Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

c.k.c. Maassluis eindigt seizoen in mineur na verplicht nummer

Maassluis ReeuwijkHet enige wat Maassluis nog restte in de laatste wedstrijd van het zaalseizoen was behouden het goede gevoel van de laatste weken voor de tweede helft van het veldseizoen. En natuurlijk om het publiek, dat in geringe getale was komen opdagen, een leuke avond te bezorgen. Er stond verder helemaal niets meer op het spel. Het spelplezier bij Maassluis had daar zichtbaar onder te leiden, waardoor zij het verdedigend ernstig liet afweten.

Maassluis  - Reeuwijk (30 – 33)
In de uitwedstrijd won Maassluis haar wedstrijd redelijk eenvoudig met 18 – 23. Afgelopen zaterdag begon de wedstrijd ook voortvarend met waarschijnlijk het snelste doelpunt dit seizoen. In zeven seconden wist Maartje Doesburg namelijk de korf al te vinden. Daarna was het vooral Reeuwijk die een veel gretiger indruk maakte en de voorsprong pakte: 3 – 7 na 10 minuten spelen. Maassluis kwam terug in de wedstrijd, waarna beide ploegen er in een gelijk opgaande strijd lustig op los scoorden. Getuige ook de 15 – 16 ruststand.

In de tweede helft was het weer Reeuwijk dat het voortouw nam. Verdedigend gaf Maassluis niet thuis. Alleen aanvallend kon het proberen bij te blijven bij een ontketend Reeuwijk, dat ook wel heel makkelijk de korf wist te vinden. Sven Veldman en Romy Groen moesten meehelpen het tij te keren. Dit ging ten koste van Mark van Buuren en Lilly Bogaart. In de 53ste minuut kwam Maassluis langszij (28 – 28), waarna zij zelfs de voorsprong wist te pakken. Lang duurte die voorsprong niet, want in twee minuten tijd wisten de bezoekers weer driemaal de korf te vinden (29 – 31). Die klap kwam Maassluis niet meer te boven.

Zo werd het zaalseizoen in mineur afgesloten. Eerder opgelopen wonden moeten worden gelikt en de ruggen gerecht om van de tweede helft van het veldseizoen nog een succes te kunnen maken.


Maassluis 2 – Tjoba 2 (21 – 21)
Ook voor Maassluis 2 was er niet veel meer te behalen. Bij winst zou plek 3 het mooie resultaat zijn van een enerverend zaalseizoen. Halverwege de tweede helft leek bij een 18 – 12 stand die derde plek zeker. Maassluis bracht een viertal junioren in om hen ook eens van het reserve eerste klasse niveau te laten proeven. Dat betekende wel dat Tjoba 2 kon terugkomen in de wedstrijd en zo’n zes en een halve minuut voor het einde zelfs een voorsprong kon pakken (19 – 20). Het sterk verjongde Maassluis 2 liet het er niet bij zitten en boog de achterstand weer om in een 21 – 20 voorsprong. Dat had de eindstand moeten worden, maar vlak voor tijd kreeg Tjoba 2 nog een dubieuze strafworp, die zij wist te verzilveren. Door deze puntdeling eindigen Maassluis 2 en Tjoba 2 beiden op een gedeelde vierde plaats.


Overige resultaten
Het grote succes van dit seizoen kwam van Maassluis 3. Het all star team had geen kind aan RWA 3 en won haar wedstrijd eenvoudig met 12 – 22. Daarmee pakte zij het kampioenschap in de reserve tweede klasse M met promotie naar de reserve eerste klasse tot gevolg. Een geweldig resultaat!

Maassluis A1 kreeg kampioenskandidaat Fortuna/Delta Logistiek A2 op bezoek. Het verschil tussen beide ploegen was te groot. De bezoekers wonnen de wedstrijd met 13 – 23 en werden tot de terechte kampioen gekroond. Voor Maassluis A1 rest een gedeelde vierde plaats, wat toch een mooi resultaat is voor deze jonge ploeg.


Informatie
Algemene info: Karin Korstanje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis1 / www.facebook.nl/ckcmaassluis 

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief