Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Update Coronavirus: 23 maart: geen evenementen dit korfbalseizoen

Update: 23 maart 2020

Coronavirus4Beste leden,

Wat een bizarre tijd, waarin we op dit moment leven. We worden gegrepen door de beelden om ons heen, de non-stop berichtgeving op televisie en sociale media over het Coronavirus. Aan de ene kant missen we elkaar enorm, de gemoedelijke knuffel en het persoonlijke contact. Aan de andere kant zijn we ons steeds bewuster van de impact op onze gezondheid en nemen we de maatregelen serieus. Niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar vooral ook voor de dierbaren om ons heen. Dit betekent ook voor onbepaalde tijd niet meer kunnen genieten van het mooiste spelletjes dat er is: korfbal. En vooral ook geen praatje langs de lijn, waaraan we juist in deze situatie zo'n behoefte hebben. Korfbal is bijzaak geworden. We hopen dat iedereen elkaar in de gaten houdt, als betrokken c.k.c.'er, Maassluizer, Nederlander en sociaal mens. En we kijken uit naar betere tijden, waarin het verenigingsleven weer hoogtij zal vieren! 
 
Na de persconferentie van maandag 23 maart 2020, kunnen we als bestuur van korfbalvereniging c.k.c. Maassluis niet anders, dan een groot aantal evenementen binnen onze vereniging af te gelasten. Evenementen die niet alleen voor ons als vereniging waardevol zijn, maar vooral ook voor onze stad Maassluis. Wij kijken er naar uit om volgend jaar weer onze maatschappelijke bijdrage te mogen leveren.

17 april 2020 – Giga Kangoeroedag vervalt
Vorige week werd al bekend dat de landelijke organisatie de Koningsspelen van dit jaar afblaast. Voor ons was het toen ook duidelijk: dit jaar geen Kangoeroedag voor de ruim 600 kleuters van Maassluise basisscholen.
 
Dat is erg jammer. Maar ieders gezondheid staat altijd voorop. Volgend jaar organiseren we dit spektakel graag weer voor de allerkleinste scholieren van Maassluis.
 
27 april 2020 – Koningsdag c.k.c. Maassluis vervalt
Koningsdag is een ander evenement waar we helaas een streep doorheen moeten zetten. Er wordt geen Koningsdag gevierd op 27 april 2020. Het grootste evenement wat onze vereniging kent; een begrip in Maassluis en omstreken, dat ieder jaar duizenden mensen op de been brengt, gaat niet door. Althans, niet op 27 april. We zijn aan het onderzoeken of het mogelijk is om later in het jaar een soortgelijke dag te organiseren.
 
Over het verdere verloop van de Koningsdagloterij wordt u apart geïnformeerd.
 
Overige evenementen vervallen
Hierbij moeten we melden dat er nog meer evenementen zijn afgelast. Het gaat hierbij om de volgende evenementen:
  • Het Van Zanden Schoolkorfbaltoernooi (26 en 27 mei 2020) vindt niet plaats.
  • Het Korfbalkamp (29 mei t/m 1 juni 2020) vindt niet plaats.
  • De Sport- en speldag voor mensen met een verstandelijke beperking vindt niet plaats.
  • Het Korfbalcafé van 27 juni 2020 vindt niet plaats.
  • De Einddag van 27 juni 2020 vindt niet plaats.
 
Einde korfbalcompetitie

Het KNKV roept per 23 maart alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.
Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie. Houd ook onze site, www.ckcmaassluis.nl, de komende dagen nauwlettend in de gaten voor updates hieromtrent.

We willen als bestuur van korfbalvereniging c.k.c. Maassluis iedereen op het hart drukken de adviezen van de overheid en het RIVM nadrukkelijk op te volgen. Let goed op elkaar en op jezelf!
 
Namens het bestuur,

Marielle van Wingerden - Montizaan
Aanspreekpunt coronavirus
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief