Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Open trainingen c.k.c. Maassluis een groot succes

open training
De gehele maand juni konden kinderen tot 12 jaar gratis meetrainen bij Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis. Van de jongste Kangoeroes (4 jaar) tot aan de D-teams kwamen meer dan 40 enthousiaste kinderen af op de trainingen om weer lekker te sporten en zo direct kennis maakten met de korfbalsport en de vereniging. Na afloop krijgen zijn allemaal een leuke goodiebag met informatiepakket in een échte c.k.c. Maassluis tas.


Waar de coronacrisis in eerste instantie uitdagingen met zich meebracht, bleek de herstart van de trainingen ook een enorme kans voor de vereniging. Door zich open te stellen voor niet-leden kon de jeugd in Maassluis uit worden genodigd mee te trainen. Zonder toe te werken naar competitiewedstrijden een perfecte gelegenheid voor onder andere vriendjes en vriendinnetjes om mee te komen met huidige leden en kinderen de mogelijkheid te geven zich verder te oriënteren in het sportaanbod.

Onder begeleiding van trainers, enthousiaste leden en coördinatoren werden volgens een aangepast schema trainingen georganiseerd. Wij willen dan ook graag deze vrijwilligers enorm bedanken voor hun flexibiliteit en inzet.

Bij de start van het nieuwe seizoen mag er opnieuw twee weken gratis meegetraind. Dan ontvangt de vereniging graag ook de ouders langs de lijnen om kennis te maken met de sport en vereniging. Voor meer informatie over deze actie of wil je je alvast aanmelden? Neem dan contact op met Melanie Wijnhorst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene info:
Demi Zeegers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis / www.facebook.nl/ckcmaassluis

Foto: Sander van Aalst

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief