BannerwebsiteKoningsdag

Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Data tennis club kampioenschappen gewijzigd

Daar door de vele afwezigen in de laatste week van juni 2018 door vakanties e.d. heeft de tennis commissie besloten het de 19e maal georganiseerde tennis club kampioenschappen toernooi te verplaatsen naar de eerste week van juni 4 t/m 9 juni 2018 (Start na afloop sport-en speldag). Voor de verdere info ga naar de site onder activiteiten tennis.

Zakelijke overwinning voor c.k.c. Maassluis

M1 Henne 2017 2018Na de eerste verliespartij van dit veldseizoen was het zaak voor c.kc. Maassluis om de rug te rechten en weer verder te gaan waar het zo goed in is dit seizoen, namelijk winnen. Afgelopen zaterdag moest Maassluis aantreden tegen KVK en moest afreizen naar Kapelle in Zeeland om te spelen tegen de nummer laatst uit de poule. Het werd een zakelijke 14 – 22 overwinning waardoor c.k.c. Maassluis met nog vijf wedstrijden te gaan nog steeds fier aan kop staat.

Toptientoernooi 2018

Het is definitief. Na een jaar afwezigheid zal zaterdag 5 mei het Toptientoernooi weer plaatsvinden bij CKC Maassluis. Wie mag zich na 5 mei Toptienkampioen van het enkeltoernooi noemen, en welk koppel gaat er met de hoofdprijs van het dubbeltoernooi van door?

Een aantal meest gestelde vragen op een rijtje:

Wie mogen er allemaal meedoen aan het Toptientoernooi?

Het toptientoernooi is voor alle spelers van de C, B, A en senioren, maar ook voor niet-spelende leden, ouders/broers/zussen van leden en vrienden.

Hoelaat start het enkeltoernooi en hoelaat het dubbeltoernooi?

Om 12.00 zal er gestart worden met het enkeltoernooi en rond 14.30/15.00 start het dubbeltoernooi. 

Hoe kan ik me opgeven?

Vanaf deze week hangt er een inschrijflijst in de kantine, maar nog makkelijker kan je je aanmelden via onderstaande link: Geef je hier direct op voor het Toptientoernooi 2018!

Extra oproep vanuit de SNAC

Hoe gaaf zou het zijn om de nieuwe supertalenten uit de C en B-teams te zien strijden tegen oud-gedienden als Marvin Soekra en Ronald van Berkel of de huidige generatie selectiespelers Leon Kloppenburg en Eva Slotboom. Ons doel: het veld weer net zo vol krijgen als 15 jaar geleden. Terug naar de tijd waar Mart en Martha sommige jonkies een poepie lieten ruiken en Tjerk en Niek als jonge honden het de iconen Mini en Maxi moeilijk maakten.

Help mee ons doel te bewerkstelligen en haal je teamgenoten, oud-spelers en ouders over om deel te nemen aan toch wel het gezelligste toernooi van CKC Maassluis!

Verenigingsgeschiedenis: officiële overdracht verenigingsbankjes

Sinds vorig jaar zomer heeft de onderhoudsploeg 2.0 (Theo Koster, Hans Doesburg, Tjeerd Geertsma, Jaap van Berkel en ondergetekende) heel wat werk verricht (o.a. onkruid verwijderen, clownskoppaal gerestaureerd, zandbakhuisje opgeknapt, hekwerk hersteld enz. enz.).
Het meest trots zijn we echter op de restauratie van onze houten verenigingsbankjes. Medio vorig jaar stonden we op het punt om deze bankjes gezien hun deplorabele staat met het grof vuil af te voeren, maar net op tijd werden we er door Henny Nieman op gewezen dat de bankjes een rijke verenigingsgeschiedenis hadden.
Na grondig onderzoek bleek dat de bankjes begin 60-er jaren zijn ontworpen en vervaardigd door de heren Jaap Poldervaart, Jan Wijnhorst en Maarten Jordaan. Dat houdt in dat de bankjes al zo’n 55 jaar lief en leed voorbij hebben zien trekken. Hele generaties talentvolle en minder talentvolle korfballers hebben er op gezeten in vreugdevolle en teleurstellende momenten. Alle reden dus om (figuurlijk gesproken) onze tanden in dit eervolle project te zetten.
Gezien de zeer slechte toestand van met name het houtwerk een uitdagende klus, die onder supervisie van Hans (de handigste van ons kwintet) echter tot een succesvol einde is gebracht. Om de cirkel m.b.t. dit stukje verenigingsgeschiedenis helemaal rond te krijgen is het de bedoeling dat a.s. zaterdag 21 april in de rust van de wedstrijd van Maassluis 1 (= ± 16.00 uur) de 3 bankjes weer officieel worden overgedragen, waarbij we hopen dat de 3 heren die aan de basis hebben gestaan daarbij aanwezig kunnen zijn. Hun namen staan in ieder geval alvast op het gedenkplaatje dat op de grootste bank is bevestigd.

Het zou natuurlijk leuk zijn als de overdracht onder grote publieke belangstelling plaatsvindt.
Dus: graag tot a.s. zaterdag!!

Met vriendelijke groet,
Mart van der Gaag

E1 wint uiteindelijk soepel van Nio……

Afgelopen zaterdag moest de E2 alweer hun 3e wedstrijd spelen tegen Nio E2. Tijdens de najaarscompetitie hadden we ook al tegen Nio E2 gespeeld met wisselend succes en in de zaal zijn we 2x ingemaakt met boter en suiker door Nio E1 dus wat het vandaag zou worden, was nog erg onzeker! Met de gebruikelijke spelers en Tristan en Diana langs de lijn begonnen we aan de wedstrijd. De 1e helft werd gekenmerkt door slordig spel, niet goed vangen en plaatsen en door het goed verdedigen van Nio, zodoende was de ruststand 3-2. Na de rust toen het zonnetje er voorzichtig doorheen probeerde te prikken, zagen we opeens een andere E1, het spel was een stuk beter en de kansen gingen er wat beter in en de eindstand was 12-3. Jongens en Nina weer 2 punten erbij, jullie gaan fier aan kop na 3 wedstrijden, maar jullie zijn er nog niet, nog 3 belangrijke wedstrijden, maar jullie zijn op de goede weg! Lars bedankt voor het fluiten.

Een supporter

Nieuwe editie WK 2 tegen 2!

CKV Valto organiseert op woensdag 23 mei 2018 de derde editie van het Westlands Kampioenschap 2 tegen 2 korfbal voor alle A, B en C jeugd uit het Westland. Na twee geslaagde edities breiden we stapje voor stapje uit, dit jaar mag ook CKC Maassluis deelnemen aan het spectaculaire evenement.

Per koppel is één jongen en één meisje verplicht. Je gaat dus samen met je partner strijden tegen een ander koppel. Om het uitdagend te maken hebben we de regels van vorig jaar verbeterd, natuurlijk kun je nog steeds een driepunter scoren vanaf je eigen korf en zijn doelpunten vanaf de achterkant twee punten waard!

De inloop van het evenement start om 18:00 uur. Om 18:30 uur zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden en om 21:30 uur is het evenement ongeveer afgelopen.

Haal jij dit jaar de finale met je partner? Let op: Er mogen maximaal 10 teams deelnemen per categorie!!!

Voor meer informatie en aanmelden: www.wk2tegen2.nl

Tot 23 mei!

Giga Kangoeroedag 2018

De 2e Giga Kangoeroedag bij c.k.c. Maassluis op de dag van de Koningsspelen

Na het succes van vorig jaar, organiseert c.k.c. Maassluis tijdens de Koningsspelen op vrijdag 20 april wederom de Giga Kangoeroedag voor de kleutergroepen van de basisscholen in Maassluis. De Giga Kangoeroedag is een sportdag, die bestaat uit enkele activiteiten gerelateerd aan het korfbalspel, maar ook andere bewegingsactiviteiten die passen bij kleuters.

Op deze tweede editie zullen we wederom met ongeveer 500 kleuters in een ochtend- en een middagprogramma aan de slag gaan. Dit jaar hebben we de volgende onderdelen: een spelletjescircuit, het aanleren/ doen van een dansje en een pauzegedeelte waarin kinderen wat limonade krijgen en zich kunnen uitleven op de aanwezige springkussens.

Ook dit jaar is het enthousiasme van de scholen weer enorm en de opgerichte werkgroep voor deze dag is vol energie aan de slag om er een geweldige dag van te maken. Het doel van de Giga Kangoeroedag is om de kleuters kennis te laten maken met sport en in het bijzonder korfbal. We hebben binnen c.k.c. Maassluis ook aanbod voor deze doelgroep. Op zaterdagochtend is van 10.00-11.00 uur een sportuurtje voor 4-6 jarigen, ook wel de Kangoeroes genoemd.


Giga Kangoeroedag 2018 programma

Maassluis, 13 april 2018

Geachte media,

Volgende week vrijdag (20-4-2018) is het zover, de tweede Giga Kangoeroedag op c.k.c. Maassluis. Deze vrijdag komen de kleuters van meerdere basisscholen naar korfbalvereniging c.k.c. Maassluis om samen een sportieve maar vooral gezellige ochtend te beleven tijdens de Giga Kangoeroedag. De Giga Kangoeroedag is een sportdag, die bestaat uit enkele activiteiten gerelateerd aan het korfbalspel, maar ook andere bewegingsactiviteiten die passen bij kleuters.

De diversen basisscholen zullen met ongeveer 500 kleuters vertegenwoordigd zijn op deze dag. Dit heeft ervoor gezorgd dat we op 20 april een ochtend- en een middagprogramma zullen hebben. Er zullen drie onderdelen zijn: een spelletjescircuit, het aanleren/doen van een dansje en een pauzegedeelte waarin kinderen wat limonade krijgen en zich kunnen uitleven op de aanwezige springkussens. 

Wij willen jullie graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen op deze dag.

Het programma:

 •  09.00 aankomst
 •  09.15 warming-up (opening met de wethouder).
 •  09.30 start spellenprogramma
 •  11.00 einde spellen
 •  11.15 einde
 •  12.00 aankomst
 •  12.15 warming-up
 •  12.30 start spellenprogramma
 •  14.00 einde spellen
 •  14.15 einde

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u ons ook altijd via de mail of telefoon bereiken.

Leon Kloppenburg                                        Sander van Aalst

( 06-34990166                                             06-24512612

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Leon Kloppenburg & Sander van Aalst

Organisatoren Giga Kangoeroedag c.k.c. Maassluis

Jaarlijks schoolkorfbaltoernooi 2018

Op dinsdag 12 en woensdag 13 juni 2018 is het weer zo ver. Dan wordt het jaarlijks schoolkorfbaltoernooi weer georganiseerd.
Op beide dagen kan er niet gespeeld worden zonder scheidsrechters. Misschien kunt u op één van die dagen helpen met het leiden van de wedstrijden.

U kunt zich nog aanmelden bij:
Guus Spierenburg 010-5922155 of bij Theo Koster 010-5921110

Dinsdag 12 juni 2018       Woensdag 13 juni 2018
1)Brain Vonk                      1) Brain Vonk
2) Mart v/d Gaag                2) Mart v/d Gaag
3) Johan Pols                    3) Johan Pols
4) Bert Montizaan              4) Bert Montizaan
5) Henny Nieman             5) Henny Nieman
6) Peter Vonk                     6) Peter Vonk
7) Peter Gregoor               7) Peter Gregoor
8) Marry v Onselen

Op dinsdag 12 juni 2018 begint het toernooi om 16:00 uur en woensdag 13 juni 2018 begint het toernooi om 13:00 uur.
Scheidsrechters gaarne een half uur voor aanvang van het toernooi aanwezig zijn zodat we de te fluiten wedstrijden aan u kunnen doorgeven.

Met vriendelijke groet
de schoolkorfbalcommissie

Geen trainen tijdens Schoolkorfbaltoernooi

Op dinsdag 12 en woensdag 13 juni 2018 wordt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij CKC Maassluis gehouden.
Daar de velden voor beide dagen zijn uitgelegd kan er op eerder genoemde dagen niet worden getraind dan wel getennist.
Op dinsdag 12 juni 2018 duurt het schoolkorfbaltoernooi tot ongeveer 20:00 uur en op woensdag 13 juni 2018 zal het toernooi rond 19:00 uur zijn afgelopen.

Levert dit problemen op neem dan contact op met:

Theo Koster 010-5921110 en/of Guus Spierenburg 010-5922155                                                        

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

De schoolkorfbal commissie

Vrijwilligers gezocht voor RTC Toernooi op 10 mei 2018

Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto.nl
Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto.nl

Op donderdag 10 mei aanstaande wordt op de velden van c.k.c. Maassluis een regiotoernooi georganiseerd. De grootste talenten in de categorieen onder 17 en onder 19 komen uit alle regio's van Nederland naar Maassluis om te strijden om de titel beste regio van Nederland. Het toernooi begint om 9.30 en zal rond 16.30 uur eindigen.

Om alles in goede banen te leiden en als club een mooi visitekaartje achter te laten, zoeken we hiervoor nog vrijwilligers (bar, keuken, wedstrijdleiding, EHBO, ontvangst, etc). Vind jij het leuk om te helpen, stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat even weten op welke tijden je beschikbaar bent.

Wedstrijdprogramma t/m zaterdag 21 april

Senioren en Junioren (A)

Hallo allemaal,

Alle A’tjes en de B1 dames en heren die bij een ander team hebben ingevallen en/of reserve gezeten, heel erg bedankt voor jullie inzet!! Zonder jullie heeft niet iedereen kunnen spelen. Ook erg leuk om jullie enthousiasme te zien en te horen over de vele succesvolle invalbeurten.

Het resterende veldseizoen blijft een puzzel. Wij blijven dan ook een beroep doen op jullie inzet om ook de senioren teams te kunnen laten spelen en handhaving te bewerkstelligen. Dit is belangrijk voor de spelers die volgend jaar in de betreffende teams gaan spelen. Als vereniging blijven we in de wedstrijdsport door de jaren heen graag op een redelijk niveau korfballen.

Bij wie moet je je afmelden?!

 • M1, M2, M3, A1, A2 graag afmelden bij Maartje (tel: 06 346 287 30)
 • M4, M5, A3, A4 graag afmelden bij Sandra (tel: 06 235 706 11)

Groetjes, Sandra en Maartje

Wedstrijdprogramma zaterdag 21 april 2018

Maassluis 1

-

KZ Danaïden 1

16:00 uur

 

Maassluis 2

-

KZ Danaïden 2

14:30 uur

 

Maassluis 3

-

RWA 4

13:00 uur

 

Thor (R) 3

-

Maassluis 5

12:30 uur

Sportveld Ellemare, ROTTERDAM

Maassluis A1

-

ONDO (G) A1

11:30 uur

 

Maassluis A2

-

Vriendenschaar (B) A1

13:15 uur

 

Triade A1

-

Maassluis A3

12:00 uur

Sportveld Waterlinie, NIEUWPOORT

Maassluis A4

-

Sporting Delta A4

10:30 uur

 

1

Thuis

KZ Danaïden 1

KZ Danaïden 2

16:00 uur

14:30 uur

Spelers

Afra, Eva, Maartje, Malou, Marjelle, Sanne, Sanne

Danny, Dennis, Henne, Leon, Luuk, Mark, Niek, Sietse, Tjerk

Reserve

A1 in overleg met trainer

Verzamelen

In onderling overleg

 

3

Thuis

RWA 4

13:00 uur

Spelers

Dorine, Femke, Rosanne, Stephanie, Romy

Jan-Cees, Koen, Lennard, Marvin

Reserve

Fleur, Karlijn, Tristan (A1), Robert vd B.

Verzamelen

In onderling overleg

 

5

Uit

Thor (R) 3

12:30 uur

Spelers

Anja, Danielle, Heleen, Jacqueline, Marleen, Melanie

Arjan, Dennis, Edwin, Hans, Peter

Reserve

 

Verzamelen

11:15 uur

 

A1

Thuis

ONDO (G) A1

11:30 uur

Spelers

Demi, Fleur, Karlijn, Thekla

Daan, Frank, Joost, Tristan

Reserve

Naomi, Isolde, Bastiaan, Lars (A2)

Verzamelen

10:15 uur

A2

Thuis

Vriendenschaar (B) A1

13:15 uur

Spelers

Chinook, Isolde, Naomi, Faye, Anouk, Merel

Bastiaan, Lars, Ramon, Ricardo, Sven

Reserve

 

Verzamelen

12:00 uur

A3

Uit

Triade A1

13:00 uur

Spelers

Chris, Jari, Sjoerd, Tim

Elaine, Isabelle, Julia, Laura, Robyn

Reserve

Jeppe (A4)

Verzamelen

11:15 uur

 

A4

Thuis

Sporting Delta A4

10:30 uur

Spelers

Anne, Bente, Cathelijne, Diana, Esmee, Kwintie

Daniël, Jeppe, Mike, Tom

Reserve

 

Verzamelen

10:00 uur

 

 

Wedstrijdprogramma zaterdag 28 april 2018

Maassluis 1

-

Atlas 1

16:00 uur

Maassluis 2

-

TOP/SolarCompleet 4

14:30 uur

Maassluis 3

-

TOP (A) 3

13:00 uur

Maassluis 4

-

KCR 6

12:00 uur

Maassluis A1

-

Velocitas A1

11:30 uur

 

 

 B&C teams


Hoi allemaal!

Het was een hele puzzel vandaag om Maassluis B2 met 8 spelers aan de start te krijgen. Ramon vulde uiteindelijk de laatste plek op in de B2, zodat de wedstrijd gewoon lekker op zaterdag gespeeld kon worden. Na de wedstrijd van Maassluis B2 stond de ‘taxi’ al klaar om Ramon snel naar zijn eigen wedstrijd te brengen, dat paste maar net. Ramon, bedankt dat jij vandaag de B2 compleet maakte!

Groetjes Sandra en Cees.

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 21 APRIL:

Maassluis B1 - Dijkvogels B1

10:15

 

Maassluis B2 - DVS '69 B1

12:00

 

Achilles (Hg) C1 - Maassluis C1

10:15

Pomonaplein, 'S-GRAVENHAGE

Maassluis C2 - Vriendenschaar (H) C2

11:00

 

 

 

B1

thuis

Dijkvogels B1

10:15 uur

Spelers

Jari, Luc, Mark, Joost

Birte, Esther, Kim, Milou, Vera

Verzamelen

9:15 uur, Wipperspark

Reserves

Remco, Ruben, Marit, Dian

Scheidsrechter

KNKV

B2

thuis

DVS '69 B1

12:00 uur

Spelers

Colin, Remco, Ruben

Dian, Marcella, Marit, Mirjam, Priscilla

Verzamelen

11:00 uur, Wipperspark

Reserves

Tijn, Krijn, Niels, Kevin

Scheidsrechter

Maassluis 1

C1

uit

Achilles (Hg) C1

10:15 uur

Spelers

Kevin, Niels, Tijn, Krijn

Denise, Marit, Noa, Simone

Vertrek

9:00 uur, Wipperspark

Chauffeurs

Familie Poldervaart, Joppe, Groenheide

Chauffeurs afbellen

Laura Lentink (tel: 06-11903937)

Sportveld

Pomonaplein, 'S-GRAVENHAGE

Reserves

Colin, Mirjam

C2

thuis

Vriendenschaar (H) C2

11:00 uur

Spelers

Jort, Martijn, Sem, Tom, Xander

Charlotte, Kimberley, Manouk, Romy, Jinte, Krista

Verzamelen

10:15 uur, Wipperspark

Reserves

 

Scheidsrechter

Danny Wisniewski

 

UITSLAGEN ZATERDAG 14 APRIL:

KCR B1 - Maassluis B1

11-18

PKC/SWKGroep B3 - Maassluis B2

17-8

Maassluis C1 - Fortuna/Delta Logistiek C1

10-21

Korbis C2 - Maassluis C2

4-4

 

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 28 APRIL:

OZC B2 - Maassluis B3

11:15

Sportcomplex De Enk, ROTTERDAM

Kinderdijk C1 - Maassluis C1

11:00

Sportpark Molenzicht, ALBLASSERDAM

 

CHAUFFEURS ZATERDAG 28 APRIL:

B3: Familie Wuijster, de Ronde, vd Bos, Pellikaan

C1: Familie vd Vaart, Booster, v Toor

- Kijk voor het volledige overzicht van de uitslagen en standen op www.ckcmaassluis.nl. Ook vind je er het wedstrijdprogramma voor de komende weken en allerlei andere handige informatie, nieuws en foto’s.

- KAN JE NIET SPELEN??

Afbellen vóór donderdag 18.00 uur Sandra van Mierlo ( 06-23570611 of Cees Glas ( 010-4601454 / bgg 06-44366688.

- KUNT U NIET RIJDEN??

Afbellen bij de coach van het eigen team.

- KAN JE NIET FLUITEN??

Zelf een vervanger regelen of ruilen van tevoren.

- COACHES: MOET JE TEAM THUIS SPELEN??

Vóór donderdag bellen naar de scheidsrechter, zodat je zeker weet dat hij of zij er staat.
D,E en F teams

Hallo korfballertjes,

Zaterdag hebben de pupillenteams het heel goed gedaan. E1, E2, E3, E4, F1 en F2 hebben allemaal gewonnen! D2 speelde heel knap gelijk tegen Dubbel Zes D1! A.s. zaterdag spelen alle pupillenteams! Allemaal weer heel veel korfbalplezier!

                                                                                              Groetjes Riet

Let op: Zaterdag 12 mei spelen D2, E3, E4, F1, F2 en F3 een wedstrijd. Kan je dan niet spelen laat me dat aub zo snel mogelijk weten! Tel. 010-5919500.

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 21 APRIL

Valto D1 – Maassluis D1

14.00 uur

Sportpark De Zwet, De Lier

Maassluis D2- KVS D2

09.30 uur

Wipperspark

Maassluis E1 – Nikantes E1

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E2- Fortuna E5

09.00 uur

Wipperspark

Olympia E2 - Maassluis E3

10.00 uur

Sportpark De Brug, Spijkenisse

IJsselvogels E5 - Maassluis E4

09.30 uur

Sportlaan, Moordrecht

Maassluis F1 – KCR F1

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis F2 – KCR F3

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis F3 – Dijkvogels F3

10.00 uur

Wipperspark

 

D1

uit

Valto D1

14.00 uur

Spelers

Floor, Benthe, Isa, Karlijn, Puck,Fedor, Jip, Mees, Rens

Vertrek

13.00 uur van veld Wipperspark

Chauffeurs

familie Godthelp, Rietdijk, Verburg

Chauffeurs afbellen

Richard Steenks, 010-5912348

sportpark

De Zweth, Veilingweg 18, de Lier


D2

thuis

KVS D2

09.30 uur

Spelers

Mila, Fenne, Parisa, Bianca, Melissa, Gian, Hidde, Max

Verzamelen

09.00 uur veld Wipperspark

scheidsrechter

Maassluis A2


E1

thuis

Nikantes E1

09.00 uur

Spelers

Nina, Luuk, Noah, Wout, Tom,

Verzamelen

08.30 uur veld Wipperspark

scheidsrechter

Ricardo Keeman

E2

thuis

Fortuna E5

09.00 uur

Spelers

Fiene, Jet, Kristel, Veronique, Matthijs

Verzamelen

08.30 uur veld Wipperspark

scheidsrechter

Isolde Spaan

E3

uit

Olympia E2

10.00 uur

Spelers

Evi, Femke, Floor, Inge, Elisa, Tamer

Vertrek

09.00 uur van veld Wipperspark

Chauffeurs

familie Duncker, Bex

Chauffeurs afbellen

Riet Le Kluse 010-5919500

sportpark

De Brug, Atletiekpad 5, Spijkenisse

E4

uit

IJsselvogels E5

09.30 uur

Spelers

Hanna, Joëlle, Lotte, Anouk, Isa, Joey

Vertrek

08.30 uur van veld Wipperspark

Chauffeurs

familie Oosterman, Houwelingen

Chauffeurs afbellen

Moniek Glas 010-4601454/06-17375534

sportpark

Sportlaan 9, Moordrecht

F1

thuis

KCR F1

09.00 uur

Spelers

Isa H, Ivy, Jasmijn, Nikki, Milo

Verzamelen

08.30 uur veld Wipperspark

scheidsrechter

Demi Zeegers

F2

thuis

KCR F3

09.00 uur

Spelers

Jessica, Tess, Fenna, Samuel, Sepp, Tijs

Verzamelen

08.30 uur veld Wipperspark

scheidsrechter

Maassluis A3

F3

thuis

Dijkvogels F3

10.00 uur

Spelers

Kim, Lieke, Cedric, Gijs, Guus, Jaro, Jurre, Tijn

Verzamelen

09.30 uur veld Wipperspark

scheidsrechter

Maassluis A2


KAN JE NIET SPELEN??

Afbellen voor donderdag 19.00 uur bij: Riet Le Kluse (010-5919500


- KUNT U NIET RIJDEN??

Afbellen voor donderdag 19.00 uur bij de coach van het eigen team


- COACHES: MOET JE TEAM THUIS SPELEN

Voor donderdag bellen naar de scheidsrechter zodat je zeker weet dat hij/zij er zaterdag is


WEDSTRIJDEN ZATERDAG 28 APRIL

Maassluis F3 – Avanti F3

10.30 uur

Wipperspark

UITSLAGEN ZATERDAG 14 APRIL

Maassluis D2- Dubbel Zes D1

  7 - 7

Maassluis E1 – NIO E2

12 - 3

Valto E2 - Maassluis E2

  3 - 11

WION E1 - Maassluis E3

10 - 13

KCR E8 - Maassluis E4

  9 - 12

RWA F1- Maassluis F1

14 - 17

Olympia F1- Maassluis F2

  3 - 12

 

Kijk voor het volledige overzicht van de uitslagen en de standen op www.ckcmaassluis.nl. Ook vind je er het wedstrijdprogramma voor de komende weken en allerlei ander handige informatie, nieuws en foto’s.

 

Tennislessen ckc Maassluis voorjaar 2018

Beste tennisliefhebbers,

Ook dit voorjaar willen we weer tennislessen aanbieden. Wederom is Ron Leidelmeijer bereid om deze lessen te verzorgen. Het zal wel een andere invulling worden dan verleden jaar. Toen was het een introducé les voor een zeer gereduceerde prijs.

Dit jaar zijn het lessen van 60 minuten met een minimale en maximale groep van 6 deelnemers voor de prijs van 12,50 euro per persoon per 60 minuten (om kosten te dekken hebben we minimaal 6 deelnemers per uur nodig). Voordelen zijn nu vooral dat je meer aandacht gaat krijgen, meer aan je minder sterke punten kan werken en na je les genoeg ruimte en tijd hebt om wat je geleerd hebt in de praktijk te brengen.

Totaal worden er 8 lessen gegeven en de eerste les start 11 april 2018. We houden 1 datum aan voor eventueel een inhaalles te verzorgen. Exacte data: woensdagen 11/4, 18/4, 25/4, 2/5, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6 en inhaalles 13/6.

Uiteraard hangt alles af van de animo, maar we willen maximaal 3 lessen verzorgen:

18.30 – 19.30 uur beginners
19.30 – 20.30 uur gemiddeld
20.30 – 21.30 uur gevorderd

Het lesgeld dient bij aanvang van de eerste les betaald te worden. Dit is meteen een mooie gelegenheid om je voor te bereiden op ons Clubtennistoernooi. Beter kan niet!

Inschrijven gaat makkelijk: e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een App naar 06-23427926

Tennisgroet,
Theo Guit namens de tenniscommissie

Koningsdagloterij: vergeet je loten niet!

Koningsdagloterij 2018

 De tijd gaat snel. Het veldseizoen is alweer begonnen, we zitten in het Paasweekend en ook Koningsdag komt met rasse schreden!

Dus ook de koningsdagloterij. Er zijn al heel veel boekjes verkocht, waarvoor onze hartelijke dank! En net als ieder jaar hebben we een aantal jeugdleden die heel erg hun best doen met verkopen. Op dit moment hebben we de families Steenks, den Brabander en Vermeer die in de race zijn voor de prijs voor het verkopen van de meeste loten.  Echt super jongens!

Het team wat als eerste in zijn geheel de boekjes heeft verkocht is de E3! Fantastisch, jullie mogen een lekker patatje eten in de kantine!

Wat wel opvalt is dat met name bij de spelende leden (B t/m senioren) het inleveren nog wat achterblijft. Dus graag zo snel mogelijk inleveren bij Annemieke of Judith.

Voor de niet spelende leden is er door een foutje mijnerzijds iets mis gegaan en zijn een aantal lotenboekjes later bezorgd dan gebruikelijk, waarvoor mijn excuses.

Er zijn nog een paar lotenboekjes over, dus als je nog mee wilt doen voor de prijs van meest verkochte loten of als je nog een paar leuke collega’s/familie/vrienden hebt die graag wat loten willen kopen, dan kun je natuurlijk altijd nieuwe loten bij ons komen halen.

Groetjes namens de loterijcommissie

Annemieke en Judith

c.k.c. Maassluis weet weer wat verliezen is

TeamfotoM1 2Maarliefst eenentwintig competitiewedstrijden was de Maassluise hoofdmacht zonder puntverlies, maar door de 20-18 nederlaag op de korfballers van KOAG, weet de ploeg van Richard van Weert weer wat verliezen is.

Maassluis C2 wint van het Schiedamse Nexus

Maassluis C2 wint van het Schiedamse Nexus…..

Afgelopen zaterdag startte de voorjaarscompetitie, omdat de C2 zowel op het veld als in de zaal maar één keer wist te winnen zijn ze lager ingedeeld. De 1e wedstrijd was tegen het Schiedamse Nexus. Met Tom, Sem, Jinte en Kimberley in de aanval en de verdediging bestond uit Xander, Martijn, Romy en Krista. Op de bank hadden we Charlotte, Manouk en Jort. Anouk, Jinte en Maxime stonden langs de lijn en Pim de Bruijn was de scheidsrechter.

Nexus startte sterk en bracht de stand op 0-1 maar gelukkig scoorde Tom uit een mooie doorloopbal. Daarna was het de beurt aan Martijn die met een kort afstandsschot er 2-1 van maakte. Ook Romy wilde niet achter blijven en scoorde met een afstandsschot 3-1. Uit een mooie combinatie tussen Kimberley en Jinte was het Jinte die met een doorloopbal 4-1 aantekende. Nexus deed nog iets terug en zorgde voor 4-2 en 4-3 en Xander zorgde dat de ruststand op 5-3. In de rust kregen de meiden en jongens de nodige aanwijzingen van hun coaches maar dat mocht de pret niet drukken want Nexus scoorde nog tweemaal 5-5. Helaas kreeg een heer van Nexus een naar aanzien ernstige blessure en moesten zij met 7 man verder. Martijn mocht in dat vak niet schieten en het blijkt in de praktijk toch erg lastig te zijn om met 8 tegen 7 tegenstanders te spelen. Xander zorgde met een doorloopbal dat wij weer op voorsprong kwamen 6-5 en Romy maakte 7-5. Gelukkig kwam de C2 weer met een echt aanvalsvak en daarin scoorde Jinte 8-5 en Sem scoorde het laatste doelpunt uit een doorloopbal 9-5 en dit was tevens de eindstand! Allemaal gefeliciteerd op naar de volgende wedstrijd! Pim bedankt voor het fluiten.

Een supporter

Orthodontist Van Zanden komt met eigen Snapchat filter

Orthodontist Van Zanden komt met eigen Snapchat filter

Vanaf vandaag kunnen patiënten van Van Zanden Orthodontie in Vlaardingen en Maassluis zich uitleven met het nieuwe geofilter van de praktijk. Hiermee kunnen patiënten foto’s en video’s met een beugelbekkie delen met hun vrienden.

Natuurlijk geeft het filter geen realistische weergave van een beugel, maar is het vooral ludiek bedoeld. ‘We merken dat jongeren in onze praktijk vaak Snapchat gebruiken om aan vrienden te laten zien dat ze bij de ortho zijn. Daarom hebben we zelf een grappig filter ontwikkeld waarmee ze met een “big smile” de deur uit gaan,’ aldus praktijkeigenaar en orthodontist Rens van Zanden.

Wie het Snapchat filter wil testen, moet wel naar de praktijk in Vlaardingen of Maassluis komen want het filter is speciaal voor die locaties ontworpen. Van Zanden roept zijn patiënten op om de snaps vooral op Facebook en Instagram te delen en de praktijk te taggen. De leukste snaps worden geplaatst op de pagina van de praktijk.

Van Zanden Orthodontie
Van Zanden Orthodontie is sinds 1994 gevestigd aan de Reigerlaan 53 in Vlaardingen en sinds 2010 aan de Lange Boonestraat 10 in Maassluis. Van Zanden Orthodontie is een moderne orthodontie praktijk waar met de meest moderne materialen en technieken wordt gewerkt. Deze praktijk staat voor professionaliteit, hoogwaardige orthodontie en persoonlijke aandacht voor de patiënt. 

Nieuws vanuit de Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is er de afgelopen maanden wederom in geslaagd om een aantal nieuwe sponsors aan onze vereniging te binden.
Wij stellen de nieuwe sponsors graag aan jullie voor:

- Van der Kraan accountants en adviseurs
Shirtsponsor alle F- teams www.vdkraan.nl

- Jé-Té Woonidee
Shirtsponsor van Maassluis 4 en bordsponsor www.jetewoonidee.nl

- Dick’s autoschade
Bordsponsor www.dicksautoschade.nl

Wij bedanken de nieuwe sponsors voor het vertrouwen in onze vereniging en hopen op een goede samenwerking.
Mocht je nog een tip hebben voor een nieuwe sponsor ( denk bijv. aan je werkgever) dan horen wij dat uiteraard graag.

Sponsorcommissie ckc Maassluis
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tennistoernooi ckc Maassluis 2018

Beste tennisliefhebbers,

Het leukste en gezelligste tennistoernooi van Maassluis staat alweer voor de deur. We gaan het dit keer iets anders doen dan de jaren hiervoor. De finales worden niet op vrijdagavond gespeeld, maar op zaterdag (vanaf 16.00 uur). Dit heeft vele voordelen zoals meer supporters, maar ook de gelegenheid om na de finales allemaal een hapje te eten.

Het toernooi is van maandag 25-06-2018 tot en met zaterdag 30-06-2018 (maandag tot en met vrijdag starten we de wedstrijden om 19.00 uur en de zaterdag/finale dag starten we om 16.00 uur).

Zet deze week meteen vast in je agenda en schrijf je in. Uiteraard mag je voor 1 discipline inschrijven, maar ook voor 3 zoals enkel-, mixed dubbel- en dubbel spel. Als je voor 2 of 3 disciplines inschrijft houden we er zoveel mogelijk rekening mee bij de indeling van je wedstrijden.

Wij verheugen ons nu al op jullie inschrijvingen en zijn al aan de slag om er weer een ouderwets spannend en gezellig toernooi van te maken.

Tennisgroet,
Theo namens de tenniscommissie

Inschrijven: per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app naar 06-23427926

Geef je op voor het vrijwilligersfeest!

Op zaterdag 14 april is het weer tijd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest!
Met dit feest willen we onze vrijwilligers bedanken voor alle tijd, energie en inzet die ze in onze club steken! Iedereen (vanaf 18 jaar) die op welke manier dan ook zijn of haar vrijwillige steentje bijdraagt aan de vereniging, is van harte welkom op dit feest!
Dit jaar is het thema: Japan! De DJ's van The Differences verzorgen de muziek op deze avond. En verder zullen er diverse Japanse elementen aan de avond worden toegevoegd, variërend van de hapjes tot ...?
Zorg dat je erbij bent! Dit jaar kun je je aanwezigheid wel op een heel bijzondere manier laten vastleggen!
Geef je op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je naam op de lijst in de kantine!


Vrijwilligersfeest 14 april 2018

D t/m F: wedstrijden en chauffeurs 2e helft veld 2017-2018

Hallo allemaal,

Hieronder het wedstrijdprogramma van de pupillenteams voor het veld met de chauffeurs. Kunt u niet rijden, probeer dan eerst zelf te ruilen. Als dit niet lukt a.u.b. afbellen bij de coach van het team. We hebben ons best gedaan om het zo goed mogelijk te doen maar er kunnen fouten in zitten, ook kunnen er nog wijzigingen komen. Merkt u iets op laat mij dat dan weten zo helpen we elkaar. Allemaal een sportief veldseizoen!

Groetjes Riet Le Kluse tel.010-5919500


WEDSTRIJDEN ZATERDAG 31 MAART

Maassluis D1 – KCC D1

10.00 uur

Wipperspark

Excelsior D2 - Maassluis D2

10.30 uur

Sportpark Biesland, Delft

KCR E3 - Maassluis E1

09.00 uur

Sportpark Sportlaan, Ridderkerk

Maassluis E2 – Avanti E3

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E3 – KCR E2

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E4 – Nieuwerkerk E6

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis F1 - NIO F1

09.00 uur

Wipperspark

Excelsior F3 - Maassluis F3

09.30 uur

Sportpark Biesland, Delft

 
CHAUFFEURS ZATERDAG 31 MAART

D2: familie van Vliet, Crooswijk, van Elswijk

E1: familie Vermeer, Visser

F3: familie Baars, Zohland, Quack

 

WEDSTRIJDEN ZATERDAG 7 APRIL

RWA D1- Maassluis D1

09.00 uur

Sportcomplex Landweg, Poortugaal

 

Nikantes E1 - Maassluis E1

10.00 uur

 Sportcomplex Botreep, Hoogvliet

Fortuna E5 - Maassluis E2

12.00 uur

Sportpark Kruithuiseg-Oost, Delft

Maassluis F2 – OZC F1

09.00 uur

Wipperspark


CHAUFFEURS ZATERDAG 7 APRIL

D1: familie Godthelp, Rietdijk, Verburg

E1: familie Bos, Vermaas

E2: familie v.d. Burgt, PleijsierWEDSTRIJDEN ZATERDAG 14 APRIL

Maassluis D2- Dubbel Zes D1

09.30 uur

Wipperspark

Maassluis E1 – NIO E2

09.00 uur

Wipperspark

Valto E2 - Maassluis E2

10.15 uur

Sportpark De Zwet, de Lier

WION E1 - Maassluis E3

11.20 uur

Sportcomplex, Max Planckplaats,Rotterdam

KCR E8 - Maassluis E4

09.00 uur

Sportpark Sportlaan, Ridderkerk

RWA F1- Maassluis F1

09.00 uur

Sportcomplex Landweg, Poortugaal

Olympia F1- Maassluis F2

10.30 uur

Sportpark De Brug, Spijkenisse

Maassluis F3 – Dijkvogels F3

09.00 uur

Wipperspark


CHAUFFEURS ZATERDAG 14 APRIL

E2: familie v.d. Kraan, Godthelp

E3: familie Hijlkema, Slot

E4: familie Noordermeer, v.d. Meulen

F1: familie Tromp, Holtman

F2: familie Bekker, BrandonWEDSTRIJDEN ZATERDAG 21 APRIL

Valto D1 – Maassluis D1

14.00 uur

Sportpark De Zwet, De Lier

Maassluis D2- KVS D2

09.30 uur

Wipperspark

Maassluis E1 – Nikantes E1

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E2- Fortuna E5

09.00 uur

Wipperspark

Olympia E2 - Maassluis E3

10.00 uur

Sportpark De Brug, Spijkenisse

IJsselvogels E5 - Maassluis E4

09.30 uur

Sportlaan, Moordrecht

Maassluis F1 – KCR F1

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis F2 – KCR F3

09.00 uur

Wipperspark

ONDO F5 - Maassluis F3

10.30 uur

Juliana Sportpark, ‘s-Gravenzande

 
CHAUFFEURS ZATERDAG 21 APRIL

D1: familie Godthelp, Rietdijk, Verburg

E3: familie Duncker, Bex

E4: familie Oosterman, Houwelingen

F3: familie v.d. Gaag, Bergwerff, de SnaijerWEDSTRIJDEN ZATERDAG 12 MEI

Maassluis D1 – IJsselvogels D1

10.00 uur

Wipperspark

KVS D2- Maassluis D2

12.00 uur

Cas van Dijkpark, ‘s-Gravenhage

Maassluis E3- Olympia E2

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E4 - IJsselvogels E5

09.00 uur

Wipperspark

KCR F1 - Maassluis F1

09.15 uur

Sportpark Sportlaan, Ridderkerk

KCR F3 - Maassluis F2

10.30 uur

Sportpark Sportlaan, Ridderkerk

Maassluis F3 - ONDO F5

09.00 uur

Wipperspark

 
CHAUFFEURS ZATERDAG 12 MEI

D2: familie Egberts, Booster, Keppel

F1: familie Alleblas, v.d. Kraan

F2: familie Koree, v.d. MeulenWEDSTRIJDEN ZATERDAG 26 MEI

Maassluis D1 – KOAG D1

11.00 uur

Wipperspark

Maassluis D2 – Excelsior D2

10.00 uur

Wipperspark

Maassluis E1 – KCR E3

09.00 uur

Wipperspark

Avanti E3 - Maassluis E2

12.00 uur

Sportpark De Groene Wijdte, Pijnacker

KCR E2 - Maassluis E3

10.00 uur

Sportpark Sportlaan, Ridderkerk

Nieuwerkerk E7 - Maassluis E4

09.00 uur

De Kleine Vink, Nieuwerkerk a/d IJssel

NIO F1 - Maassluis F1

09.00 uur

Sportveld Abeelweg, Rotterdam

OZC F2 - Maassluis F2

11.00 uur

Sportcomplex De Enk, Rotterdam

Maassluis F3 – Excelsior F3

09.00 uur

Wipperspark


CHAUFFEURS ZATERDAG 26 MEI

E2: familie de Jong, Pleijsier

E3: familie Grootveld, Libregts

E4: familie de Brabander, Weltevrede

F1: familie Tromp, Baars

F2: familie Bekker, v. VlietWEDSTRIJDEN ZATERDAG 2 JUNI

ONDO D1- Maassluis D1

10.15 uur

Juliana Sportpark, ‘s-Gravenzande

Dubbel Zes D2- Maassluis D2

10.00 uur

Stokroosveld (DZ), ‘s-Gravenhage

NIO E2 – Maassluis E1

10.30 uur

Sportveld Abeelweg, Rotterdam

Maassluis E2 – Valto E2

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E3- WION E1

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis E4 – KCR E8

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis F1 – RWA F1

09.00 uur

Wipperspark

Maassluis F2 – Olympia F1

09.00 uur

Wipperspark

Dijkvogels F3 - Maassluis F3

09.30 uur

Sportveld Dijkvogels, Maasdijk

 
CHAUFFEURS ZATERDAG 12 JUNI

D1: familie Vermeer, Bos, van Buuren

D2: familie Crooswijk, van Vliet, van Elswijk

E1: familie Vermaas, Visser

Eindstand zaalcompetitie

De zaalcompetitie is voorbij en wat is de eind stand. 

Na afloop van de zaalcompetitie staat de teller op: 49 gefloten wedstrijden. 
Met dank aan: Johan Pols, Wouter Dirks, Pascal Huisman, Mark van Buren, Pim Bruijn, Terence Buijs, Koen de Bruijn, Alex van Kempen en John Kosse. 

Na het laatste schrijven zijn er nog 5 wedstrijden aan ons totaal toegevoegd. In het weekend van 17/18 februari floot Wouter op zaterdag bij Vriendenschaar in Hardinxveld-Giesendam. Peter nam de thuiswedstrijd van Maassluis A2 voor zijn rekening. Op zondag ging Pascal op pad naar Dordrecht om bij Deetos te fluiten. 

In de week erna was Wouter door de weeks erg actief. Op dinsdagavond reisde hij af naar Rijswijk om bij Refleks te fluiten en donderdagavond ging hij op weg naar Delft om zich te melden bij Excelsior. 

Het laatste speelweekend bleef leeg voor de rompregeling arbitrage. Onze scheidsrechters kwamen niet in actie. Vorig jaar hadden we nog wat “toetjes” bij diverse NK’s. Dat zat er dit jaar niet in. Dus met 49 wedstrijden kunnen we de stand opmaken. Hieronder is zichtbaar hoe het afgelopen zaalseizoen zich verhoudt tot de voorgaande jaren. 

   Te fluiten wedstrijden  Wedstrijden voor sportieve sanctie  Aantal gefloten wedstrijden  Tekort  Boete te betalen
 Zaal 17/18  71  42  49 -22   € 643,50*
 Zaal 16/17  71  42  56  -15  € 446,25
 Zaal 15/16 65  39   61  -4  € 117,00
 Zaal 14/15 62  36  40  -22  € 643,50
Zaal 13/14 62 36 17 -45

€ 2369.25


Hoe zijn de cijfers tot stand gekomen. Het afgelopen zaalseizoen hebben we te maken gehad met blessureleed van Johan en Terence. Tevens heeft Mark veel minder gefloten dan voorgaande jaren, omdat hij regelmatig werd aangewezen op tijdstippen dat hij zelf moest spelen. 

Ook het aantal thuis gefloten wedstrijden was dit jaar minder dan afgelopen jaren. Dit jaar hebben we 7 thuis-wedstrijden gefloten tegenover 11 van vorig jaar. Voor de 7 thuiswedstrijden krijgen we € 35,70 , dus onze uiteindelijke boete is: € 643,50 - € 249,90 = € 393,60*. 

Bovenstaande cijfers geven aan, dat we er nog lang niet zijn en dat de ingeslagen weg nog lang niet het gewenste resultaat geeft. Toch zitten we niet bij de pakken neer en blijven we ons inzetten om uiteindelijk in de positieve cijfers te komen. 

Dat betekent, dat we afgelopen woensdag een avond hebben gehad met onze scheidsrechters om terug te kijken naar de 1ste helft veld en het afgelopen zaalseizoen. Een prima avond die door onze scheidsrechters erg gewaardeerd werd. Je ziet elkaar weinig en dan is zo’n avond van belang om onder het genot van een hapje en drankje weer even bij te praten. 

Helaas moeten we melden, dat we afscheid nemen van één van onze scheidsrechters. Koen heeft een baan gekregen in Praag en zal daarom niet meer beschikbaar kunnen zijn om als scheidsrechter op te treden. 

We wensen Koen veel succes in zijn nieuwe baan en we bedanken hem voor zijn inzet als scheidsrechter voor CKC Maassluis. 

Hoe ziet de rest van het seizoen er uit? Wat gebeurt er nog meer? Allereerst kunnen we melden, dat Lilly als kersverse moeder onze commissie heeft verlaten. Uiteraard feliciteren we haar en haar man met de geboorte van hun dochter. We wensen hen veel geluk met de kleine wereldburger. Daarnaast willen we Lilly bedanken voor haar werk in onze commissie. 

Tevens kunnen we ook melden, dat onze commissie weer compleet is. Pim Bruijn heeft de plaats van Lilly ingenomen. Daar zijn we erg blij mee. Wij heten Pim van harte welkom in onze commissie. Ondertussen heeft Pim zijn eerste werkzaamheden al afgeleverd. Samen met Annelein heeft hij het scheidsrechtersrooster in elkaar gezet, zodat alle ploegen weer weten voor welke wedstrijden zij verantwoordelijk zijn om te fluiten. 

In het schema staat per wedstrijd welk team deze wedstrijd moet fluiten. Voor de diverse wedstrijdsecretariaten, coaches van ploegen en voor onze commissie is het handig om te weten wie uit een bepaald team deze wedstrijd gaat fluiten. Daarom is het handig dat de scheidsrechter zijn of haar naam invoert in het digitale schema. 

Mochten er scheidsrechters zijn die begeleiding willen hebben bij hun wedstrijd, dan kan je dit melden bij Afra, tel: 0625458628. De weekenden zijn weer ingedeeld met de begeleiders. 

We zijn ook weer aan de slag met het spelregelcertificaat. Afra heeft aan alle seniorleden die nog geen certificaat hebben behaald een uitnodiging via de email gestuurd, zodat men aan de slag kan. Er zijn nog 18 seniorleden die, voordat het nieuwe seizoen begint, hun spelregelbewijs nog moeten halen. Het KNKV heeft de verplichting gesteld dat alle seniorleden voor 1 september het spelregelbewijs gehaald moeten hebben. Tevens krijgen de junioren die volgend jaar senior worden ook een uitnodiging om er mee aan de slag te kunnen. 

Voor iedereen die zijn of haar spelregelkennis wil opfrissen, dan kan dat op maandag 9 april om 20.30 uur. Onder leiding van Pascal worden allerlei spelsituaties doorgenomen en hij besteedt ook aandacht aan de opgaven van het spelregelbewijs. Mocht je daar dus vragen over hebben, grijp dan je kans op 9 april. 

Zijn er vragen, dan zijn wij bereikbaar via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Harry en Gerda van Buren

Ziekenboeg 21-3

Zoals jullie wel weten is Kim Crooswijk uit de B1 al langere tijd geblesseerd aan haar knie en moest geopereerd worden en dat is afgelopen maandag gebeurd. Vooral de laatste tijd had zij vrij veel last van haar knie en was zij erg blij dat het nu plaatsgevonden heeft. Nu is het afwachten en hopen dat de operatie succesvol is geweest. Kim heel veel sterkte en nu is het een kwestie van opbouwen!! 

Henriette van de Weem is druk bezig met de derde chemokuur en nu maar hopen dat ze goed aanslaan, Henriette heel veel sterkte!! 

Maxime de Rijke uit het tweede heeft haar vinger gebroken en is dus voor langere tijd uitgeschakeld! Heel veel sterkte Maxime. 

Maaike v.d. Gaag heeft een zweepslag opgelopen dus kan zij niet spelen, sterkte Maaike! 

En onze voorzitter Niels Verburg heeft iets te fanatiek geskied en is dus geblesseerd aan zijn hand, Niels sterkte ermee! 


Weet jij iemand die ziek of geblesseerd is, mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Diane van Loo vd Gaag

Uitnodigingen voor toernooien/events

We ontvangen regelmatig uitnodigingen van verenigingen en knkv voor toernooien, evenementen en clinics.

1. Op zaterdag 23 juni is op het Noordwijkse strand het Fluks Beachkorfbal 2018: www.beachkorfbal.eu
2. Van 30 april t/m 4 mei organiseert Korfbalstars op 5 locaties door heel Nederland clinics voor E/D en C/B-spelers: http://www.korfbalstars.nl/nieuws/meiclinics/
Shirtsponsors:
bluelogo  TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee

Nieuwsbrief