas was het Vitesse die de 1-1 vaststelde.

De tweede aanval kreeg legio kansen en Sem scoorde uit een ½ afstandsschot 1-2 en met deze stand gingen we ook de rust in. Mirjan en Jacqueline vertelde de ploeg wat wel goed ging en wat nog verbeterd kan worden.

De tweede helft gaf een ander beeld van de wedstrijd, een veel feller Maassluis tegen een timide Vitesse. Door een mooie combinatie van Kimberley en Eva wist Eva het mooi af te rondde 1-3. Vitesse kwam weer helemaal terug in de wedstrijd en scoorde uit 2 afstandsschoten en de stand was weer gelijk 3-3. Mirjan en Jacqueline schreeuwden hun longen uit hun lijf, zodat de C2 geen moment kon verslappen. Kimberley maakte een mooi doelpunt achter de korf en we stonden weer voor 3-4. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Martijn middels een doorloopbal 3-5. Jip en Isa mochten nog even meedoen maar er werd niet meer gescoord, dus na 50 minuten stond er 3-5 op het scorebord. Jongens en meiden een leuke wedstrijd om naar te kijken en allemaal hard gewerkt. Mirjan en Jacqueline bedankt voor het schreeuwen naar de overwinning! Jip en Isa ook jullie bedankt voor het reserve zitten. Volgende week komt Olympia C1 op bezoek in Vlaardingen, als jullie net zo spelen dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden!

Een supporter

Kerstkoppelklaverjas 14 december 2018

Hallo allemaal,
 
14 december is het weer kerstkoppelklaverjassen.
Onderaan staan alle koppels die zich al hebben opgegeven.

Sta je er nog niet bij?
Geef je nog snel op voor zondag 9 december!
 
Om 19:30 uur gaat de kantine open voor koffie/thee
Om 20:00 uur gaan we beginnen!
Entree is: € 7,50
 
Familie, vrienden en kennissen zijn natuurlijk ook van harte welkom,
stuur gerust dit mailtje door.
 
Tot vrijdag 14 december!

Groetjes Terence & Mascha'
 

Kerstkoppels:
1. Ruud Broekman & Henk Frielink
2. Anneke Broekman & Ria Vermeulen
3. Theo Koster & Gerda van Buren
4. Marja Koster & Chantal Koster
5. Gerard vd Wel & Marry v Onselen
6. Terence Buijs & Mascha Broekman
7. Cees Glas & Arie Rog
8. Wim Warbout & Bert kap
9. Harry v Buren & Peter Gregoor
10. John Soekra & Riet le Kluse
11. Peter Vonk & Johan Pols
12. Guus Spierenburg & Hanneke Spierenburg
13. Angelique Spierenburg & Marco
14. Arie Luiendijk & Hans Hubert
15. Cees Passchier & Henny Nieman
16. 

A1 een lichtpuntje in de Olympiahal

Peter de trainer/coach is aan een goed seizoen bezig met zijn pupillen. Op het veld is er net één ploeg beter en dat is Albatros, maar in het gestarte zaal seizoen werd op dezelfde tegenstander en let op in de uitwedstrijd knap een punt behaald. Als de ploeg afgelopen zaterdag kon winnen van het altijd lastige KOAG thuis blijft men mooi in de race voor de bovenste plaatsen. Voor de wedstrijd vond een mooi moment plaats de vereniging was erin geslaagd in onderling overleg een korfsponsor te vinden Schilder & Klusbedrijf Zwaan uit Schiedam. Dit speelde vast en zeker mee om gelijk een 3-0 voorsprong te nemen. De A1 was oppermachtig en KOAG kreeg geen kans om in de wedstrijd te komen en moest met een 8-3 ruststand naar de kleedkamer toe voor de wedstrijd bespreking. Lars was de man van de eerste helft met 5 treffers. A1 kwam iets te nonchalant uit die kleedkamer en dacht, dat varkentje wassen wij wel even, maar moesten toekijken dat de eerste twee treffers aan de verkeerde kant vielen, 8-5. Gelukkig herpakte men zich voorzichtig in de eerste twaalf minuten en bleef men aan de goede kant van de score, 12-8. De tegenstander wist de korf nu wel te vinden, maar dit wist de A1 gelukkig ook, waardoor zij de wedstrijd met 17-14 winst afsloten. Schitterend vijf punten uit drie wedstrijden. De doelpunten kwamen op naam van: Lars 8x; Jari 3x; Milou en Tristan 2x; Bastiaan en Fleur 1x.

HENNY NIEMAN

Ziekenboeg

Afgelopen week kwam ik 2 heren tegen die beide met hun hand in het verband liepen, allebei hadden zij een gebroken vinger en ook allebei opgelopen tijdens een training. De heren zijn Terence Buijs uit het vierde en Jeppe Damen uit de A3, beide zien we ze even niet binnen de lijnen heel veel sterkte mannen!

Twan Crooswijk uit de A2 en trainer bij de kangaroes heeft dit zaalseizoen nog niet gespeeld omdat hij last heeft van hielspoor! Twan heel veel sterkte en ik hoop dat je snel resultaat boekt, want het is niet handig met je opleiding!

Melanie Wijnhorst uit het vijfde tobt ook al enkele weken met haar gezondheid, Melanie sterkte ermee en ik hoop je binnenkort weer in het veld te zien staan!

Ook binnen het  scheidsrechterkorps hebben we een persoon met een langdurige en hardnekkige blessure, nl Johan Pols en zoals het er nu uitziet gaat dit nog een hele tijd duren! Johan heel veel sterkte en ik hoop dat je nog wel kan fotograferen!

Dit waren de voor mij bekende blessures, voor de overige blessuregevallen heel veel sterkte en doe kalm aan!

Weet jij iemand die geblesseerd of langdurig ziek is meldt dit dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diane van Loo vd Gaag

Let op: Geen warm water in de Olympiahal!

LET OP, LET OP!!!
GEEN warm water,
 
In de Olympiahal is er geen warm water. De boiler is kapot en deze kan pas volgende week gemaakt worden.
Dat betekent dat er deze week niet gedoucht kan worden, tijdens trainingen maar ook niet zaterdag als er wedstrijden zijn.
 
Met vriendelijke groet
Jacqueline Wijnhorst

Foto's wedstrijden Maassluis 1 en 2 van 1 december 2018

Sinds kort heeft CKC-Maassluis een eigen Flickr account waarin onze fotografen de foto's gaan plaatsen. 
Via onze facebook-site waren deze foto's altijd al te zien, nu zullen deze linken ook op de site geplaatst gaan worden. 


Foto's van de selectie-wedstrijden van afgelopen zaterdag zijn te zien met onderstaande links:

Maassluis 1: https://flic.kr/s/aHskJZ1Vfk
Maassluis 2: https://flic.kr/s/aHsmrUFagY

foto website 2edited

Fotografie: Polsus Fotografie

 

Steun CKC en koop uw boom bij 'Kerstbomen Maassluis'

Ook dit jaar 2 euro per verkochte Kerstboom voor CKC bij “Kerstbomen Maassluis” | 

Vanaf 30 november 2018 start Kerstbomen Maassluis voor de 2e jaar op rij met de verkoop van kerstbomen. Wij staan wederom, in Maassluis, op het parkeerterrein aan de Petrus Kockstraat (naast het Schuurkerkje).
U kunt uw kerstboom , vanaf 30 november 2018, ook bestellen via onze webshop (www.kerstbomenmaassluis.nl ).
Kerstbomen Maassluis verkoopt de echte Deense Nordmann spar. Deze boom staat bekend als een boom die lang meegaat.

Steun CKC.
Koop je een boom bij ons verkooppunt, of via onze webshop, dan kun je CKC sponsoren met een bedrag van 2 euro. Geef bij uw bezoek aan ons door dat u CKC wilt steunen.

Win een Kerstboom t.w.v. € 19,50.
Op onze facebook site; https://www.facebook.com/kerstbomenmaassluis/ staat momenteel een actie waarbij u een kerstboom kunt winnen.

Prijzen:
Onze Nordmann sparren zijn vanaf € 19.50 (hoogte ca. 1,50 meter) te koop.

Thuisbezorgen:
Wij bezorgen uw kerstboom thuis op maandag, woensdag en zaterdag, tussen 18.00 en 21.00 uur.
Bezorgen in Maassluis en Maasland​​€ 3,00
Bezorgen buiten Maassluis en Maasland​€ 4,50
Alle bedragen zijn incl. BTW.

Wij bezorgen in steden en dorpen tussen Naaldwijk en Schiedam.

De openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag van 10.30 uur tot ca. 18.30 uur
Op zondag van 12.00 uur tot ca 17.00 uur.

Wij wensen u fijne feestdagen.
Kerstbomen Maassluis
www.kerstbomenmaassluis.nl

Zwak begin doet c.k.c. Maassluis de nek om

46142706031 7c433265b8 kNa het eclatante succes van vorige week (22 – 27 winst bij Albatros) mocht Maassluis in eigen huis aantreden tegen het Zeeuwse Fortis. Dit moest zij doen zonder de geblesseerde Eline Groeneveld. Malou Abbas, die deze week ziek is geweest, startte op de bank.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief