Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

c.k.c. Maassluis start de zaalcompetitie met duidelijke overwinning

Op de dag dat Maassluis in het teken stond van de Goed Heilig man. Voltrok er in de Olympiahal de start van de zaalcompetitie 2016/2017.
 
Maassluis 1
Het Vlaggenschip trad aan tegen het onbekende Seolto 1 uit Vlissingen. Seolto speelt op het veld een klasse lager en staat hier tweede in de poule. Op voorhand mocht worden verwacht dat deze tegenstander in de onderste regionen zal meespelen. Maassluis daarentegen zal om de bovenste plaatsen vechten met RWA en Koag.
Al gauw in de wedstrijd bleek dat Maassluis weinig tegenstand kon verwachten. Via een 13-5 ruststand werd de eindstand bereikt van 26-11. Een goede overwinning, volgende week wacht Korbatjo uit. De verwachting is dat dit een outsider zal zijn dit zaalseizoen. Volgende week kunnen we al licht de balans gaan opmaken, wat voor zaalseizoen we kunnen verwachten.
 
Maassluis 2
De Maassluise reserves mochten aantreden tegen Pernix 2. Een hele lastige tegenstander als je kijkt naar de prestaties op het veld. Deze ploeg speelt daar 1 klasse hoger, in de overgangsklasse en staan daar op een knappe 3e plaats. Overigens liggen de verwachtingen bij het team van Martijn van der Wees ook hoog en is dit bij aanvang van de zaalcompetitie meteen een topper.

Tot 7-7 op slag van rust ging de wedstrijd gelijk op, maar met 3 doelpunten in de laatste 2 minuten van Pernix in de eerste helft zorgde ervoor dat er een 7-10 ruststand op het bord stond. Na rust bouwde Pernix de score uit tot 8-13, waarop Maassluis gestaag terug in de wedstrijd mij 12-13 en 13-14 was het ongemeend spannend in de Olympiahal. Echter wist Maassluis dat ene belangrijke doelpunt niet te maken, hierdoor wist Pernix de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 16-19.
 
Overige teams
Maasluis A1 behaalde een gemakkelijke 16-7 overwinning in de derby tegen ODO A1 uit Maasland. Maassluis  had geen kind aan Koag 3 met een 21-11 overwinning tot gevolg.
 
Programma zaterdag 19 november:
Korbatjo 1 - Maassluis 1                                             19.50 uur
Achilles (Hg) 2 - Maassluis 2                                      16.45 uur
Maassluis 3 - Pernix 4                                                13.20 uur
ONDO (G) A1 - Maassluis A1                                     19.25 uur
 
Informatie
Algemene info: Karin Korstanje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis1 / www.facebook.nl/ckcmaassluis
 
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief