Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

c.k.c. Maassluis start seizoen 2020-2021

trainers 20202021
Maandag 10 augustus trainde de voltallige selectie van Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis weer voor het eerst na een welverdiende zomerstop. Onder leiding van hoofdtrainer André Verbaas en Rob van der Stelt (M2) werden de eerste oefening afgewerkt op weg naar de start van het seizoen 2020-2021.


Binnen een maand worden de spelers voorbereid op de eerste competitiewedstrijd die op zaterdag 5 september zal worden afgewerkt. De eerste thuiswedstrijd zal op zaterdag 12 september worden afgewerkt in Sportpark Wipperspark. Wie de tegenstanders worden zal in de komende week bekend worden. Wel weet de selectie dat het vlaggenschip en de reserves de gehele veldcompetitie aan elkaar gekoppeld zijn en daarmee wekelijks na elkaar op eenzelfde complex spelen.

Zaterdag 12 september zal naast de eerste thuiswedstrijd vooral in het teken staan van het 90 jaar jubileum van de vereniging. Op deze dag zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd en afgesloten met een gepast feest om het jubileumseizoen officieel in te luiden. Een programma en invulling van de dag worden nog gecommuniceerd op de website en sociale kanalen van de vereniging.

Al ver voor de start van het seizoen startte de onderhoudsploeg van de vereniging met verschillende werkzaamheden op het complex in Sportpark Wipperspark. Er is de gehele zomer doorgewerkt om het complex gebruiksklaar te maken. Met name de kleedkamers zijn grondig aangepakt en opgeknapt met dank aan René Verhagen Schilderwerken.

Algemene info:
Demi Zeegers
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis /
www.facebook.nl/ckcmaassluis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief