Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis A2 zoekt een trainer!

d7796eb0 8eca 490b 8380 fbb1532ea6ad

Heb jij altijd al wat voor de vereniging willen doen maar weet je niet wat?

Wordt trainer/coach voor de A2. Jonge enthousiasten spelers die graag wat willen leren.
Wil je dat niet alleen doen? Je mag het ook samen doen.

OOK MAASSLUIS A2 VERDIENT EEN TRAINER.
Contact: Lilly de Jong 0646244032

Selectie neemt afscheid van Pim, Nosa en Milou

Pim


PIM

Pim is al jarenlang selectiespeler van c.k.c. Maassluis. Helaas moeten we afscheid nemen van Pim als selectiespeler. Na bijna 20 jaar korfbal moest hij dit seizoen besluiten om te stoppen vanwege aanhoudend fysiek ongemak. Zowel de selectiespelers als toeschouwers gaan hem ontzettend missen op het veld. Makkelijk scorend, energiek en stabiel was hij altijd. Hij nam dan ook als routinier Maassluis 2 vaak op sleeptouw. Ook droeg hij zijn steentje bij aan de prestaties van Maassluis 1. Zij maakten zo nu en dan gebruik van zijn korfbaltalent.

Gelukkig gaat deze duizendpoot onze club niet verlaten, want achter de schermen speelt hij een belangrijke rol in de communicatie en is hij niet te beroerd om overal waar nodig te helpen!

We willen je hierbij bedanken voor al die trouwe korfbaljaren, grote inzet en de vele mooie prestaties. We hadden je graag op de schouders het veld af willen dragen maar nu maar op deze manier: heel erg bedankt Pim! En super tof dat CKC nog van al je andere kwaliteiten gebruik mag maken!

Nosa


NOSA

Een hardwerkende en betrouwbare selectiespeelster gaat c.k.c. Maassluis helaas verlaten. Nosa heeft besloten om dichter bij huis te gaan korfballen en de overstap te maken naar korfbalclub Achilles in Den Haag. Na 6 jaar moeten we haar fanatisme en werklust in het veld gaan missen. Zij schuwde geen duel. En of het een dame of een heer was maakte haar niet uit. Hardwerkend sleurde zij Maassluis 2 er vaak doorheen. Ook hielp zij waar ze kon de vereniging met het fluiten en trainen van jeugdteams. Onwijs bedankt voor je inzet de afgelopen jaren. Jammer dat we je afscheid niet met veel sfeer en gezelligheid konden afsluiten op het veld! Hopelijk kom je nog eens langs. En weet dat het hek van CKC Maasluis altijd voor je openstaat!Milou


MILOU

Een talentvolle jeugdspeelster gaat c.k.c. Maassluis verlaten. Na 10 jaar Maassluis heeft Milou eind van dit seizoen besloten om haar korfbalgeluk bij Fortuna te gaan beproeven. We gaan haar winnnaarsmentaliteit en scorend vermogen missen. Dit zorgde er ook altijd voor dat tegenstanders rekening met je hielden. Ook heb je CKC een aantal jaren geholpen met trainen, coachen en fluiten van jeugdteams . Hierbij willen wij onze waardering uitspreken voor je inzet op en naast het korfbalveld de afgelopen 10 jaar. Wij wensen je veel korfbalplezier bij Fortuna. Weet dat je bij c.k.c. Maassluis altijd van harte welkom bent!

Open trainingen c.k.c. Maassluis een groot succes

open training
De gehele maand juni konden kinderen tot 12 jaar gratis meetrainen bij Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis. Van de jongste Kangoeroes (4 jaar) tot aan de D-teams kwamen meer dan 40 enthousiaste kinderen af op de trainingen om weer lekker te sporten en zo direct kennis maakten met de korfbalsport en de vereniging. Na afloop krijgen zijn allemaal een leuke goodiebag met informatiepakket in een échte c.k.c. Maassluis tas.

Tennissen bij c.k.c. "Maassluis"

Wat een top idee. Wat leuk om een balletje te slaan met je vrienden en vriendinnen. Een enkel, dubbel of mix spelletje, daar ga je toch voor!

GRATIS TENNISSEN in juli en augustus

>> Ben jij korfballid én heb jij behoefte aan sportieve activiteit in de zomer?
Kom gratis tennissen bij je vereniging en start fris aan het nieuwe korfbalseizoen. Korfballeden van 16 jaar en ouder krijgen de mogelijkheid om " gratis" te tennissen in de maanden juli en augustus 2020 op ons complex. Zowel overdag als 's avonds. Een mooie gelegenheid om je conditie op peil te houden. Jeugdleden onder de 16 jaar zijn onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder eveneens welkom.

Het hek is natuurlijk afgesloten, maar de sleutel kan je na telefonisch overleg afhalen bij:
Jaap van Berkel, Wipperspark 112, tel.nr.: 06-34563910
Henny Nieman, Groen van Prinstererkade 8, tel.nr.: 06-54224777

Daar er getennist wordt op kunstgras raden wij wel aan om harde tennis ballen te gebruiken en geen zachte! (Tip: HEAD PRO of SLAZENGER WIMBLEDON tennisballen). Een tinnetje met 4 HEAD PRO tennisballen verkrijgbaar bij Henny Nieman, zo lang de voorraad strekt, voor 6 euro. De opbrengst komt ten goede aan de verbouwing van de kleedkamers.

Wij hopen dat van deze mogelijkheid veel gebruik gemaakt zal worden om sportief bezig te blijven en mede hierdoor ook weer fit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Veel tennis plezier gewenst.

>> Ben jij geen korfballid (meer), maar wil je wel graag (met jouw korfbalvrienden) tennissen op c.k.c. "Maassluis"?
Neem contact op met Henny Nieman van de Tenniscommissie via 06-54224777.


WALKING TENNIS

Misschien is dat wat voor onze oudere korfballeden en zou je dat wel eens wel eens met je vrienden of vriendinnen uit willen proberen dan is dat de gelegenheid om dit gratis te doen in de maanden juli en augustus 2020.

>> Waarom Walking Tennis?
De doelstelling is om ouderen in beweging te krijgen en houden. Tennis is een sport dit tot op hoge leeftijd prima kan worden beoefend. Maar door diverse oorzaken kan de lol van het tennissen af gaan. Denk aan slijtage van gewrichten of vermindering van reactievermogen.
Het spelen van rally's is door de snelheid van het spel dan niet meer mogelijk en dat is nu net het doel van een partijtje tennis. Een mooi potje spelen, het de tegenstander lastig maken of de bal mooi wegleggen.

>> Daarom is er nu Walking Tennis
Met wat aangepaste regels zoals:
- De bal mag 2 keer stuiteren
- Mogelijkheid om op het kleinere enkelveld een dubbelpartij te spelen

Zo blijft tennis een leuke sport en blijft men lekker in beweging.


DINSDAGMORGEN VRENIEUREN TENNIS
Het is geen "walking tennis", maar er wordt normaal tennis gespeeld, maar wel het dubbelspel. Wie spelen het? Diverse mannen, welke ouder als 60 jaar zijn en genieten van de pensioen leeftijd. Al vele jaren zijn zij actief op de dinsdag morgen op het schitterende sport complex van onze vereniging. Daar deze groep enthousiastelingen nogal eens een paar dagen weggaan of op vakantie gaan zijn nieuwe tennissers van harte welkom. De start is om 09.30 uur. Komt gezellig langs, brengt gelijk uw racket mee en proeft de sfeer!

De tennis commissie,

Marleen Dekker, Wilma en Henny Nieman.

Sponsors bedankt!

Het blijven vreemde tijden voor onze club. We hebben prachtige zomerse weekenden achter de rug. Weekenden waarin we natuurlijk graag van half 9 in de ochtend tot half 9 in de avond met iedereen op het veld hadden willen doorbrengen. Kijken naar spannende en leuke korfbalwedstrijden, kletsen met vrienden en vriendinnen en genieten van de zon en een drankje. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, maar er volgen op zeker betere tijden! Er wordt alweer lekker getraind door onze leden en dat is een mooie eerste stap.
 
Ook voor onze gewaardeerde sponsors zijn dit natuurlijk vervelende en misschien ook wel onzekere tijden. Deze hele crisis zorgt voor onverwachte veranderingen in de bedrijfsvoering van onze sponsors. Soms doen zich wellicht mooie kansen voor, maar natuurlijk zal het ook gebeuren dat 2020 en wellicht ook 2021 een veel minder goed jaar zal zijn dan het bedrijf had ingeschat.
 
Uiteraard denken wij aan onze sponsors en voelen wij met hen mee! We willen op deze manier laten weten dat we enorm trots op ons sponsorbestand zijn en dat we elke sponsor enorm dankbaar zijn voor hun steun aan ckc Maassluis.RCN vakantiepartk

Gelukkig hebben wij weer het vertrouwen en ondersteuning gekregen van een aantal sponsoren waarvan het contract afliep. Spannend om deze gesprekken dan aan te gaan. Wij zijn dan ook heel blij dat al deze sponsoren bereid waren om de contracten te verlengen. Daarnaast kunnen wij RCN Vakantieparken als nieuwe bordsponsor verwelkomen voor de komende 3 jaar.
 
 Voor alle sponsors geldt natuurlijk: blijf allemaal gezond en we hopen dat het goed gaat met jullie bedrijf!
 
Sponsorcommissie ckc Maassluis

Focus op ledenwerving én ledenbehoud / ledenbinding!

Het bestuur heeft Melanie Wijnhorst benaderd om een werkgroep op te richten om aandacht te besteden aan leden werving en ledenbehoud. Doel: 500 betrokken leden in 2030, waarvan 250 spelend.

Dit doel is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van onze vereniging. KNKV noemt dit ledenaantal om bestaansrecht te borgen. Daarnaast zijn er veel spelende leden nodig om onze sportieve doelstelling te bereiken. Daarvoor is het essentieel dat jij als lid trots bent én blijft op jouw club en dit uitdraagt. Zodat we samen met plezier kunnen presenteren.

Op maandagavond 29 juni nemen Melanie, Pim en ondergetekende deel aan een webinar vanuit de KNKV over dit onderwerp. Wij verwachten hiermee goede ideeën te verkrijgen om binnen onze vereniging mee aan de slag te gaan. .

Vind jij ledenbinding en ledenwerving ook zo'n interessant onderwerp?
Neem vrijblijvend contact op met Daniëlle Keeman en/of Melanie Wijnhorst om te kijken hoe jij mee kan helpen om ons doel te behalen. Wij zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Daniëlle) en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Melanie)

Op naar 2030! In dat jaar bestaat onze vereniging precies 100 jaar. Zorg dat jij erbij bent/blijft.

Daniëlle Keeman
Vrijwilligerscommissie

Bouwblog

Datum: 27 juni 2020

De bouwcommissie heeft de afgelopen periode gestaag doorgewerkt. De documentatie ten behoeve van de offerteaanvraag voor de realisatie van nieuwe kleedkamers in het Unitas-gebouw is af. De bouwvergunning is binnen. En de oude energievoorziening van het Unitas-gebouw is inmiddels afgesloten.

Kortom: We zijn nu daadwerkelijk aanbeland bij het moment waarop aannemers aangeschreven gaan worden voor een offerte. En dat is belangrijk. Helemaal in deze onzekere tijden. We moeten echt weten waar we in financiële zin aan toe zijn, voordat we het plan definitief in gang kunnen zetten.

Heeft corona effect op onze verbouwplannen?
Het moge duidelijk zijn dat de Corona-crisis invloed heeft op de verenigingsfinanciën. We kunnen een kostbare verbouwing alleen aanvangen als we er zeker van zijn dat we hier als vereniging financieel sterk genoeg voor zijn.

Ten tijde van de ALV 2019 was de verwachte aanvang van de verbouwing september 2020. Door de corona-tijd verwachten wij dat dit een jaar zal opschuiven: september 2021. Dit kan eerder of later worden, wanneer het bestuur volledig inzicht heeft in de haalbaarheid van het project en de financiële situatie van de vereniging door het bestuur weer als stabiel beschouwd kan worden.

Hoe hoog staat de verbouwing op de prioriteitenlijst?
De verbouwing van ons clubhuis is belangrijk voor de toekomstbestendigheid van onze club. Maar we gaan niet door ten koste van alles. We willen graag samen op een gezonde manier en met plezier ons 100 jarig jubileum halen.

Onze sportieve en nevenactiviteiten mogen hier dus niet onder leiden. Deze staan financieel gezien los van de verbouwing en hiervoor blijft altijd ruimte. Samen met plezier presteren blijft ons motto. Gezelligheid is één van de belangrijkste kernwaarden van c.k.c., zoals ook bleek uit de enquête waarin om jouw mening is gevraagd.

Hoe gaan we verder?
De bouwcommissie en het bestuur gaan verder met inzicht krijgen in de haalbaarheid van het project door het kostenplaatje in beeld te brengen.

Enerzijds brengt de Bouwcie de kosten in beeld middels offerte aanvragen bij diverse aannemers.

Anderzijds verifieert de Bouwcie de beschikbaarheid van onze beoogde financiële middelen. Zijn de verschillende subsidiemogelijkheden nog steeds beschikbaar? En kunnen we deze reserveren voor een x-periode, totdat de financiële stromen van de vereniging weer stabiel zijn? Hoe kijken leden aan tegen een obligatielening?

Het bestuur buigt zich de komende tijd over de begroting van 2020-2021 en verder.

De verwachting is dat we jou op de ALV in oktober kunnen informeren over het resultaat van bovengenoemde acties. Hoe staan we ervoor? Gaan we door? En hoe en wanneer gaan we door?

Uiteraard gebeurt dit met instemming van jou, als zijnde betrokken c.k.c. lid. Dus zorg dat je erbij bent in oktober.

Bouwen = Presteren. En dat doen we bij c.k.c. samen met plezier!
We zijn bezig om een actiegroep op te zetten die op een lucratieve en inventieve manier ons spaarpotje weet aan te vullen. Doel: 50-75k binnenhalen voor de verbouwing van onze sportvereniging.

Hoe minder we onze reserves hoeven aanspreken; Hoe beter. Vooral met de onzekere toekomst door corona lijkt onze eigen inleg te verdampen.

Denk jij dat dit doel omhoog kan worden bijgesteld? Heb je ideeën? Laat het ons weten en/of doe mee.

Wil jij ook meedoen? Wil jij betrokken zijn bij de realisatie van ons clubhuis?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of ga vrijblijvend in gesprek met Daniëlle Keeman van de vrijwilligerscommissie over de mogelijkheden.

Namens de Bouwcommissie en het Bestuur

c.k.c. Maassluis viert binnenkort 90-jarig jubileum

Over twee weken bestaat c.k.c. Maassluis 90 jaar! Een jubileum waar wij als korfbalvereniging trots op mogen zijn. Deze mijlpaal willen wij niet zomaar voorbij laten gaan.

Zet daarom een groot kruis op
𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝟭𝟭 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟬 in jouw agenda. Op deze avond wordt er vanuit c.k.c. Maassluis een online ‘pub’ quiz georganiseerd voor jong en oud. Denk jij alles te weten over onze vereniging? Dan is dit een goede test! Onder het genot van een heerlijke fles wijn en wat borrelnootjes gaan we op jacht naar de alleskenner!

Om de kans op de winst zo groot mogelijk te maken, kun je het beste deelnemen met een groep vrienden of familieleden. Zie je dit niet zitten, dan mag je ook individueel deelnemen. Er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de quiz!

image0 1
Om de pubquiz zo aangenaam mogelijk te maken, verkopen wij flessen wijn (wit: Pinot Grigio; rood: Shiraz Appassimento) voor een symbolisch bedrag van €9,00. Naast de fles wijn, ontvang je ook nog wat nootjes voor bij de borrel. Het is niet zomaar een fles wijn, Edwin Sonneveld heeft een speciaal etiket ontworpen voor ons 90 jarig bestaan. Daarnaast mogen wij nog iets heel leuks bekend maken: door een fles te kopen, doe je automatisch mee aan de loterij die hieraan verbonden zit. Per fles ontvang je één lotnummer. Dankzij RCN vakantieparken hebben wij een onwijs gave prijs die we weg mogen geven aan het winnende lotnummer. Het winnende lotnummer wint namelijk een cheque van RCN vakantieparken van maar liefst €400. Hiervoor willen wij RCN vakantieparken heel erg bedanken!

Doe je nou niet mee aan de pubquiz, omdat je bijvoorbeeld niet kunt. Dan is het alsnog mogelijk om wijn te bestellen. Op deze manier doe je mee aan de loterij en heb je een mooi aandenken aan het 90 jarig bestaan van c.k.c. Maassluis. De flessen wijn zijn te bestellen bij Demi Zeegers. Je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 06 398 386 68. Geef door hoeveel flessen wijn je wilt, rode en/of witte wijn, en je krijgt gelijk een betaalverzoek.

De organisatie is nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. We gaan er vanuit dat de quiz om 19:30 uur zal starten. Opgeven kan tot 10 juli door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het belooft een onwijs gezellige avond te worden!

Groetjes,

De jubileum commissie

Bestuur haalt bestuurslid Accommodatiezaken binnen!

Zoals aangekondigd in het stukje vanuit het bestuur, hebben wij een nieuwe kandidaat gevonden voor de lange openstaande post Accommodatiezaken.

Onze aanwinst Arjan gaat zich volledig focussen op Accommodatiezaken, waardoor ook deze commissie de aandacht krijgt die het verdient.

Sander was hiervoor tijdelijk het aanspreekpunt, zodat de nodige informatie bij het bestuur binnenkwam. Dit deed hij naast zijn eigen post Evenementen. Niet ideaal. Wel erg fijn dat Sander dit tijdelijk wilde oppakken. Nogmaals bedankt hiervoor Sander.

Arjan was erbij op 13 juni 2020: toen het bestuur in gesprek ging met de commissies. Het enthousiasme van onze bestuurs- en commissieleden werkt aanstekelijk. Arjan wil erbij zijn. Meedoen. Samen met plezier presteren. Op naar een toekomstbestendige vereniging met bijbehorende accommodatie!

Arjan zal net als Pim en Dorine meedraaien in het bestuur tot aan de ALV, als zijnde proefperiode. Als het bevalt, dan vragen wij op de algemene ledenvergadering in oktober aan jou, als zijnde betrokken lid, om akkoord voor de officiële toetreding van Arjan tot het bestuur. Arjan zal dan worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij vinden het belangrijk dat onze leden achter het bestuur staan. En hun vertrouwen uitspreken. Helemaal met de toekomstige verbouwing.

Ook zo benieuwd hoe het ervoor staat met de verbouwplannen in coronatijd? Hou de website en Punt Uit mailing in de gaten voor de komende Bouwblog.

Wil jij ook graag meebesturen en/of in een commissie een taak oppakken? Neem vrijblijvend contact op met Daniëlle Keeman van de vrijwilligerscommissie om de mogelijkheden te bespreken. Je kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben jij ook zo benieuwd wie Arjan is? Lees dan snel verder.

Arjan Vermaas Bestuurslid Accommodatiezaken 20200623
Bestuurslid Accommodatiezaken Arjan Vermaas. Foto gemaakt door Johan Pols, 13 juni 2020

Als nieuw bestuurslid Accommodatiezaken stel ik me aan je voor.

Ik ben Arjan Vermaas, 44 jaar en sinds 1998 lid bij CKC en woonachtig in Maassluis.

In Strijen ben ik opgegroeid en ben korfballer vanaf 1984, tot 1998 heb ik bij Ventura Sport gebald.

Sinds 1992 kom ik al bij CKC, Melanie Wijnhorst is de reden waarvoor ik naar Maassluis kwam. Eenmaal binnen de club, voelde ik mij snel opgenomen. Ik begon meteen als jeugdtrainer, A3, A4 en de C. Vooral het coachen gaf mij voldoening.

Ook diverse commissies vonden mij en ook dat heb ik met plezier gedaan, zoals Koninginnedagcommissie, Sport -en Speldag voor mensen met een beperking, korfbalkamp en regelmatig nog als invalcoach.

Na 2 jaar wat rustiger aan gedaan te hebben, is het tijd om mij weer nuttig te maken voor de club. Tijd maken voor zaken is nodig, omdat alle 5 de gezinsleden korfballen. Hier en daar wedstrijden kijken of rijden bij Joost, Mees en Wout. En dan nog zelf op pad met het gezellige zesde.

Ik ben bijna 20 jaar liftmonteur geweest. En nu de laatste 4 jaar teamleider van de service afdeling bij een klein liftbedrijf. Techniek is mijn ding.

De functie Accommodatiezaken binnen het bestuur was al lange tijd vacant. Een tijdje geleden ben ik (weer) gevraagd voor deze functie en afgelopen zaterdag bij de meeting tussen Bestuur en de commissies geweest. Dit was een positieve ervaring en ik zag een energiek bestuur. Ik heb ja gezegd tegen de uitdaging om binnen het bestuur de functie Accommodatiezaken op mij te nemen.

We staan aan de vooravond van een grote verbouwing en de club verdiend het om gezien te worden. Zo’n complex is als je eigen huis met tuin. Je moet plannen maken om het netjes te houden, tijdig onderhoud en vervangingen zijn noodzakelijk. En dan die tuin… onkruid blijft maar groeien en wie doet er wat aan?” En dan hebben we ook nog eens veel meer ‘bewoners’ (gebruikers) dan thuis. Dit vraagt om aandacht. Mart van het onderhoudsteam heeft mij al laten zien wat een werk door hen verzet wordt.

Voorlopig ga ik mij bezig houden met in kaart brengen van wat er allemaal te doen is, wat er al gebeurt en vervolgens welke wensen er nog liggen. En wie wat nu eigenlijk op zich neemt. Hierbij ben ik graag een verbindende factor. Ik help graag mee om deze mooie club naar een hoger plan te trekken.

Dat kunnen we en doen we samen!

11 juli 2020: Top Tientoernooi A t/m C

Hallo gasten van A t/m C,

Zaterdag 11 juli 2020 tussen 14:00 en 16:30-17:00 uur is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende top tientoernooi. Dit keer op de jubileumdag van c.k.c. Maassluis.

Het top tientoernooi is voor iedereen van de A t/m C. Iedereen is standaard aangemeld.

Kan je niet meedoen? Dan zeg je z.s.m. af via dit emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een Appje naar 0643153867
We maken van te voren de poule-indeling. Als er een hoop kinderen niet komen opdagen, dan wordt het een rommeltje!
Wij zorgen voor een lekker broodje en wat te drinken tussendoor, maar zorg wel dat je geluncht hebt voordat het toernooi begint.

Wat is nu de bedoeling?
Voor de deelnemers die voor het eerst meedoen, toch nog even de uitleg. Bij het top tientoernooi speel je alleen, dus ieder voor zich. Er staan twee korven tegenover elkaar, waar je op moet scoren. Er worden poules gemaakt met de kinderen van dezelfde leeftijd. Je speelt tegen iedereen uit de poule 1 keer (in een kleine poule kan dit ook twee keer zijn). We spelen 2x 2,5 minuten. Als er geschoten is, mag de bal 1 keer stuiteren, dan mag je vanaf de plek schieten, waar je de bal hebt gevangen. Stuitert de bal vaker, dan moet je naast de korf gaan staan.

Dit was een heel verhaal.

Het belangrijkste:
Wie: A t/m C
Wanneer : 11 juli 2020 van 14:00 tot uiterlijk 17:00 uur
Kosten: GEEN

Wil je als ouder/opa/oma/trainer/trainster of lid helpen?
Meldt je aan via bastiaankr@gmail,com of spreek ons aan.

Met de vriendelijkste groetjes van de SNACK

Zomeravondtraining: succes verdient opvolging!

Na het succes van vorig jaar worden er ook dit jaar weer zomer avond trainingen aangeboden. Zorg dat je erbij bent!

Voor wie: A (junioren), senioren en niet spelende leden
Wanneer     Donderdag 25 juni, 2 juli en 9 juli
Aanvang 20:00 uur
Waar Op het ons eigen veld (Wipperspark)
Door wie Machteld v/d Lely

zomer avond training 1     zomer avond training 2

Info kampspel kangoeroes t/m D

Lieve kinderen van kangoeroes t/m D,

We zijn heel blij dat jullie je met zoveel hebben aangemeld voor het kampspel!
Omdat we ongeveer 80 kids verwachten hebben we besloten om het spel twee keer te gaan doen.
Van 09.30 uur – 12.00 uur: Kangoeroes, F-jes en E6,E5,E4
Van 13.30 uur – 16.00 uur: E1, E2, E3 en de D-tjes
Let op: Dit gaat om de oude teamindeling van afgelopen seizoen!!

Tussen 09.30 – 09.45  en tussen 13.30 – 13.45 is inloop. Hierna starten we met de uitleg van het spel, dus zorg dat je op tijd bent!

Kledingvoorschrift: Trek schoenen aan waarop je kunt rennen!

Vanwege de coronaregels is het nog niet toegestaan voor ouders om het terrein te betreden. Graag de kinderen bij het hek afzetten, hier zullen ze door ons opgevangen worden.

Als jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie contact opnemen met Mirjam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen er met zijn allen een gezellige dag van te maken!

Groetjes van de kampleiding!

Aanvulling teamindeling senioren seizoen 2020-2021

Helaas is het zo dat waar namen genoemd worden het ook gebeurd dat je namen vergeet. En dat is ons  helaas nu overkomen, we zijn een aantal spelers die gaan stoppen komend seizoen vergeten te benoemen. Onze excuses hiervoor!

Spelers stoppen 2019 2020

Demi Zeegers uit Maassluis 3, gaat dit jaar stoppen. Demi woont sinds afgelopen jaar in Delft, dit combineren met de korfbal gaat komend seizoen helaas niet lukken. Heel jammer Demi, hopelijk is het maar voor 1 jaar.

Rosanne Kloppenburg gaat ook stoppen in Maassluis 5. Ook dat is heel jammer voor ons. Wat wel fijn is, is dat Rosanne heeft aangegeven dat ze, indien nodig, nog wel wil invallen in Maassluis 6.

Edwin Sonneveld is onze fotograaf, maar ook speler in Maassluis 6. En met dat spelen gaat hij helaas stoppen. Het combineren van zelf korfballen, naar je kinderen kijken en ook nog eens op hoog niveau Korfbalfoto’s maken gaat Edwin helaas niet meer lukken. Heel jammer, we zullen je enthousiasme in het veld gaan missen Ed!

Korfbal Haagse Regio

Korfbal Haagse Regio

Het heeft even geduurd vanwege corona, maar het nieuwe digitale magazine over Korfbal in de Haagse Regio is klaar om te lezen.

Het magazine downloaden of lezen via  https://www.haagsekorfbaldagen.nl/magazines

Gedrukte exemplaren zijn straks beperkt leverbaar. Deze kan je bestellen door een email te sturen naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
.I
nhoud magazine:
DES100 jaar (4) l Bestuursmededelingen (5) l In ,memorium Sybe Booij (7) l Winaars Haagse Korfbaldagen 2019 l A1 Jjeugd 1-2-3 (8) l A1J jeugd HK (9) l Jeugdta;enten (11) l Senioren 1-2-3 (12) l Senioren HK/OK (13) l G-Korfbal (15) l Tentoonstelling (17) l Onderwijs en Korfbal (19) l Fotosimpressie Haagse Korfbaldagen 2019 (20 & 21) l Corona en de verenigingen (23) l Sponsorwerving (24) l Duna, Fusie Furtura en Dubbelzes (25) l Die Haghe 100 jaar (27) l Onderzoek naar historie van ALO (29) l Bpek Haagse Korfbal historie (30) l Zoeken naar verenigingshistorie (31) l VEO 100 jaar (32) l Sponsors Haagse Korfbaldagen 2019 (33) l Historie Haagse Korfbaldagen (34) l Refleks 25 Jaar (35)

Steun ons met het StayFit-shirt

Stay fit dames    Stay fit heren
De afgelopen periode heeft het Korfbalverbond samen met ERIMA en Korfbaltotaal het #stayfit-shirt geïntroduceerd. Per shirt gaat €5,- van de opbrengst naar de verenigingen. Ondertussen zijn er ruim 1250 shirts verkocht en ook enkele van onze leden hebben deze al besteld.

De actie loopt de komende periode door, dus je kunt de shirts nog steeds bestellen en de vereniging automatisch steunen. Je bestelt ze hier: https://bit.ly/2YlRYHh

Tennis "vrenieur" Peter Pichler overleden op 73 jarige leeftijd

De meeste van jullie zullen hem wel niet kennen, daar hij in Delft woonde. Maar hij was al ruim 15 jaar tennislid van onze vereniging. In de begin jaren van zijn lidmaatschap speelde hij tweemaal per week op ons tennis veld met vriend Aad de Haas 's morgens om 09:00 uur een tennis partijtje. Vervolgens sloot hij zich aan bij de "Vrenieuren" op de dinsdag morgen waar hij tot een half jaar terug nog regelmatig met veel plezier aanwezig was. De laatste paar maanden was zijn gezondheid zeer zorgelijk met ups en downs. Jaap van Berkel, Aad de Haas, Theo den Heeten, Henny Nieman en Cees Passchier zullen hun Oostenrijkse tennismaat missen en gaan samen verder met de herinneringen aan Peter Pichler.

De tennis commissie:
Marleen Dekker, Wilma en Henny Nieman

Vanuit het bestuur: 13 juni en meer

Allereerst een fantastische binnenkomer! Arjan Vermaas gaat per direct meedraaien met het bestuur als bestuurslid accommodatiezaken. De functie wordt eindelijk ingevuld en we zijn hier dan ook ontzettend blij mee. Arjan, van harte welkom! We zijn heel blij dat jij wilt meedenken binnen ons bestuur en mee wilt werken aan het vooruithelpen van onze vereniging. Tijdens de ledenvergadering in het najaar zal officieel toestemming aan jullie gevraagd worden om Arjan te kunnen benoemen. Sander bedankt voor jouw inzet de afgelopen maanden als interim bestuurslid accommodatiezaken.

Als je denkt, wie is Arjan Vermaas? Hou dan de website en volgende Punt Uit goed in de gaten. Hij zal zich binnenkort aan jou voorstellen.


13 juni: Bestuur maakt zich klaar voor de toekomst
Wat was het gaaf om zaterdag 13 juni weer een aantal vertrouwde gezichten te zien in en rond ons clubhuis. Uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen, maar dat namen we op de koop toe. Er was weer leven op de club op de zaterdag en het bruiste!

Doel van deze dag was een eerste aanzet tot het creëren van een sterkere verbinding tussen bestuur, commissies en leden, het formuleren van een heldere missie en visie en het bepalen van doelstellingen voor komend jaar en de toekomst. De bedoeling was dat de commissies deze dag enerzijds hun tips/behoeftes meegeven aan het bestuur en anderzijds handvatten meekrijgen van het bestuur. Handvatten voor het formuleren van hun missie en visie, voor het stellen en prioriteren van hun doelstellingen en voor het maken van een budgetplanning.

We hebben de dag als zeer nuttig en leuk ervaren. In de ochtend hebben wij de missie, visie en kernwaarden op scherp gezet voor de komende jaren.
Om als vereniging te kunnen groeien, is het belangrijk dat we weten wat ons bestaansrecht is en wat we nastreven in de toekomst. Kortom: het is voor ons als bestuurders van onze vereniging essentieel dat wij onze missie en visie helder voor ogen hebben.

Missie:
Samen met plezier presteren

Visie:
c.k.c. Maassluis is een gezellig sportvereniging van jong tot oud. Leden van c.k.c. Maassluis zijn trots op hun vereniging en presteren op hun eigen niveau. c.k.c. Maassluis is een begrip in Maassluis op sportief en maatschappelijk gebied. 

Kernwaarden:

  • Gezelligheid
  • Ontwikkeling op sportief en persoonlijk vlak
  • Presteren
  • Samen
  • Veilig
  • Aanpakken en opvolgen (borging)

Deze missie, visie en kernwaarden bepalen voor een groot deel onze richting de komende jaren. De doelstellingen en acties die voor komend seizoen geformuleerd worden, komen voort uit en dragen bij aan onze missie en visie. Het is belangrijk dat jij bekend bent met de missie en visie en dat we samen toewerken naar het behalen van onze doelen. Samen staan we sterk!

Bestuur ontmoet commissies
In de middag was er een grote opkomst van vertegenwoordigers uit de verschillende commissies van onze prachtige vereniging. Er waren in totaal zo’n dertig commissieleden aanwezig, in twee verschillende sessies. Door het in gesprek gaan met onze leden komen we te weten wat er speelt, waar onze kracht ligt en tegen welke problemen ze aanlopen.

Het bestuur gaat planmatiger en doelgerichter werken de komende jaren. Stap voor stap, zodat de club steeds weer een stukje professioneler wordt en groeit en bloeit qua ledenaantallen en activiteiten. Dat betekent ook dat we niet alle behoeftes in een jaar kunnen realiseren. We kiezen ervoor om een paar acties zo goed mogelijk uit te voeren, in plaats van heel veel acties maar half. Deze werkwijze willen wij ook overdragen naar de commissies.

Iedere commissie gaat met maximaal twee gericht uitgewerkte doelen werken komend seizoen. Hierbij is het van belang dat de doelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART) opgesteld worden. Hier gaan ze acties bij bedenken die uitvoerbaar moeten zijn. Ook gaan we meer focussen op de navolging van de acties. Dit zal tot meer resultaat moeten leiden. Borging wordt een belangrijke kernwaarde. We willen vele successen gaan vieren én deze successen blijven herhalen! De commissies krijgen de zomerperiode de tijd om alles uit te werken en te prioriteren. Op zaterdag 29 augustus komen we weer bij elkaar en zullen de commissies aan het woord zijn. Zij presenteren  dan hun doelstellingen aan elkaar, inclusief prioritering. Doel: elkaar inzicht geven in elkaars taken en doelen, elkaar beter weten te vinden en overlap in doelstellingen zichtbaar maken. Hoe mooi zou het zijn als we meer kunnen bereiken met minder energie, frustraties en geld? Bovendien kunnen we elkaars kwaliteiten meer benutten. Samen met elkaar presteren om onze doelstellingen met plezier te behalen. En deze samen vieren.

Naast het opstellen van doelen, gaan de commissies voor aanvang van het seizoen een budgetplanning maken. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor de financiën en daarom is het van belang dat je weet welke geldstromen er zijn binnen de vereniging en specifiek voor jouw commissie. Wensen kunnen aangegeven worden in de budgetplanning, maar er wordt ook gevraagd of je mee wilt denken over de financiering ervan. Kortom meer inspraak en verantwoordelijkheid voor de leden!

Op de nieuwe website plaatsen we een vernieuwd en vollediger organogram. Een organogram is een schematisch overzicht van onze organisatiestructuur. Zo zie je in één oogopslag hoe de structuur van onze vereniging eruitziet en wie er verantwoordelijk is voor een bepaalde commissie. Je weet ook gelijk bij wie je waarvoor moet zijn. Johan Pols heeft zaterdag foto’s gemaakt van alle bestuursleden, zodat deze op de website geplaatst kunnen worden.
Ook onderdeel van de zichtbaarheid van het bestuur. De insteek is om op 29 augustus ook foto’s te maken van commissieleden, waarbij herkenbaarheid en laagdrempelige aanspreekbaarheid belangrijk is.


Proactieve leden verblijden bestuur
In korte tijd kwamen er bij het bestuur drie voorstellen binnen van betrokken leden. Dit maakt het bestuur blij en trots.
1. Henny Nieman komt vanuit de Tenniscommissie met een mooi voorstel om alle korfballeden in de zomer gratis te laten tennissen op ons complex. Hij heeft toestemming gekregen van het bestuur om dit te gaan uitvoeren. Houd de sociale media in de gaten voor meer informatie.  
2. Vanuit de commissie technisch beleid heeft het voorstel van het opzetten van een Jeugd Technische Commissie ons bereikt. Dit juichen wij van harte toe. Dian Sonneveld is na bekendmaking van het opzetten van een JTC met een gaaf voorstel gekomen om met buddyteams te gaan werken en zo meer van elkaar te leren en met elkaar te verbinden. Ze gaat dit verder uitwerken en bekijken of er financiële middelen nodig zijn en hoe deze kosten te dragen.
3. We zien graag leden die meedenken en grootste plannen hebben. Hier past zeker het plan bij wat Leon Kloppenburg ons zaterdag gepresenteerd heeft. Leon heeft veel tijd en energie gestopt in een tof plan voor Koningsnacht 2022 bij onze vereniging. Zoals jullie Leon kennen was de presentatie uitmuntend en tot in detail voorbereid, inclusief een muziekbeleving voor de aanwezigen om in de juiste sferen te komen. Hij ontvangt een go/no go na deze zomer voor de verdere uitwerking. Jullie zullen geïnformeerd worden over het verder verloop hiervan.

Werkt dit enthousiasme op jou ook zo aanstekelijk?
* Heb jij ook een leuk en/of verbeter idee om de club verder te laten opbloeien? Mail Maartje jouw voorstel via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of ga eerst in gesprek met een van de bestuursleden (zie Colofon voor de mailadressen). 
* Heb jij interesse in mee besturen? Contact Martijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De functie bestuurslid Evenementen komt per oktober 2020 vrij.


Webinar KNKV technisch beleid

Martijn en Leon volgden vanuit de werkgroep Technisch Beleid met interesse de Webinar over Technisch Beleid van Wim Scholtmeijer. De focus lag op de opstelling van de trainer: spelenderwijs vragen stellen en een training bestaat voornamelijk uit spelen, spelen en spelen! Hiervoor heb je veel vaardigheden nodig. Dit is dan ook een flinke uitdaging voor een (beginnend)trainer. Ze hebben nuttige tips ontvangen voor de trainersbegeleiding, die opgezet gaat worden door Leon.

Verenigingsagenda.
Het verenigingsleven komt langzaam weer op gang. Het is van belang dat alle activiteiten op de verenigingsagenda komen te staan. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om zeker te zijn van plaatsing, vraagt de reactie jou om stukjes en/of informatie voor plaatsing aan te leveren voor zondag 11:00 uur of woensdag 19:00 uur. In de zomerperiode graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meenemen in de CC.

Corona-maatregelen
De zon schijnt. Er wordt weer getraind. En alles lijkt erop te wijzen dat we naar het normale leven teruggaan. Wij houden als bestuur nog wel een behoorlijke slag om de arm.

Wat houdt dit in?
Ondanks de versoepeling van het kabinet houdt het bestuur vast aan een aantal maatregelen. Het bestuur wil problemen voorkomen en houdt de kantine en alle ruimtes op trainingsavonden dicht. Uiteraard is incidenteel toiletgebruik mogelijk. We volgen de maatregelen nauwgezet en zullen je van eventuele aanpassingen op de hoogte brengen.

Vanaf maandag 22 juni zijn de trainers verantwoordelijk voor het corona-coördinatorschap. Trainers zijn hier al van op de hoogte en werken gelukkig volledig mee. Hierbij heel hartelijk dank voor de coördinatoren van de afgelopen periode, door jullie medewerking zijn de trainingen zeer soepel verlopen.  

We hopen jou hiermee te hebben geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. En wie weet ben jij geïnspireerd om met ons mee te doen. Heb je vragen? Mail naar de secretaris en/of voorzitter. Wil je met ons meedoen? Mail Danielle van de vrijwilligerscommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan geheel vrijblijvend met haar de mogelijkheden onderzoeken.


Namens het bestuur,

Mariëlle van Wingerden
Vicevoorzitter c.k.c. Maassluis

Kampspel oudste kamp op zaterdag 4 juli

Lieve kids van de C & B,

Ook jullie zijn natuurlijk niet vergeten. Wat een prachtig weer was het afgelopen Pinksterweekend en wat hadden we lekker met zijn allen kunnen chillen op het grasveld bij het kamphuis. Nu we allemaal weer wat meer mogen, zouden we heel graag alsnog een kampspel met jullie willen doen. Gewoon op onze eigen vereniging. Als je in de lijst hieronder staat, word je zaterdag 4 juli verwacht op de vereniging. We gaan dan een van de meest geliefde kampspellen van de leiding, en ook zeker weten van jullie, spelen.

1. Niels van der Vaart
2. Kevin van den Bos
3. Xander Fortuin
4. Tijn Verburg
5. Romy Oprel
6. Simone van Toor
7. Charlotte Keeman
8. Noa Booster
9. Denise Koppe
10. Marit Groenheide
11. Jort Pellikaan
12 Martijn van Toor
13. Tom Visser
14. Sem de Winter
15. Jimi Althuizen
16. Eva Libregts
17. Manon van Dijk
18. Kimberley de Jong
19. Gwen Wuijster
20. Manouk Beekenkamp
21. Nina Renzen
22. Fedor Steenks
23. Mees Vermaas
24. Rens Vermeer
25. Jip Vermeer
26. Benthe Rietdijk
27. Floor Verburg
28. Isa Godthelp
29. Karlijn Bos
30. Puck van Buuren
31. Hidde van Vliet
32. Max Crooswijk
33. Fenne Egberts
34. Bianca van Elswijk
35. Melissa Keppel
36. Bente Pleijsier
37. Parisa Mohammadzada
38. Elfat Mustafa
39. Mila Booster
40. Amberly Coffi

Sta je nou in de lijst maar kun je echt niet aanwezig zijn? Meld je dan even af bij Demi Zeegers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur haar even een appje ;).

Nog even alle informatie op een rijtje:
Wat: Oudste kampspel voor de C&B
Waar: Op het complex van c.k.c. in het Wipperspark
Wanneer: Zaterdag 4 juli 2020
Hoe laat: 13:00-15:00 uur (12:45 uur aanwezig)
Wat moet ik meenemen: Zorg dat je zwemkleding aan hebt of in ieder geval droge kleren bij je hebt en zorg dat je een handdoek meeneemt.

Tot zaterdag 4 juli!

Groetjes,
De kampleiding van het oudste kamp.

Vergeet niet aan te melden voor het kampspel!


Niet in Oosterhout helaas, maar wel in ons eigen mooie Wipperspark!
Zaterdag 4 juli gaan we toch even een klein feestje maken met elkaar. Tijdstip volgt nog, dit ligt aan het aantal aanmeldingen.
We zitten nu over de 40 kinderen, maar we willen natuurlijk nog veel meer blije gezichten zien die dag, dus meld je voor 21 juni aan!

Let op: Alle kinderen van kangoeroes t/m D zijn welkom!

Aanmelden kan onder vermelding van naam en team:
Mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Whatsapp: 0653183554

Groetjes van de kampleiding

Teamindeling Senioren seizoen 2020-2021

Bizarre tijd. Coronatijd. Hierdoor loopt dit seizoen natuurlijk op een hele rare manier af. Voor alle teams waren er vanaf 7 maart geen wedstrijden en geen trainingen meer. Gelukkig mocht er vanaf mei, op basis van het Corona protocol, wel weer getraind worden.

Aankomende week loopt het seizoen formeel af. Na volgende week stoppen dus alle trainingen voor de senioren. Gelukkig voor jullie, senioren/junioren, organiseert Machteld weer de zomeravondtrainingen. Hier zijn we als vereniging erg blij mee.

Uiteraard kijken we met zijn allen uit naar komend seizoen! We hopen snel duidelijkheid te krijgen wanneer er weer wedstrijden gespeeld mogen worden. Daarom willen we jullie graag laten weten hoe de team-indeling voor komend seizoen er uitziet.

Hieronder tref je de concept-opstelling voor volgend seizoen. Onder elk team staat beschreven welke wijzigingen er (eventueel) hebben plaats gevonden. We publiceren aan het begin van het komende seizoen dan de definitieve teamindeling nadat er keuzes door de trainers gemaakt zijn.   

Heb je nog vragen en/of op- en aanmerkingen laat het dan aan ons weten via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Selectie Maassluis 1 & 2   

Trainer/ coach Maassluis 1: Andre Verbaas
Trainer/coach Maassluis 2: Rob van der Stelt

Birte Veldman

Brett Nijssen

Eva Slotboom

Daan van Mierlo

Fleur van der Lee

Danny Wisniewski

Karlijn Pap

Dennis van der Lee

Lisanne Mars

Henne Bloem

Marjelle Mars

Jari Sonneveld

Maxime de Rijke

Lars Veldman

Naomi Linschoten

Leon Kloppenburg

Sanne Larooij

Luuk Bergwerff

Sanne Pap

Mark van Buren

Sven de Jongste

Sven Veldman

Tristan Steenks

 
Trainers/Coaches
We zijn als club super blij dat we voor dit seizoen 2 nieuwe trainers/coaches mogen verwelkomen. Andre Verbaas komt over van RWA en is voor ons een goede bekende. Erg fijn dat hij weer met de selectie van Maassluis aan de slag wilt.
Daarnaast zijn we ook ontzettend blij dat we nu met Rob van der Stelt een vaste trainer hebben voor Maassluis 2. Hij brengt net als Andre veel ervaring mee.
We heten hen van harte welkom bij de vereniging en wensen ze alvast veel succes voor het komende seizoen!

Nieuwe spelers
De volgende spelers uit de junioren komen de selectie versterken: Jari, Birte en Bret.
Veel succes gewenst in de seniorenselectie!

Geblesseerden
Een puntje van zorg is Karlijn. Zij raakte afgelopen seizoen helaas geblesseerd aan haar hand en is in mei voor de 2e keer daaraan geopereerd. Hopelijk verloopt haar herstel spoedig. Wij duimen als vereniging dat zij op tijd fit is voor aankomend seizoen.

Vertrekkende spelers
Helaas gaan er ook een aantal selectieleden stoppen of om de overstap te maken naar een andere vereniging.  Nosa heeft na wikken en wegen iom selectie en TC het besluit genomen om bij Achilles haar korfbaltalent verder te ontwikkelen. Dat vinden wij uiteraard super jammer, maar wij wensen haar heel veel plezier bij haar nieuwe club.

Milou heeft zeer recent ook het besluit genomen om haar korfbalgeluk bij Fortuna te zoeken. Wij wensen ook Milou veel korfbalplezier bij Fortuna.

Helaas heeft Pim om fysieke redenen aan het begin van het afgelopen seizoen al moeten besluiten om te stoppen. Deze ervaren heer gaan we heel erg missen op het veld. Gelukkig is en blijft hij zeer betrokken bij onze vereniging en daar zijn we erg blij mee.

Maassluis 3

Chinook Bruinings

Ricardo Keeman

Lilly de Jong

Sjoerd van Dalum

Merel Wierda

Chris Fortuin

Elaine Beekenkamp

Bastiaan Kroes

Anouk v Barneveldt

Heer selectie

Bij Maassluis 3 komt Bastiaan vanuit de junioren dit mooie jonge team versterken.
Voor de rest is dit team ongewijzigd. Vanuit de selectie zal dit team nog verder aangevuld worden.

Maassluis 4

Isabelle Fortuin

Jeppe Damen

Julia van Buuren

Mike Sonneveld

Bente van der Linde

Dennis van der Spek

Janet vd Weem

Tim Kerkhoff

Denise van den Bos

Jordy Nijssen

Bij Maassluis 4 heeft helaas Cathelijne besloten om te stoppen. Super jammer. We hopen haar nog vaak bij de club te zien. Voor de rest zijn we super blij dat er geen wijzigingen zijn, en dat we zelfs een nieuwe speler mogen verwelkomen, Jordy Nijssen.

Maassluis 5

Tessa Bergwerff

Bart-Jan Hutten

Maaike van der Gaag

Thijs Kempke                                            

Mirjam Sonneveld

Hizkia Vink

Lonneke Kleijwegt

Terence Buijs

Nienke Gregoor

Jari Pols

Laura Pols

Bij Maassluis 5 kunnen we ook melden dat er geen wijzigingen zijn. Dit team is al jaren een vast en hecht team. En daar zijn we heel blij mee.

 
Maassluis 6

Joan Bekker

Arjan Vermaas

Marleen Fortuin

Hans de Vette

Melanie Wijnhorst

Peter Vellekoop

Jacqueline Wijnhorst

Daniëlle Keeman

Bij Maassluis 6 zijn Heleen en Lennard gestopt en kunnen we dus nog wel wat spelers gebruiken! Heleen en Lennard bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren, we zullen de trainingen van Lennard missen. Op het moment van schrijven, wordt nog volop gezocht naar spelers. We hopen dat we de komende maanden hier nog wat nieuwe spelers bij kunnen voegen en laten jullie dit uiteraard nog weten. Weet je iemand of ben je zelf iemand die hier graag aansluit? Geef het door!

Lotte Bloem geboren

WhatsApp Image 2020 06 10 at 6.58.51 PM 

WhatsApp Image 2020 06 10 at 6.58.58 PM
Op woensdag 3 juni 2020 is Lotte Bloem geboren. 
Trotse ouders Tjerk en Tessa.
Namens de vereniging van harte gefeliciteerd en veel geluk!

Trainingsschema voor de komende 2-3 weken in nieuwe teams

De teamindeling van de jeugd en de trainersindeling is bekend. Dan is het nu ook tijd om in de nieuwe teams te trainen. Dit gaan we de komende 2 of 3 weken doen.
Dat wordt voor alle teams 1 x in de week, behalve voor de B1 en de C1. Het trainingsschema hiervoor is bijgevoegd. We proberen zoveel mogelijk om al met de nieuwe trainers te gaan trainen zodat jullie alvast een idee krijgen hoe het volgend jaar zal gaan worden.

Heel veel sportplezier de komende weken in jullie nieuwe teams.

De senioren trainen alleen volgende week nog volgens het schema, hierna zal Machteld van der Lely weer zomeravondtrainingen verzorgen voor de senioren en de A op donderdag 25 juni, 2 juli en 9 juli.

Veel korfbalplezier allemaal!

TC

NB: de maatregelen rondom het Corono virus zullen niet veranderen, kijk nog even via de onderstaande link wat deze regels/maatregelen allemaal zijn.http://www.ckcmaassluis.nl/index.php/nieuws/korfbalnieuws/2196-ckc-maassluis-is-coronaproefVeld 1

10:00-11:00

16:30-17:30

18:00-19:00

19:15-20:15

20:30-21:30

Maandag

   

D1-D2-D3

C1

 

Dinsdag

     

B1

M1-M2

Woensdag

 

F1-F2-E2-E4-E5

E1-E3

C1-C2

M4

Donderdag

     

B1-B2

A1-A2

Vrijdag

         

Zaterdag

Kangoeroes

       

Zondag

         

Veld 2

10:00-11:00

16:30-17:30

18:00-19:00

19:15-20:15

20:30-21:30

Maandag

   

D1-D2-D3

   

Dinsdag

       

M1-M2

Woensdag

 

F1-F2-E2-E4-E5

E1-E3

C1-C2

M5-M6

Donderdag

     

B1-B2

A1-A2

Vrijdag

         

Zaterdag

         

Zondag

         

Veld 3

10:00-11:00

16:30-17:30

18:00-19:00

19:15-20:15

20:30-21:30

Maandag

   

D1-D2-D3

   

Dinsdag

         

Woensdag

 

F1-F2-E2-E4-E5

E1-E3

 

M5-M6

Donderdag

     

Korbalfit

M3

Vrijdag

         

Zaterdag

         

Zondag

         

Grindveld

10:00-11:00

16:30-17:30

18:00-19:00

19:15-20:15

20:30-21:30

Maandag

         

Dinsdag

         

Woensdag

     

Jeu de Boule

Jeu de Boule

Donderdag

     

Jeu de Boule

Jeu de Boule

Vrijdag

         

Zaterdag

         

Zondag

         

Trainersindeling jeugd seizoen 2020-2021

Trots zijn wij dat we de nieuwe trainers voor het komende seizoen kunnen delen met jullie.
Het feit dat al deze trainers en coaches weer klaar staan voor onze jeugd is een compliment waard.

Helaas zijn voor 2 teams nog geen trainers gevonden, hier zijn wij nog intensief naar aan het zoeken.
Jullie hulp om dit op te lossen wordt bij deze gevraagd!
Ook deze teams hebben recht op een trainer/coach, dus denk niet: geen tijd, als we het samen doen komen we hier zeker uit.

TC

Team

Trainers/coaches

A1

Marco Zeebregts, Maxime de Rijke (teambegeleider)

A2

Vacant

B1

Rick Vermeer en Naomi Linschoten

B2

Lars Veldman, Chinook, Chris, Anouk, Merel, Sjoerd, Elaine,

C1

Leon Kloppenburg, Henne Bloem, Isabelle Fortuin

C2

Birte Veldman, Marit Zeegers en Mirjam Sonneveld

D1

Marjelle Mars, Lisanne Mars, Jari Sonneveld

D2

Diana van de Vijver, Luc Kerkhoff

D3

Sanne Pap, Dian Sonneveld, Brett Nijssen (1 x trainen Maxime de Rijke)

E1

Stephanie Verhaagen, Noa Booster, Charlotte Keeman

E2

Jinte Pap, Vera le Kluse  (ouders hulp bij coachen)

E3

Priscilla de Jong en Simone van Toor, Maaike v d Gaag (alleen coachen)

E4

vacant

E5

Martijn van der Wees, Denise Joppe, Tijn Verburg

F1

Chantal Koster en Marvin Soekra (alleen coachen)

F2

Janet vd Weem en Krista Linschoten (ouders hulp met coachen)

Kangoeroes

Vacant Kim Crooswijk en Twan Crooswijk, Denise vd Bos.

Uitnodiging voor alle B en C-teams!!!!!

Aangezien het kamp helaas niet door is gegaan (snik snik) willen we toch nog een keer de sfeer proeven voor de vakanties beginnen!!!!
We hebben het kamp natuurlijk allemaal erg gemist (volgend jaar beter!!!!).
We willen op 4 juli iets leuks voor jullie organiseren en het is niet alleen voor de kampkinderen, maar voor alle B en C-ers!!!!!!

Dus houdt zaterdag 4 juli vrij!!! Overige gegevens volgen z.s.m. !!!!

Tot 4 juli!!!

De Oudste Kamp Lijders
thumbnail IMG 7582

thumbnail IMG 7584
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief