Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Update Coronavirus: komende evenementen en competitie

Beste leden,

Hopelijk voelt iedereen zich fysiek en mentaal fit, en vindt iedereen zijn of haar draai thuis. Het zijn bizarre tijden waarin onduidelijkheid overheerst. 

Als bestuur blijven we jullie zo transparant mogelijk informeren over de stand van zaken omtrent het verloop van het korfbalseizoen, komende evenementen en andere zaken die ons ter oren komen. Neem gerust contact op met ondergetekende, wanneer je ergens mee zit, ergens behoefte aan hebt vanuit de vereniging en/of een mooi initiatief wilt opzetten om met elkaar actief te blijven en/of eenzaamheid tegen te gaan.

Giga Kangoeroedag
Helaas zien we ons genoodzaakt om de Giga Kangoeroedag van dit jaar af te gelasten. 
 
We zagen het natuurlijk al een beetje aankomen door alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Toen de afgelopen dagen bekend werd dat de landelijke organisatie de Koningsspelen af zou blazen, was het voor ons ook duidelijk: dit jaar helaas geen Kangoeroedag voor de kleuters van Maassluis. Wij achten het niet gepast en verantwoord het evenement door te laten gaan.
 
Alle voorbereidingen zijn getroffen, dus dit is ontzettend jammer. We waren er helemaal klaar voor om alle kinderen dit jaar weer een leuke dag te bezorgen. We parkeren de dag en hopen de kleuters volgend jaar weer te mogen begroeten op ons sportpark voor de Giga Kangoeroedag 2021.
 
Koningsdag
Koningsdag is een ander evenement waar we nauwlettend naar kijken, maar hier hebben we nog geen beslissing over genomen. De hoop is dat de situatie verandert, maar of dat realistisch is, is zeer de vraag. Vooralsnog hebben we voor onszelf (in overleg met de commissies) de deadline op 6 april gezet. Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende dagen, kan de beslissing ook eerder vallen.
 
De lotenverkoop van de Koningsdagloterij zal sowieso doorgaan. Probeer de loten via bijvoorbeeld WhatsApp en Tikkie te verkopen, zodat we die inkomsten in ieder geval binnenhalen. Dit is van belang voor het kunnen blijven organiseren van leuke evenementen en het behouden van een betaalbare/schappelijke contributie. Uiteraard staat ieders gezondheid altijd voorop. Dus maak hierin vooral jouw eigen afwegingen.
 
Overige evenementen en bijeenkomsten 
Ook evenementen en bijeenkomsten zoals het Schoolkorfbal en Kamp hebben we in het vizier, ondanks dat deze evenementen wat verder op de kalender staan. Ook hiervoor geldt dat we als bestuur bijna dagelijks contact hebben en per dag de situatie bekijken en evalueren.
 
KNKV
Vrijdag zal er vanuit het KNKV gecommuniceerd worden hoe de rangschikking plaats gaat vinden voor de wedstrijdkorfbal teams. Zodra er meer bekend is, zullen wij dit communiceren. 

We hopen jullie hierbij voor nu voldoende geïnformeerd te hebben. 
 
Met vriendelijke groet,
 
Mariëlle van Wingerden - Montizaan 
Contactpersoon coronavirus 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief